Kale en Kokkie en de kansen tegen Kiev (Incl video)

Ajax won dit weekend van VVV-Venlo. Kale en Kokkie kunnen uiteraard genieten van de eerste overwinning in de Eredivisie, maar er zijn voor hen toch nog genoeg verbeterpunten. Ook de VAR had een discutabele rol. Woensdag volgt voor Ajax alweer Dinamo Kiev, de hoogste tijd om dus met de mannen even terug in de tijd te duiken naar 2010.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

21 Comments

  1. Koning Haarms Wolfs

   Ach, we zijn ondertussen aan je gewend, Ajaxpers. Een iets beter zelfbeeld mag best.

  1. Bakkie

   Kunstgras in Venlo is heel wat anders dan een kolkende Arena morgen met een zeer uitdagemde tegenstander en vele miljoenen op het spel!

 1. Finidi

  Mooi, Onana ook weer international hoor ik net op het nieuws dus ook weer een paar miljoen meer waard, en zo kabbelen we weer voort. ?

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik snap opmerkingen als “VAR had een discutabele rol” niet. Het is in het leven geroepen om fouten van scheidsrechters te corrigeren voor eerlijker spel. Dat was bij Ajax dus 2 keer terecht. Ergo het had zelfs drie keer gemoeten (rode kaart VVV). Het is dus andersom als VAR er niet was had de scheidsrechter een discutabele rol, nu is dat door VAR voorkomen. Dus heel goed systeem. Fouten worden meer beperkt.

  1. Joeguh9

   Precies dit! Het systeem is misschien nog wat onwennig maar over een jaar weten we niet meer beter. En dat er verschil zit in beslissingen, het blijft de interpretatie van een mens. De een vind het een pingel of rood, de ander niet.

 3. Indojood

  Dit item schiet zijn doel voorbij. Meningen van de heren zijn gemiddeld genomen dezelfde als de supporters (waarschijnlijk lezen ze eerst alle fora af) en een paar dagen later wordt er een vlog in elkaar geknutseld. Dan wordt er inderdaad niets nieuws gemeld. Ik heb niets tegen Kale en Kokkie maar op deze manier heeft het weinig nut.

   1. Ziyech aka AB

    Tegenwoordig wordt gesproken tekst vertaald naar tekst op de computer …… dus het kan nog steeds.

Comments are closed.