There are no ads, please add some


The Hunter: ‘Je kunt niet ongestraft zo spelen zoals we vandaag hebben gedaan’

Klaas-Jan Huntelaar is vrij duidelijk over wat hij van de geleverde prestatie vindt: ‘Het was van alles te weinig bij ons. Te weinig wil, dat kwam pas op het laatst toen we in een slechte situatie zaten. Het was te weinig om te kunnen winnen. Dan win je ‘m ook niet. Ik vond ons niet zo fris ogen. Qua looparbeid waren we niet fel en gretig. We hebben ons aangepast aan Heracles en gingen er niet overheen aan intensiteit en duels, lopen en de wil om te winnen. Dat miste ik een beetje’, zo vertelt hij na de wedstrijd aan FOX Sports. ‘Uiteindelijk maak je nog wel 1-1, maar het voelt als een verliespartij. Het is gelijk een goede wake up-call dat je altijd alles moet geven. Je kunt niet ongestraft zo spelen zoals we vandaag hebben gedaan. Overschatting? Dat weet ik niet. Ik vond ons niet zo fris ogen, we moeten aan de bak’, besluit hij.


Gerelateerde posts

56 reacties

 1. JohnDoe77

  Ze trokken de lijn van de tweede helft in Luik gewoon door. Moet heel wat gebeuren voor dinsdag!

 2. -buitenkantje rechts-

  Er moet nu ingegegrepen worden.. Als Ajax tegen Luik verliest is het seizoen rampzalig begonnen.. ruim 40 Milj geïnvesteerd en dit op de mat leggen.. Ten Hag moet zich niet op zijn gemak voelen.

  1. ajaxhoger

   Dat denk ik ook , er is niks veranderd met onze club , er zit totaal geen voetbal in , en dan met deze kut trainer pffffffffff

 3. -buitenkantje rechts-

  Zie het verschil in spel..sfeer en beleving en uitstekend voetbal van PSV.. Zetten direct wat neer. 4-0

  1. Cootje Adriaanse

   En zo hoort het ook. Ajax begint weer lekker met twee punten achterstand.

   Sukkels! Ze hadden met dit programma de komende weken gewoon maximale punten kunnen pakken en meteen los staan van de concurrenten. Gaat meteen al fout.

  2. Bert62

   Zo is dat. We moesten ons gvd schamen om met een groot bakkes altijd maar weer te blijven roepen wij zijn ajax wij zijn de beste. Nou op dit moment is psv de beste. Denk dat die gewoon weer kampioen gaan worden.

 4. Johan

  Was zeer slecht an arrogant. KJH en FDJ op de bank en veel te laat in laten vallen. Schöne had eerder erin gemoeten voor Donny.
  Blind in het centrum is ook een ?
  Ten Hag heb je het nog wel onder controle?
  Kutwedstrijd! Kon goed relativeren vanwege de steward op 124, sterkte voor hem en die debiel levenskang schorsen. Dan ook die vlag weg op de F-side of is dit 410. Walchelijk dit!

    1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

     Vlag met “stop stadionverboden” die idioot staat er altijd mee te zwaaien.

 5. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Donny heeft zijn kans in ieder geval niet gepakt en Tadic is ook geen man die hetvteam op sleeptouw neemt.

  1. AjaxKat

   Tadic was moe volgens mij, onbegrijpelijk dat hij speelde of zo lang zonder gewisseld te worden. Onzichtbaar was ie. Leek me ook met het oog op Luik wel verstandig om juist hem en Ziyech wat rust te geven. Max een uur spelen.
   Heracles had de bekende bus geparkeerd en de doelman was ook aardig bezig maar veel kwam recht op hem af. Ze misten een stukje scherpte. Desondanks heb ik een goed gevoel voor Luik thuis.

   1. beni

    Ajaxkat, Tadic was moe een wedstrijd in belgie gespeeld en de competitie moest nog beginnen. Als hij nu al moe is wat moet het dan niet over een maand. Overschatte speler speelde niets voor niets degradatie voetbal en blind is helemaal een lachertje. Een bankzitter het stelt geen klote voor.

  2. Ajax 1

   Zie hierboven blind genoemd worden, maar die heeft niets fout gedaan volgens mij. Probleem lag op middenveld en voorin. Donny was erg zwak, veel balverlies. Ziyech vandaag hetzelfde, alhoewel hij wel een fantastische steekpass waaruit we 1-0 voor hadden moeten komen. Ziyech werkt wel echt hard, deed veel verdedigend werk. Eiting vandaag onzichtbaar, tadic geen beslissende/leidende rol, neres heel erg slecht……bizar dat de ligt de laatste tien minuten als een beest voorin moet lopen en laat zien hoe je duels wint voorin, hij ging met bal en al dwars door twee tegenstanders heen. Wat een slecht begin….

   1. ems

    Je vergeet Mazraoui; slechtste wat mij betreft. Je ziet tevens dat het geen echte verdediger is.

    1. Ajax 1

     Ik vond mazraoui meevallen eigenlijk. Komt goed voor zijn man. Die goal had hij er korter op kunnen zitten, maar dat is moeilijk want er ligt zo veel ruimte. Aanvallend niet veel gedaan, niet goed vandaag, maar dat lag ook aan het lopen van anderen. Er werd op het middenveld en voorin zo slecht gelopen dat hij echt nergens een bal kwijt kon.

 6. Hoezo

  Als we straks van luik verliezen eisen de jong, de ligt, neres en vd beek dan een transfer? En worden we weer 2e in de eredivisie? Moet er niet aan denken maar het zijn wel gedachten die door mn hoofd spelen na zo’n kut pot:(

 7. Cootje Adriaanse

  Als ik Huntelaar hoor, dan hoor ik Veltman zoals afgelopen seizoen: de wil was er niet, het liep niet goed, we kunnen beter.

  ZORG DAN DAT JE DE COMPETITIE WEL GRETIG EN GOED START STELLETJE LAPZWANSEN!

  Wat moeten we met dat slappe gelul achteraf allemaal!

  1. beni

   Stond niet voor niets meer in de basis van Schalke, zelfs in de Mickey mouse competitie bakt hij er niks van. Met die geforceerde blik van hem.

 8. Bert62

  Altijd mosterd na de maaltijd en steeds weer hetzelfde probleem. Begin nu godverdomme toch eens met volle overgave aan zo’n wedstrijd en kom niet achteraf zeiken dat het beter moet. Neem een voorbeeld aan PSV die wel doen wat ze moeten doen.

 9. Gido

  Als je werkelijk alle duels verliest dan krijg je dit … steeds een slap voetje in plaats van een hard blok. Misplaatst superioriteitsgevoel.

 10. Zlatan4ever

  Laten we vooropstellen dat ik een groot fan ben van Sierhuis maar hoe kan je in Godsnaam in de 1e competitie wedstrijd (die altijd gewonnen dient te worden,zeker thuis) de druk op zo’n jongen zijn schouders leggen ? Dan snap je er als coach geen ene moer van.
  Huntelaar had moeten starten en bij een 2-0 voorsprong had Sierhuis er in gekund…
  Maar zover is het nooit gekomen
  Deze coach gaat Ajax niet beter laten spelen dat is nu wel duidelijk met zo’n beleid

  1. Ajax 1

   Huntelaar is niet helemaal fit heeft ten hag aangegeven en moet voorzichtig zijn omdat dolberg nog niet fit is ook.

   1. Ajax 1

    Niet dat ik een fan v ten hag ben hoor, maar dit begrijp ik wel gezien blessures die huntelaar gehad heeft in voorbereiding.

 11. Jimmy1971

  Ik zag geen spelers die lieten zien dat ze van dd week onterecht op de bank zaten, met de concurrentie die er nu is zouden ze de ballen uit hun broek moeten rennen, is niet gebeurd. Wat een minachting!

 12. Charka53

  Als we nu eerst eens met het beste elftal beginnen Haggie en wat afstand nemen en daarna wat jongens rust geven hebben we een kans om weer eens kampioen te worden en dat wordt je niet om zo begint.

 13. Iedereen heeft een mening

  Tja, dit zeiden ze ook na Standaard Luik. Terugkerend verhaal, dus leren ze er nooit van. 😏😏

 14. John wijnen

  nogmaals ten hag is het schuld dat AJAX gelijk heeft gespeeld hij had gewoon de vaste elf die tegen Standard Luik gespeeld hebben op moeten stellen en niet vier spelers sparen en vier onervaren spelers opstellen als hij gewoon de elf spelers die tegen Standard Luik gespeeld hebben gespeeld had opgesteld dan hadden ze zeker met 3 – 0 gewonnen

 15. John wijnen

  je moet gewoon goed voetballen want nu loop je al gelijk achter de feiten aan op PSV en misschien op Feyenoord want dan moet je maar hopen dat ze elke zondag punten morsen

  1. Iamsterdam2015

   Kijk daar ga je al meteen” hopen dat feyenooit punten morst” meteen weer afhankelijl zijn van een ander of hopen dat je niet de enige bent van de zogenaamde topclubs die punten morst van het weekend… je moet het zelf fixen en als dat niet lukt helaas pindakaas dan heb je weer een spek en bonen seizoen maar afhankelijk zijn van andere vind ik zo armoedig!

   1. beni

    Topclubs bestaan niet meer in Nederland het is zo goed als gelijkwaardig. PSV kan zomaar verliezen van Emmen en Ajax van VVV. Daarommspelennwe internationaal niet meer mee de competitie is te zwak.

    1. Iamsterdam2015

     Ja precies, dat maakt het allemaal zo zuur. Aan de eene kant baal ik aan de andere kant ook weer niet. Ajax gaat vd week gewoon weer vlammen en “ every little thing is gonne be alraid”. …….. maar ik baal nog wel een beetje van gisteren 😒

 16. AFCA my World

  Wanneer komt er nu een nieuwe spits ??? Vincent Janssen is te huur ! Halen die gast ! ⚽️

 17. toonvs

  Ik hoop nu dat Donny Verbeek begrijpt dat hij geen basis plaats heeft. Mag hij beginnen in de basis speelt hij als drol. Honderd procent kans van hem moet er gewoon in.

 18. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Hier zegt Huntelaar behoorlijk rake en zorgwekkende dingen. Niet fris genoeg, geen hoge intensiteit kunnen opbrengen en we hebben ons aan Heracles aangepast……
  Allemaal dingen die te trainen zijn en dus een openlijke aanklacht tegen de trainer. Zit verre van goed tussen trainer en selectie als ik dit lees.

 19. Sjaak Swart

  Als je alles nu eens op een rijtje zet,trainer ten hag gehaalt uit paniek omdat utrecht steeds punten pakten tegen ajax,dus ze dachten nou als we hem halen dan is het lek boven.Dus niet het blijkt dus dat deze man na zoveel miljoenen aankopen het spul niet aan het ballen krijgt,als we met zijn allen nou eens de witte zakdoeken bij elk thuis wedstrijd tonen dan zal de club leiding ook wel eens gaan denken van he, dit is een goede aanleiding om ten niks de de deur te wijzen en peter bos binnen te laten om zijn karwei af te maken,ik jut niet gouw iets op als oud voetballer van ajax maar nu is het tijd want anders is het weer te laat Ten Hag er uit Peter Bos erin witte zakdoeken spandoeken ect alles is geoorloofd,deze man moet eruit nu.

Reageren is niet mogelijk.