Jong Ajax met 5-2 te sterk voor FC Dordrecht

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht met 5-2 gewonnen. Kaj Sierhuis zorgde na 4 minuten al voor gejuich op de tribunes. De 20-jarige spits tekende met een knappe omhaal voor de droomstart van Jong Ajax en scoorde niet veel later de 2-0 uit een strafschop. Nieuw was het niet voor de supporters, want de Ajacied heeft een abonnement op fraaie goals op de Toekomst. Vlak voor rust bracht Kok de spanning nog even terug door de 2-1 te scoren. In de tweede helft stelde het elftal van Michael Reiziger weer orde op zaken en via doelpunten van Nunnely, Danilo (2x) en een tegengoal van Maletic stond er uiteindelijk een dikverdiende 5-2 overwinning op het scorebord.

Scoreverloop:
(03′)Kaj Sierhuis 1-0
(35′)Kaj Sierhuis 2-0 (penalty)
(41′)Thomas Kok 2-1
(54′)Ché Nunnely 3-1
(68′)Danilo Pereira 4-1
(90′)Danilo Pereira 5-1
(90′)Marko Maletic 5-2

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Bakboord, Schuurs (/46 Pasquali), Botman, Bakker, Ekkelenkamp, Gravenberch, De Wit (/64 Jensen), Nunnely, Sierhuis (/46 Danilo), Lang

Related posts

13 Comments

  1. Zlatan4ever

   Ajax1 , ik heb de wedstrijd gezien en ze speelden vetzorgd goed voetbal met mooie goals
   Top !??

   1. Ajax 1

    Dank je. Ben benieuwd wie er behalve sierhuis aan kan sluiten bij 1.

    Benieuwd naar schuurs, lang, nunnely etc….gaan die het redden?

    Ik gaf bij de post over v leer aan dat hij volgens mij 4e keeper is, want ik mag toch hopen als er iets met onana zou gebeuren (laten we hopen v niet) dat kotarski erin zou komen, maar weet niet hoe goed hij is. In lamprou e v leer in ieder geval geen vertrouwen.

     1. FrankiC

      Precies Ajax 1, ik ben dan ook benieuwd wie er goed speelde, wie groei doormaakt, wie bij het eerste aanklopt, wie de leider is, waarom sommige gewisseld worden, of iemand afwijkende positie speelden etc etc. M.a.w. kan iemand die de wedstrijd en spelers gezien heeft een verslagje á la BR posten?

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Verslag iets te snel geschreven?in blessuretijd is de 5-2 nog gemaakt. Hoe dan ook gefeliciteerd
  Mooi twee treffers van Sierhuis?

 2. Wenen 1995

  De titel prolongeren zou echt heel knap zijn! Hopelijk volgt een mooie serie overwinningen!

 3. JohnDoe77

  Goed te zien dat her tweede ook gemmakelijk scoort, kan het eerste hopelijk later van profiteren!

Comments are closed.