Ajax naar de CL: Fotoverslag Kiev-Ajax

Ajax bereikte tegen Dynamo Kiev zonder ook maar een moment in de problemen te komen de Champpions League. Uiteindelijk was het een wonder dat Ajax niet scoorde in Kiev en het 0-0 bleef. Hierbij ons fotoverslag van dit duel!

App-gebruikers: bekijk via deze link de foto’s op onze website AjaxFanzone.NL

Wober vulde de plek in van de geschorste Tagliafico

Schone jaagt 

Ziyech regisseert

Tja, en Frenkie de controleur

Tadic had niet zijn allerbeste dag

Pech: De penalty gaat tegen de paal en ook tientallen kansen wilden er niet in

En dus bleef het onnodig tot het einde spannend

Related posts

9 Comments

 1. Wenen 1995

  Wie had dit verwacht toen we begonnen aan de voorrondes? Nu hebben we ons vol overtuiging geplaatst voor het hoofdroernooi en ieder tegenstander kunnen we verslaan met deze selectie. Waar gaat dit eindign?

 2. Finidi

  Tja verdediging stond als een huis , weet niet hoe ik Kiev moet inschalen maar het zag er rcht eel goed uit hoor volgens mij, misschien overwinteren dan wel CL dan wel EL? Wie zal het zeggen met Nico erbij ook nog es ondanks dat Wöber het ook goed deed vond ik.

 3. -buitenkantje rechts-

  Gefeliciteerd allemaal!

  Fantastische prestatie van ons Ajax..Heerlijk gevoel..
  Natuurlijk hadden we met 0-4 van het veld moeten stappen en waren Tadic en Huntelaar niet scherp.. maar deze voorronden hebben we zeker ook dankzij hun gehaald!

  Nu ff geen zeikerij.. Lekker gevoel met deze prestatie.. Morgen lekker wakker worden met verse koffie en de ochtendkranten..?

  Hoop dat Joep en de andere Ajaxsupporters veilig weer terugkeren.. Er zijn vandaag supporters aangevallen in Kiev en de beloofde politiebescherming..was er niet.

 4. Joep

  We zijn weer veilig terug in ons appartement.

  Jammer dat wij de kansen niet af hadden gemaakt. Dan was het feest helemaal compleet geweest.

 5. JohnDoe77

  Prima gedaan, mooi resultaat over drie rondes. Als we nog wat efficiënter worden zou dat nog voor een verrassing kunnen zorgen in de poule!

Comments are closed.