Transfermarkt gesloten, Ziyech blijft Ajacied

De transfermarkt is gesloten en wat velen niet hadden verwacht is toch waarheid geworden, want Hakim Ziyech is nog steeds Ajacied. Ziyech gaf vorig seizoen aan dat hij uitgeleerd was in de Eredivisie en toe was aan een volgende stap. AS Roma was even concreet en bracht zelfs een bod uit, maar de club schrok zo van de reactie van Ajax dat het nooit meer iets van zich liet horen.

De afgelopen weken liet Ziyech nogmaals zijn kwaliteiten zien, was er plots een positieve reactie met het publiek en gaan er geruchten over een verbeterd contract dat nog loopt tot medio 2021. De wens van Ziyech om Champions League te spelen gaat dus in vervulling en heeft Ajax inmiddels laten weten dat het Ziyech wil belonen en hem samen met Dusan Tadic en Daley Blind tot de grootverdieners van Ajax wil maken.

Related posts

167 Comments

  1. Wenen 1995

   Hoppa! Iedere Ajacied met een beetje verstand van voetbal moet dit toch super goed nieuws vinden?

  2. JohnDoe77

   De hele transferperiode heeft het bestuur klasse gehandeld! Trots op Ajax. Eindelijk een jaar dat je niet na het verlengen van je seizoenskaart hoort dat iedereen weg is.

 1. Geroldkohlen

  klasse bestuur !!nu opwaarderen het contract voor hakim. hij verdiend een top contract ,ben echt blij dat hij blijft!??

   1. Amoebe

    Dat bedoel ik….iedereen tekent een contract en weet vooraf wat dit betekent.
    Als er nu eenhyper inflatie is snap ik het.

    Als het contract afloopt kun je weer een beter contract onderhandelen.

    Ik vind het gewoon belachelijk.

    Het is nu niet zo dat ze voor een hongerloontje staan.

    Het zijn vaak contracten voor 3 jaar waarbij het laatste jaar al wordt gebruikt om ze te verkopen of bij te tekenen.

    Kunnen ze nou niet 2 jaar onder een contract spelen.

    Miljoenen mensen krijgen er niets bij….laat staan gepensioneerden die moeten inleveren……maar wel elke keer dat kaartje kopen om hun salaris te betalen.

    Ik vind het een fout signaal (niet alleen ajax maar de gehele voetballerij)….deze jongens hebben geen idee wat een normaal salaris is.

    1. Bakkie

     Bij een normale baan, hoort een normaal salaris. Bij voetballen in een kolkende Arena, niet.

  1. -buitenkantje rechts-

   Zeker Gerold..zeer verdiend voor Hakim gezien zijn prestaties voor de ploeg. Een speler die zorgt voor verrassing, gevaar en goals.

 2. Valentino

  Mooi, nu hopen dat hij met zijn nieuwe contract het spel van de afgelopen weken vast kan houden en dat het niet ineens blijkt dat het vooral was om zich nog in de kijker te spelen.

  1. Moosie

   Alle spelers bij Ajax willen in de kijker spelen gab dat is de vloek van het hedendaagse Ajax en was vroeger ook zo of dacht je dat van Basten eigenlijk niet naar Milan wilde?

  2. Charka53

   Ik begrijp je reactie wel Valentino dit ging ook door mijn hoofd , we zullen het zien in de toekomst

 3. Zlatan4ever

  Als Ajax inderdaad Ziyech een salaris laat verdienen als Tadic en Blind mag ik toch hopen dat al “zijn gebaartjes” voorbij zijn.
  Mocht dat het geval zijn sta ik 100% achter dit eventuele besluit. Ziyech 4 President dan maar ?! ?????

  1. Litmanen

   Hoezo? Na uitgefloten te zijn bij zijn eerste gebaartjes gaat hij gewoon door en ineens vindt iedereen dat hij er een paar miljoen bij moet hebben.

   Ik gun het hem van harte, goede voetballer, maar feit blijft, hij wilde na twee jaar weg en krijgt als beloning een redelijke loonsverhoging.

   Moeten jullie eens bij je baas proberen.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Hij gaf bij contract tekenen al aan wat zijn plannen waren. Wanneer luister jij nu eens. Weer stemming maken over Ziyech. Echt zielig. Trouwens, je hebt traktatie gemist vanmiddag.

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Manipuleren is het enige wat hij kan vanaf zijn donkere kamertje. Vannacht gaat hij nog meer los omdat hij dan geen weerwoord krijgt. Hij blijft gewoon Ziyech bashen ook al is alles wat hij er over zegt 100% flauwekul en niet waar. Maar ja, hij probeert door leugens te herhalen dit tot waarheid te verheffen.

   1. VanDattem

    En precies omdat hij dat allemaal in zich heeft snap ik dat gejank over die “gebaartjes” niet joh! Als je normale vlakke jongens in je club wil moet je lekker bij de havenarbeiders- of boerenclub gaan kijken een keertje. Man man man. Laten we aub van onze karakters houden. Buren. Daarvan is het lekker als ze saai en normaal zijn.

    1. Geroldkohlen

     inderdaad lui die dat zeggen zijn gewoon niet goed in de boven kamer. en dan hebben ze een Nick bedacht van iemand die scharen in de kleedkamer gooide, naar medespelers!?. van mij mag ziyech lekker blijven zoals hij is, want dat zijn de mannen die prijzen voor je gaan pakken en schoolknaapjes niet!

    1. Litmanen

     Hou toch op man. Hij is hier door tientallen afgedroogd en ineens is iedereen blij.
     Kijk de topics even na na zijn walgelijke gebaren in eerste instantie.
     Uitgekotst!
     En nu zijn die zelfde idioten ineens fan.
     Ziyech heeft zijn echte gezicht destijds laten zien.
     Na een paar van richting veranderde ballen en één echte goal (tegen Emmen!!) is hij ineens de ster.

     Als groot Ziyech fan zou ik maar eens terugkijken hoeveel van jouw “vrienden” destijds helemaal klaar waren met je Drontse engeltje.

     1. Geroldkohlen

      litmanen je hebt gelijk door tientallen afgedroogd waaronder jij, maar door duizenden gewaardeerd. een speler waar gelukkig het grootste gedeelte van de ajacieden trots op is !! ziyech speelt fenomenaal, jij wilt gewoon niet toegeven dat jij er naast zit vanaf het begin dat maakt je zwak en zielig.

 4. dickst14

  het beste nieuws uit de transferperiode voor alle ajacieden.
  Wens Litmanen veel sterkte bij zijn verdere lijden.

  1. Moosie

   Die had internetstoring vannacht gaat straks reageren met teksten over echte Ajacieden en nog meer bla bla bla
   Maar hij blijft en wij zijn blij.

   1. Prinsengracht

    Hij is in trainingskamp voor vanmiddag 14.00 uur. Ik heb twee ringside plaatsen bij Dok 28 in de tweede binnenhaven. Verwacht een K.O.

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Nu nog op terras. Straks met auto en Barcelona outfit op pad???

     1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Ik heb zowaar iemand van het forum ontmoet. Afgesproken dat ik zijn nick niet noem. Was in pricipe een redelijk fel tegenstander van mij hier op het forum maar is inmiddels een stuk gematigder ?. Hebben uiteindelijk bij deerste binnenhaven bij Simonis een visje en een biertje gedronken. Was leuk. Iets wat op Litmanen zou kunnen lijken heb ik niet gezien helaas. Ik heb heel langzaam langs dok 28 gereden PG maar zag geen reactie van iemand. Zonde. Next time.

     2. Indojood

      Weet je zeker dat je per ongeluk niet op Grindr zit? In Barcelona outfit met de cabrio iemand oppikken op de visafslag. TMI.

     3. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Wilde voorkomen dat er werd gezegd dat ik er niet was of niet herkenbaar. Verder niks mis met Barcelona shirt toch? Lopen meer mensen rond in een voetbalshirt. Verder was het duidelijk dat het iemand van het forum was, niemand anders spreekt mij aan met Ab. Dan kom ik vervolgens gewoon mijn afspraak na en trakteer. Dat ik een cabrio heb, sorry maar dat vind ik gewoon gave auto’s. Ik rijd al cabrio vanaf m 18e

     4. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Was gekomen jongen, ik heb me niet verscholen zoals anderen hier wel doen. Maar goed, jij blijft liever anoniem rare teksten gebruiken. Ook prima.

     5. Litmanen

      Anoniem met een Barcashirtje door Scheveningen lopen.
      Je zou je naam, adres en telefoonnummer hier noemen held.
      Dat is opheffen van anonimiteit.
      Ik heb al gezegd, iemand die mij o.a. een tyfushond noemt ga ik niet opzoeken.In
      Ik heb genoeg vrienden die wel fatsoenlijk zijn.

      Tyfushond en dan samen een visje eten. Wie is hier nu gek?

     6. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Zo anoniem was ik niet. Ik ben gespot en aangesproken door een forumlid. Zijn opmerking: was niet te missen. Hij was om andere reden op Scheveningen en dacht: wie weet, gewoon ff kijken, ben toch in de buurt. Dus jongen, zo anoniem was ik dus niet.

     7. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Je bent gewoon een lafbek Litmanen. Ik was gewoon direct aanspreekbaar. Jij blijft op je zolderkamertje.

     8. Litmanen

      Nee hoor ik stond bovenaan de tweede ring van de JCA op je te wachten.
      In mijn Ajax onderbroek.
      Stom kind, word volwassen.

     9. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Vwb mijn mening over noemen van naam etc moet je dat stukje nog maar eens goed lezen. Nergens staat dat ik dat openlijk op het forum doe. Maar ja, begrijpend lezen is lastig voor je.

 5. Yor2002

  Sterke speler met veel inzicht en geweldige passes onmisbaar bij ajax. Goed dat zo’n speler bij ons blijft

 6. AJAXForever61

  Zo blij dat deze kanjer blijft, en nu eerst Vitesse bij de strot pakken. En de competitie niet vergeten na deze prachtige week!

 7. Ajax 1

  Ziyech, ziyech, ziyech……lekker, hier ga ik voor naar het stadion (en nog een flink aantal overigens van het huidige team….)

 8. Ajax 84

  Goed opwaarderen marc, in het rijtje van blind , tadic. En hopelijk ook een jaartje verlengen erbij !

  Daarna aan de slag met de ligt , donny , frenkie , onana . Die jongens wat erbij want geloof me die gaan mega veel opleveren! Maar spelen zich dit jaar ook in de kijker op CL niveau gekte onstaat volgend jaar voor matthijs en frenkie ………. 100%

 9. Jari10

  Geweldig nieuws Ajax is met Zijech echt beter. Zeker in dit systeem. Maar ik ben vooral blij dat we eindelijk zover zijn dat de sterkhouders van Ajax concurerend kunnen verdienen. Jonge toppers zullen langer blijven en uiteindelijk duurder weggaan.

 10. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Ik hoop heel vaak zijn “gebaartje” te zien want dan liggen er van zijn voet/hoofd veel ballen in het netje.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Ben vanmiddag zichtbaar aanwezig? Als het een leuke bijeenkomst wordt pakken we een strandtent.

 11. Hanski

  Klasse marc edwin en danny, top dat ten hag spelers vertrouwen geeft zodat ze blijven?
  Een aantal forumgasten balen hier van omdat ze er gewoon helemaal naast zitten met hun negatieve gezeik over beleid en het dialect van Ten Hag…blijkt dat kwaliteit altijd wint van opportunisme….blij mee!
  Paspartou bestellen en vliegtckets naar Munchen en Lissabon ?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Je geeft ze wat te veel eer Hanski. Er waren geen clubs die in het plaatje van Ziyech zaten. Ziyech vertrekt niet (alleen voor) voor geld maar wil dat hij bij zijn nieuwe club met zijn voetbal kan presteren. Dat zijn er gewoonweg niet heel veel. De juiste kans heeft zich niet voorgedaan. Dat Ajax dan vervolgens over de brug moet komen gezien Tadic en Blind is niet meer dan normaal.

   1. Litmanen

    Niemand, lees NIEMAND wilde meer dan 15 miljoen betalen.
    Dát is de reden AB. De rest is gelul.

     1. Litmanen

      Tja, gelukkig doe jij dat met echte Godenzonen.
      Ziyech is volgend jaar weg, glimlachend twee extra miljoen in de binnenzak en zo goed als transfervrij.
      Jou huilend achterlatend, wan tja andere voetballers heb jij al die tijd niet gezien.
      Het is Ziyech tegen Vitesse morgen.
      Want die andere tien doen er toch niet toe?
      Mafkees.
      Ik vind Ziyech een prima voetballer. Bovengemiddeld, maar geen Sneijder, vdVaart of R. Witschge.
      Bovendien, geen rood wit hart.
      Net als jij.

      O ja, ik kijk naar Ajax morgen, jij?
      Dacht ik al, schoonmoeder.
      In je cabrio.

     2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Ik kijk nooit naar uitwedstrijden. Ik ben wezen fietsen vandaag en nu lekker onderuit in de zon met heel af en toe een blik op TT. Gek he.

 12. 5lager

  Ik ben toch wel bang voor scheve gezichten wanneer ze ziyech hetzelfde salaris gaan geven als tadic en blind. Ik vind bijvoorbeeld de ligt van net zo veel waarde als ziyech en tadic heeft. En zelfs van meer waarde dan blind.

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Ligt zou ook omhoog moeten dan. Klopt. Misschien Neres en Tagliafico ook en vd Beek en de Jong. Zie hier de stupiditeit om twee spelers zo boven een groep te plaatsen qua salaris. Maar …… klasse bestuur ????????

    1. Moosie

     Ja dat is mijn punt ook zolang die transferbubbel bestaat kun je redelijke salarissen koppelen aan transfersommen

 13. AjaxKat

  Bij De Ligt gaat dat denk ik wel gebeuren gezien zijn status én de reputatie van zijn manager. Denk dat MO wel slim genoeg is om met de rest te wachten tot eind van het seizoen of iig januari. Je kunt als speler op dit moment ook niet meer dreigen met een vertrek, dat is ook lekker voor MO.

 14. Dagrump

  Fantastisch nieuws !! En een flink verbeterd contract heeft Ziyech ook echt verdiend!! Ben er echt blij mee dat ie blijft!!

 15. afcwil

  als AJAX dit elftal bij elkaar kan houde dan verdienen ze allemaal een mooi salaris toch .a.f.c .ajax bestuur

 16. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Gewoon nu eens een ander beloningsmodel invoeren. Basis salaris met bekende plafond. Als Ajax zich plaatst voor CL de miljoenen grotendeels verdelen over de spelers die dit met 70% spelen of meer hebben bereikt. Bonus dus. Overwinteren nog een bonus. Jaar darop geen CL, geen bonus. Kortom, hard werken voor je centen. Plaatsing EL ook bonus maar behoorlijk lager. CL bonus is ruimschoots voldoende hiervoor. Beetje Cruijff model, zijn er resultaten dan is er geld.

  1. M800M

   Leuk idee maar als je zo met geld omgaat moet je het binnen 5 jaar doen met een zelfde begroting als de kakkies. Spelers belonen voor prestaties prima (dat gebeurt nu ook) maar niet het grootste deel van je inkomsten meteen uitgeven ook een beetje naar de toekomst kijken aub.

  2. Ajaxslied

   Spelers krijgen al in eeuwigheid bonussen overal voor. En als je opgelet had dan wist je dat ze voor het plaatsen CL een bonus krijgen dus nu ook gekregen hebben.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Ik bedoel een andere bonus maar laat maar. Geen zin om dat hier verder uit te leggen.

     1. Litmanen

      Hij gaat het niet snappen. Ziyech wilde weg en wordt daar nu voor beloond.
      Goede les voor álle talenten.

     2. Ajaxslied

      Miss snap jij het niet. Ziyech had een afspraak met Overmars dat hij deze zomer mocht vertrekken als er een mooie club kwam. En dat stond los van al dat gezeik van vorig seizoen.

     3. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Klopt. Er zijn ook clubs met aanbiedingen geweest maar daar wilde Ziyech zelf niet naar toe. Bod uitbrengen was dus overbodig. Zie ook topic op AS.

     4. Litmanen

      Dus? Er kwam geen mooie club.
      Sterker, er kwam géén club.
      Maar toch belonen?

      Wat moeten De Ligt, Frenkie en Neres dan gaan verdienen?
      Daar konden we 150 miljoen beter van worden.

      Misschien snap jij het dus wel niet!

     5. Ajaxslied

      Lezen jongen gewoon effe lezen. Je zegt er kwam geen club. Dan moet je dit artikel nog eens goed teruglezen dan staat er dat Roma een bod heeft uitgebracht. En voor de rest weten we helemaal niets of ben jij zijn zaakwaarnemer??

     6. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      En er zijn meerdere clubs geweest waar Ziyech niet naar toe wil. Staat er ook maar Litmanen leest zeer selectief.

 17. 5lager

  Als ik het goed begrijp krijgt ziyech wel meer geld maar geen langer contract. Als dat zo is zou dat niet slim zijn van marc vind ik.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Mensen krijgen wel vaker salarisverhoging zonder extra verlenging. Heel gewoon in bedrijfsleven. Maar ja, jij hebt nooit gewerkt.

 18. JohnDoe77

  Super gedaan van Ajax; hem gewoon hetzelfde salaris als Tadic geven. Dit weerspiegelt het belang van Ziyech voor dit Ajax! Helemaal top, kan mij bijna niet voorstellen dat er weer leden op het forum zullen zijn die hier iets over te mopperen hebben! ?

 19. M800M

  Ben heel blij dat Ziyech blijft en gun hem ook best een beter salaris want geweldig om hem te zien voetballen, maar lees net dat zijn contract opgewaardeerd is ZONDER bij te tekenen. Ik vind dat een heel raar signaal naar andere spelers: als je dwars gaat liggen en steeds huilie huilie gaat doen en dreigt met weg gaan dan word je beloond en krijg je een nog beter salaris zonder tegenprestatie. Nogmaals ben blij dat hij blijft maar komop dat is niet uit liefde voor ajax maar omdat er geen club kwam.. Matthijs de Ligt kon binnen 3 dagen in barcelona zitten als hij ook dingen ging forceren maar hij gedraagt zich altijd netjes, heeft clubliefde en blijft daarom bij ons, is ONMISBAAR in de verdediging, is ook international, is notabene aanvoerder maar hij krijgt er niets bij.. dat is sheef/krom/oneerlijk hoe je het noemen wilt. En om dat recht te trekken moet hij ook meer salaris en dan komt de volgende: ‘ja maar als hij meer krijgt wil ik ook’. Een hellend vlak

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Wanneer is Ziyech dwars gaan liggen? Wanneer was er sprake van huilie, huilie? Gewoon weer stemmingmakerij of volslagen onwetendheid.

   1. M800M

    Toen hij zei helemaal klaar te zijn met ajax en zsm weg te willen. Lees ff goed voor je je onderbuikgevoel weer de overhand laat, Ik gun het hem best maar als je het vergelijkt met bijvoorbeeld de ligt, die net zo belangrijk is voor het team vind ik het niet eerlijk tov de Ligt. Wat is daar stemmingmakerij of onwetend aan?

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Bij tekenen van contract gaf hij aan dat het zijn intentie was om na twee jaar te vertrekken. Is dat dwars liggen of gewoon van jouw kant geen kennis van zaken hebben. Dat hij een reactie had richting publiek vanwege dluiten, is dart dwars liggen of gewoon een logische reactie. Die jongen reageert tenminste naturel en niet gemaakt (zoals ook het geval is bij de Ligt). Begrijp zaken eerst ff goed voordat je je onderbuik gevoel laat werken. Stinkt nl. ?

    2. Litmanen

     Dat zeg ik, álle talenten weten nu hoe ze loonsverhoging kunnen krijgen en ook nog transfervrij kunnen vertrekken straks.

     1. Prinsengracht

      Zeik toch niet zo Klitmanen! Overmars kan alles wat jij denkt te kunnen 10 keer beter.

  2. Wenen 1995

   Hij wilde volgens mij weg omdat een stel halve garen hem bedreigde bij de spelersbus….. Heeft de laatste weken duidelijk laten zijn/merken dat hij het weer naar zijn zin heeft bij Ajax. Bij dat Ziyech blijft!

   1. M800M

    voor dat busincident wilde hij al weg, maar inderdaad wenen1995 hij heeft de afgelopen weken zeker laten blijken dat hij daar nu anders over denkt. ben daarom ook blij dat hij blijft. Maar dat is ook precies mijn punt, jongens als matthijs de ligt hebben dat de hele tijd laten blijken en niet alleen de laatste weken. En toch krijgt alleen ziyech beloning. Dat vind ik krom maar dat betekent niet dat ik ziyech haat ofzo

 20. Hanski

  Appie vraag jij iemand naar stemmingmakerij….? Hoe kom je er trouwens bij dat jouw verzinsel ook maar ergens lijkt op visie van Cruijff?
  Klinkt wel stoer maar JC stelde in een hele andere wereld andere eisen…..dat kon toen al niet laat staan tegenwoordig…probeer beetje realist te zijn. Vroeger was het op gebied van transfers niet beter, wel anders!

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    In “deze” wereld heb ik wel “vreemdere” dingen op beloningsniveau voorgesteld en gerealiseerd. Buiten de hokjes blijven kleuren jongen, buiten de hokjes kleuren.

 21. a.p.

  ondanks alles in het vorige seizoen, ben ik heel blij dat Ziyech bij ons aller Ajax blijft.
  Hij kan mede met andere spelers ons weer een kampioenschap en misschien leuke Europese successen verzorgen

 22. M800M

  Ab, je koppelt 2 woorden uit mijn verhaal aan hele andere zaken die ik helemaal niet genoemd heb. Je legt me woorden in de mond en vervolgens veroordeel je die woorden alsof ik ze gezegd heb. En mn eigen woorden trek je compleet uit hun verband. Zo gaat een discussie natuurlijk nergens heen. Maar bovendien, weer ga je compleet voorbij aan het punt dat ik probeerde te maken. Dat ik deze beloning scheeft vind betekent niet dat ik anti-ziyech ben. Heb het nu al op 6 verschillende manieren gezegd maar het dringt blijkbaar niet door. maar pik laatmaar ik had moeten weten dat het onderwerp ziyech voor jou als een rode lap werkt en het was stom van me om een genuanceerde stelling te veredigen tegenover iemand die bij dit onderwerp blijkbaar alleen maar kan denken in zwart-wit, extreme uitersten zonder middenweg. Verspilde moeite. Over rode lappen gesproken, ik zal even je ‘favoriete’ ajax trainer citeren; ‘ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?’ ?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Nergens zeg ik dat je anti Ziyech bent. Ik vraag gewoon naar feiten van beweringen van jouw kant. Die heb je dus niet. Is niet erg maar dat is wel een feit.

 23. M800M

  Haha je hebt gelijk 5lager. Veel te lange lap text srry. Dacht een zinloze discussie te voorkomen door uitgebreide uitleg en nuance maar heeft niet gewerkt helaas 😉

  1. M800M

   ?‍♂️ is de ‘beantwoorden’ knop kapot ofzo? De app plaatst alles als een nieuw los bericht

 24. Ajaxfoort

  Kijk dat is handig als je wat geld achter de hand hebt. Dan kun je je goede spelers langer houden en hoef je niet in te gaan op elke aalmoes die andere clubs bieden. Klasse!!

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Je blijft een TH. Als jij vluchtelingenwerk doet hebben we weinig vluchtelingen in Nederland. Als ze jou zien en horen rennen ze keihard terug naar hun land van herkomst. Wilders is blij met je.

 25. Hanski

  Appie wat heb jij nou gerealiseerd op deze wereld tav beloning bij Ajax (want daar gaat t hier toch over?)
  Jij haalt zoveel dingen door elkaar, wed steeds op t verkeerde paard (helaas ziet spel er onder Ten Hag meer dan redelijk uit…is er rust en krijgt jeugd de kans….)
  Blijven kwijlen over JC volgelingen is lachewekkend…iedereen die jij noemt verdoet zijn tijd bij balopdak 13 of nig erger….maar ja in de geest van JC…..
  Ook ik was en ben idolaat van de mens Cruijff maar zie ook echt wel dat hij met zijn ultieme visie niet zo gek veel heeft gewonnen….en tja daar schijnt het ook over te gaan?
  Probeer gewoon positief te zijn, het gaat om onze club, in deze tijd van absurde bedragen doen we t gewoon goed, met eigen jeugd en gerichte aankopen….klasse?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Hanski, als je mij niet begrijpt hou het dan kort of reageer niet (in jou geval stuk verstandiger). Nu spui je giga veel onzin in het rond. Fijne avond.

   1. Moosie

    Is een Eugkloon met zijn domme gelul.
    Ik ben een groot fan van Cruijff en gaat dan op de v gal toer.
    Dat je de moeite nog neemt ouwe.
    Ik wacht al 3 weken op rari maar die weet niet hoe fb werkt.
    bla bla bla

  2. dickst14

   Dat was dus wat Cruijff bedoelde Hanski. Gerichte aankopen. Kopen wat je zelf niet hebt. Moet ik ze weer allemaal op gaan noemen vanaf vd Hoorn tot Kristensen. Jammer dat bij jou 1 en 1 geen 2 is.

 26. Hanski

  Inderdaad zaten hele goede aankopen bij…zoals ook nu….tadic blind ziyech neres nico onana…..
  Mannen Johan had machtige ideeen maar kon het ook bij Barca niet zonder aankopen zoals Koeman Stoikov etc….
  Ook vandaag genoten (ja ik wad er bij in Arnhem) van ONS Ajax….Ten Hag verdient krediet, hij maakt t waar!
  Maaaaaaaar Johan Cruijff blijft de beste VIETBALLER ooit! Absoluut ?

  1. Moosie

   Zou er bij jou een schroefje loszitten ?
   Volgens mij heb jij ook echt een probleem met frustratie das niet gezond jochie.

 27. Hanski

  Moosie Spelbos (mijn maatje, tja dat is al jaren en ook hij heb n slissend dialect….en warme band met Erik ten Hag……) noemen in rij van top aankopen…bij AZ win hij veel, bij Ajax helaas niet……bij de les blijven bluffer(s)….beetje ongeloofwaardig anders ?
  Ik geniet van dit Ajax enngenoot van JC…echt dat kan ?

  1. Moosie

   Jij hebt echt precies hetzelfde als een paar anderen hier.
   Je neemt 1 ding eruit waar je dan gebruik van maakt om je stelling te bewijzen.
   Je raaskalt nu al een aantal keer dat er beweerd wordt dat Cruijff niet wilde kopen.
   Dat zeggen wij niet.
   Dan kom je met een paar namen van spelers die het niet haalden om zo te suggereren dat Cruijff niet kon kopen.
   Maar ik hoor je niet over de andere 3 waarmee hij een Cup pakte.
   Met zijn vreselijke aankopen en verstand van opleiden bezorgde hij de FC Barcelona haar meest succesvolle periode ooit.
   Xavi Iniesta Pique Guardiola vraag ze wie ze zien als grondlegger van al hun succes?
   En blijf jij dan maar kwijlend achter het zooitje backstabbers aanlopen.
   Ik kan voor Ajax zijn zonder dat ik het bestuur klasse vind.
   En jij kunt tot nu toe niet veel meer dan provoceren en kinderachtige discussies voeren.

 28. Hanski

  Ab wie denk jij dat je bent? Je snapt er echt helemaal niets van….je bent n meeloper, kakkerlak in het kwadraad, laf, en annoniem je spierballetjes schreeuwen…volgens mij wil je ergens bijhoren maar lukt het opnieuw niet….Ajax staat voor klasse en positiviteit….jij voor de hoodies, de leeghoofden de schreeuwers….holle vaten!
  Ga lekker fietsen met je schoonvader, schenk thee in voor je schoonmoeder en proost met jiuw vrienden als Ajax eens een punt verspeeld….kun je het bestuur weer afzeiken…..dit is 2018 Appie?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   S e i j s, jij hebt een identiteits crisis. Je noemt je Hanski en reageert op s e i j s.
   Je conclusie is lachwekkend. Ik anoniem? Afgelopen zaterdag had je mij kunnen ontmoeten, een ander heeft dat ( weliswaar bij toeval) gedaan. Had je gewoon een visje en een pilsje gehad van mij. Dus …. ik anoniem, nee jij dus. Verder hoef ik nergens bij te horen, ook dat zou je moeten weten inmiddels. Verder opvallend dat diverse mensen hier problemen hebben met hun directe familie, ik zie ze graag en zet er voetbal voor opzij. Ik leef inderdaad in 2018, nu jij nog.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Maar het blijft leuk, een paar van die sufkutten op het forum. Erg vermakelijk.

 29. Hanski

  Haha zijne majesteit Apje….”had je mij kunnen ontmoeten”….opvallend dat je hier jouw warme banden met jouw familie aanhaalt….is er nog iemand die zegt dat ie (zal wel ze zijn) je begrijpt….aandoenlijk Appie….vinden ze paar km zuidelijker ook zo mooi…hand in hand…fijn dat je niet scheld met krachttermen, je leert snel?
  Nu vanavond nog visje halen bij Wimpie van ome Pier in Volendam dan is de Appie tevreden….maaaaar klote bestuur, vroegerrrrrr ?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Fijn dat je als vanouds blijft reageren s e i j s. Gelukkig ook dom gebleven ?en sterkte in de daklozenopvang. Nou joh, voor jou de laatste reactie hier. Kom maar.

Comments are closed.