Ten Hag: ‘Niveau tegen Standard moet de norm worden van Ajax’

De manier waarop Ajax dinsdag speelde in de return tegen Standard Luik, is voor trainer Erik ten Hag de norm voor de rest van het seizoen. “Dat is wel onze intentie, zo moeten we het uitvoeren. En dan moeten we dit ook negentig minuten lang volhouden. Er zit een vorm van gemakzucht in deze ploeg, maar vandaag niet. Dit moet de standaard zijn”, aldus Ten Hag na de 3-0-zege van zijn ploeg in de derde voorronde van de Champions League.

Evenals vorige week stond Ajax bij rust met 2-0 voor. “We hebben in de rust gezegd: we hebben in de eerste helft goed gespeeld, dit moeten we volhouden. We moeten op zoek gaan naar de 3-0, dan is het over en uit. En dat was dus ook zo”, aldus Ten Hag.

Het publiek in de Johan Cruijff ArenA genoot van een swingend optreden van Ajax. “Hakim Ziyech speelde heel goed, hij is een sieraad voor het Nederlandse voetbal. Maar er waren vandaag meer uitblinkers. Tadic was heel er goed, Frenkie de Jong en Tagliafico ook. Ik vond ze allemaal goed spelen. We willen deze groep graag bij elkaar houden, want dit kan een goed team worden. Dat was het vandaag al. Ook als we de Champions League niet halen, blijven we er alles aan doen om iedereen hier te houden. Alleen met Ziyech liggen er afspraken, maar ik had het idee vanavond dat hij het hier nog prima naar zijn zin heeft.”

Ten Hag benadrukte dat het verschil tussen de tegenvallende competitiewedstrijd van zaterdag thuis tegen Heracles Almelo (1-1) en de return tegen Standard niet alleen het opstellen van vier andere spelers was. “We speelden met veel meer beleving en er zat diepte in ons spel. Hier kunnen we mee verder. En ik zal af en toe blijven wisselen. Sommige jongens spelen voor de winterstop al dertig duels.”

Related posts

172 Comments

  1. Litmanen

   Het blijft niet mijn trainer. Tegen Standard zijn de spelers scherp. Nu nog even die schaal. Dat betekent werk voor een coach.
   Voetballen hoeft hij ze niet te leren. Dat kunnen ze allemaal beter dan Ten Hag ooit kon.

    1. Indojood

     Volgens onze blocnotespecialist speelde Ziyech onvolwassen, dat zei ie in het andere topic.

     1. Moosie

      ach je weet wie het zegt ik vond die Zyech redelijk goed spelen maar ja ik heb er ook geen kijk op ik vond die cv van Luik met die dreads ook echt goed vorige wedstrijd ook

    2. Bakkie

     @Prinsengracht
     We weten allemaal dat Litmanen hier niet op gaat reageren… Iets toegeven kan ie niet, daar is ie te trots voor.
     Het spel van Ziyech was om te smullen, maar mijn persoonlijke favoriet was Tagliafico. Die gast speelde foutloos en won ELK duel

     1. Litmanen

      Bakkie, wel alles lezen dan.
      Ik gaf Ziyech een 8.
      Dat noemt AB bashen.

      Ja, ik vond Tadic, Nico en Huntelaar beter. Die krijgen een 9.
      Mag toch?

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Een 8 is bashen ja. Een 8 is belachelijk als je drie andere spelers een 9 geeft. Een 8 staat bij jou gelijk aan Ziyech haat. Die 8 heb je ook met heel veel moeite kunnen tikken omdat je anders gelyncht zou worden (bij wijze van spreken).

     3. Litmanen

      AB. Ik haat geen mensen die ik niet ken.
      Een acht vind ik een prachtig cijfer.
      Naar ik nu begrijp namen jouw ouders vroeger geen genoegen met minder dan een tien?
      Als ik met een acht thuis kwam vroeg mijn moeder waar ik de leraar mee had omgekocht……

      Zeur niet zo als een klein kind AB. Jij mag je eigen cijferlijstje maken.

     4. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Je bent gewoon een klootzak Litmanen. Een Ziyech hater, zelfs een Marokkanen hater. Tel nog eens alle foute passes van Schone gisteren droplul.

     5. Bakkie

      Tuurlijk Litmanen, iedereen mag bepaalde voorkeuren hebben en ik respecteer dat jouw voorkeur niet uitgaat naar de speler Ziyech.

    3. Amoebe

     Ach iedereen kan litmanen er nu op aanvallen maar nu ik denk dat er weinigen zullen zijn die zeggen dat hij niet kan voetbsllen.

     Ook nu druipte de lamlendigheid er toch weer vanaf.

     Zodra de transfermarkt sluit mag hij zich wat mij betreft echt bewijzen en dan wil ik graag zien dat hij een constsnt niveau haalt.

     Niet nu hii bezjg is met een transfer…..mag hij er zelfs ongeinteresseert bij kijken ?

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Ziyech heeft nog nooit zoveel gelachen als gisteren. Die jongen straalde een en al plezier uit. Hij heeft een voetbalmaatje in Tadic en dat moeten we minimaal 3 jaar zo houden. Mag hij zich meteen volgens een aantal hier eindelijk een echte Ajacied noemen. Persoonlijk heb ik nog nooit een nep Ajacied op het veld gezien met een Ajax shirt aan.

     2. JohnDoe77

      AB, laat het los! Amoebe accepteert geen argument over Ziyech. Hij had inzet, speelde geweldig, stuurde collega’s aan, irriteerde zich aan slechte ballen of overtredingen en vierde mee met de successen. Kortom; hij speelde als een voetballer met beleving. Dat hij voor sommige niet de hele tijd de juiste smile op heeft, jammer dan. Eerder ook al gezegd; ik kende “vroeger” een tweeling die in het eerste bij Ajax speelde en die keken altijd alsof ze net gehoord hadden dat de wereld zou vergaan. Maar voetballen dat ze konden…. lekker belangrijk dat hij soms verveeld over komt of arrogant; zolang hij zo speelt en met die beleving is hij een enorme toegevoegde waarde voor Ajax!

     3. Amoebe

      Klopt ik ben vanaf moment 1 erg kritisch op hem.

      Hij irriteert mij mateloos…waarom? Omdat hij goed kan voetballen maar het te weinig laat zien op de juiste momenten dat in combinatie met zojn uitstraling irriteert mij mateloos.

      Misschien is het wel een verkapt conpliment besef ik mij nu….cruijff heeft van basten ook weleens aan het janken gebracht tijdens de training….en maar zeiken op hem!

      Waarom? Omdat hij meer van hem verwachtte als dst hij bracht.

     4. Litmanen

      Wel eens van Justin Kluivert gehoord?
      Hakim zei drie maanden geleden dat hij een treetje hoger wilde en wel klaar was bij Ajax.
      Dat er geen club 30 miljoen wil betalen wil niet zeggen dat hij nu ineens een echte Ajacied is.
      Ik ben niet zo kort van geheugen.

     5. Moosie

      wat een zielig mannetje ben jij elke voetballer wil het maximale uit zijn carrière halen en als Zyech dat eerlijk zegt is hij een lul en geen echte Ajacied slaat gewoon nergens op dus elke speler die ooit vertrok naar het buitenland is geen echte Ajacied.
      Zyech is de motor op het middenveld die ook nog eens spelverdeler is Frenkie is nog steeds niet klaar bleek gisteren ook weer en die wil naar Barca maar dat is ok volgens jou.
      je noemde hem gisteren onvolwassen dan maakt die 8 ook niet uit .
      Zyech was de man van de wedstrijd niet Tadic niet Hunter nee Zyech en het hele stadion was het er mee eens dus het mooie is dat Zyech met zijn voeten spreekt en jou elke week weer voor lul zet heerlijke gozer alleen daarom al

     6. Litmanen

      Ziyech heeft de beroemde woorden gesproken toen hij nog niet eens zijn tweede seizoen bij Ajax had afgemaakt.
      Dus een aankoop en als je dan als een echte Ajacied door het leven wil gaan ga je niet na zo’n korte periode roepen dat je te goed bent voor Ajax!

      Hoe bedoel je zielig, gekko.

      En dan, als klap op de vuurpijl mag hij voor een koopje weg en niemand blijkt vijf stuivers voor hem over te hebben.

      En terecht. Want de man is vrij beperkt als je hem vergelijkt met een Sneijder of vdVaart.

      Die scoorden nog wel eens van afstand of uit een vrije trap.
      DAT WAREN AJACIEDEN, sukkeltje.

     7. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Hij heeft de betiemde woorden gesproken toen hij zijn contract bij Ajax nog moest tekenen idioot. Iedereen wist van meet af aan dat de mogelijkheid bestond dat hij na twee jaar zou willen vertrekken. Op een leeftijd van 25 jaar. Wie doet hem dat na, op 25 jaar pas de wens hebben naar het buitenland te willen. Je bent een volslagen stiekeme anonieme idioot. Ik nodig je van harte uit op Scheveningen als jij je plekje anoniem wil houden. Spreken we het voor eens en altijd uit.

     8. Litmanen

      Nou, noem je naam en je adres, dan kom ik langs.
      Idioot, denk je nou echt dat ik mijn kostbare tijd aan jou ga besteden?
      Neanderthalers hadden dezelfde oplossingen als jij.
      Zegt dus iets over jou.

      Ik snap niet dat je mij Marokkanen hater noemt. De enige Marokkaan waar Ik iets tegen heb is Ziyech en zelfs die haat ik niet.
      Wel vind ik dat hij een hele nare persoonlijkheid heeft. Maar dat is persoonlijk.
      Jij vind het waarschijnlijk het clowntje van de selectie.

      De man vond zich te goed voor Ajax en dat vind jij prima.
      Nou, dat zal dan Madrid of Barça worden?

      Lachwekkend dit.
      De goedkoopste en énige beschikbare vedette en niemand wil hem…..

     9. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Ziyech een nare persoonlijkheid en hij vindt zichzelf te goed voor Ajax. Dank voor deze bijdrage Litmanen. De laatste 6 zinnen geven perfect aan dat je 0,0 van Ziyech weet, 0,0 van Ziyech snapt en 0,0 weet wat er speelt. Het geeft 100% aan hoe kortzichtig jij bent. Nogmaals dank. Wie jou nu nog maar voor 1% serieus neemt snapt er zelf ookniets van.

     10. Ajax 1

      Litmanen. Slaat nergens op dit. Ziyech heeft nml ook al een paar keer aangegeven dat hij naar een behoorlijke buitenlandse club wil en anders bij Ajax blijft. Heel misschien, en denk daar eens over na, zit ziyech dus anders in elkaar dan jij denkt en is hij zelf in veel clubs niet geinteresseerd en wil hij alleen naar europese subtop. Hij kan echt zo weg naar een middelmatige club in een vd grote competities, maar dat doet hij niet. Dan is de kans er dat je niet weg gaat….en weet je wat, dan ben ik blij. Ik ga voor spelers als ziyech naar het stadion. Balverlies jammer…..hij werkt vervolgens als een paard om de bal terug te veroveren, en tussen dat balverlies zitten de meest briljante acties om spelers vrij te spelen rond de zestien…..als je dat niet ziet moet je lekker voor feijenooit worden.

     11. Litmanen

      Wat fijn, Ziyech heeft gelachen!
      Wereldnieuws!
      Wat fijn ook voor zijn collega’s, Hakim heeft gelachen.
      Jezus, doe toch eens normaal flapdrol.
      Elke speler heeft elke wedstrijd een lach op zijn gezicht, maar als Hakim een krampje in zijn gezichtsspieren krijgt dan moet het benoemd.
      Hoe bedenk je het.

     12. Moosie

      flikker toch op hij geeft een 8 en zegt dan dat Zyech onvolwassen speelde dan ben je aan het bashen maar zo dat je kunt zeggen “geef hem toch een 8 ”
      Dat is dus nog steeds het oude liedje.

     13. Litmanen

      Wat een intelligente opmerking weer. Maar ja, Wat verwacht je ook van niemand die constant onder invloed van is.

      Wel eens van dat liedje gehoord ” Als de rook om je hoofd is verdwenen?”

      Misschien eens wat minder van je eigen handel gebruiken. Kost je je laatste hersencellen.

      Zo, ben ik het ook ff kwijt, konijnenkop.

     14. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Kijk je uit voor de bus droplul? Ik ben bezig met mijn groit rijbewijs en heb les in Staphorst. Heb de bus nog niet helemaal onder controle.

  2. Daisy

   Als je het niveau wil halen waarop ons Ajax zou moeten spelen zou je echt een andere trainer moeten hebben. Deze Ten Haag is maar zéér middelmatig en zeker geen Ajax-Trainer. Verder een heerlijke wedstrijd gezien.

   1. Amoebe

    Ik vind het ook niet hoor maar wie dan nu?

    Van het Schip?….schat ik hetzelfde in als van Basten qua mentaliteit.

    Ik vond hem geweldig maar hij kon wel via de qchterdeur vertrekken.

    Wie zou jij willen als vervanger dan?

    1. Daisy

     Ik zou voor Bosz gaan met Ronald de Boer aan zijn zijde. Voor nu een prima combinatie. Of vloek ik nu .

     1. Amoebe

      Bosz is geweest….te makkelijk antwoord vind ik eerlijk gezegd.

      Ronald lijkt mij niet de passie hebben zoals frank….ronald is meer de flierefluiter (nee niet negatief bedoeld).

      Dus oke…bosz zegt bedankt ik pas even…wie dan?

      Ze hebben zoveel trainers gebruikt er blijft weinig over in mijn beleving.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Bosz heeft gezegd dat hij niet zou bedanken als hij werd gevraagd.

     3. Daisy

      Ik denk dat Ronald een trainer zou zijn die van het Ajax-spelletje hou en dat zou een prima trainer zijn voor in de toekomst. Beetje ervaring opdoen naast een trainer die het snapt en bingo. Ten Hag is niet de trainer die past bij Ajax. Als Ajax dit jaar geen kampioen wordt lig het echt aan de trainer en de bobo’s die het niet willen zien. Dit elftal heeft alles om kampioen te worden. Hopen dat alles blijft qua spelers al vrees ik het ergste.

     4. Litmanen

      Frank de Boer gaat ook niet weigeren. Ik zou hem wel aan het werk willen zien met deze groep.
      Heeft prima gepresteerd met een matige selectie.

     5. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Was inderdaad oogstrelend voetbal van Frank ?. Kap eens alles op de selectie te gooien van destijds. De tactief van Frank was kut. Zelfs Cambuur legt met een zeer middelmatige selectie meer lef en energie op de at dan Ajax destijds. Je gebruikt de selectie als excuus voor waardeloos slaapverwekkend voetbal. Die zaken staan compleet los van elkaar. Tikkie terug en breed en daardoor veel balbezit dus weinig tegengoals is een stukkie makkelijker maar niet voor Ajax. Wanneer dringt dat nu eens door. Ook met de selectie van destijds had hij gewoon kampioen kunnen worden als hij de Ajax stijl trouw was gebleven. Dezelfde fout maakte Frank in Engeland waardoor het is mislukt. Ook met deze selectie gaat hij voorzichtig voetballen dus …….. nooit doen.

     6. Daisy

      Pfff krijg koude rillingen als ik hoor dat er supporters zijn die nog steeds FdB als trainer willen. Die zelfde supporters waren zo blij dat FdB weg was. Er zit na FdB weer voetbal in bedankt dat jullie weer afbreekvoetbal willen spelen. Brr niet te geloven

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Daisy, ik ben nooit blij met vertrek Frank geweest. Vaak is het zo dat trainers sterk afhankelijk van hun selecties zijn. Zie eerste drie jaar regelmatig heb ik toen genoten van voetbal onder Frank met als uitschieters FC Twente thuis, Barca thuis en City thuis. Niet te vergeten de uitwedstrijden bij PSV. Selecties eerste drie jaar waren veel beter als laatste twee jaar. Zie bijv Eriksen. Deze selectie heeft zelfs meer kwaliteit dan eerste jaren De Boer.

      Vandaar eens met Litmanen en tegelijkertijd bezorg ik jouw koude rillingen als ik het goed lees ?

     8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Overigens opteer ik niet voor een wisseling van de wacht nu. Laat eerst Erik oa mijn ongelijk bewijzen, hij is trouwens redelijk op weg als ik gister als maatstaf mag nemen ?

     9. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Nu al de eerste drie jaar Eug. Periode wordt steeds langer. Je wordt met de dag ongeloofwaardiger. Vervolgens noem je een handvol wedstrijden over een tijdsspanne van 3 jaar. Tering wat een mongool ben je toch.

     10. Litmanen

      Daisy, ik krijg rillingen van schalen.
      Met een heel erg uitgeklede selectie bijna vijf op een rij. Hij kwam één goal tekort destijds.
      Iedereen is vergeten dat Ajax de eerste twee jaar onder De Boer heerlijk voetbal speelde.

      Kijk de beslissende wedstrijd tegen FC Twente nog eens terug. Dan zeg je nooit meer zulke domme dingen!

     11. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Heerlijk voetbal? Jij bent geen echte Ajacied, dat is wel duidelijk.

     12. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Eens Litmanen. Frank de Boer is een goede trainer voor deze selectie en voor Ajax

     13. JohnDoe77

      Ja, heerlijk balletjes breed, terugspelen, etc. Heeft naast successen met Ajax verder nooit meer iets laten zien als trainer en wordt ook bij geen serieuze club meer genoemd. Zegt ook iets lijkt mij zo!

     14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      John, hier heb je een punt. Hij is laatste jaren zeer onbekwaam gebleken bij uitkiezen van juiste club voor hem. Inter en Crystal Palace, dat past niet in zijn filosofie. Heel belangrijk om naar te kijken.
      Komt bij dat hij min of meer de culturen van die clubs wilde wijzigen in speelwijze, nooit doen. Doodsteek voor je carriere. Toch stond hij op drempel van FC Basel, dat is een aardige club voor hem en past bij zijn filosofie.
      Helaas namen ze die ander.

      Neemt niet weg dat ik hem goed vind. Maar eerst Erik maar zijn werk laten doen. Ajax heeft nu een selectie met van alles en nog wat, veel balans qua ervaring, kwaliteit, eigen jeugd en ex spelers die terug zijn gekomen.
      Alle ingredienten aanwezig om Frank buiten de deur te houden ?. Het is aan Erik Ten Hag of dat ook gebeurt?

     15. Litmanen

      Sorry, Ten Hag mag van mij gisteren weg. Hij voegt niets toe. Gisteren de hele rechterkant op schouders van die arme Maz.
      Dat had Ten Hag bedacht.

      Het is dat Preud’homme de kans niet greep, maar daar lag verschrikkelijk veel ruimte.

     16. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Je weet hoe ik erover denk Litmanen, tegelijkertijd schiet je nu niks op met een trainerswissel. Juist omdat het nu lijkt te gaan lopen. Overigens ben ik het met je kritiek op de rechterkant eens. Daar heeft Standard gelukkig niet van geprofiteerd…

      Kiev heb ik tegen Praag bij Slavia zien spelen, die konden heel goed de vrije ruimte bespelen. Dus dat kan groot risico zijn. Ook heb ik gezien dat Ajax eigenlijk aan zijn stand verplicht is te kwalificeren. Kiev is een aardige ploeg, maar geen grootse.

      Mbt trainers zolang Ten Hag kan blijven zitten gaat het goed met Ajax en na jaren van droogte ben ik er wel aan toe, aan feestje

     17. Moosie

      Daisy je bent een vrouw met verstand van ballen goed commentaar ga zo door we kunnen wel wat tieten gebruiken op de app veel te veel gefrustreerde mannetjes hier die er veel minder kijk op hebben ?

     18. Amoebe

      Gefrustreerde mannetjes….bij elk commentaar van litmanen vlieg je er met gestrekt been in.

      Waarom mag een ander nu niet een andere mening hebben en moet diegene dan meteen bij zijn nek worden afgezaagd.

      Nu vind je daisy geweldig….als ze binnenkort een andere mening heeft dan mogen die tieten waarschijnlijk meteen weer naar de keuken en hebben kutten geen verstand van voetbal.

      Gewoon een kijkje in mijn glazenbol dit.

      Komt u maar met het gestrekte been! ?

     19. Moosie

      Armoede je bent net zo’n zielig figuur als Nietmanen jij vergeet ook telkens de helft van een discussie om dan te zeiken op degene die reageren op Nietmanen maar ik ben niet de enige die mensen als jullie uitkotst hier
      je zeikt nu ook Daisy zegt Bosz en dan kom jij noem iemand anders dan Bosz wat voor een lul ben je dan
      Ik mag het dus niet eens zijn met iemand en ik mag het niet oneens zijn met iemand en dat gestrekte been heeft hij helemaal zelf verdiend hoor ik zal De Nees een lol doen en het niet nog eens uitleggen maar jij kan ook wat mij betreft het ei inspringen met een wasmachine om je nek

     20. Amoebe

      Beste meneer moos, ik woon indd niet op dit forum, wip af en toe even langs.

      En echt altijd zijn het dezelfde die iemand dood wensen (net zoals jij nu bij mij doet….het is immers lastig zwemmen met een wasmachine op mijn rug).

      Zoals Daisy al zegt….verschillende meningen zijn gezond en geeft voer tot discussie en dus weer tot vooruitkijken.

      Andere meningen neersabelen en mensen monddood willen maken omdat ze een andere mening hebben geeft enge situaties (pak de geschiedenisboeken erbij) én zorgt voor stilstand.

      Doe gewoon eens relaxed en lach een keertje….je kunt ook gerust eens vrouwonvriendeljke opmerkingen maken op feestjes en partijen zodat iemand kan zien dat je het niet meent of zo.
      Maar op zo een forum moet je net even genuanceerder zijn….

      Wil je het snappen wat ik zeg?

      Ik ben het ook vaak niet eens met bijvoorbeeld litmanen of ab (ik geef gewoon even 2 grijze muizen aan) maar dan kunnen we toch evengoed met meningen een soort van gesprek aan gaan?

      Het leven duurt al niet zo lang…ontspan en geniet!

     21. Moosie

      kijk daar ga je weer ik mag niets sarcastisch zeggen met 10 knipogen want dan zijn alle tere kinderzieltjes van hun stuk
      jij.komt altijd alleen maar als wij boos zijn op rari maar je afvragen waarom dat is net iets te hoog gegrepen en dan komen de moralistische denigrerende opmerkingen van de semi-intelectuele mensen zoals jij en nog een paar .
      Dingen op dit forum worden niet alleen door jullie besproken maar ook door ons en wij zeiken niet over jullie stijl wij vragen niet bij elke ruzie of discussie om een ban behalve dan bij sseiss 64 en rari en daar hebben ze het ook naar gemaakt als je niet tegen een discussie van de straat kunt als jij dat niet kunt handelen dan moet je me niet uitdagen met je gelul en gejank over een gestrekt been als je dat soort domme opmerkingen niet maakt dan heb je ook geen frustratie als ik op je antwoord.
      Verder weet jij helemaal niet of ik lach of boos ben maar ik zal het je verklappen ik lach me elke dag slap om rari zeug en in mindere mate zlattie.
      wat kan mij het voor de rest nou schelen wat een zooitje zielige figuren op een forum over mij zegt of denkt ?
      zolang je mijn vrouw en dochter er buiten houdt en niet bijdehand over mijn ziektebeeld schrijft mag je van mij alles zeggen je moet alleen niet steeds gaan janken als ik dan antwoord geeft uitdelen en ontvangen heet dat

     22. Amoebe

      Nou ik heb niets tegen uitdelen….alleen het wordt vervelend voor anderen.

      En nee het kan jou allemaal niets schelen en zo wat anderen van je denken en of je gewoon mensen tot last bent.

      Nogmaals niets mis met af en toe een rake opmerking maar het wordt gewoon afgezaagd snappie.

      En een discussie van de straat….ook een terugkerende opmerking als je jouw taalgebruik moet goedpraten.

      Jij mag alles zeggen maar als iemand tegen jou zegt krijg de kanker dan is het hok te klein….iets wat ook aardige straattaal is.

      Jouw taal, niet de mijne voor de duidelijkheid.

      Je zit te vissen in je eigen argumenten.

      En semi intelectueel voel ik mij zeer zeker niet….ik heb niet voor niet de naam gekozen van een eencellig organisme gekozen die van vorm kunnen veranderen door het uitsteken en intrekken van pseudopodia. ?

     23. Moosie

      als jij niet begrijpt dat je niet over kanker moet beginnen dan ben je idd een eencellige idd

     24. Amoebe

      Nee dat begrijp ik niet.

      Ik vind het hypocriet.

      Waarom wel cholera, kolere, griep, aids noem maar op.

      Gewoon helemaal geen ziektes en dood of verderf dan snap ik het.

      Nu is het selectief.

      Ik begrijp dat jij met kanker hebt te maken, echt klote voor je, maar was je daarvoor ook zo stellig?

      Echt een oprechte vraag!!!!

      Over 20 jaar verwachten ze dat ksnker hoogstens een chronische ziekte wordt….mag het dan wel weer?

      Ik snap de gevoeligheid maar ik vind het (in veel gevallen) hypocriet.

      Stel ik ken iemand die is verdronken dan komt jouw opmerking weer keihard aan…maar ik denk dat ik dan op een hoop onbegrip had gestuit als ik dat had aangekaart….dan was het immers weer de straattaal.

     25. Moosie

      vader 46 jaar hersentumor , zus 33 jaar bot kanker, 1 oma 2 opa’s , en ik leukemie op mijn 3de en longkanker op mijn 30ste .ik denk dat jij maar eens goed moet nadenken wat hypocriet is.
      Jouw vriendje en zijn gabber sseiss zijn gewoon over een grens heen gegaan die voor iedereen duidelijk was daarna is het geëscaleerd.
      Dat het nu niet meer leuk is voor een groot aantal mensen snap ik helemaal maar dat jullie dan steeds tegen AB of mij ageren en net doen of die achterlijke idioot een of andere heilige is omdat jullie de helft maar meekrijgen is dan voor ons weer geel irritant.
      Weet je het zal mij voor de rest een worst zijn je mag zeggen wat je wilt ik heb een paar grenzen en ben niet anoniem op dit forum dus iedereen staat het vrij om me op te zoeken in persoon.
      En verder zoek je het maar lekker uit je wilt ook graag het laatste woord net als rari die by the way zeer terecht een ban kreeg en nog steeds een haperende langspeelplaat blijft spelen met zijn domme gelul over weed.
      Verder ga ik er niet meer op in maar dat is omdat ik nog net wel een beetje respect kan opbrengen voor neesie.
      Wel wil ik nog even kwijt dat ik genoeg discussies heb gehad met mensen die wel normaal kunnen doen zoals bv BR waar ik zelf een goede vriendschap mee heb ik wordt alleen kotsmisselijk van mensen als eug rari en ondertussen ook jou omdat jullie een soort van Übermenschcomplex hebben maar heel laf anoniem hier opereren en iedereen die niet met jullie stijl discussieert denigreren.
      Dus ja wat mij betreft mag je het ei inspringen of op een houtvlot gaan zitten op de oceaan met haaien erom heen en lekkend hout.

     26. Litmanen

      Moossie, elke keer weer opnieuw met je ziekte koketteren, daar worden mensen doodziek van.
      Wat hier gezegd wordt is 100% waar, jij mag alles zeggen en een ander niet zijn bek houden.
      Zo werkt het dus niet.

      Als ik elke keer met mijn ha handicap kom om mijn gelijk maar te halen word ik (terecht) ook aangepakt.

      En de #metoo discussie is ook aan jou voorbij gegaan. Hoop dat je je vrouw ook zo aanspreekt.
      Zal ze blij mee zijn.

      Nou, kom maar weer met je shit.

     27. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Kijk eens naar de 7e zin van Amoebe,
      Verder moet je niet in meervoud praten.

     28. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Overigens is er maar een op het forum die aan het koketteren is met zijn handicap en dat ben jij. Uit elke bijdrage blijkt dat je een geestelijke handicap hebt.

     29. Moosie

      jij kunt echt niet lezen ik heb een discussie met 1 hersencel en jij komt met een halve hersencel de boel verdraaien om je gelijk te halen ach wat kun je meer verwachten van een figuur die het laatste woord wil hebben juist alleen dit je leest blijkbaar de tekst van armoede niet want dan had je de context geweten maar jij bent de context al jaren kwijt
      nou ga maar weer klagen bij fred zou ik zeggen

     30. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Ik ben echt geen grijze muis hoor en in een zin met Litmanen genoemd worden, wordt niet op prijs gesteld.

     31. Daisy

      Haha dat is een goede Amoebe Gefrustreerde mannetjes ?? Ik vind het fijn dat iedereen een eigen mening heeft dat houd de club gezond. Alleen bij de meeste supporters hier worden de poten onder je stoel afgezaagd wat erg jammer is. Discussies zijn goed op een positieve manier.

      En oh ja het is cupmaatje-c en kan niet koken haha dan wordt ik tenminste niet de keuken in gestuurd.

     32. Moosie

      hey Zlattie nu al terug van P1?
      Jij bent nog echt zo’n dom mannetje die NOT gaat schrijven joepie de poepie jochie ik Heb uit goede bron dat AB naar Ajax Kiev gaat misschien dit keer p2 doen?
      Nog effe wachten maar dan heb je ook wat toch.
      Heel eerlijk ik denk dat Daisy gewoon een dikke oud mannetje is of erna homo zoals eug maar hij had goede teksten en je ziet dat alle moraalridders zich er weer mee bemoeien.
      Als je nu nog niet door hebt dat het mij een worst is waar jullie wel of niet op wachten ben je dus net zo dom of nog dommer dan je vriendjes.
      Maar ze heb cup c en kan niet koken dus misschien wat voor jou jij staat toch al de hele dag meth te koken gezien je domme gelul dus een prakkie maken moet dan ook wel kunnen of misschien wil ze samen met je naar de Mac kun je een happy meal delen van je zakgeld stumperdje

     33. Daisy

      Moosie jij moet gaan stoppen met denken want het gaat je niet zo goed af. Voor als je het vergeten bent zie je schrijven hierboven over mij. En ja ik heb nog een beetje normen en waarden over mijn medemens. Sorry maar dit moest ik even kwijt.

     34. Moosie

      nou das dan mooi ik hoop dat het oplucht voor je maar als je het niet erg vindt maak ik dat zelf uit lieve schat

     35. Daisy

      Zelfs dat snap je niet. Ik weet niet of jij een vrouw heb maar als het wel zo is ben ik benieuwd hoe zij het vind dat je lieve schat tegen iemand zegt die je niet kent. Maar ja het zal jou niet uitmaken wat zij ervan vind. Normen en waarden zijn ver te zoeken bij jou.

     36. Moosie

      Nou sorry maar ik heb geen vrouw , Ik ben getrouwd met een vrouw en die vond dat prima.
      Zij heeft namelijk totaal geen reden om te twijfelen aan mij.
      Je blijft erg hangen in deze discussie en ik ben via het topic over de vertrekkende jeugdspeler alweer een stuk verder.
      Maar ik begrijp dat er wat onderhuidse frustraties bij je leven en daar kan ik verder weinig mee.
      Als jij in jouw dagelijks leven jaloers bent op andere vrouwen is dat toch echt jouw probleem en niet dat van mij of mijn vrouw.
      Verder zou ik het erg op prijs stellen als je mij aanspreekt dat je dan niet bij elk stukje steeds over normen en waarden begint want blijkbaar zit je iets erg hoog maar ik kan me daar verder niets bij voorstellen want 1 ik kan volgens jou niet nadenken en 2 ik ben volgens jou de aso dus als je het niet erg vindt neem ik jouw bijdragen met een korreltje zout Daisy of moet ik Eug zeggen ?
      Het feit dat je met dit soort reacties iets probeert uit te lokken en je in een zeer langlopende discussie mengt zonder daar de ins en outs van te kennen zegt meer over jou dan over mij.
      Maar als jij hier even lekker goedkoop wilt scoren staat dat je vrij hoor lieverd

     37. Moosie

      Nou dat is niet voor jou om te beslissen je kunt het niet met mij eens zijn dat staat je vrij hoor.
      En gezien jouw reacties snap ik wel dat Ik op een ander niveau acteer dan jij.
      Je kokketeert hier op de site met het feit dat je cup c hebt iets wat mijn vrouw nooit zou doen maar blijkbaar voel jij de drang naar enige erkenning hier.
      Ik weet verder niet wat jouw probleem is anders dan dat je nu al de hele ochtend bezig bent met een privé oorlog te starten met mij maar ik heb net vannacht in een weer zeer eenzijdig gesprek met Litmanen al een groot aantal dingen aangegeven en benoemd misschien moet je toch maar eerst even dat gesprek lezen voordat je doorgaat met het voor schut zetten van je zelf.
      Ik snap best dat het allemaal moeilijk voor je is maar ik raad je toch aan niet nog 3 dagen te blijven hangen op dit topic.
      Verder had ik in algemene zin aan mensen die zich gestoord hebben aan mijn bijdragen de afgelopen tijd mijn excuses al aangeboden dus ik begrijp totaal niet waarom je nu op dit topic nog steeds zo bezig bent.
      Verder is het niet aan jou of ik wel of niet spoor dit soort kwalificaties zijn niet te maken op grond van een paar stukjes op een forum voor supporters en eerlijk gezegd meet je met twee maten.
      Zoals ik al zei als jij denkt dat je het nodig hebt om goedkoop te scoren staat dat je vrij.

     38. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      In Engeland eindigen ze iedere zin met “love”. Hi love, thank you love, bye love. Zeggen ze tegen wildvreemde mensen en is heerlijk ontspannen en luchtig. Wilde ik ff kwijt ?.

     39. Moosie

      ik noem al mijn buurvrouwen en vriendinnen ook lieverd en lieve schat iedereen weet hoe ik dat bedoel maar klaarblijkelijk is er korting op internet in Staphorst

     40. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Een Amsterdammer die een vrouw geen schat noemt wordt als buitenaards aangekeken.

 1. JohnDoe77

  Dat zijn nog eens uitspraken! Als hij het waarmaakt kunnen we geld gaan inzamelen voor zijn standbeeld!

 2. DARIVA

  Lang geleden dar ik een volledige wedstrijd van Ajax zo heb genoten, kan een mooi seizoen worden !

    1. Litmanen

     Weer een deathwish? Jij mag dat he Moosie?
     Jij mag vrouwen beledigen, jij mag mensen bashen en vernederen, maar kom niet aan het gezinnetje van Moosie.
     Wat heb ik een meelij met jouw verwanten man. Wat een zielig hoopje bacterien ben jij.
     Al die troep die jij snuift en blowt en slikt, geef je dat ook allemaal aan je geliefden? Of moeten die alleen maar lijden onder jouw gebruik.
     Wat een achterlijke hersenloze figuur ben jij.
     Sterkte voor je vrouw, misschien kan ze nog bij je weg?
     Laat haar deze app even zien, dan weet ze naast wie ze in slaap valt.

 3. Wenen 1995

  En nu voorlopig even stoppen met het afzeiken van Ten Hag. Hopelijk zien we het komend seizoen en de komende Ajax een swingend Ajax en gaan we nog veel genieten. Gisteravond was iig genieten, echt top! Goed gedaan mannen!

  1. JohnDoe77

   Dat zou eens lekker zijn, maar denk niet dat het gaat gebeuren. Net als Ziyech is het met Ten Hag zo dat er een aantal zijn die gewoon graag de “foutjes” opsporen en die zijn er natuurlijk altijd wel. Beslissingen die net even niet lekker uitpakken omdat de speler niet in vorm is, de wedstrijd net draait, etc.

  2. beni

   Is een wedstrijd en nu alweer halleluja, de tegenstander was belabberd ik schat VVV en Emmen nog hoger in. Wacht eerst maar eens af als het echte grote werk eraan komt. En ook de competitie ik wil het nog wel zien.

 4. wieiswie

  Mooie pot maar van mij mag die Ten Hag nog liever vandaag dan morgen weg. Blijft een mafkees.

 5. Ajax 1

  Ten Hag heb ik ook nog niet boven mijn bed hangen op een poster, maar dit was wel een vd lekkerste wedstrijden vd afgelopen tien jaar. En wat een sfeer, kippenvel!

 6. Melvis

  Haha alle scorebord journalisten beginnen al af te zwakken in hun kritiek op ten Hag! Altijd hetzelfde liedje, een trainer zonder ajax achtergrond wordt eerst met de grond gelijk gemaakt totdat er goede resultaten komen. Was bij Bosz hetzelfde, die wordt nu de hemel in geprezen. Daarom is het zo moeilijk om Ajax trainer te zijn als je geen oud ajaxied bent…..

  1. Charka53

   Je bent zo goed als je laatste wedstrijd Melvis weer zo’n wedstrijd als tegen Heracles en hij gaat de grond weer in ?

 7. ajaxpers

  Ziyech was weergaloos en The Man, Tadic was uitstekend, De Ligt een held, KJH slim, Neres een plaag voor de tegenstander, Frenkie goed maar ook wat balverlies, Tagliafico uitstekend en Mazzerati zeer goed.

  1. JohnDoe77

   Wat mij wel opviel is dat Mazraoui de hele rechterkant bijna moet belopen en hierdoor rond de 80e minuut wel op was!

   1. Litmanen

    Wie stond er rechts voorin?
    O ja, maar daar mag je niks verkeerd over zeggen hier.
    Mazraoui heeft de hele wedstrijd staan schreeuwen dat hij alleen stond.
    Gelukkig hoorde ook Standard hem niet….

    1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

     Gewoon doorgaan met bashen jongen gewoon doorgaan. Je bent een laf naar vervelend mannetje met een IQ van een regenworm.

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Weet je hoe Mazraoui Ziyech ziet slimpie? Als zijn big bro als je snapt wat dat is. Die gasten pra5en constant met elkaar en dan ga jij verkondigen dat Mazraoui in het veld heeft lopen klagen over Ziyech? Je bent echt compleet van het padje af en je weet neit waar je over praat. Daarnaast, jij zit achter een tv schermpje en niet in het stadion, dus je ziet sowieso maar de helft van wat er allemaal gebeurd op het veld. Stomme eikel dat je bent.

    2. -buitenkantje rechts-

     En jij wilt serieus genomen worden Litmanen? Zelfs na deze s u p e r wedstrijd van Ziyech geef jij hem:
     -lager cijfer dan andere uitblinkers..
     – Zeg jij dat hij onvolwassen speelde..
     – En zeg je nu dat Mazraoui de hele wedstrijd tegen hem schreeuwde omdat hij ontevreden over Ziyech zou zijn..

     Gelukkig zien 50.000 man in het stadion en 3 milj tv kijkers en een tiental tv analisten dat heel anders..

     Hij kreeg ook een pupbliekswissel omdat hij zo slecht speelde natuurlijk..

     Idioot.

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Litmanen wil inderdaad wel een serieus genomen worden denkikmaar dan op een ander vlak. Hij is gewoon compleet gestoord.

 8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Oneens het moet nog beter wil je goed figuur slaan in de CL.

  Maar wel enorm genoten gister.

  Voor zo vroeg in het seizoen dit laten zien een 10 voor hele team !

 9. Forever nr14

  Wenen 1995, had niets met Ten Hag te maken, spelers wilde zelf iets recht zetten en zich in de picture spelen, en liepen ze niet de looplijnen die deze trainer graag wilde zien, maar vulde ze het zelf in. Blijf erbij en al wint ie de triple? tis geen beste trainer!!
  Super genoten eindelijk weer eens, maar we moeten wel met beide voeten op de grond blijven staan he. Als we compleet blijven kan er iets moois gebeuren.

 10. Zlatan4ever

  Zoals Ajax gisteren speelde daar kom je voor na het stadion.
  Het was swingend en iedere speler haalde zijn niveau. Daarnasst was er een totale inzet. Als ze dit kunnen doortrekken levert dat een leuk seizoen op. ??

  1. Bert62

   Denk toch dat er in de eredivisie toch anders gespeeld gaat worden dan in de voorronde CL. Nu wil elke speler zich van zijn beste kant aan de wereld laten zien.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ik denk dat er ook een probleem is in nivo tussen spelers 1-13 zeg maar en daarachter.. dus 4 spelers rust geven tegelijkertijd is gewoon te veel met deze selectie. Als deze elf bijv starten in Venlo zie ik geen enkel probleem ontstaan

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Mede daarom staat er ook in mijn zin bij. Maar je gaat mij niet vertellen dat kwartet Neres, Huntelaar, Schone en Fico een veel hoger niveau dan kwartet hebben dat voor hen inviel?
      Ik vind alleen Donny gelijlwaardig. Was gister goed te zien, want drie van die vier mannen waren bij de beste spelers terwijl Schone ook zeker goed speelde gister. Donny maakte goede korte invalbeurt trouwens.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Het team van zaterdag had Heracles gewoon met 5-0 moeten verslaan. Zelfs met 6 wissels. Instelling was gewoon zwaar klote en ik vrees tegen vvv straks hetzelfde. Zelfs met basis van dinsdag.het is al zo vaak gebeurd. 10 keer zo vaak als dat handjevol goede wedstrijden onder Frank waar je telkens naar verwijst.

 11. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Heeft ten Hag het licht gezien of hebben de spelers het heft in eigen hand genomen. Als ik bijv Ziyech nu tegen Luik vergelijk met thuis tegen Sturm dan zag ik nu een vrijuit spelende Ziyech met plezier in het spel. Tegen Sturm stond hij lange tijd stijf op rechts en werd bij verandering van plek zelfs terug gestuurd. Nu zag je diverse spelers constant wisselen en van elkaar overnemen. Neres mag daaraan nog wat meer meedoen. Ik vond het een wereld van verschil waar ten Hag erg stil over is. Het is bij het wk ook gebeurd dat een trainer de tactiek niet meer bepaalde maar de spelers. Maar ik heb er geen probleem mee als dit zo is ?

  1. Ajax 1

   En wie zegt dat dat zo is? Nogmaals, ik ben ook geen ten hag fan, maar het zou gewoon kunnen dat hij met het team doorgenomen heeft dat er op deze manier veel v plek gewisseld moet worden en dat dit gewoon echt wel deel v zijn visie is. Ik heb ook twijfels, maar kom op, we moeten nu vol achter Ajax en ook ten hag gaan staan, want dit was toch echt een prachtig avondje!

   1. AjaxKat

    Wat is er toch met Neres steeds? Wie zijn goal van gisteren zag, zag toch dat ie uit zijn positie liep en in de spits stond? En behalve tegen Heracles heeft ie dit seizoen elke wedstrijd nog iets beslissends gedaan (pingel versieren, assist en een goal). En het seizoen is nog maar hoe oud? De lijn van vorig seizoen waarin ie met goals en assists zo’n beetje de beste uit de Eredivisie was, zet hij gewoon door. Hij zeikt niet in de media na zijn afgeketste transfer en het allereerste wat ie na zijn goal deed was Tadic bedanken. Een superprof in mijn ogen.
    En voor gisteren is er denk ik geen motivatie van een coach nodig. Maar moet wel zeggen dat ik Hag nu wel de tijd gun om dit seizoen te doen. Lijkt me ook niet verstandig om nu nog een nieuwe trainer te nemen. Van zaterdag heeft ie denk ik ook wel zijn les geleerd.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     AjaxKat mooie woorden over Neres en meer dan terecht. Hij kan overal voorin spelen, dus ook op links. Gister draaide hij het backje helemaal gek. En mooi gelopen naar de goal toe toen Tadic die geweldige actie had en mooie voorzet. Ik schreef het gister al. Het kwartet Tadic, Neres, Huntelaar en Ziyech zoals het gister stond, met de dynamische bewegingen erbij nauwelijks af te stoppen. Maar leuk dat je Neres apart noemt. Een echte gigant. Goed gedaan van scouting en Marc ?

     1. AjaxKat

      Ging mij er meer om dat Neres hier af en toe, zoals hierboven, zulke onterechte kritiek krijgt. Onlangs werd hier zijn rendement nog in twijfel genomen. Echt ongelofelijk… Hij is misschien minder in het oog springend als Tadic of Lozano, maar hij is net als hun bijna elke wedstrijd beslissend met een actie, goal of assist. Wat mij betreft is ie echt onomstreden in de aanval en heeft ie obv zijn cijfers echt een basisplek verdiend.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Inderdaad, nu laten zien dat je tegen VVV en daarna thuis tegen Emmen dezelfde beleving kan hebben. Heel eerlijk gezegd …… ik heb er mijn twijfels over. In het verleden was het eerder regelmaat dan uitzondering dat Europees ze de ballen uit hun broek liepen om vervolgens in de competitie dachten, dat doen wewel in een laag tempo. In de oefen wedstrijden was het naadje,tegen Heracles was het naadje en Europees zie ik inzet. Sturm Graz was Europees een leuke opwarmer en eigenlijk Luik ook. Luik is gisteren de wedstrijd veel te afwachtend begonnen waardoor Ajax het voortpuw in handen kreeg. Luik hoopte op een uitval en op de verdediging. Gelukkig deksel op de neus maar de tactiek van ze was gewoon stom. Ajax onder druk zetten geeft je als tegenstander gewoon behoorlijk wat kansen.nu was elke afvallende bal voor Ajax. Maar ik heb genoten hoor. Prachtig als Ajax een tegenstander afstraft.

 12. apeldoorn

  prima intrview van ten hag die langzaam mijn sympathie begint te krijgen. Groot verschil met vorig jaar, toen onberstaanbaar zenuwachtig. Nu klip en klaar. Respect daarvoor dat hij zich niet gek heeft laten maken met zoveel negativiteit, ook nu nog. Ik hoop dat hij de wissel van Schone naar vd Beek goed laat verlopen. Ik heb zin in dit seizoen, niet alles winnen in de laatste minuut zoals psv vorig jaar maar elke wedstrijd zoals visteren het publiek vermaken. Zie het plezier in de ogen van de spelers gisteren…

  1. AjaxKat

   Op zich heeft Hag nu wel mijn zegen voor dit seizoen, maar zijn optredens in de media kunnen echt nog beter ja. Gisteren was hij de winnende coach; dan zijn interviews wel makkelijk. Maar ik zag een interview van hem na Heracles en hij stond constant (nee) te schudden met zn hoofd. Dan kom je vanuit je lichaamstaal over als iemand die zijn eigen woorden niet gelooft.

   1. beni

    Heeft hij ook nog je zegen als het een en al blamage word in de C.L of als er twee nederlagen op rij volgen.

    1. AjaxKat

     Ga jij dan niet meer juichen als ze wel winnen? Wil je dat ze verliezen om van Hag af te zijn? Heeft hij dan jouw zegen als ze Europees overwinteren en 2 keer op rij winnen?

 13. -buitenkantje rechts-

  Genoten gisteravond! Heerlijk voetbal gezien.. Ziyech fantastisch! Meer crosspasses gezien van hem in 1 wedstrijd van hem dan bv van Veltman in zijn hele voetbalcarrière..(om maar iemand te noemen)
  Fico ook fantastisch verdedigd.. Neres weer gevaarlijk en dit keer een plaag voor de backs. Hunter geslepen..
  Eigenlijk niet goed om er spelers uitzonderlijk uit te halen. Uitstekende teamprestatie en eens met uitspraak ten Hag.. Dit moet de norm zijn.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Mooie woorden, br, vooral over die teamprestatie. Ik vind eigenlijk dat nivo nog hoger moet dus als de norm gelezen kan worden als minimale nivo dan ben ik het eens.
   Want hoe je het wendt of keert de laatste 15 minuten slopen er fouten in door gemakzucht of vermoeidheid. Laatste zou niet verontrustend zijn zo vroeg in seizoen, het eerste moet er echt uit. Ruim 90 minuten opperste concentratie ook bij 3-0. Maar goed de 4 wedstrijden in CL waren lust voor het oog over het algemeen met gister de uitschieter naar boven ?⚽️

   1. -buitenkantje rechts-

    Voetbal is mensenwerk..waar mensen werken worden fouten gemaakt.. Ik heb een heerlijk Ajax gezien..Geef dat glas azijn maar aan Litmanen..

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Klopt, maar ik zou ze willen aanraden tegen Kiev echt scherp te blijven, die mannen zijn behoorlijk effectief. Dan gaan die twee ballen in laatste kwartier niet tegen paal en lat maar in mandje en dan was het nog billenknijpen geweest.
     Maar wees gerust ik heb meer dan genoten, ik vond het geweldig. Maar niveau van dit team kan en moet nog hoger wil je Europees echt meedoen. Het kan nl met deze selectie.

     Mbt azijn dat zoeken jullie allemaal maar onderling uit. Iedereen weet wie sceptisch is over Hakim en wie lyrisch.
     Gaat nooit veranderen hoe hard jullie ook tegen elkaar schreeuwen

     1. -buitenkantje rechts-

      Heeft niks met naar elkaar schreeuwen te maken.. erger me dood als ik ieder topic dezelfde soort negatieve reacties lees over een klasse speler .

      En als het nou bij 1 reactie bleef.. Dit topic al 14x Litmanen gezien die op iedereen en alles reageert en dezelfde plaat afdraait vol verdraaide “feiten” en gewoon glasharde leugens..

      Ik vind dit forum zo geen aardigheid meer aan als ik om de 2/3 reacties weer zo’n waardeloze herhaling tegenkom.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik kan me voorstellen dat jij als pure voetballiefhebber, laat je zien in je meningen op forum, je je dood kan ergeren aan die discussie. Dus ik snap dat dit voor jou forum minder leuk maakt.

      Aan de andere kant hij wordt er ook steeds mee opgezocht en dan komen ook niet voetbalgerelateerde opmerkingen voorbij als racist en marrokanen hater..

      Dus klopt die discussie is overheersend en wordt langzamerhand vervelend. Persoonlijk heb ik meer moeite met andere onderwerpen die elke topic terugkomen. Bijv adressen will uitwisselen om te gaan knokken.

      Gescheld en getier op elkaar. Kijk ik ben zeker geen heilige, maar laatste 72 uur heeft mijn vrouw de buurman geneukt, moest mijn vrouw me met een zwarte kous verwurgen en omdat ik om was mbt aanblijven Ziyech (fantastisch kwartet voorin) kon ik maar beter steward worden bij Ajax………door dat draaien van mij.

      Dat verpest voor mij dit forum meer dan de Hakim discussie

      Ook dit topic gaat het weer los over veel niet voetbal dingen…….

 14. Lilpatje

  Ik durf te zeggen; alle andere Ajacieden hebben genoten van het spel en de sfeer in de ArenA. Jezus wat een avond, als je zo speelde tegen Heracles dan stonden we nu stijf boven aan met misschien wel dubbele cijfers aan doelpunten voor. Maar goed, ook dat zie ik nog helemaal rooskleurig worden dit seizoen, als er weekelijks zo gepresteerd wordt zoals gister. Toen er rond de 92e minuut met de rug richting het veld gekeerd werd door het publiek en ’90 minuten lang’ door het stadion galmde als kers op de taart, was de avond compleet. WAANZINNIG!

 15. Iamsterdam2015

  Tja we zullen het zien. Na al dat positieve en mooie woorden staat VVV van het weekend weer te wachten. Als ze daar een goeie pot weten neer te zetten dan ben ik redelijk overtuigd dat Heracles een incident was. Spelen ze weer zo als tegen Heracles dan was de wedstrijd van gisteren een incident….

 16. Bert Betondorp

  Het avondje Ajax smaakt naar veel meer. Het publiek in de J.C. Cruijff arena was ook geweldig stond nadrukkelijl achter Ajax, prima.
  De hele ploeg gaf een show weg. Wij zijn Ajax

 17. John wijnen

  als hij zondag maar niet de zelfde fout maakt als afgelopen zondag 4 spelers wisselen

  1. JohnDoe77

   Als dat betekent dat we wel met een fitte selectie deelname aan CL afdwingen, mag hij ze van mij allemaal winnen en punten verspelen. Die halen we wel weer in. Zo goed is Pisvee ook weer niet.

 18. Sixxy

  Kunnen we door naar het volgende seizoen van de kleutertjes van het forum? Beetje saai worden jullie

 19. Indojood

  FdB had veel meer invloed op zijn eigen aankopen dus als er al kaalslag was op de selectie dan was hij daar mede schuldig aan. Dit is uiteindelijk wel een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Je koopt toch geen Duarte en Vd Hoorn en meer van dat niveau, dan vraag je er zelf om.

  1. Indojood

   En FdB is gewoon een LvG trainer, gelooft in systemen en taken en minder in creativiteit en lef. Dan krijg je op de duur dodelijk saai voetbal. En dat willen we niet.

 20. Voorland

  Ten Hag zal hopelijk geleerd hebben van zijn fouten tegen Heracles en ik denk dat het allemaal goed gaat uitpakken.

Comments are closed.