NAC Breda informeert naar Van Leer

NAC Breda heeft bij de zaakwaarnemer van Benjamin van Leer geïnformeerd of er een mogelijkheid bestaat om de doelman tijdelijk over te nemen van Ajax. Van Leer kwam in 2017 over van Roda JC en tekende een vierjarig contract in Amsterdam. Eind 2017 werd Van Leer echter getroffen door een kruisbandblessure maar daar is hij inmiddels van hersteld. Bij Ajax is hij echter gezakt in de pikorde van tweede naar derde keus, nog achter Kostas Lamprou die de afgelopen weken de stand-in was van André Onana. Van Leer is niet gelukkig met zijn reserverol in Amsterdam en staat open voor een al dan niet tijdelijk vertrek.

Bron: BN De Stem

Related posts

45 Comments

   1. Daisy

    Goede optie Litmanen. Maar ik zou ook verder kijken voor een goede keeper als ik de man van inkopen was van Ajax. Tenslotte een goede keeper pakt punten ook al is Onana de 1 keeper. Je weet het maar nooit.

    1. Litmanen

     Van Leer is een prima keeper, zou zelfs eerste keeper van Ajax kunnen zijn, maar ik heb altijd gezegd dat Lamprou onderschat wordt. Ja, hij is eigenlijk te klein, maar zijn springkracht maakt hem zo goed.
     Ga het laatste seizoen van hem bij Willem ll maar eens bekijken. Heeft toen echt punten gepakt.

     1. Ajax1958

      Om ook een goed oordeel over Lamprou te geven wil ik graag die 34 wedstrijden van Willem 2 bekijken. Waar kan ik die vinden?

     2. Indojood

      Je kunt van bv. Veltman (ik noem nu even zo maar iemand) een korte video maken met wat leuke acties erin en deze op YT zetten maar dan blijft het nog steeds een slechte speler, meneer-die-nooit-scheldt.

    1. Litmanen

     Waarom een goede keeper niet laten spelen op een redelijk niveau?
     Onana is zo verkocht volgend seizoen.

     1. Prinsengracht

      Ik ben supporter van Ajax. Niet van een individuele keeper. We hebben er voor de zekerheid 3 nodig. Je weet nooit. Dus daarom niet naar Nac. Van mij mag Veltman in de wintetstop best naar Nac hoor. Of naar Timboek toe.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Hahahahaha, ja BR nog een week volhouden! Helaas is hij derde keeper dus mss gelden hier de regels als voor Siem ??. Maar wat mij betreft eens ?

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Als we die week zonder transfers doorkomen ben ik wel benieuwd naar reacties van vele leden ?

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Eens Voorland, het ziet er naar uit dat Sar en Overmars woord houden. Dat verdiend dan over een week zeer lovende woorden ?

     2. AB: nick is a four letter word.

      Lovende woorden als je gewoon afspraken nakomt? Bijzonder. Dan heb ik nog heel veel lovende woorden van heel veel mensen tegoed (doel niet op het forum). Voor mijngewoonste zaak van de wereld wanneer je je afspraken nakomt. Van der Sar heeft dit bijvoorbeeld niet gedaan en krijgt dan ook terecht kritiek, ook na 31 augustus. Mark heeft wederom niet slagvaardig en voldoende de selectie op sterkte gekregen (zie o.a. rechtsback) dus waarom lovende woorden. Teveel gekocht op basis van “we zien wel”of oud sentiment.
      Alleen aankoop Tadic is echte versterking deze zomer. Bedrag voor Blind gestoord. Dus ……

     3. Prinsengracht

      Ik ga er al sinds mei van uit dat Maz gewoon de rechtsback zou blijven. Ik vind hem ook gewoon goed. Ik heb geen behoefte aan een vervanger van buitenaf. Misschien eerst Veltman, orejuela en die Deen verkopen.

     4. AB: nick is a four letter word.

      Maar de positie is wel mager bezet als Orejuela de verhuur in gaat en je blijft met Kristensen en een geblesseerde Veltman over. Middenveld hebben we keus te over en achterin niet. Voorin tekort komt mede door blessures en ook slechte inkoop (Labyad). kortom het is duidelijk, van mij geen lovende woorden ??

 1. JohnDoe77

  Ach, we schieter er weinig mee op als hij een jaar weg is, tenzij hij met een maand weer terug kan zijn. Je hebt er ook weinig aan als hij totaal niet gelukkig is.

  1. Finidi

   Ja belachelijk gewoon, club als Ajax moet toch ook een fatsoenlijke 2e keeper hebben, wat sls Onana geblesseerd raakt dan sta je daar met Lamprou in bv München te Bayern! Lewandowski lacht zich een breuk dan natuurlijk.

 2. Yor2002

  Tja hij krijgt natuurlijk nooit een kans in ajax 1 zo lang Onana er is. Wie weet hoe lang onana nog hier blijft misschien wel 2 jaar. Zou je als keeper 2 jaar willen wachten tot je een kans krijgt in ajax 1. Ik begrijp het wel dat hij weg wilt en graag weer wilt spelen want bij ajax gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren

 3. Ajax 1

  Lamprou nog niet echt zien spelen, maar klinkt echt niet goed als onana geblesseerd zou raken. Maar denk dat v leer zelfs nr 4 zou zijn……

 4. Cootje Adriaanse

  NAC heeft dit seizoen toch die Mudric van Man City?
  Neem aan dat City die graag onder de lat ziet staan in Breda.

 5. Zlatan4ever

  Van Leer moet gewoon blijven en zijn kansen afwachten.
  Stel (met nadruk stel) dat Onana vertrekt of geblesseerd raalt dan kan het toch nooit zo zijn dat Lamprou zijn opvolger word
  ONMOGELIJK !

 6. Joeguh9

  Was bij Roda een prima keeper, een jaar vol blessures kan je echter ver terugwerpen. Laat hem een jaar bij NAC spelen en beoordeel hem na 34 eredivisie wedstrijden opnieuw.

 7. Henk Gabriels

  Hebben jullie dat zogenaamde kleine keepertje nooit zien uitblinken bij W2? Geweldige reflex met heel veel sprongkracht! Heeft bij W2 heel veel punten gepakt voor die club!

 8. dennis78

  Gewoon verhuren. hij is te oud voor jong Ajax. en met lamprou hebben we een degelijke keeper achter de hand. Kotarski kan prima de rol van van Leer vervullen bovendien speelt hij wekelijks en heeft dan voldoende ritme.

 9. Gert Ajax

  Van leer hoort gewoon 2 e keeper te zijn.
  Heb toen hij nog bij roda speelde veel hem zien spelen.
  Echt een zeer goede keeper??
  Niet verkopen of verhuren
  Probeer die Lamprou te slijten aan nac

 10. SonnySilooy

  Van Leer is te vaak geblesseerd sinds hij bij ajax tekende. Denk niet dat je op hem kan bouwen als Onana volgend seizoen vertrekt? Wat ik overigens niet hoop.
  De toekomstige 1e keeper van ajax is Dominik Kotarski. Maar dat duurt nog wel 3 jaar ofzo.
  Laat Van Leer en Lamprou maar uitvechten wie 2e keeper is.

 11. Prinsengracht

  Ik heb me deze week wat geergerd aan forumleden die waarschijnlijk 1 of 2 wedstrijden van Kaj Sierhuis hebben gezien. Ze maakten hem met de grond gelijk en schreven hem meteen af. Kaj heeft net twee keer gescoord tegen Dordrecht. Er komt nog een tweede helft. Ik weet natuurlijk dat het maar eerste divisie is. Maar ik heb Kaj heel vaak zien spelen tegen de Nederlandse top en europese top van zijn leeftijd in de jeugd. Ik heb nooit een jeugdspeler zo hard en tegelijk zo zuiver zien schieten. Laten we geduld hebben met Kaj. Tegen de tijd dat KJ echt niet meer kan, staat Kaj er.

Comments are closed.