‘Ajax moet FC Twente bonus betalen voor Ziyech vanwege bereiken Champions League’

Ajax is FC Twente een bonus verschuldigd omdat het de groepsfase van de Champions League heeft bereikt, zo weet Tubantia te melden. Bij de transfer van Hakim Ziyech twee jaar geleden werd afgesproken dat FC Twente een bonus zou krijgen op moment als Ajax de groepsfase van de Champions League zou halen. Hoe hoog de bonus is, wil Twente echter niet bekend maken.

Related posts

14 Comments

    1. Amoebe

      Dan moet er wel een serieuze verlenging tegenoverstaan zodat je volgend jaar een zeer goede onderhandelingspositie hebt….want hij wil toch weg….is het niet nu dsn volgebd jaar.

  1. Wenen 1995

    Afspraak is afspraak. Een eerlijk FC Twente hoort in de ED. Alleen jammer dat wij ze weer moeten helpen.

  2. Joodjuh

    Als Ziyech besluit te blijven krijgt hij ook salaris verhoging maar tot de transfermarkt sluit mag hij zelf bepalen of hij wilt vertrekken.

  3. Jimmy1971

    Prima voor Twente, krijgen we er volgend jaar weer een mooiere westrijd (ipv Emmen ofzo) erbij!

  4. Koning Haarms Wolfs

    Welke ploegen die er toe doen, CL spelen en behoefte hebben aan een type Ziyech zouden zich nu nog moeten melden? Ik denk, dat hij gewoon blijft en in deze vorm en met het huidige speelplezier, is dat een enorme aanwinst! En die Twenten, geef ze die paar centen….

  5. a.p.

    ik ben blij dat hij bij Ajax blijft alles bij elkaar kan het een mooi seizoen worden. Twente krijgt geld dat krijgt Ajax ook na transfers

Comments are closed.