Zaakwaarnemer ontkent geruchten over Betis maar Spaanse media melden persoonlijk akkoord Tagliafico

Ricardo Schlieper, de zaakwaarnemer van Nicolás Tagliafico, ontkent berichten dat er contact is met Real Betis over een aanstaande transfer van de Argentijnse international. ‘Ik heb sinds januari niet met hen gesproken en recent heb ik gesproken met Marc Overmars. Hij vertelde me dat niemand contact had gezocht met Ajax en de club wil de speler ook niet laten gaan’, zo citeert BeSoccer de agent in gesprek met Estadio Deportivo. , No. Nothing is true. Nicolas choose Ajax over Betis seven months ago. He is happy in Amsterdam. There are no reason to change.”

Waar zijn zaakwaarnemer alle contacten ontkent meldt Radio Marca het tegenovergestelde. Tagliafico zou persoonlijk akkoord zijn met Betis. De clubs hebben zelf nog geen akkoord met elkaar weten te bereiken, aldus Marca. Ajax zou een bedrag van tien miljoen euro verlangen, terwijl Real Betis nu niet verder wil gaan dan zeven miljoen euro.

Related posts

33 Comments

  1. Jimmy1971

   Juist! Het begin van het seizoen heeft ons al geleerd dat we echt iedereen nodig hebben om er wat moois van te maken!
   En zeker de 12/13 potentiele basisspelers, wat daarachter komt heeft nog onvoldoende overtuigd!!

   1. De Ajacied

    Welke idioot laat Nico gaan, en voor een bedrag van 10 miljoen? ???
    Echt te triest om dit te moeten lezen.
    Nico is NIET te koop klaar
    ❌❌❌

 1. Ajax 1

  Goed zo. Zaakwaarnemer die gewoon aangeeft dat nico voor ajax heeft gekozen en er niets speelt. Die probeert in ieder geval geen onrust te stoken….

 2. ajaxhoger

  Hebben ze eindelijk een goeie linksback en dan zouden ze hem verkopen , als dit waar is moeten ze overmars met pek en veren het stadion uit jagen , met van de sar erbij .
  En dan nog voor zo,n 10 miljoen , ik kan het niet geloven en hoop dat het ook zo niet is .

  1. Litmanen

   Hou eens op. Overmars afmaken vanwege een gerucht waarvan de zaakwaarnemer zegt dat het onzin is.
   Er mag er één verkocht worden: Ziyech.
   En als ik zie wat Ten Hag allemaal doet om iedereen te vriend te houden zou ik zeggen dat ik hoop dat hij alsnog een club vind.
   Anders blijft er onrust en krijg je in de winterstop hetzelfde gezeik. Hij wil namelijk graag naar het buitenland.

   1. ajaxhoger

    Het gaat over de linksback , niet over ziyech, en overmars kakelt ook veelste veel door meteen bedragen te noemen , waar blijft de buitenspeler ergens , in de plaats van kluivert .
    Daar middenvelders laten spelen is helemaal klote .

   2. Bakkie

    Gast, je bent echt geobsedeerd door die Ziyech he… Ziyech heeft gezegd dat hij een nieuwe stap in zijn carriere wil zetten, wat is daar mis mee?

 3. ajacied1982

  We raken er nog wel 3 of 4 kwijt.Hoop dat Hakim vertrekt.Is een rotte appel in de ploeg.Kan geweldige dingen doen maar het meest simpele gaat verkeerd.WIJ ZIJN AJAX EN BLIJF JE CLUB STEUNEN.

  1. Wenen 1995

   Hopen de 1 vd beste spelers van Ajax vertrekt? Hakim een rotte appel? Geloof hier niets van en hopelijk blijft hij. Voor zo’n voetballer ga ik naar het stadion en daar zijn er jammer genoeg maar weinig van.

   1. Litmanen

    Het vervelende is dat hij zelf niet meer zo graag naar de JCA gaat. Hij wil weg….

    In de tweede helft tegen Standard en in de wedstrijd tegen Heracles bleek ook weer dat hij niet degene gaat zijn dat hij de kar gaat trekken.
    Nogmaals, prima voetballer, maar hij speelt het liefst elke bal met risico. Hierdoor vermoord je elk systeem. Eigenlijk moet je dan met twee controleurs spelen.
    On-Ajax.

    1. dickst14

     Probeer eens 1 keer iets te schrijven zonder Ziyech af te vallen. Veltman, van Rhijn, Sinkgraven, Younes en nu Schone.
     Altijd kijk jij wie de zwakste is en die ga jij verdedigen. Hoe heet dat syndroom of heeft je huisarts je nog steeds niet doorverwezen. Gaat i.i.g. niet best met de zorg in Nederland.

    2. -buitenkantje rechts-

     Het was toch los zand? Welk systeem zou Ziyech dan “vermoorden” Nog even en je noemt Ziyech een moordenaar..
     Je hebt een zieke geest Limanen.

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Het lukte in die Spaanse media niet met waar nieuwtje over De Ligt en Frenky te komen en dus nu een nieuwe proberen. Ook hier “not for sale”. Nico blijft bij ons.

 5. Iamsterdam2015

  Nou ik geloof het pas als het 1 sept is. Tot die tijd is alles mogelijk. Ik verbaas mij om helemaal niets meer in die gekke transferwereld. Als ze zeggen dat morgen Viergever terug komt zal dat mij zelfs niet meer verbazen.

 6. Charka53

  Ik wordt schijtziek van al die geruchten het zou klaar moeten zijn als de competitie begint met als in Engeland.

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Goh, vriendjes aan het makenen nee Kapstein, Sink is geen optie voor lb.

 7. AFCA my World

  10 miljoen is veel te weinig,waar vind je trouwens nog zo’n goede linksback ? Nee hij mag niet weg ! ⚽️

 8. Kapstein

  Leuk AB, maar mag ik aub ook mijn mening geven? Ik hou van het soort spelers als Sinkgraven. Altijd naar voren denkend als naar verdediger omgebouwde middenvelder. Zeg maar een zelfde soort speler als de Jong. Eigenlijk een echte Ajax speler.

 9. Kapstein

  Overigens AB, jij bent toch ook een fan van Bosz? Hij was toch de trainer die in Sinkgraven een LB zag in plaats van Riedewald? Ik vond het een geweldig goede zet indertijd. Het hele team ging toen een stuk beter spelen.

  1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

   Ik mag het toch niet eens zijn met Bosz wat dat betreft?

 10. Kapstein

  Natuurlijk mag dat. Ik was het er wel mee eens. Ben trouwens benieuwd of hij zich ooit nog terug weet te knokken in het eerste en dan op welke plek.

Comments are closed.