There are no ads, please add some


Ajax – Dynamo Kiev uitverkocht

Ajax zal op woensdag 22 augustus in een volle Johan Cruijff Arena aantreden tegen Dynamo Kiev. Nadat op woensdag de teller voor seizoenkaarthouders op 30,000 verkochte kaarten bleef steken, was het vandaag de beurt aan de leden van de supportersvereniging en in rap tempo gingen de laatste kaarten over de toonbank.

Inmiddels verschijnen er ook kaarten op Marktplaats maar uit het verleden is duidelijk gebleken dat Ajax hier bovenop zit en dat veel kaarten geblokkeerd worden. Het is dus af te raden om een kaart via Marktplaats aan te schaffen want de kans is zeer groot dat deze kaarten worden geblokkeerd. Waarschijnlijk komen er nog wel extra kaarten vrij omdat de UEFA in veel gevallen niet alle kaarten afneemt waar men recht op heeft.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

86 reacties

 1. Daisy

  MARKTPLAATS. Een echte Ajax supporter koopt het kaartje via de orginele weg. Wij zijn er bij hoor. Maken er een vriendinnen dag van 😂

 2. De Ajacied

  En samen mer het fantastische spel van afgelopen dinsdag komt het vast goed met onser Ajax
  Maar wel vol in de strijd mannen
  ❌❌❌

 3. Indojood

  Ben er niet bij helaas vanwege zakelijke verplichtingen elders. Ik ga ervan uit dat ik straks CL passe-partouts kan kopen.

 4. Daisy

  Er worden kaarten verkocht op marktplaats daar koop je toch je kaartjes niet. En ik maak er met mijn vriendinnen een leuk dagje van in ons mooie Amsterdam met afsluiting een heerlijk potje voetbal 😀😀 nu duidelijk

 5. De Ajacied

  Idd ja een echte Ajacied zet zijn of haar kaarten zeker niet op MP, echt schandalig.
  Hoop dat je een gezellige vriendinnen dag hebt met een heerlijk toetje, Ajax genaamd
  ❌❌❌

 6. Bert Betondorp

  Ten Hag heeft gezegd dat de norm van Ajax in dit seizoen hetzelfde zal zijn als het niveau van de wedstrijd Ajax Luik, wij wachten af!!! Hij meent het toch wel?

 7. Amoebe

  De hele club wil aan je verdienen 😉

  Heb je ooit een biertje gehad als compensatie voor vertoont spel/beleid?

 8. J18

  Een echte Ajacied VERKOOPT kaartjes niet op Marktplaats, een echte Ajacied zou het daar echter WEL proberen te KOPEN als hij/zij geen kaartje heeft weten te bemachtigen. Is toch wel een verschil.

 9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mooi voor het team, volle support dat hebben ze verdiend na dinsdag👍.

  PS even alles in perspectief: Sturm Graz verliest met 0-7 over twee wedstrijden van Larnaca uit Cyprus 😃. De echte tests gaan er dus nog aankomen. Moo hoe zwaarder hoe beter!

 10. Jimmy1971

  ‘Supporters die kaarten met winstoogmerk doorverkopen, daarvan moeten ze de clubpas afpakken!!
  En de UEFA moet alle kaarten gewoon inleveren, het stadion moet vol zitten met echte supporters geen bobo’s die daar alleen maar heen gaan om gezien te worden!!

 11. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Teruggeven van UEFA is wsl als Dynamo Kiev niet alle kaarten verkoopt, dat weet ik echter niet zeker

 12. Daisy

  Voor de wedstrijd thuis tegen Dynamo vak 406 geloof ik. Begreep het verkeerd 😀😀blond he

 13. Amoebe

  Niets dat weet ik ook wel….maar toch, al die jaren zoveel geld verdiend, niets uitgeven….maak een gebaar naar de supporters….zoveel shit de laatste jaren maar toch komen de mensen.

  Soms is een gebaar genoeg he!

  Maar indd….staat los van supporters onder elkaar.

 14. Zlatan4ever

  Off topic : kakkerlakken internationaal uitgeschakeld door semi-profs ! Lekker hoor !!!
  Geef gun fuck om de punten voor Nederland die wij hier mee verliezen.. wie niet 100% anti-kakkerlak is, is geen echte Ajacied

 15. Kapstein

  Slecht voor het nederlandse voetbal hoor jongens. We moeten als Ajax drie voorrondes door omdat op Ajax en PSV na alle teams uit Nederland niets meer voorstellen.

 16. Kapstein

  Ik heb liever dat de kakkies van de Graafschap verliezen dan van een onbekend Roemeens clupje

 17. Zlatan4ever

  Al moeten wij (Ajax) 20 voorrondes spelen …..
  Kakkerlakken internationaal uitgeschakeld altijd goed. Geld voor de NL competitie ook !!
  100 anti-kakkerlak in alle omstandigheden Kapstein

 18. De Ajacied

  Wat ook absoluut niet snap is dat seizoenkaarthouders maar liefst 4 kaarten kunnen kopen, dan vraag je ook wel om problemen he, gewoon max. 2 kaarten en klaar
  ❌❌❌

 19. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ja dan mag Feyenoord gelukkig zijn met uitschakeling Trencin, anders hadden zij nu tegen nieuwe City gemoeten 😂😂😂😂

 20. a.p.

  ajax1 …..de supporters van 010 bleven wel achter een club staan, daar heb ik toch echt wel waardering voor.

 21. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Eens Bakkie, aan PSV nog grotere hekel, maar wat mij betreft gaat het ze allebei niet zo goed 😄👍

 22. Jimmy1971

  Wat een onzin en kortzichtigheid Zlatan, tjonge!!
  Dus als het NL elftal speelt met een Feyenoorder erin moeten we ook maar dik klop krijgen?!
  Ik was blij voor NL toen feyenoord de laatste UEFA cup won, en dat doet helemaal niets af aan mijn eeuwigdurende liefde voor Ajax als geboren en getogen Amsterdammer!!
  Haat is een zinloze en zielige emotie die uiteindelijk jezelf in de weg zit..

 23. J18

  Tuurlijk is het leuk om ze te zien verliezen, maar het blijft ook negatieve gevolgen hebben voor Ajax. Zolang iets negatieve gevolgen heeft voor Ajax zal ik er niet blij mee zijn!

 24. Ajax 1

  Dat klopt a.p. Ze zijn daar wel wat slechte tijden gewend, dus thuis 1-1 tegen de nr 5 van slowakije is zo slecht ook nog niet voor ze 😂

 25. Indojood

  De spreekwoordelijke kinderhand. Je ziet het ook aan de reacties van de club: “Positief gevoel, aanknopingspunten, bla, bla.”

 26. Moosie

  Eerlijk gezegd denk ik dat de club beter een gebaar naar de supporters kan maken door ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk een mooi standbeeld van Johan geplaatst wordt bij het stadion.
  Verder kan iedereen die een clubkaart heeft deze kaarten bemachtigen.
  Je kunt dit dus nooit voorkomen alleen verhelpen en de clubkaart bij dit soort uitwassen innemen en de persoon in kwestie op een zwarte lijst zetten.
  Maar denk nog even terug aan de finale in Stockholm daar gingen de kaarten voor 1000 euro over de kop.
  Er zal altijd een groep mensen zijn die hun positie misbruiken dat zie je op vele vlakken in de maatschappij dus we hoeven niet de illusie terugweg hebben dat het niet bij ons gebeurt.
  We kunnen moeilijk beweren dat we met zijn allen vrienden zijn en dat Ajax een filantropische instelling is die bij elke verliespartij de biertap openzet omdat er mensen zijn die hun gevoel willen wegdrinken
  Persoonlijk zou ik dit ook een zeer slechte zaak vinden gezien het groot aantal alcoholisten die onze maatschappij nu al rijk is.
  Dan ga ik liever voor een standbeeld van Johan mijn whisky betaal ik zelf wel.

 27. Moosie

  AB Ik denk persoonlijk dat Eug een account erbij heeft gemaakt om zo als vrouw ook ook te kunnen reageren maar ik zeg er eerlijk bij dat het een gevoel is na aanleiding van haar/zijn reacties vooral het “scherp BR ” vond ik een duidelijke aanwijzing.

 28. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Ach, is en blijft goedkoop evenementenbier met een merknaam. Onmogelijk om in het stadion van dat bier dronken te worden. Als ik thuis 3 halve liters drink in anderhalf uur dan word ik toch wat meer ontspannen 😉. Dat heb ik in het JCstadion nog nooit meegemaakt. Komt misschien ook door het merendeel van de wedstrijden die je ziet dat er geen tijd is voor ontspanning maar toch. 😂
  Je iet ook nooit alcoholcontrole richting de snelweg. Dus, niets hoeft ze tegen te houden om gratis een nep biertje te schenken.

 29. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Klopt het Kapstein, ik vind het ook nogal kortzichtig van de meeste hier. Als het Nederlands elftal op een tournooi speelt juich je toch ook niet voor 20%. Europees ben ik voor elke Nederlandse club maar ach, dat is mijn afwijking.

 30. Zlatan4ever

  Jimmy1971, al sinds mensenheugenis haten de kakkerlakken alles wat Ajax is.
  Ze zijn zelfs tegen het NL-11tal als er maar 1 Ajacied in speelt laat staan meerdere spelers door de jaren heen. Blij voor Veinoort geeft aan dat je niet veel begrijpt van de rivaliteit.
  Die kent vanuit 010 kant geen grenzen. Heb je niet genoeg meegemaakt ? Spijkerbom, Beverwijk, uitwedstrijden in de Kuip, familieval aangevallen in het olympisch ….enz. enz…….
  Ik niet dat je ooit uit met Ajax naar 010 mee bent gereisd. Stoeptegels terugkoppen die door de ramen van de trein werden gegooid ? Ze zijn zo zielig dat ze geen reinigingsmiddellen, brandblussers met de naam Ajax aanschaffen. Toen Ziggo hoofdsponser werd van Ajax vlogen er in 1 dag 10.000 klanten weg in 010, en zo kan ik nog wel even doorgaan…….
  Het is geen haat van mijn kant maar ik “moet ze niet”

 31. Zlatan4ever

  AB, het geeft voor mij alleen maar aan dat ze het met je eens zijn, de likes zelf intresseren mij ook niet. Likes ? 0 is dat ook een like ? Want dat staat meestal bij jouw berichten…..😁

  Goed weekend AB, hou ze nat

 32. Zlatan4ever

  Dat is lief van je AB
  Ook al het feit dat je antwoord voor Jimmy1971 geeft.
  Je bent toch niet zo’n slecht “jongeman”als dat ik dacht…

 33. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Ik vergeet steeds dat het niet de bedoeling is om vrij uit commentaar te geven. Sorry maar zal vaker gebeuren vrees ik. Nog een afwijking van mij.

 34. Ajax1958

  Nou, poe poe, wat een likjes. Je begint aardig op kopsterk te lijken. Of ben jij toevallig kopsterk?

 35. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Sommigen mensen denken dat ze automatisch gelijk hebben al ze duimpjes krijgen. Ik schijn dan heel veel ongelijk te hebben en daar zit ik enorm mee 😂 Een mens bereikt meer met een eigen mening dan achter andere meningen aanlopen. Er zijn uitzonderingen …….. de mening van Johan 😉

 36. Zlatan4ever

  En toch blijf ik er bij dat je geen kwaaie badgast bent,ondanks je wat lullige commentaar op derden. Fijn weekend ! 🙋🏼‍♂️

 37. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Soms zijn mensen heel anders dan je de jaren daarvoor had gedacht. Vaak het beste om ze dan alsnog links te laten liggen.

 38. Indojood

  Vind ik ook, AB. Je was best een aardige gast maar toen je begon te pochen over je rijkdom, succes en je vakantie in Namibië kreeg ik een afkeer. Laatst ongevraagd tips geven over mijn vakantie. Ajax zien willen verliezen. Obsessies met nicks. Ruzies worden tot in het absurde doorgezet. Je bent gewoon een heel vreemd figuur.

 39. Indojood

  Maar aan de andere kant ben je af en toe wel een bron van vermaak in onze appgroep.👍🏻

 40. Jimmy1971

  In dat feyenoord gedrag meegaan is Calimero gedrag!
  Ook daarin moeten we laten zien dat wij veel meer klasse hebben!
  Als anderen treurig dom of zielig doen is het antwoord toch niet om jezelf dan ook zo te verlagen?!
  Nee, dan juist kan je laten zien (onderscheidend zijn) dat je er boven staat.

 41. Jimmy1971

  Je hebt daarvoor 8 likes, valt me nog mee! Ik tel hier soms meer doorgesnoven debielen op het forum..

 42. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Niets is wat het lijkt.
  Ongevraagde tips kunnen tot de mooiste dingen leiden.

 43. Indojood

  Je bent typisch zo’n Hollander die je tegen komt op reis en vertelt dat zijn reis veel beter en mooier is dan de jouwe.

Reageren is niet mogelijk.