Ten Hag: ’Geen aankopen meer, Ajax gaat door met huidige selectie’

Ajax heeft gereageerd op de wens van trainer Erik ten Hag en besloten dat er geen aankopen meer worden gedaan. Ajax gaat de Champions League en het vervolg van de Nederlandse competitie dus in met de huidige selectie.

‘We hebben alle opties bekeken en ook mijn wens voor een extra spits. Maar of hun huidige club wil niet van ze af, of de financiën waren een probleem. Daarom is er besloten dat we met de huidige selectie zullen aantreden in de Champions League en in de competitie. In de winterstop gaan we opnieuw evalueren en wellicht komt het dan wel tot een aankoop, indien het nodig is’, aldus Ten Hag tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

61 Comments

   1. Vierde ster

    Als hij zo uitstekend blijft presteren zit hij er inderdaad nog met de winterstop, iets dat ik van jou, met je eeuwige gezeik niet hoop!

   1. -buitenkantje rechts-

    Welke onrust..hier op het forum? Je denkt toch niet dat dit forum enige invloed binnen Ajax heeft? ?

 1. ajaxpers

  TH, waarom moest Labyad dan gehaald worden? Ik weer het, nu ben je opeens een held maar dat zijn de spelers en je blijft te licht voor Ajax

  1. Jimmy1971

   Hou toch eens op man Ajaxpers, iedereen die geen FdB heet kraak je af als trainer!
   Ook al die verhalen bijv. dat Labyad zijn favorietje is zijn al lang gelogenstraft!!
   Als je wat minder loopt te mauwen dan heb je wellicht tijd om van ons spel te genieten..

   1. JohnDoe77

    Goed gezegd Jimmy; populair geleuter altijd met het afzeiken van Ten Hag. Ajax speelt prima, heeft zich voor het eerst in jaren voor CL gekwalificeerd en het is weer niet goed. Als ze goed spelen zijn het de spelers, hebben die spelers een off day, is het de trainer. Wat een negatief gezeik toch altijd; wordt lekker een Kakkie, heb je recht om te zeiken!

   2. Litmanen

    Ten Hag heeft nog steeds geen krediet. Drie nederlagen en hij staat buiten. En dat heeft een reden.
    Labyad heeft op dit moment niet het niveau, maar die jongen wil ongelooflijk graag voor Ajax spelen.
    Komt nog wel hoop ik.

    1. Yor2002

     Ik mag Ten Hag echt niet en aan de ene kant hoop ik dat hij weg gaat. Maar andere kant ben ik ook wel weer blij dat we zo’n trainer hebben waarmee we kunnen overwintern in de CL

    2. JohnDoe77

     Ik wil ook ongeloofelijk graag voor Ajax spelen, maar geen contract. En waarom denk jij dat hij na drie nederlagen buiten staat? Ik zie dat totaal anders; Overmars wilde hem graag hebben omdat hij hem goed kent en Sar heeft zijn lot aan dat van Ten Hag verbonden. Hij heeft voor het eerst in jaaaaaaren de voorrondes op prachtige wijze weten te overwinnen en zit in de CL. Echt wel dat hij daar credits voor krijgt. Mensen blijven maar hangen in dat negatieve gezeik over de trainer. En anders over Ziyech. Beide hebben het prima gedaan! Zou fijn zijn met zijn alleen eens te kijken naar de dingen die bij Ajax wel goed gaan ipv altijd de mindere puntjes te blijven benadrukken; met mooi voetbal de CL deelname veilig gesteld, talantvolle jonge spelers in het eerste (Frenkie, Mathijs, Mazraoui, Vd Beek en nog een aantal die eraan komen), kampioen met Jong Ajax, knappe aankopen in de vorm van Tadic, Blind en hopelijk Bandé…. WZAWZDB staat voor “Wij zijn Ajax, Wij zijn de beste” en niet voor “Wij zeiken als wijven, zelfs beter”.

 2. Jimmy1971

  Jammer, ik had een eurooese spits er graag bijgehad, we voetballen prima maar in de afwerking gaat er toch teveel mis, Europees gaat dat punten kosten!!

 3. Wenen 1995

  Mooi! Er zit genoeg kwaliteit in de selectie. Hopelijk is Dolberg snel weer op zijn oude niveau. Anders hebben we Sierhuis nog, mocht Huntelaar geblesseerd raken.

  1. Iamsterdam2015

   Dolberg is geen optie. Hoe lullig het ook klinkt en ik zeg het met alle respect maar deze jongen is zo blessure gevoelig daar kan je niet op rekenen. Sierhuis is zeler een talent en kan goed rijpen in de competitie maar vor de CL…????? Hou je dus alleen KJH over, prima qua ervaring en niveau want hij is dat gewend…… maar 1 spits is erg weinig voor een club als Ajax.

 4. BobbyHaarms

  Ajax neemt hiermee een behoorlijk groot risico. Als Huntelaar geblesseerd raakt heb je in principe alleen Sierhuis. Die zie ik liever eerst minuten maken in de eredivisie.

  1. dickst14

   Ik zou niet bang zijn om Sierhuis op te stellen. Bij Sierhuis is een kans een goal. Dat was bij Huntelaar vroeger ook zo. Hij heeft wel meer routine, maar mist wel heel veel kansen tegenwoordig.

   1. BobbyHaarms

    Dat wel, Huntelaar mist echt veel te veel kansen en dat is in de CL dodelijk. Maar Sierhuis zou ik nu nog niet voor de (Europese) leeuwen gooien. Alleen als we 3-0 voorstaan tegen Bayern na 70 minuten ?

 5. Melvis

  Ik denk dat dit onderdeel van het spel is om de prijs niet teveel op te drijven; zou me niets verbazen als Halles of Sol alsnog last-minute overkomt

 6. Bert Betondorp

  Goed besluit. Geen transfers meer. Alle aandacht op de competitie, de beker en de CL.

  1. Yindi02

   Slecht besluit in mijn optiek! Krijgen ze absoluut spijt van. In de winterstop evalueren betekent dat je te laat bent en al uit de groepsfase ligt van de CL. Ik hoop dat Melvis gelijk heeft (hierboven).

  1. Finidi

   Moeten we nou genoegen nemen met het halen vd CL of wat denken ze nou eigenljk, wat een gelul zeg dan gewoon dat we er niks meer bijhalen oid! Lulhannes!

   1. Indojood

    Communicatie is niet echt een sterk punt van die boer. Het laat altijd ruimte over voor meerdere interpretaties.

 7. Charka53

  Laten we dan gewoon voetballen met wat we hebben en zien waar het schip strand in de CL maar ik verwacht wel dat we met deze groep Nederlands kampioen worden en laten we eerlijk zijn Ten Hag zijn proces gaat goed.

 8. Zlatan4ever

  Door met huidige selectie ?
  Is dat inclusief Ziyech ?
  Misschien binnenkort uitleg van onze coach Ten Hag ? Ik zou in ieder geval een spits als Sol bij de selectie nemen. Goede aankoop op de valreep

 9. BobbyHaarms

  Het zou al geweldig zijn als we Ziyech erbij houden na 23.59 uur vandaag. Ziyech maakt het verschil!

  1. De Nees

   Het vliegwiel moet nu gaan draaien zegt Sar. Dan denkt ie hopelijk niet alleen aan dit seizoen…geef je sterkhouders sterkere motivatie langer te blijven. Maak Frenkie, de Ligt, Fico en Neres ook grootverdieners, sta je bij verkoop ook nog ‘s sterker vele miljoenen extra te vragen.

 10. Melles19

  Ik zit te denken: Wat had Ajax een geweldige zet gemaakt om, meteen na het geblesseerd uitvallen van Bandé, Kostic te halen voor hij een transfer naar Frankfurt maakte

 11. Koning Haarms Wolfs

  Wanneer iemand uit 040 halen, dan Lozano. Die 2 andere stumperds mogen ze houden. Iemand erbij in de spits is wel nodig. Klaas wordt ouder, Dolberg is blessuregevoelig en Sierhuis veel te onervaren.

 12. Vierde ster

  Over spits gesproken, bij Sparta loopt er weer een die onmiddellijk liefst vandaag nog overgenomen moet worden. Daar moet echt niet mee gewacht worden anders zit hij dadrlijk bij de lampjes of de kakkies. Vind het eeuwigst zonde dat Dumpfries niet werd binnengehaald toen het nog kon, om over van Drongelen helemaal niet te spreken, die zit nu bij HSV, allemaal gemiste kansen!

   1. Moosie

    Nee DumbFries ,alleen weet ik niet of Fries dan ook met een hoofdletter moet omdat je het toch over een hele domme Fries heb

Comments are closed.