There are no ads, please add some


Slowaak Kruzliak fluit Ajax – Standard Luik

De Slowaak Ivan Kruzliak fluit dinsdagavond de wedstrijd tussen Ajax en Standard Luik, zo heeft de UEFA bekendgemaakt. Kruzliak is voor Ajax geen onbekende scheidsrechter want in 2017 floot de Slowaak de met 2-0 gewonnen wedstrijd in de Europa League tegen FC Kopenhagen. Kruzliak zal dinsdagavond worden bijgestaan door de assistent-arbiters Tomas Somolani en Branislav Hancko. Filip Glova is aangewezen als vierde official.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik lees net TH gaat zijn sterkste elf opstellen, de CL wordt dus serieus genomen. Nou uitslag 3-1 en Ajax gaat via Kiev/Praag naar de CL. Zou wel wat zijn. Ten Hag de trainer die meest kritisch benaderd word, ook door mij, die dan sinds jaren wel Ajax naar de CL loodst 😄👍

     1. De Ajacied

      Ik hoop dat ze het voor dec1e plaats voor de trouwe supporters doen en dan pas voor de €€€
      ❌❌❌

  1. SarAjax

   Hahahahahahaahahahahahahaahahuahahahahahaahahahahahahaahahahahahaaaa sinds tijden niet meer zo’n goede grap gehoord

    1. Koning Haarms Wolfs

     Dickst, hij gebruikt woorden als “dude”. Een beetje het niveau van die Beni en StikerA, of nu weer StikerB….If they only had one brain cell between them. Wat een armoe brengen deze nieuwe helden hier op het forum.

 2. 5lager

  De sterkste elf volgens ten hag. Of volgens alle ajax fans?

  Daar kon nog wel eens een verschil in zitten

 3. JohnDoe77

  Lekker belangrijk; eerst maar eens minder slap spelen! Anders maakt het totaal niet uit wie er hier fluit, dan fluiten wij met zijn allen wel!

 4. Dagrump

  Oh ja Ziggo klanten live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. Bij de overige providers is Ziggo Sport Select eenmalig gratis beschikbaar.voor diegene die geen ziggo hebben !!

  1. Ajax 1

   Kan iemand die slowaakse vlag in de f side weer meenemen; misschien wordt de beste man daar vrolijk van.

 5. AFCA my World

  Wie er ook fluit maakt geen fluit uit,de ploeg moet het doen wij willen door, winnen dus ! ⚽️

 6. Forever nr14

  Dat ie die Pannekoek van een Ten hag maar meeneemt, jeetje wat erger ik me mateloos aan deze zeer zeer zwakke en domme vent! Kost al meteen weer de volle 3 punten. En dat gebrabbel echt iedereen lacht ons hard uit met deze prutsert.

Reageren is niet mogelijk.