Sport: ‘Barcelona geeft niet op en hoopt nog steeds op De Jong’

FC Barcelona heeft al meerdere keren te horen gekregen dat men bij Ajax niet van plan is om Frenkie de Jong groen licht te geven voor een transfer naar de Spaanse club. Het medium Sport weet echter te melden dat Barca toch nog een poging gaat wagen.

In de laatste onderhandelingen heeft Ajax gezegd de deur dicht te houden als Ajax zich plaatst voor de Champions League en daar ligt volgens het medium een opening, aangezien Ajax het moet opnemen tegen het altijd stugge Dynamo Kiev. Tevens heeft Ajax laten weten dat het met Frenkie de Jong vol voor de landstitel wil gaan. De speler zelf heeft overigens aangegeven dat het zeer aannemelijk is dat hij bij Ajax blijft maar dat het in de voetballerij soms ook raar kan lopen. Wat wel zeker is is dat Barcelona flink over de brug moet komen aangezien Marc Overmars heeft ingezet op een transfersom van vijftig miljoen euro.

Bron: Sport

 

Related posts

57 Comments

 1. Koning Haarms Wolfs

  Gewoon onrust stoken…..Frenkie blijft. Spelen bij ons, boven bankzitten bij Barca.

  1. Mr Ajax

   Ja dat moet die zichzelf god beseffen kwh, dan kan je toch niet anders concluderen dat hij blijft

  1. dennis78

   en als hij bedragen noemt. zorg dan dat ze minimaal 8 nullen bevatten. dat schrikt ze wel af.

 2. Mr Ajax

  Wanneer is die spaanse transfermarkt nu eindelijk eens dicht, wij willen ook wel een heel jaar genieten van ons uitzonderlijke talent!

  1. beni

   Uitzonderlijk talent?? Ik zie het niet speelt op zeker, balletje breed balletje opzij. Ik heb hem nog nooit twee man zien passeren, Mbappe dat is een uitzonderlijk talent net 19 jaar. Frenkie 21 en nog steeds niks laten zien of geblesseerd of op de bank afgelopen seizoen. Als je zo een uitzonderlijk talent bent ben jij een bepalende speler die ook delegeerd. Ziyech heeft veel meer laten zien.

   1. Roughrolf

    Dan moet je jouw oogjes een keer open doen en goed kijken en vooral opletten,
    En je niet laten afleiden met dat slappe kletspraat wat je hier ook doet!!!!!!!!

    1. Litmanen

     Op zich is de belangstelling voor Frenkie wel bijzonder.
     Heeft op het middenveld op zijn eigen plek op hoog niveau nog niets laten zien.
     Zolang Tadic en Ziyech hun ego strijd nog niet hebben uitgevochten is Frenkie daar ook eigenlijk overbodig en zou een diepgaande VdBeek van veel meer waarde kunnen zijn voor dit Ajax.

     We zullen het er maar op houden dat Ten Hag nog steeds te slap is om bepaalde beslissingen te nemen.

     Diepgang is iets wat dit elftal harder nodig heeft dan nóg een spelverdeler.

     Met Tadic op links en het vertrek van Ziyech wordt Frenkie ineens dé man op het middenveld…..

    2. beni

     Kom met een argument maar blijf lekker mee hoppen op de massahysterie omtrent de Jong. Hé 21 jaar niks bepalend. Let morgen goed op en objectief kijken.

     1. Litmanen

      In welke wedstrijd van belang tot nog toe was Frenkie bepalend?
      En vergis je niet, ik vind het een fantastisch talent!

  1. Bakkie

   Volgens de media wel ja. Maar Frenkie heeft zelf voor de camera gezegd dat die afspraak volledig uit de lucht gegrepen is. Is dus alleen maar bedacht om de situatie wat smeuiger te maken

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Dat heeft Ajax vorige week ontkend. CL of niet er gaat niemand meer weg !

 3. a.p.

  Ja buitenkansje rechts dat denk ik ook, alle spelers zijn extra gemotiveerd , mocht het niet lukken om de C.L. te halen dan zullen er denk ik wel een paar weggaan.

 4. Jimmy1971

  Zelfs Frenkie heeft minimaal 1 vol jaar in Ajax nodig om te kunnen slagen bij Barcelona!
  Maar ja da’s logisch..

 5. Iamsterdam2015

  Ze houden niet op dus dan moet je de prijs opdrijven. Vraag€110 miljoen, resultaat: of ze haken af en verklaren ajax voor gek of ze kopen hem na afdingen voor €80 miljoen. Ik zeg win win…

   1. Iamsterdam2015

    Klopt zeker hoor Amoebe wat je zegt maar alles en IEREREEN heeft zijn prijs en helemaal in de voetballerij. Als Barca hem
    wilt en De Jong wilt ook is het zo klaar en anders van de winter wel. Maar ben het met je eens hoor Amoebe maar of het haalbaar is…???

 6. Iedereen heeft een mening

  Gooi er dan nog maar 10 miljoen bovenop als ze hem zo graag willen hebben

  1. beni

   En komt na twee seizoenen op hangende pootjes terug, niveau was te hoog. Beetje te hoog gegrepen.

 7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Nog 10 dagen ruim en hoe dichter bij deadline hoe meer verhalen wsl. Andermaal

  NOT FOR SALE BARCA ??

 8. Ptr

  Het is niet anders die is al vertrokken.
  Cashen dan maar.
  Wen er maar aan Ajax is bedrijf en moet winst maken en laten dit echt niet lopen.

 9. Ajaxfoort

  Barcelona is duidelijk niet gewend aan Nee te horen. Misschien dat Overmars eens moet vragen welk deel van het woord NEE ze niet begrijpen!!

 10. Hanski

  Als Frenkie nu eens gewoon zegt: ” ik hou mij aan het contract dat ik met Ajax heb”….dan is t toch klaar?
  Zolang spelers altijd maar meer willen stopt het als Ajax….na Frenkie komt er echt wel n vervanger, Niemand groter dancde club ?

 11. Zlatan4ever

  Voor 50 miljoen moeten ze de Jong in een prive-jet afleveren met een fles champagne en bloemen en desnoods een call-girl die hem onderweg ontmaagd. Moet kunnen in een uurtje vliegen……..
  Het is een groot talent maar “bodywise” te licht voor het echte werk, daarnaast in geen enkel duel voor Ajax beslissend geweest.

   1. Zlatan4ever

    Nog steeds niet eens over Frenkie Dagrump ? Hij was de
    “ gevaarlijkste man “ maar dan wel voor slecht spelen en veel balverlies

 12. _Diesel_Delft_

  Ik ben geen zakenman maar kan het zo zijn dat als Ajax de Champions leaugue haalt met Frenkie in de gelederen dat hij dan veel meer waard wordt dan die eerder genoemde €50 miljoen? Een club als Barcelona moet gaan beseffen dat onze jongens ook duur aan het worden zijn. Als hij volgend seizoen bij hen speelt dan krijgt hij wellicht ook een prijskaartje om zijn nek van meer dan €100 miljoen (zeker als hij voor een flink aantal seizoenen gaat tekenen…

 13. Ziyech aka AB

  Wanneer knapt die zeepbel nu eens. Belachelijke bedragen voor sporters in het algemeen. Belachelijke prijzengelden in de sport. Tweedeling wordt steeds groter. Ik hoop nog altijd dat een aantal clubs het voortouw nemen om uit dit gekkenhuis te stappen en van mij dat Ajax zijn. De charme van het voetbal gaat volledig verloren. Gewoon normale max bedragen voor transfers en normale max bedragen voor salaris. Met reclame inkomsten komt er toch wel alsnog teveel binnen voor de toppers. Clubs die zich niet aan de regels houden voor 3 jaar uitsluiten van Europees voetbal. Maar ja, het is een utopie, de bobo’s verdienen er ook hun gestoorde salarissen mee.

Comments are closed.