Frenkie de Jong in definitieve selectie Oranje

Frenkie de Jong is door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in definitieve selectie van het Nederlands elftal dat op 6 september een oefenwedstrijd speelt tegen Peru. Deze wedstrijd staat tevens in het teken van het afscheid van Wesley Sneijder die zijn 134ste en laatste wedstrijd speelt in Oranje. Drie dagen later speelt Oranje de eerste wedstrijd in de UEFA Nations League en is Wereldkampioen Frankrijk is in het Stade de France de tegenstander. Naast De Jong zijn ook Daley Blind, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek geselecteerd door bondscoach Koeman.

Related posts

31 Comments

 1. JohnDoe77

  Dik verdiend! Goed voor hem om ervaring op te doen op die manier. De volgende generatie staat hopelijk op, al is het lastig toppers in de spits te vinden van zijn generatie.

   1. Amoebe

    Betere kans als nu komt er niet.

    Huntelaar scoort lastig de laatste weken…..geen nieuwe spits erbij.

    1. VanDattem

     Huntelaar: 4 goals in 6 europese wedstrijden, 2 goals in 3 competitie wedstrijden. We hebben het weleens slechter gehad…

     1. Amoebe

      Jij doet scorebord journalistiek.

      Je moet oik wel eens tussen de regels doorlezen.

      Als hij deze cijfers had gemaakt uit 6 kansen ondat hij geen ballen had gekregen dan had ik zeker niet geklaagd.

     2. VanDattem

      Ja en ik kijk ook naar een spits die zo goed als altijd de bal vraagt en altijd op de goede plek staat. Wij hebben echt jaren lang spitsen gehad die minder kansen misten, omdat ze zelfs al nooit kansen wisten te creeren. Daarbij gaat het mij uiteindelijk om wat er op het scorebord staat ja. Cijfers liegen niet.

 2. Charka53

  Begrijpelijk , Frenkie is een groot talent en kan makkelijk mee op een hoog niveau als hij maar niet teveel risico neemt tijdens zijn slalommen .

   1. Charka53

    Hij maakt volgens mij een volwassen indruk en vindt zelfverzekerd maar dat moet niet in arrogantie over gaan en als hij dit allemaal goed kan handelen wordt hij een hele grote.

    1. Peter kopsterk

     Hij is de rust zelve en straalt veel vertrouwen uit. Die zet je niet zo maar van de bal.

  1. Peter kopsterk

   Zet met deze twee Frenkie erbij en ze functioneren of te wel je hebt 1 sierpaard en 2 werkpaarden.

 3. Slingertje.

  Gaat wel erg snel tegenwoordig met die gasten.
  Laat ze zichzelf eerst een een seizoen bewijzen in de Eredivisie.

Comments are closed.