Ten Hag krijgt bericht van Robben: ‘Een wensloting’

Trainer Erik ten Hag is tevreden met de loting van de groepsfase van de Champions League waarin Ajax het moet opnemen tegen Bayern Munchen, Benfica en AEK Athene. Met name de eerstgenoemde club roept bij Ten Hag speciale gevoelens op omdat hij tussen 2013 en 2015 werkzaam was bij de recordkampioen van Duitsland.

‘Een wensloting om tegen mijn oude club Bayern Munchen te spelen. Dat is toch ook een beetje mijn club geworden. Ik ken de stad, het stadion, de cultuur. Dat maakt het voor mij persoonlijk extra speciaal. Na de loting kreeg ik een appje van Arjen Robben en die liet weten het een geweldige loting te vinden, en daar ben ik het wel mee eens. Bayern is voor velen een voorbeeldclub, dus het is prachtig om daar tegen te spelen en het is ook voor onze fans een mooie tegenstander. Goed te bereizen en Nederland tegen Duitsland is altijd mooi. De ware kracht van Benfica en AEK moet ik de komende periode ontdekken. AEK is de kampioen van Griekenland en Benfica is altijd een goede club in Europees verband, dus we zullen ons huiswerk goed gaan doen’.

Bron: AD

Related posts

24 Comments

 1. Yor2002

  Denk dat dat als ajax hun eerste wedstrijd thuis is tegen bayern dat ze misschien nog punten kunnen pakken ook omdat bayern ajax gaat onderschatten

   1. Finidi

    Lijkt me geweldig maar bijna onmogelijk haha stelletje pokkekoppen , heb ze nooit vergeven dat ze toen JC’s afscheid verziekt hebben????

    1. Jimmy1971

     Klopt, maar ik heb in 95 erg genoten van de 5-2 in het Olympisch, Finidi!
     En daar was jij ook bij!

     1. Finidi

      Zekers,was het weekend daarvoor stappen in duitsland en sprak met Schalke fan over Bayern en hij zei toen zelfs: keine chance mein junge haha nou echt wel, ik zei die junge buben tikken die Bayer hardstikke nach Bayern! En zo geschiedde!

 2. BobbyHaarms

  Ik hoop dat TH over een aantal weken een bericht terug kan sturen: ‘Fijne terugreis Arjen. Ondanks die 3-0 oorwassing’ ?

 3. Wenen 1995

  Dit Ajax kan van iedereen winnen of verliezen. Kansen krijgen we genoeg. Vanaf nu moet dit meer keer een doelpunt opleveren, dan kunnen we ver komen in de CL.

 4. Charka53

  Wat Robben er van vindt is niet relevant we zullen alle zeilen bij moeten zetten om wat punten te sprokkelen maar het is voetbal het kan alle kanten op.

 5. Zlatan4ever

  Een wensloting volgens Ten Hag? Hmmm?. We zullen moeten stunten om als 1e in de poule te eindigen, maar niks is onmogelijk in het voetbal.
  Maar een wensloting zou ik dit niet willen noemen. Wel top om tegen zulke tegenstanders te kunnen spelen. Als 2e door dan maar. ? Cheers on that

 6. -buitenkantje rechts-

  Ajax is nog steeds een grote naam..zowel Kovac als Neuer hebben aangegeven tegen Ajax een topprestatie te moeten leveren..
  Van bovengenoemde onderschatting is echt geen sprake..

 7. a.p.

  Jimmy 1971 Ja, wat een avond was dat in het Olympische Stadion ja, één van de topwedstrijden die ik bij Ajax heb meegemaakt.

Comments are closed.