There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Dynamo Kiev: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd in de play-off van de Champions League tegen Dynamo Kiev. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Dynamo Kiev begint om 21:00 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official


Gerelateerde posts

69 reacties

  1. De Ajacied

   Ik ga uit van 3-0
   Vol erop klappen, wij Ajacieden moeten door zeker nu die klote Boere gewonnen hebben
   ❌❌❌

    1. Bakkie

     Ik hoop dat jij lekker thuis gaat kijken en niet in het stadion. Niets zo erg als iemand naast je in het stadion die alleen maar loopt te zeiken, die negativiteit hebben we niks aan!

   1. beni

    Rare reactie, kleuterschool niveau. Als je de interviews vav vav Bommel had gezien en gelezen was het prioriteit dat zowel Ajax als PSV doorgingen. Ondanks dat als Ajax eruit gaat PSV een pak geld meer krijgt.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Zeg Beni, jij voegt werkelijk niets toe aan dit forum. Jouw reacties hebben het niveau van een afarensis, en jij beticht iemand van het plaatsen van een kleuterreactie? Kun jij hier niet gewoon wegblijven en je stupide opmerkingen en je gebrabbel op een 010-forum plaatsen?

     1. AFCA my World

      Behalve dat hij gelijk heeft dat het belangrijk is dat beide clubs doorgaan, brengt hij zelf kleuterschoolniveau ! ⚽️

     2. beni

      Koning Haarms, wil je alleen maar lezen wat jij wil lezen. Het is toch een belachelijke reactie. Ik weet sportiviteit is moeilijk op te brengen.

    2. vak411

     beni ben jij de schoolmeester hier? over kleuter reacties gesproken..

     ik hoop ook dat Ajax 3-0 wint.. zeker nu die boeren ook wonnen. maar dat is gunstig. C.L. spelen kost in de competitie ook punten. simpel zat. laat die pisvlekken zich ook maar plaatsen hoor.

     1. Jimmy1971

      Benni reageert juist heel volwassen, hij is Ajaxfan en wil dat Ajax alles wint en zeker tegen de rest van de Top 3, maar beseft ook dat het goed voor ons voetbal en de status van NL is als andere ploegen het Europees ook goed doen! Waarbij het niet uitmaakt hoe deze ploeg dan heten ( pisvee , feyenooit, Vitesse of AZ) !
      Of ben je tegenwoordig alleen maar Ajax supporter als je blinde haat hebt tegen Feyenooit of Pisvee?!
      Want dan ga ik ook maar afhaken..

     2. beni

      Weetje laat maar, discussie op dit niveau heb ik geen zin. Slaat helemaal door ook over kale en kokkie laat die twee, zijn top fans.

     3. Koning Haarms Wolfs

      Beni, ik heb je posts gelezen sinds je hier op het forum post en het zijn erg vaak loze kreten die erg weinig toevoegen, that’s it. Zelfde geldt voor StikerA,B,Z enz. Wat je juist zegt, is het feit dat het Nederlands voetbal belangrijk is en dat ook 010 en 040 in Europa punten moeten pakken.

   1. vak411

    grappig dat Labyat hier na 2 potjes afgeschoten wordt. ik zie het ook nog niet zitten maar vergeet niet dat Neres ook uitgekotst werd .. zullen we Labyat ook een paar maandjes de tijd geven? ongelooflijk… Litmanen speelde eerste een jaar in het 2e hé!

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Je hebt hier een punt vak411, ik ben ook sceptisch maar wie weet kan hij binnen paar maanden aanhaken bij ons aller Ajax

    2. Indojood

     Neres speelde in Jong Brazilië en wordt alleen maar beter. Labyad heeft de helft van zijn carrière er al op zitten en niets noemenswaardig gepresteerd.

 1. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat Ten Hag de buitenposities bezet met links Tadic en rechts Ziyech..
  Geen Labyad of Johnsen.
  Middenveld met FdeJong, Beek en Schöne.. Achterin zoals gebruikelijk. Routine in elke linie. KJH hopelijk op scherp.
  Een overwinning zonder tegengoals in een kolkende JCA!

  1. Litmanen

   Tegen een counterpart heb je hoe dan ook VdBeek nodig en snelheid bij je achterste vier.

   1. -buitenkantje rechts-

    Tegen een counterploeg moet je de pass eruit halen.. Dus voorin pressing.. Direct storen. Achterin spelen met een libero.

  2. Emilio4Ajax

   Hoop ook BR dat ie het zo neerzet…vd Beek nodig vanwege de diepgang…3-0 vd Beek maakt de eerste, Schöne de tweede en Huntelaar de derde…👍❌❌❌🍻😎

 2. Dagrump

  Heb er zin in !! Als ze net zo spelen als de voorgaande 4 europese wedstrijden zou het goed moeten komen !! Succes mannen. Zet hem op ! Jullie kunnen het !! Het moet er wel uitkomen vanavond !!

  1. Wenen 1995

   Denk ook dat TH hiervoor kiest. Beste oplossing op dit moment. Veel succes, boys. Laat ons juichen!

 3. JohnDoe77

  Ik denk dat het vanavond belangrijk is dat we met minimaal twee doelpunten verschil winnen en dan het liefst de nul houden. Het kan daar behoorlijk spoken… ik heb er zin in en ben erbij!

   1. dickst14

    Ik denk dat het belangrijk is dat we over 2 wedstrijden 1 goal meer maken of anders de penalties beter nemen.

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Onana
  Mazraoui. De Ligt. De Jong. Fico

  Schone. Blind
  Tadic
  Ziyech. Huntelaar. Labyad

  1. Ziyech aka AB

   Labyad in de basis is exit ten Hag. Dan zou Labyad in de pikorde voor vd Beek komen omdat Tadic heel goed op links kan spelen. Als vd Beek zijnde zou ik mijn zaakwaarnemer dan heel snel een telefoontje geven.

   1. FrankiC

    Maar het is gewoon niet des Ajax. We houden van het systeem, van diepgang en een schaar. Er is in mei/juni weer eens nauwelijks vooruitgedacht. Snel Stengs halen dus en hopen dat we doorgaan om rust in de selectie en op de transfermarkt te houden. Dat heeft Teuntje hieronder prima gezien.

     1. FrankiC

      Voor zolang het duurt Nees. Geniet ervan. Ik heb het na 2 posts hieronder al aan de stok met ene ‘Prinsengracht’. Geen kenner zo te lezen, maar even ergerlijk….

 5. Teuntje

  De wedstrijd van vanavond is voor meerdere fronten errug belangrijk. CL halen is een must om deze selectie bij elkaar te houden. Ik zie namelijk nog wel wat spelers vertrekken als het mis zou lopen.
  Het zou enorm veel rust geven als het lukt en het team de kans geven om te gaan groeien.
  Ik hou rekening met een pittige klus. Kom op mannen!!

 6. AFCA my World

  Ik hoop op een overwinning,maar zal lastig worden ze zijn een kei in verdedigen,en razendsnel in de omschakeling ! Ajax zal de verdediging goed op orde moeten hebben, en eigenlijk zouden er nog een spits en of vleugelaanvaller bij moeten komen ! ⚽️

   1. FrankiC

    Stengs (AZ).
    Triest dat Ajax, de club die bekend is vanwege haar buitenspelers, nu in Neres maar 1 vleugelspits heeft (die ik ook nogs eens liever in de spits zie). Triest dat we daar nu achter komen.

    1. Prinsengracht

     Stop toch eens met zeiken. Je weet kennelijk net als velen hier niet eens wie we allemaal onder contract hebben. Moe van al die sukkels die denken dat ze het beter weten omdat Neres twee weken geblesseerd is.

     1. FrankiC

      Je praat voor je beurt en onzin. Ik ken de selectie en ik schreef dit ook toen Neres topfit was. Ik hekel het onevenwichtig aankoopbeleid volkomen terecht. Er mag best een misser tussen zitten (á la Oruguela) maar aankopen als Siem de Jong en Labyad en dergelijke zie je mijlenver aankomen dat dat onjuist is.

 7. Bert Betondorp

  Ik reken op winst. Mooie uitslag, zodat we uit een makkie hebben, dus vanavond veel doelpunten. Hoeveel? Op z’n minst 3 .
  Allemaal een fijne wedstrijd in de JA ARENA of thuis voor de buis.

 8. AB: What’s a nick, a nick is nothing, a nick is fake, a nick is not important

  Nog ff en dan de deur uit. Shirt al aan en gaan. Hoop op hossen, zingen, springen. Morgen geen stem meer als het meezit.

Reageren is niet mogelijk.