Ajax Vrouwen plaatsen zich voor Champions League

De Ajax Vrouwen hebben zich in Noord-Ierland geplaatst voor de UEFA Women’s Champions League. Tegen het IJslandse Thór/KA had de ploeg van trainer Benno Nihom een punt nodig en dat punt kwam er omdat het duel uiteindelijk in 0-0 eindigde. De Ajax Vrouwen. die zich voor het 2e opeenvolgende seizoen plaatsen voor de Champions League, horen vrijdagmiddag wie de tegenstander zal worden in de 1e knock-outronde.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

 1. AFCA my World

  De dames hebben het voorbeeld gegeven , tijd voor de heren om te volgen ! Door Door Dooor ! ⚽️

 2. Dagrump

  Dat de manner daar maar een voorbeeld aan nemen !!! Klasse Dames!! Goed Bezig!! Gefeliciteerd met mooie prestatie !!

 3. Indojood

  Heeft allemaal geen enkele waarde als de heren niet presteren. Sorry maar vrouwenvoetbal als sport is het aankijken niet waard.

  1. Charka53

   Dat jij dit zegt Indojood , je moet iedereen in zijn waarde laten staat bij jou volgens mij hoog in het vaandel dus ook ongeacht wat voor soort het is.

   1. Indojood

    Ik laat het in haar waarde anders zou in ageren tegen vrouwenvoetbal bij Ajax en in het algemeen. Dat doe ik niet. Prima dat het er is. Maar als de heren het slecht doen dan ben ik niet blij omdat de vrouwen wel de CL halen. Ik ben er gewoon eerlijk over, ik vind vrouwenvoetbal niks aan.

   2. Finidi

    Indo heb gelijk, gemiddelde wedstrijd vd dames is als kijken naar die snelle zwartwit wedstrijden van Abe Lenstra en co. Niks mis mee maar ik vind er niks mee aan. Zelfde trouwens als je naar tv zit te kijken naar gemiddelde eredivisiepot, zap je naar Spanje of Engeland dan zie je pas wat een zielige pot voetbal je hier soms voorgeschoteld krijgt.

    1. Charka53

     Dat het hier in Nederland slappe hap is weten we allemaal en dat is onderandere de schuld van het grote geld dat maakt alles naar de klote en dan heb je nog de spelers zelf die zijn er alleen nog maar mee bezig en op het veld hebben ze een waardeloze instelling en dat zie je bij de meiden niet die gaan er elke wedstrijd tegen aan en ja het is geen mannen voetbal maar van hun instelling kunnen ze nog wat leren.

     1. Finidi

      Ja daar heb je gelijk in charka, met de instelling vd dames was nederland al zeker een keer wereldkampioen geweest denk ik zo.

Comments are closed.