Jong Ajax met 5-2 te sterk voor FC Dordrecht

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht met 5-2 gewonnen. Kaj Sierhuis zorgde na 4 minuten al voor gejuich op de tribunes. De 20-jarige spits tekende met een knappe omhaal voor de droomstart van Jong Ajax en scoorde niet veel later de 2-0 uit een strafschop. Nieuw was het niet voor de supporters, want de Ajacied heeft een abonnement op fraaie goals op de Toekomst. Vlak voor rust bracht Kok de spanning nog even terug door de 2-1 te scoren. In de tweede helft stelde het elftal van Michael Reiziger weer orde op zaken en via doelpunten van Nunnely, Danilo (2x) en een tegengoal van Maletic stond er uiteindelijk een dikverdiende 5-2 overwinning op het scorebord.