Ajax dankzij VAR langs VVV: 0-1 (Incl foto’s)

Ajax heeft vanavond met zeer veel moeite de drie punten weten mee te nemen uit Venlo. Sterker nog, de ploeg van Erik ten Hag had alle hulp nodig van de VAR waarbij eerst een doelpunt van VVV werd afgekeurd en Ajax in de slotfase een penalty kreeg op advies van de heren uit Zeist. Dusan Tadic verzilverde de penalty en bezorgde Ajax een zeer benauwde 0-1 overwinning.

Na de zeperd tegen Heracles en het prima spel tegen Standard Luik ging iedereen er eens goed voor zitten in stadion De Koel waar men een gretig Ajax verwachte aan de aftrap. Niets was minder waar want op het kunstgras van VVV wist Ajax zich eigenlijk geen raad met de tegenstander. David Neres had de grootste kans op de 0-1 maar de kleine Brazilaan, die na een klein half uur spelen uitviel met een op het oog hamstringblessure, wist oog in oog met doelman Unnerstall de kans niet te benutten. Niet veel later wist VVV de score te openen. Martin Samuelsen schoot de bal snoeihard achter Onana. Kevin Blom keurde de treffer goed, maar werd tot de orde geroepen door de videoarbitrage. Deze stelde vast dat de Noor aan het shirt van Nicolas Tagliafico trok. Blom ging hierin mee en keurde de treffer af.

Ook na de thee veranderde het beeld nauwelijks. Ajax kon geen stempel drukken op de wedstrijd en met name Ziyech probeerde van buiten het strafschopgebied te scoren, maar de Marokkaan mikte óf te hoog, óf trof de uitblinkende Unnerstall op zijn weg. Ook met de invallers Eiting en Van de Beek veranderde er weinig aan het spel van Ajax en leek de ploeg opnieuw tegen duur puntverlies aan te lopen. Klaas-Jan Huntelaar werd bij een aanval hard in de rug geduwd maar scheidsrechter Blom wuifde het incident weg. Maar nadat de arbiter – net als voor rust – aan de zijlijn op het videoscherm ging kijken, gaf hij tóch een penalty. Die werd door Tadic overtuigend benut, waardoor Ajax op het nippertje niet tegen nieuw puntenverlies aanliep.

VVV – Ajax 0-1 (0-0)

’88 Tadic 0-1 (pen)

Scheidsrechter: Blom
Toeschouwers: 8000
Gele kaarten: Onana (Ajax)

Opstelling VVV Venlo: Unnerstall, Kum (Dekker/89), Promes,Röseler, Janssen, Rutten, Post,v.Ooijen, Samuelsen, Seuntjens (Opoku/ 70),Grot (Borgmann/74)

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind, (Donny van de Beek/82), Nico Tagliafico; Lasse Schöne, (Carel Eiting/72), Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, David Neres (Zakaria Labyad/26)

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Altijd en overal!

Hakim Ziyech

De spelers van VVV juichen iets te vroeg

Want Blom keurt het doelpunt af

Weer een VAR moment, Huntelaar krijgt een por in zijn rug

En Tadic schiet de pingel binnen

Related posts

132 Comments

    1. rickert

      wel de enige die uberhaupt de achterlijn nog opzoekt, volgende keer zn lenzen wel meenemen, die dacht ik bank VVV ook wel 90 minuten uit.

      Zeer matig tegen de kleintjes

        1. beni

          Het was allemaal niks en als je al geen labayad uit je eigen opleiding kan vinden ziet het er triest uit. En die overgewaardeerde Frenkie de jong die kan ook alleen maar een tikkie opzij of een tikkie terug geven. Een tegenstander opzoeken en doldraaien durft hij niet. Kiest alleen voor de zekerheid. Totaal geen creativiteit.

    2. vak411

      alles draait om die C.L. het was niet best maar een uitwedstrijd op kunstgras achter de rug en ook nog eens 3 punten. lekker. goed voor de moraal dit

      1. Litmanen

        Geweldig, drie punten.
        Nog twee van die potjes en de mensen komen alleen nog voor de Europese wedstrijden.
        Niet om aan te gluren.

        1. KBouter

          Ajax heeft grote fouten gemaakt om Blind terug te halen voor zoveel geld terwijl hij niets toevoegd en ook de kar niet trekt.

          Viergever een contract verldning geven voor die positie was velen malen beter geweest! Ook opkomend is Viergever veel sterker dan die over het paard getilde Blind.

          1. Emilio4Ajax

            Duimpie van mij KBouter…, maar aantal wedstrijden is te weinig om een definitief oordeel te vellen. Je blijft je dasrtegenover eel afvragen…, waarom????

  1. fjonkman

    Wat was het weer inspiratieloos.. en wat speelden we weer zo traag als dikke stront.. complimenten voor VVV, ze wisten precies hoe het ons lastig te maken.. En Hakim… alsjeblieft…. speel nu eens wat minder met de oogkleppen op…

    1. Kuper47

      Waarom blijven de 2 gele en 1 rode (zeer zware overtreding op de Jong)kaarten in de zak van de scheidsrechter zitten?

  2. dickst14

    Terecht die beslissingen, maar wederom klote wedstrijd.
    De 5 seconden regel is niet meer.
    We zakken lekker in met balverlies

  3. -buitenkantje rechts-

    Vanavond weer als vanouds kramp in mijn kontspieren gehad .
    Lang leve VAR! 3 pnt..Ziyech wederom beste man vh veld.
    Snel vergeten en hopen op betere potjes..(Blind viel tegen zeg!)

    1. Litmanen

      Sorry, maar als je Ziyech de beste vond heb je een andere wedstrijd gezien.
      Woensdag erg goed, vanavond een blind paard.
      Net als de rest.

        1. Litmanen

          Sorry, maar dat is zielig. Ajax en ook de grote leider Ziyech gingen diep door de ondergrens.
          Als er mensen lichtpuntjes hebben gezien, dan zullen het VVV supporters geweest zijn.

          1. Ziyech aka AB

            Waarom de term “ grote leider Ziyech” ? Zo ziet Ziyech zichzelf in ieder geval niet. Heeft hij ook nooit gedaan. Zo jammer dat je hem blijft kwalijk nemen dat hij bij het tekenen van zijn contract heeft aangegeven op 25 jarige leeftijd het liefst verder gaat in het buitenland. Erg logisch en gezond dat je de ere divisie dan wel hebt gezien. Ook de term “blind paard” erg jammer vooral van iemand die toch met regelmaat aangeeft normen en waarden hoog in het vaandel te hebben staan. In principe zou in dit team Tadic de leider moeten zijn met al zijn ervaring vanuit Engeland maar goed, ik zie dat anders naar het schijnt. Ik vond al dat je lang stil bleef ? maar je hebt me niet teleurgesteld. ?

      1. Ziyech aka AB

        Kenners vonden Ziyech veruit de beste. Jij volgt altijd blind de meningen van kenners. Waarom nu niet?

  4. Joeguh9

    Ik ben op het punt gekomen dat ik niet meer thuis wil blijven voor een eredivisiewedstrijd. En dat zegt een boel! Ben niet in de gelegenheid om een seizoenkaart aan te schaffen en ik ben er blij van! Klaar met het laffe arrogante ajax dat wekelijks te zien is! Ik wil ons ajax terug!

      1. Joeguh9

        Dat Ten Hag niet de juiste man is lijkt er steeds meer op. Toch denk ik dat het weinig uit moet maken wie er staat. Kwaliteit is er (op papier) wel.

  5. Iedereen heeft een mening

    Terechte beslissingen, allen mist de VAR een dikke rode kaart, na de overtreding op Frenkie. Maar wat was het erg matig

  6. Jari10

    Als Ten Hag geen aanpassingen gaat doen in de veldbezetting blijft het nog vaker fout gaan. Neres diep op rechts en Tadic van links. Nederlandse ploegen durven vooruit te voetballen en op deze wijze maak je het jezelf lastig omdat je geen druk op de backs geeft.

    1. vak411

      hoeveel competie wedstrijden speelt Labyat al bij ons? Neres moest volgens mij ook een half jaar wennen.

        1. Jimmy1971

          Vind ook dat Labyad te snel afgeschreven wordt door ons!
          Geloof me hij gaat ons echt nog laten juichen hoor!
          De 4 ‘wisselspelers tegen Heracles maakte dus niets uit, de meeste heren vinden het gewoon moeilijke zichzelf te motiveren tegen de mindere tegenstanders, wat een disrespect naar hun supporters die hun salaris mogelijk maken!!

    1. Hoezo

      Dat is wel een zware straf hoor. Weet niet of ze wel optijd komen woensdag als ze lopen op het tempo waarop ze voetbalde vanavond. Amoebe

  7. Ajaxfoort

    Ja Labyad was weer niet geweldig. Maar ook Onana was weer lachwekkend. 3 ballen gehad en precies 0 klemvast. Wanneer gaan we afscheid nemen van deze man!

    1. Hoezo

      Die griek op goal lijkt me geen goed idee. Onana behoort wat mij betreft gewoon een hele goede doelman hoor. Heeft zeker betere wedstrijden gehad daar heb je gelijk in.

      1. Ajaxfoort

        Ik heb hem altijd Ajax onwaardig gevonden. Hij is onzeker in zijn 5 meter gebied. Staat op plaatsen waarvan je denkt: wat doe je daar in godsnaam.
        De enige reden dat hij eerste keeper is, is omdat er achter hem helemaal 2 nono’s staan.
        En volgens mij is er ook geen fatsoenlijke club geweest voor hem deze zomer. Dat zegt ook veel. Maar goed. Ieder zijn mening en we moeten het er toch mee doen dit seizoen.

  8. Charka53

    Het was weer eens kut vanavond VVV speelde zoals je kunt verwachten de welbekende bus voor de goal en een inspiratieloos Ajax , wat een gepingel en laten we blij zijn met de VAR waarvan de eerste beslissing erg dubieus is en dat Blom die beuk in de rug van Huntelaar niet zag zegt genoeg over Blom en dan mogen we weer blij zijn met de VAR . Laten we deze pot maar weer snel vergeten en hopen op beter.

    1. beni

      Manchester city voetbalde zondag ook tegen een bus maar trapte er wel vier in. Ligt gewoon aan de spelers totaal geen creativiteit en allemaal miskopen met blind als uitschieter.

  9. AjaxBelg

    Dank u VAR, het was weer niet om aan te gluren. weg met dat kunstgras!! waar zitten onze zo befaamde buitenspelers. nu spelen we net handbal

  10. Gido

    Heerlijke 3 punten. Zo werden de lampies vorig jaar kampioen, nu is het onze beurt. Snel herstellen en woensdag knallen!!!

  11. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Slechte wedstrijd, vooral tweede helft. Goede VVV keeper. Ondanks mindere wedstrijd toch kansen verhouding 1-9 op doel.

    Desalniettemin Ajax onwaardige pot, wel mooi drie punten. Voor nu even belangrijkst. Eerst maar eens CL in met mooi spel!

    Als laatste VaR van de week al benoemd, dat gaat voor Ajax heel voordelig uitpakken. Zeker qua strafschoppen mee.

    Vandaag scheelt het al drie punten.
    Zonder VaR: VVV-Ajax1-0
    Met Var: VVV-Ajax 0-1

    Mannen even snel kijken we staan 1 voor nog klein half uur ??⚽️⚽️⚽️⚽️.

      1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

        Eens werste zin tweede alinea…..dus die bril kan opblijven. Was niet om aan te gluren! Eens dus

        1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

          Laatste zin is cynisch. Door VaR niet de slechtste seizoensstart in 60 jaar dus ik ben niet blij !

          1. -buitenkantje rechts-

            Dit is nou precies waarom sommige forumleden je een draaier vinden Eug..
            Je hebt 3 bijdragen nodig om je positief bedoelde post zo te draaien dat je het eens met Litmanen kan zijn..
            Je mag best (overdreven) positief of zelfs negatief zijn, maar probeer nou s niet bij iedereen een wit voetje te halen. Sta voor wat je zegt.

          2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            BR, dank je voor je spiegel.

            Vooropgesteld het maakt mij niet uit of leden mij een draaikont vinden zeker niet de leden die jij wsl bedoelt.

            Volgens mij is dat meer voor hun een probleem van “als je voor Litmanen bent ben je tegen ons”. Nou daar doe ik al helemaal niet aan mee.

            Nu mbt tot mijn bijdrage en antwoord op Litmanen.

            Litmanen zegt tegen mij wees niet te positief (zonnebril) want was Ajax onwaardig. Laat dat nu net letterlijk in mijn tekst staan. Dus waar draai ik?

            Dan andere alineas.
            1.
            Ajax was wel Ajax onwaardig maar daarom was overwinning WEL verdiend. (Oeps nu ben ik het oneens met Litmanen, daag wit voetje?. Je kan nl heel slecht voetballen maar toch 3 punten verdiend meenemen.

            VaR heeft geholpen maar in goede zin. Zonder had Ajax verloren door twee onterechte beslissingen. Dan hadden wij geen Calimero gedrag mogen vertonen, maar scheelt wel drie punten! Dus eerlijker.

            De laatste is echt cynisch. Lijkt me logisch met twee keer teleurstellende vertoning en drie kwart moet nog spelen. Ik vond dat grappig.

            Als dit allemaal draaien is prima geen probleem.

            Mag ik jou nu dan een spiegeltje geven?
            Of eigenlijk een tip!

            Behoud je identiteit!
            Daarmee ben je voor mij veruit het beste en meest graag gelezen forumlid! Is dit wit voetje halen? Absoluut niet altijd al gezegd. Maar zorg er aub voor dat ik in ieder geval niet op dit onderwerp hoef te draaien!!!?(ondanks smiley, zeer gemeend)!

          3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Volledig foute conclusie Indojood redenen
            – er staat behoud je identiteit en hij zit al tijden in app groep
            – degenen die mij het meest vinden draaien zitten niet eens in de appgroep
            – behoud identiteit betekent dat hij die identiteit nog steeds heeft. Er staat niet keer terug naar je identiteit

            Komt bij dat ik geen moeite met je app groep heb, meer met sommige personen van je app groep. Dat maakt app groep trouwens beetje hypocriet. Opgericht vanwege “schandalig gedrag” van forumleden op de originele, maar vervolgens leden hebben die op zijn minst onder die categorie ingedeeld kunnen worden……verder knock yourselve out op die groep ??

          4. Ziyech aka AB

            Ben nu toch nieuwsgierig. Degenen (meervoud) die mij het meest vinden draaien. Kan je de nicks noemen? Leden (meervoud) van de app groep met schandalig gedrag. Ook hier graag nicks. Jij hebt naar het schijnt een ledenbestand. Verduidelijking maakt joyw comnentaar duidelijker en voorkomt mogelijk (een deel) van de “draai” kritiek. Ik vrees echter dat je aan mijn verzoek geen gevolg zult geven waardoor je commentaar vaag blijft. Maar, wie weet.
            Excuses aan iedereen dat ik even inbreek in de discussie maar mijn nieuwsgierigheid was sterker.

          5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            PG en jij, vinden mij het meest draaien denk ik. Althans jullie zeggen het vaakst. En jullie zitten niet in de app.
            Moosie en Dickst zitten zeker in de app groep en die bedoel ik. Je vraagt naar de bekende weg. Duidelijk?

          6. Ziyech aka AB

            Hoezo voor mij bekende weg? Ik weet niet wie er allemaal wel en niet in de app zitten. Van drie denk ik het te weten op basis van info hier: BR, Indojood, Moosie. Dickst zou ik niet weten en of PG er in zit ook niet. Dus voor mij een redelijk onbekende weg die niet op mijn TomTom staat ? maar bedankt voor je antwoord. Ik dacht dat je het over veel meer mensen had vandaar de vraag.

          7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Jij weet dondersgoed welke 5 personen op mijn ‘favo’ kijst staan. Overigens de top drie van die lijst is te ver gegaan, zie beneden. En om alle speculatie voor te zijn, PG staat niet op die lijst. Persoonlijk heb ik liever wel zijn Widi nick want die gaf veel meningen over (jeugd)voetbal.

          8. Ziyech aka AB

            Ik zeg alleen dat ik niet weet wie er allemaal wel of niet op de app zitten op drie pers. na. Vewijzing hiernaar zijn voor mij dus niet duidelijk. Meer zei ik niet.

          9. Prinsengracht

            Waarom moet KBouter zijn bek houden? Mensen het zwijgen opleggen kun je misschien binnen je eigen clubje, maar hier heb je niets te vertellen. Valt me trouwens op dat je weer steeds vaker hier bent. Niet genoeg aan je app?

          10. Moosie

            Beste Prinsengracht zou het zo kunnen zijn dat kabouter Plop bij ons in de groep zit en dat we gewoon wat aan het dollen zijn?
            Ik bedoel het is maar een overweging hoor.
            no hard feelings ?

          11. Prinsengracht

            Ik sluit dat niet uit Moosie. Af en toe vind ik dat Indojood een te grote bek heeft hier. En dan zeg ik dat. Zoals ik dat bij iedereen doe. En velen ook bij mij.

          12. KBouter

            PG je mist wat.. het is daar zo gezellig , zal een meerwaarde aan je leven betekenen als je HIER dag en nacht zit

          13. Indojood

            Haha, het zit je echt dwars. Om je gemoedstoestand wat tot rust te brengen, BR is in zijn mening even onafhankelijk als hier dus over zijn identiteit hoef jij je geen zorgen te maken.

          14. Moosie

            nummer 1 : ik ben BR en ben een onafhankelijke Fries.
            nummer 2 : Ik ben BR en ben een onafhankelijke Fries.
            nummer 3 : Ik ben BR en ben een onafhankelijke Fries.
            muziekje van wie van de drie er zelf bij denken ?

          15. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Indojood je lijkt probleem te willen creeren met br en mij. Hoeft niet ik ben nog steeds positief over de goede Fries

          16. Indojood

            Waarom zou ik? Ik heb daar geen belang bij. Je opmerking over identiteit was reden tot hilariteit in de groep zoals meer dingen van AFZ. Meer was het niet.

          17. Moosie

            hoe kan jij eug nou weten wie er allemaal in de groep zitten terwijl je er zelf niet in zit/wilt.
            Je brengt die groep toch minstens 1 of 2 keer per week ter sprake hier op de site.
            Dus dat daar enige hilariteit over ontstaat kun je toch hopelijk wel begrijpen?
            Verder hoop ik dat je niet te sikkeneurig bent geworden de laatste tijd het is maar een forum joh met verschillende meningen en verschillende stijlen van jezelf uiten zo belangrijk is het nou ook weer niet toch?

          18. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Moosie ik weet hiet alle leden, wel degene die hier het meest aso zijn, lees iig jezelf.
            Ik bracht de groep nu niet ter sprake, Indojood deed dat met een onzinnige conclusie
            Hilariteit over mij geen probleem teksten als
            “Je vrouw neukt nu je buurman”
            “Eug vanwege je gedraai moet je maar steward worden bij Ajax”
            “Zijn vrouw (eug zijn vrouw) kon hem beter hebben verwurgd met die zwarte kousen”

            Die drie opmerkingen zorgen ervoor dat ik volledig klaar ben met Moosie, Ab en Dickst

            Dus schreeuw alles bij elkaar wat je wilt, verwens me zo vaak dood als je maw doe alles waar je goed in bent ik lees jullie trio al paar dagen niet en dat werkt fantastisch. Nu heb jij en Ab weer gereageerd en gewoon normaal dus bij deze even goed uitgelegd.

            Dialogen tussen ons drieeen hebben totaal niet gewerkt. Dus dat is gestopt
            Fijne zondag

          19. Moosie

            Dus eigenlijk was dit een monoloog?
            Kijk ik ben gestopt in ouwe koeien te denken jullie hebben uitgedaagd en wij hebben gereageerd maar gezien al vele reacties in het verleden kun je op je blote voeten verwachten dat jij niet onze humor hebt en dat jij niet onze stijl hebt.
            Het is natuurlijk een beetje hypocriet als je steeds de vermoorde onschuld speelt maar dat is geheel jouw keuze daar sta je vrij in.
            Als het allemaal zo kwetste en jij daar zo van ondersteboven bent wil ik best nog eens sorry zeggen hoor dat had ik vd week al in algemene zin gedaan.
            Verder kijk je maar hoe of wat zoals je weet is het zo dat als je mij in de derde persoon benoemd ik daar toch gewoon op ga reageren of je dat nu leuk vind of niet want dat is dan ook mijn recht vind ik.
            Verder laat ik jou en je onnavolgbare manier van denken grotendeels voor wat het is een stukje tekst ergens op internet waar ik ook zo nu en dan kom.
            Vrienden gaan we toch niet worden beste Eug dus leven en laten leven is het hoogst haalbare in mijn ogen.
            En natuur heel veel lachen om je stukjes.
            Of je ze nou serieus bedoelt of niet .
            Jij ook een fijne dag nog lieve knul.

          20. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Mooise vanaf van de week is en blijft het monoloog als jij, ab of dickst op me gaat reageren. Goed van je als je de oude koeien gaat laten rusten. Als je van de week in algemene zin je excuus heb aan geboden is voor mij voldoende. Ik heb dat niet meer gelezen.

            Het klopt wij worden geen vrienden, geen probleem. Ik ga alleen niet meer in discussie met jullie drie over welk onderwerp dan ook. Stoppen met ouwe koeien prima in die zin dat het het forum te goede komt.

            Persoonlijk voor mij te laat.

            Laat ik afsluiten met je gelijk te geven. Waar twee kijven hebben twee schuld. Dus ik neem zeker stuk verantwoordelijkheid voor vaak uit hand lopen discussies. Dus het is geen vermoorde onschuld.

            Wat ik wel van mezelf kan zeggen is dat ik nog nooit in termen gepraat heb die jullie die vaak hebben gebezigd.

            Laten we het erop houden dat dat straattaal is vs boerentaal of zoiets dergelijks. Jij ook nog fijne dag. En veel plezier op dit forum en succes met los laten van de ouwe koeien, zeker gemeend want dat is goed iniatief ?

          21. Litmanen

            Eug. Ik reageer niet meer op reacties van figuren als AB en Moosie.
            Het heeft geen zin, het kost je alleen maar energie en het lost nooit iets op.
            Zij hebben hoe dan ook altijd gelijk en degene die daaraan twijfelt deugt niet en moet zijn of haar bek houden.
            Je verweren met feiten of het vaststellen van het feit dat je een eigen mening mag hebben doet er niet toe.

            Je mag hun vrouw of kinderen nooit betrekken in de discussie, maar zij mogen dat wel.
            Neem als voorbeeld het bus incident.
            Ik gaf de chauffeur het advies de volgende keer niet te stoppen maar door te rijden.
            Vanaf dat moment ben ik een moordenaar die Ajaxfans wil overrijden met een bus.
            Buiten het feit dat het tuig van de richel was die die bus opwachtten, bedoelde ik alleen maar dat je niet de discussie moet aan gaan met dat soort tuig.

            Ik heb er geen zin meer in. Moosie die jou steeds weer aanvalt over te lange stukken en zelf hele romans schrijft, het is lachwekkend.
            Ze doen maar, ik blijf mijn mening geven.
            Ik ben ruim 55 jaar Ajax fan, ik heb het recht mijn verhaal en mijn kant van het verhaal te vertellen.
            En ik hoop dat jij dat ook blijft doen.

          22. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Litmanen, ik sta er hetzelfde in. Ik heb vandaag het de heren gemeld en uitgelegd. Omdat zij een redelijk normale reactie/vraag stelde. Na Heracles tot en met wedstrijd Luik is bij mij de discussie geknapt met ze. Een goede opletter heeft al kunnen zien dat ik niet meer op ze gereageerd heb.
            Vanmiddag wel even voor de uitleg.

            Je moet vooral je voetbalmening blijven geven. Wij zijn het niet altijd eens, maar ik vind echt dat je ook vaak goede punten hebt. Ik blijf ze ook geven, no worries ??

          23. Litmanen

            Thanks Eug. Inderdaad niet altijd eens, maar wel fatsoenlijke discussies zonder persoonlijke aanvallen.

          24. Ziyech aka AB

            Schijnheil met je bus verhaal. Je zei dat ze er niets van zouden voelen als hij door zou rijden.

          25. Ziyech aka AB

            Bijzonder inderdaad. Mijn bijdrage leest hij dus ook niet maar ik zie wel reacties. Phantom of Eug?

          26. Moosie

            ach ik houd het op een wat tweezijdige persoonlijkheid in zijn geval 3 je hebt natuurlijk Eug en die met al die namen en dan Daisy zodat ook zijn vrouwelijke kant aan bod komt.?
            To Soon Eug???

          27. Ziyech aka AB

            Het blijft apart. Niet willen reageren en vervolgens weer reageren. Denk ook een beetje een verwarde persoonlijkheid misschien ?. Maar goed, als Eug echt niet meer gaat rageren op het genomede trio scheelt dat in ieder geval een hoop tekst ?. Ajax1958, jij behoort nog tot de uitverkorenen ?. Mazzelpik.

          28. Ajax1958

            Dank AB, tja, je kan ook op een beschaafde manier tegen iemand zeggen dat hij geen verstand van voetbal heeft, een draaikont, pathalogisch leugenaar, ontwijkend en een nep jurist is.? Maar jullie gaan meteen schelden, niet doen, gewoon even een spiegeltje voorhouden?

  12. AFCA my World

    Hoe kan je na zo’n superwedstrijd op dinsdag zo ver wegzakken in de competitie ! Waardeloos was het ! ⚽️

    1. beni

      Omdat dat Luik nog stukken slechter was, die gooide echt alles open en daar kwam echt geen pass van aan.

  13. Ajax 1

    Niet kunnen zien helaas, maar slecht dus, dat is duidelijk. Nu maar hopen dat psv niet meer scoort in de laatste paar minuten, dan staan we weer gelijk met de lampies.

    Neres geblesseerd dat is echt balen, want alle vervangers zijn gewoon minder.

  14. JohnDoe77

    Serieus; deze velden moeten ze gewoon verbieden in de prof competitie. Dat kan echt niet! Puntjes in de tas. Niet meer terug kijken!

    1. Zlatan4ever

      Jan74, Ajax speelde waardeloos en had zonder VAR gewoon punten verspeeld. Wel realistisch blijven aub

  15. BeukerAjax

    3 punten is voor nu even het hoofddoel, en dat de VAR daarbij helpt prima maar als Ajax gewoon normaal speelt en de kansen benut heb je de VAR niet eens nodig! En iedereen die telkens klaagt over Ten Hag… geef die man de tijd en stop met zeiken. Het elftal is goed genoeg en moet uitgaan van eigen kracht en spelen met hart en ziel en laten zien spelen met een uitstraling dat er niks te halen valt Als je tegen Ajax speelt, dan zou je met deze selectie alle clubs uit de eredivisie moeten kunnen verslaan. Ongeacht welke trainer je hebt…

  16. Zlatan4ever

    Zolang Ten Hag Labyad durft in te zetten als het niet loopt moet hij opsodemieteren en snel
    Labyad is het dragen van een Ajax-shirt niet waard.
    Vele malen gemeld voor dat hij kwam: goed bij Utreg bekent nog niet goed genoeg voor Ajax
    Fucking miskoop van Ten Hag

  17. AFCA-95

    Volgens mij heeft labyad het verder geschopt met voetballen dan ons allemaal op dit forum. Geef die jongen de tijd die komt er wel!

  18. KBouter

    Wat in godsnaam moeten we met een beperkte Blind die mega veel verdiend en geen ene toegevoegde waarde heeft

  19. Lilpatje

    Wat mij en menig ander waarschijnlijk verbaasd is de ommekeer van de beleving op het veld na een top wedstrijd dinsdag.. en laat Bandé maar snel hersteld zijn want Labyad heeft het gewoon lange na niet.. ?

  20. a.p.

    het lijkt wel of ze alleen Europees willen voetballen en velen van ons zich dan in de kijker willen spelen

  21. Nees

    Als je de reacties op dit forum leest, vraag ik me af wat de mensen drijft om supporter te zijn. Het is hier het kampioenschap afzijken en neersabelen. Wij kan het het best!
    Ja, ik heb ook gekeken en ja ik vond het ook niet mooi om naar te kijken. Maar ja, ik heb ook een groep voetballers gezien die zijn stinkende best deed. Reken er maar op dat in Venlo meer ploegen het moeilijk gaan krijgen om door twee bussen te lopen. Laten we blij zijn dat we drie punten mee konden nemen. Volgende week verder en hopelijk beter. Als spelers deze site lezen, denk ik niet dat ze er beter van gaan spelen. Om gek van te worden. En Labyad, geef hem gewoon de tijd om te wennen aan de speelstijl en de druk die bij Ajax veel hoger is dan bij elke andere club in Nederland.

  22. Kapstein

    Helemaal eens Nees. VVV is gewoon een lastige uitwedstrijd op kunstgras tegen een prima hardwerkende ploeg na een zware europese wedstrijd. We winnen en dan lees je hier alleen maar negatief gez**k.

  23. Moosie

    Kijk daar gaan we weer.
    Jullie praten in de derde persoon over mensen en beschuldigen dan in zo’n stukje mensen van vanalles
    En vegen terloops nog even jullie eigen straatje schoon.
    En dat dan altijd als het gesprek al 2 dagen stil ligt.
    Beste Litmanen en Eug als jullie zo brandschoon zijn waarom kreeg Litmanen dan een ban.
    Litmanen heet zoals ik al vaker schreef een heleboel onverwerkte frustraties dat begon al met het feit dat hij niet op de F-SIDE mocht blijven zitten.
    Daar komt bij dat de heer Litmanen bij het minste geringste begint te schreeuwen dat mensen in elkaar geknuppeld moeten worden.
    Hij degene is die de grens van vrouw en kinderen die telkens overschreed en iig mij voor moordenaar uitmaakte omdat ik in een koffieshop heb gewerkt.
    Het steeds maar ons in de asohoek willen stoppen terwijl er van jullie kant alles aan gedaan is om reacties uit te lokken vind ik op zijn minst gigantisch hypocriet.
    Tevens is van jullie kant nog nooit een stap gezet om iets te normaliseren sterker jullie openen meerdere accounts om zo de indruk te wekken dat jullie ook een grote groep zijn.
    Maar een ieder die een beetje oplet ziet dan steeds de zelfde teksten voorbij komen.
    Het in een slachtofferrol duiken over reacties maar wegkijken als je op uitlokking wordt aangesproken is hier ook weer een onderdeel van.
    Verder heb ik nu inderdaad 3 lange stukken geschreven waarin ik op een beschaafde toon een aantal dingen probeer aan te geven bij jullie en het enige wat er terug komt zijn de gesprekken tussen jullie over ons in de derde persoon.
    Litmanen als je.nu eens gewoon met open vizier contact opneemt via FB zoals je zei dat je ging doen zou ik tenminste nog een beetje respect voor je hebben.
    Je hebt al zoveel bijelkaar gelogen op dit forum dat het wel eens tijd wordt dat je een aantal dingen dan ook bewijst.
    1 daarvan is je leeftijd want zoals ik al eerder zei je gedraagt je als een studentje van begin 20 die het laatste woord wil hebben.
    Niemand van ons heeft ooit aan jullie gevraagt om op ons te reageren dit deden jullie altijd zelf.
    Maar vanaf dag 1 zijn jullie wel bezig ons te vertellen hoe wij mogen reageren op jullie onzin .
    Dus ga vooral met elkaar in gesprek open nog wat cup c accounts en stuur elke week een boze brief naar naar de krant ik vind het prima zolang je idd mijn vrouw en dochter erbuiten laat.

    1. Ziyech aka AB

      Letterlijke tekst van Litmanen destijds:
      “Een groep mensen? Dat zooitje doorgesnoven en dronken debielen had die bus niet eens gevoeld. Volgende keer gas geven.
      Geldt overigens voor alle buschauffeurs van betaalde voetbalclubs.
      Het enige wat er staat te wachten heeft meestal al een stadionverbod.”

      Nu doet hij voorkomen alsof hij heeft gezegd dat de bus “gewoon” niet moest stoppen om een discussie aan te gaan. Echt zo schijnheilig.

      1. Moosie

        Ja ik benoem ook een aantal zaken maar in eerste instantie deed ik de zoveelste oproep om nu eens gewoon in de spiegel te kijken en op zijn minst gewoon verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen rol in deze nou ondertussen al jaren voortslepende discussie.
        Litmanen kiest er dan voor de zoveelste keer voor om door te gaan met provoceren en om dan vandaag doodleuk zonder ook maar ergens direct op te reageren een moreel gesprek te voeren met Eug waarin dan wij en natuurlijk Dick weer even worden weggezet als de aso’s en zij als de moreel verheven types die ons wel even zullen negeren.
        Om vervolgens nog wel even wat zaken zo te verdraaien zodat je bijna kunt zeggen dat onze litmanen de heilige Maria zelf is.
        Zoals ik al voor het weekend zei tegen hem hij wordt gewoon pathetisch en heeft dat zelf niet door.
        Het feit dat je op een forum dingen plaatst die je dan later gaat ontkennen vind ik al bizonder maar de mate waarop deze twee bezig zijn is echt bizar.
        Ik wil wel de kanttekening plaatsen dat ik van Eug nog wel de bevestiging kreeg dat hij ook begreep dat waar 2 kijven hebben 2 schuld maar bij Litmanen is geen enkele voormalige van zelfreflectie te bekennen.
        Ik heb daar verder ook geen moeite mee vond het alleen wel belangrijk om het even te vermelden voor de volledigheid.
        ?

        1. Ziyech aka AB

          Wel leuk dat Litmanen jouw stukjes lang vindt (en niet begrijpt) en die van eug normaal van lengte vindt (ongetwijfeld ook niet begrijpt). Ik vond dat ik dat van de bus wel even duidelijk moest aangeven. Dat ging toch even te ver hierboven.

Comments are closed.