Jong Ajax speelt gelijk op bezoek bij FC Den Bosch: 1-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het uitduel met FC Den Bosch maar dat hadden ook drie punten kunnen zijn. De ploeg van Michael Reiziger speelde 45 minuten met 1 man meer, maar kwam na vele gemiste kansen niet verder dan 1-1. 

Oussama Bouyaghlafen kreeg vlak voor rust zijn tweede gele kaart waardoor Jong Ajax de gehele tweede helft tegen tien man speelde. Daarin moest een 1-0 achterstand ongedaan worden gemaakt want in de eerste helft scoorde Den Bosch na acht minuten al de 1-0 via Beltrame. Jong Ajax maakte pas in de 75e minuut gebruik van de man-meer-situatie. Jurgen Ekkelenkamp schoot de bal in het dak van het doel: 1-1. Kaj Sierhuis leek zelfs op weg naar de 1-2, maar zijn treffer werd afgekeurd en moet de ploeg van Michael Reiziger genoegen nemen met een punt.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Bakboord, Schuurs, Botman (70. Bijleveld), Bakker; Ekkelenkamp, Jensen, Gravenberch; Kühn (53. Pereira), Sierhuis, Lang (10. Ylätupa)

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

 1. JohnDoe77

  Jammer maar het belangrijkste nu is; transfer window gesloten en iedereen is er nog!!! WZAWZDB!

 2. Zlatan4ever

  Als ze voor een 2e keer kampioen willen worden moeten ze ook uit de 3 punten pakken.
  Maar het seizoen is nog jong…

 3. Indojood

  Uitslagen en stand zijn niet belangrijk. Welke spelers ontwikkelen zich zodat ze naar het eerste kunnen?

  1. Prinsengracht

   Ik ben gestopt om daar op te wijzen. Ik heb het idee dat veel nieuwe supporters minder goed weten waar Ajax echt voor staat.

 4. -buitenkantje rechts-

  Ben benieuwd naar de ontwikkeling v aan Ekkelenkamp..scoort vaak. Je hoort wel de vergelijking met Litmanen.. De echte wel te verstaan!

 5. Cootje Adriaanse

  Opvallend dat Reiziger in de 7e minuut (net na de 1-0 van Den Bosch) al een DUBBELE wissel deed. Begonnen de betreffende heren zo slecht?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Geeft aan dat Ook Reiziger erg resultaat gerich bezig is in mijn ogen. Jongens moeten ook kunnen leren van hun fouten. Johan liet een keer een heel eftal aanmodderen zonder wissels toe te passen onder het mom: als jullie het willen verkloten, succes dan maar. Die boodschap komt ook best wel over. Binnen 10 minuten wisselen geeft eerder de makke van een trainer aan, sorry. Vooraf heeft hij zaken onvoldoende opgemerkt of ……. er was sprake van een dubbele blessure.

Comments are closed.