Ten Hag heeft ook na puntverlies geen spijt van wijzigingen in opstelling 

Erik ten Hag heeft geen spijt dat hij zaterdagavond  in de seizoensopening van het nieuwe Eredivisie seizoen tegen Heracles enkele spelers rust heeft gegeven. De trainer omschreef het 1-1-gelijkspel tegen Heracles Almelo in de Johan Cruijff ArenA wel als een flinke domper. Ten Hag begon het duel met onder anderen Klaas-Jan Huntelaar, Frenkie de Jong, Lasse Schöne en Nicolás Tagliafico op de bank. De eerste twee kwamen in de tweede helft nog als invaller in het veld, de Deen en de Argentijn bleven de hele wedstrijd aan de kant.

“Dat was wel een beetje noodzakelijk”, verdedigde Ten Hag zijn keuzes tegenover FOX Sports. “Huntelaar heeft vorig seizoen vijf spierblessures gehad. Dan zijn drie wedstrijden in zeven dagen erg veel. Bovendien is hij onze enige spits, dus ik moet voorzichtig met hem zijn”, doelt Ten Hag op de blessure van de andere spits Kasper Dolberg. “Tagliafico en Schöne hebben het WK gespeeld. Zij hebben nauwelijks vakantie gehad. En Frenkie de Jong is lang geblesseerd geweest. Hij is nog steeds geen honderd procent.”

Ten Hag had meer verwacht van zijn ploeg, die tegen Heracles in de 84e minuut zelfs op achterstand kwam door een mooie uithaal van Kristoffer Peterson. Matthijs de Ligt redde vier minuten later nog een punt, maar dat kon het humeur van de trainer niet beter maken. “Een gelijkspel thuis tegen Heracles is hetzelfde als verliezen”, oordeelde Ten Hag. “We hebben na die tegengoal nog wel onze rug gerecht, maar dit is gewoon te weinig. Het was de bedoeling om meteen de gashendel open te draaien, maar we begonnen veel te sloom. Pas vlak voor rust kregen we onze eerste kans, dat moet natuurlijk veel eerder gebeuren.”

Dinsdag moet Ajax weer aan de bak als de return in Amsterdam volgt tegen Standard Luik en de ploeg zich kan plaatsen voor de play-offs van de Champions League. Het uitduel eindigde deze week in 2-2. “Dat wordt weer een pittige wedstrijd”, verwacht Ten Hag. “Maar we moeten onze teleurstelling tegen Luik omzetten in een goed resultaat.”

Related posts

184 Comments

  1. theomar

   De startopstelling heeft voldoende kwaliteit om te winnen van Heracles. Maar op een of andere manier krijgt ten Hag ze niet aan het ballen. Dinsdag verliezen van Luik en we zijn weer terug bij af. Ik hoop dat er dan snel wordt ingegrepen door sar en overmars……

   1. Mr Ajax

    Spelers waren inderdaad ongemotiveerd theo, lijkt er echt op dat hij ze niet onder controle heeft, al vind ik wel dat die met de sterkste opstelling moet beginnen en frank was na een wedstrijd als deze ontploft, maar hem zie ik alleen hakkelen voor de camera

 1. Wenen 1995

  Vind niet dat de trainer de hoofdschuldige is aan dit verlies. De speles moeten het toch doen en de basis 11 waren echt niet b- keuzes!

  1. Zlatan4ever

   Wenen 1995 , je kan toch niet met Sierhuis in de spits beginnen als je een Huntelaar hebt die onlangs nog gescoord heeft. Sierhuis dien je “ te brengen “ bij een goede voorsprong. Nu moest hij in het diepe….kansloze trainer

    1. VanDattem

     Zolang hij er gemiddeld meer dan 1 per wedstrijd blijft scoren zie ik daar geen problemen in.

     1. JohnDoe77

      Precies! Denk dat we niet teveel over Huntelaar moeten zeuren. Die is gehaald als stand-in voor Dolberg die we sinds de komst van Hunter niet meer gezien hebben. Laten we dus vooral blij zijn dat KJ op zijn leeftijd zo fit is, bij ons wilde komen en zijn goals maakt. Als er nu iemand gedreven is en hard werkt…

    2. JohnDoe77

     Oh en kreeg de spits van Ajax maar eens 30 kansen in de wedstrijd. Weet niet waar jij naar kijkt maar als het er vijf zijn is het veel. Gister de eerste helft hele Sierhuis niet gezien.

   1. Litmanen

    Alleen het zooitje ongeregeld uit Oostenrijk kreeg klop.
    Verder heeft Ten Hag nog geen wedstrijd gewonnen.

    Geen systeem, niemand weet waar hij mee bezig is.

    Zoals ik steeds schreef: los zand!

    En weer werd Schone opgeofferd. En weer ging het mis. Toeval?

    Creatieve spelers genoeg, sterker, te veel. Simpel in je taak voetballen is lastiger dan allerlei technische hoogstandjes zonder rendement.

    Beste man van het veld? Onana.
    In een thuiswedstrijd tegen Heracles.
    Te triest voor woorden.

    Als het dinsdag mis gaat hoop ik dat Sar en Overmars zo slim zijn nu direct in te grijpen en niet te wachten tot ook het kampioenschap te ver weg is.

    Elke fatsoenlijke coach kan deze selectie aan het voetballen krijgen.

    1. Ajax 1

     Onana beste man vh veld? Want, wat heeft die te doen gehad dan? In de eerste helft geen enkel schot v heracles tussen de palen, in de tweede helft twee, waarvan een zondagschot in se kruising die hij nooit meer maakt. Slaat dus nergens op.

     Er was er maar een goed helaas en dat was de ligt.

     1. ajaxhoger

      Ajax1 ,de wetsrijd heeft twee helften , en onana heeft wel degelijk een paar reddingen gedaan anders hadden we nog verloren .
      Dus zo gek is het niet dat onana de bese was ,dat vond ik ook , de rest was bagger .

     2. Ajax 1

      De ligt was man vd wedstrijd vond ik. Onana niets verkeerd gedaan maar dit was echt geen moeilijke wedstrijd voor hem. Anyway, we mogen van mening verschillen. Ik leef toch altijd te veel mee, dus mis genoeg tijdens de wedstrijd ☺️

     3. dickst14

      Hadden ze allemaal maar de instelling van Ziyech en de Ligt.
      Als we aan het einde vd rit 2 punten tekort komen dan weten we waar het aan ligt.
      Doemscenario is eruit door Standard en over een paar weken verliezen in Eindhoven.

   2. SarAjax

    Dude (zlatan4ever) dolberg werd gewoon basis gezet in de voorronde van de championsleague dat kan je ook niet rustig brengen noemen

   3. Bakkie

    Daar denkt onze AB heel anders over, Zlatan4ever. Die heeft zijn zin gekregen met Sierhuis in het diepe.
    Maar goed, ik vond Kaj niet slecht spelen, ik was vooral heel teleurgesteld over Donny.

    1. ajaxhoger

     Inderdaad Kaj kreeg ook niet een bal , die van beek was wel heel slecht , en dat wil weg als hij er niet mag spelen .
     We hebben gewoon veelste matige voetballers lopen , die zelf denken dat ze heel goed zijn .

  2. Wenen 1995

   Zlatan4ever, ik vond het juist wel top dat Sierhuis mocht beginnen. Huntelaat scoort wel, maar mist ook veel. Achteraf praten is makkelijk. Sierhuis verdiende een kans als startende spits, helaas niet met het gewenste resultaat.

  3. De Nees

   Spelers en Ten Hag hebben evenveel schuld hier. Een trainer moet zijn spelers zodanig prepareren dat ze niet eens durven te verzaken op inzet en gedrevenheid. Maar spelers moeten zelf ook die gedrevenheid in zich opbrengen, je kan toch niet als een oud-wijf het veld opstappen? Zomaar ook 45 min weggegooid, niks gedaan 1e helt en dan in de 2e helft een klein tandje hoger, maar pas na de 0-1 schrokken ze echt wakker en vloog er per ongeluk nog een gelijkmaker in. Seizoen is net 3 wedstrijden oud en nu al spelers gaan sparen, wat voor voetbalwereld leven ze bij Ajax?? Zo kweek je nog ‘s een mietjes mentaliteit en we hebben al zoveel ballerina’s rondlopen. Goed bezig daar.

   1. Litmanen

    Je hebt een punt, maar je krijgt wel het idee dat Ten Hag na acht maanden de spelers slechts 1 ding heeft geleerd: probeer de bal te spelen naar iemand met een Ajax shirt aan.

    Verder is deze professor nog niet gekomen.
    O ja, mensen op de verkeerde plek zetten.

    En als je naar het soms stompzinnige balverlies kijkt hebben de spelers de énige les van Ten Hag niet begrepen of niet verstaan….

   2. dickst14

    Elke 1e helft onder Ten Hag afgelopen seizoen was ook zo. 5 sec regel is weg. Opdracht is waarschijnlijk inzakken bij balverlies ipv druk zetten

   1. Charka53

    Dat is het HURBIE de heren denken dat ze er al zijn als elke wedstrijd met zo’n instelling op het veld staan kunnen ze het wel schudden wat een slappe hap.

 2. Zlatan4ever

  Ten Hag brengt Ajax ten gronde en de eindverantwoordelijken staan er bij en kijken er na…

 3. Zlatan4ever

  By the way dit commentaar is realistisch dus niet negatief. Alleen nog niet iedereen “ziet het”

  1. Litmanen

   Ja hoor, maar sommige mensen hebben het idee van de ezel die zich niet twee keer stoot niet door.
   Ik werd na Standard afgebrand omdat ik vond dat Ajax als los zand voetbalde.

   Nu zegt ineens iedereen dat.
   Gek genoeg zei ik: bij de eerste de beste echte tegenstander gaan ze op hun bek.
   Heracles was dus de eerste echte tegenstander? Dan staat ons nog wat te wachten dus.

     1. Bakkie

      Ik bedoel dat ze dus al eerder op hun bek gingen voordat ze de eerste de beste echte tegenstander tegenkomen, sukkel

     2. Litmanen

      Ja en je moeder heeft een pukkel. ff normaal blijven doen ok? We zijn het eens dat Ajax zonder enig systeem of idee voetbalt.

      Je kunt elke speler wél afbranden maar die Sierhuis ook, dat is er één voor oorlog in de zestien.
      Maar hij krijgt niet één bal. Ja dan speel je slecht.
      VdBeek mocht blijkbaar niet diepgaan want dan loopt hij Ziyech en Tadic in de weg.
      Maar dan heb je dus niks aan Donny.
      Neres op rechts, ja, die Ten Hag heeft het uitgevonden….

     3. Litmanen

      Ik bedoel Neres op links….
      Als je nou naar vorig jaar kijkt bij Tadic en Neres, waarom dan opnieuw het wiel uitvinden?

 4. a.p.

  ik heb wel spijt dat Ten Hag zo begonnen is, en wij hebben nu 2 punten verloren . We Moeten Winnen.

 5. Indojood

  Ik heb het al vaker geroepen hier. Ajax heeft een grove fout gemaakt door Bosz weg te jagen. Keizer was er niet klaar voor en deze boer snapt er helemaal geen kut van. Graag z.s.m. Bosz terughalen!

     1. Litmanen

      Alles kan, maar ik heb de indruk dat Frank klaar staat als het mis gaat bij Ajax.
      Veilige oplossing voor iedereen.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Die indruk is goed. Frank de Boer staat klaar om het over te nemen, zolang hij geen andere uitdaging heeft ?

     3. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Laten we dat laatste dan maar enorm hopen. Frank alleen nog maar als toeschouwer ajb.

 6. Yor2002

  Hoe hij het ook zegt we hebben maar 1 spits ajax heeft ook sierhuis hoor en je kan hem wel slecht vinden maar huntelaar is niet zoveel beter hij kan in de afgelopen wedstrijden 3x gescoord hebben maar hoe zit het met de andere 25 kansen die hij had

  1. JohnDoe77

   25?!? Welke wedstrijden kijk jij? Het hele probleem is dat we niet gevaarlijk worden. De hele eerste helft heeft Sierhuis 0 bruikbare ballen gekregen. Verschil is dat KJ met zijn uitstraling imponeert, het team stuurt en echt aanwezig is, Sierhuis was onzichtbaar. En je kunt ook niet van hem verwachten dat hij zich opstelt als KJ, hij maakt bekant zijn debuut. Maar laten we niet KJ “niet veel beter” gaan noemen als een pikkie die net komt kijken en voor het eerste van Ajax nog 0 bijdrage heeft geleverd!

   1. Yor2002

    Iedereen zat te zeuren over dat ziyech die grote kans miste tegen standaard Luik maar hoe zit het dan met huntelaar de egoïst die zelf schoot bij een 1 op 1 terwijl tadic vrij stond en dan open goal had als huntelaar de bal krijgt kijkt hij alleen nog maar naar het goal niet naar z’n teamgenoten huntelaar is niet iemand die het team stuurt maar het team gebruikt om zelf te scoren maar dat kan hij niet want hij mist te veel van zijn kansen

    1. Litmanen

     Is dat voor Ziyech een excuus om twee schitterende kansen om zeep te helpen?
     Huntelaar is 36 en de sleet zit er op maar nu blijkt dat Ajax ipv 4 backs beter een spits had bij kunnen kopen.

     Overigens, hij had beter met Siem voorin kunnen beginnen, die voetbalt nog mee. Sierhuis voetbalt niet.
     In Jong vond ik Cassiera gevaarlijker, maar die werd doodleuk verhuurd.

     Ook een actie van Ten Hag trouwens, dus niet zeiken over geen spits hebben…..

     1. -buitenkantje rechts-

      Tuurlijk..Siem voorin..wat een rommelbijdragen weer..Ze hadden Weghorst moet een halen..Ja toch? pfff

 7. Iedereen heeft een mening

  Ook deze elf hadden gewoon moeten winnen van Heracles. ik blijf de echte wil om alles te geven missen, ook bij de ervaren jongens. Laten we hopen dat dit nu slechts eenmalig was.

 8. Iamsterdam2015

  Nee hij zal toegeven dat hij fout zat. Pffft .. ik
  Vond mensen hier vaak azijnzeikers mbt TH maar ik begin nu zelf ook wat azijn in te slaan. Ik zie hem vaak dingen beslissen en hoor hem rare dingen zeggen….. ik denk nog 1 wedstrijd wachten en daarna foetsie… geen CL of de volgende competitewedstrijd weer puntverlies dan meten ontslaan. Een voordeel….. wij zijn geen gedoodverfte kampioen meer…. dat is pisvee weer.

  1. JohnDoe77

   Ik vond hem deze wedstrijd juist wel snel en goed wisselen. Niemand had kritiek op de opstelling vooraf, maar niemand van ons had ook verwacht dat de heren het niveau van de tweede helft in Belgie gewoon zouden doortrekken. Dan kun je opstellen of wisselen wat je wilt, maar dit was wederom een collectief falen!

 9. Kapstein

  Jongens wat een negativiteit zeg… Dinsdag in 35 graden een hele zware wedstrijd gespeeld, weten jullie nog? Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Natuurlijk hoop je dan op een goede wedstrijd, maar teveel spelers hadden nog pap in de benen. Dat kon je duidelijk zien. Het gaat om de komende wedstrijd tegen Luik. Dan moeten ze er weer staan.

  1. Litmanen

   Tour de France gezien?
   Drie weken alle soorten weer en elke dag200 km.
   Tot op zeg! Miljonairs maar werken ho maar!

 10. hubert

  ok reageer niet eens meer op zoveel negatieve onzin en gezever hier heeft geen enkele zin pffffff

 11. AJAXForever61

  Had gisteren weer zelfde gevoel na afloop van de wedstrijd als vorig seizoen! Gewoon K..! Het moet snel veranderen anders staan we bij de winterstop al weer met lege handen. De knop moet om!

 12. ajaxpers

  Na drie kale trainers hebben we een Ajax waardige trainer nodig en de enige verlosser is fdb

   1. fjonkman

    Veel geluk gehad??? 4 keer op rij kampioen worden is wel erg veel geluk dan hoor.. je kunt niet met droge ogen gaan beweren dat het puur geluk was dat FdB 4x op rij een wespennest als ons Ajax kampioen weet te maken…

   2. Teuntje

    Wat een flauweruk, AFCA! Frank liep niet weg toen we hem keihard nodig hadden, liep niet weg van de enorme puinhoop die Ajax was en werd tegen Twente in de Arena imponerend kampioen. Heb nog kippenvel als ik er aan denk.
    Daarna werd zijn selectie elks seizoen weer verder uitgekleed en kon(!!!) hij zijn beoogde spel niet spelen.
    Maar blijf vooral zaniken over de enige trainer die ons Ajax in de afgelopen periode meerdere keren kampioen wist te maken.

     1. Prinsengracht

      Flauweruk was ook goed hoor. Combinatie van flauwerik en flauwekul. Past goed bij wat die my world schreef.

 13. Jari10

  De 11 basisspelers hebben op zich prima gespeeld. Zijech op rechts, Neres hangend op links, geen druk naar voren. Ofwel de hand van de trainer was overduidelijk zichtbaar en dat was de reden dat er vrijwel geen kans is gecreerd. Deze man is niet geschikt voor Ajax. Wegwezen en Bosz terug halen. Dit gaat veel punten kosten en nog erger ontevreden spelers.

 14. AFCA my World

  Van de trainer moet je het duidelijk niet hebben,spelers kunnen zelf wel aangeven of ze fit zijn of niet ! NU moeten de spelers het laten zien ! Maar met zo’n trainer word het waarschijnlijk weer niets !!! ⚽️

 15. hubert

  Frank de boer heeft nooit dit spelersmateriaal gehad toen mocht en kon er niks gekocht worden maar werd wel met een matig team 4 keer kampioen en wat heeft bos gepresteerd? geen enkele prijs wel aantal mooie wedstrijden gezien maar nul resultaat

  1. Indojood

   Gelul, er werd veel te veel troep gekocht zoals VdHoorn, Sigthorsson en Duarte. FdB was daar zelf bij als lid van het TH.

   1. hubert

    niks gelul het is gewoon zo er mocht niet teveel geld uitgegeven worden en bosz??? leuk voetbal NUL prijzen en zal ook nooit prijzen halen bij Dortmund eigenwijs doorgaan met zijn strategie resultaat? WEG GEJAAGD Dus als jullie leuk voetbal willen zien en NUL PRIJZEN inderdaad bos dan terughalen

    1. Indojood

     Een EL finale halen is een grotere prestatie dan kampioen worden, zeker in deze tijd. En ook nog eens met spectaculair voetbal. Je zou toch niet meer reageren op gezever. Dat is het enige wat jij kunt toevoegen hier, janken over anderen als een oud zeikwijf. Ik heb nog nooit steekhoudende voetbalinhoudelijke bijdrage van jou gelezen hier.

     1. hubert

      Ja indojood inderdaad jij draagt alleen maar onzin en negativiteit uit bij das alles wat ik erover wil zeggen jij hoort ook tot de categorie nep supporters maar boeit me niets wat jij zegt jij weet het toch allemaal beter dus aan zulke mensen als jou heb ik totaal geen boodschap normaal reageren met fatsoen moet je eens proberen maar dat niveau zul je wel niet hebben en ook nooit halen dus egaal wat je nog gaat schrijven jou domme commentaar raakt me totaal niet

     2. Indojood

      Als het niet boeit wat ik zeg waarom reageer je dan op mij? Gewoon even www punt transfermarkt punt nl nakijken, dan kan je precies zien wat er aan transfersommen is gespendeerd. In 2015 heeft FdB 18 miljoen mogen spenderen aan Sinkgraven, Gudelj, Milik en Younes. Dat was in die tijd nog serieus geld. Dus niks negativiteit maar gewoon feiten.

    2. Indojood

     FdB stond zelf achter dat beleid dus niet erover zeiken. En met het geld wat ie had kocht mr. Catenaccio troep als Gudelj en Duarte.

     1. De Nees

      Ach ja Indo, ze zijn d’r die in die 5 jaar niet meer hebben gezien dan alleen die 4 titels. Meneer Tikkie Breed won maar net aan in de mickey mouse ED, ‘domineerde’ zogenaamd elke wedstrijd met bedroevend spel en standaard tekst na de match “we moeten ervan leren en verdomme volgende keer moet het echt beter!” Et voila, 4 titels en voor de simpele zielen onder ons voor altijd de beste trainer! FdB kent geen diepgang, speelt altijd op zeker, heeft geen gevoel voor aankopen en ziet kwaliteiten die ze gewoonweg niet bezitten. Waar je echt getest wordt op je kwaliteiten, europees, zag je hoe bedroevend slecht zijn selectie was en hoe dom en naïef hij de tegenstander inschatte. Ach hij zal ‘s 2 wedstrijden gewonnen hebben, daar komen ze dan mee, maar europees was het 5 jaar billen dicht knijpen voor een afgang. Hij zal vast kampioen worden met deze selectie met z’n laffe voetbal plus Jong Ajax loopt nagenoeg leeg overgeheveld naar het eerste. Combinatie jeugd en ervaring snapt meneer niet en de grote zak geld wat ie dan heeft besteed ie aan rommel. Zo kan je nog 12 minpunten opnoemen van meneer-‘pisvee-voetbal’. Maar ik zie ze dom genoeg om Frankje ooit een keer terug te halen. Gifbeker gaat nml nooit leeg bij Ajax.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Ze hebben al een heren akkoord met Frank. Als hij geen andere club heeft binnenkort heb ik straks weer een seizoenkaart voor slaap wedstrijden gekocht, hoewel het ten Hag gisteren ook aardig lukte.

   2. Litmanen

    Indojood, heb je de transfersommen van toen wel eens vergeleken met nu?
    Als De Boer meer uitgaf dan 5 miljoen werd Overmars overspannen.
    Daar worden nu drie keer vijf miljoen drie mislukte backs voor gekocht!
    De Boer heeft een klein wonder verricht.
    Op één doelpunt na vijf schalen!

    1. Indojood

     In absolute cijfers is het onzin om dit te doen. Vandaag de dag wordt er in verhouding meer geld gespendeerd. Ik lees hier heel vaak van FdB fanboys dat ie niks mocht kopen. Klinkklare onzin die met feiten te weerleggen is. In 2015 was 18 miljoen serieus geld voor Ajax en NL begrippen. Desondanks kreeg FdB het niet aan de praat en zagen we afschuwelijk voetbal. En nu hebben we weer zo’n figuur als trainer. Het halen van de EL finale met Ajax voetbal is eigenlijk een veel grotere prestatie (tegen clubs met meer budget) dan kampioen worden in NL met tikkie breed tegen clubs met minder geld.

    2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Eens Litmanen maar je krijgt het er niet eens in bij de ‘mannen van plan Cruijff’. Staat zelfs zwart op wit in het plan waar idd De Boer zich aan had geconformeerd. En ik heb Frank er nooit over horen klagen.
     Hij had zijn hielen niet eens gelicht of men betaalde rond de 12 mln voor Ziyech.

     Dus in 1 jaar tijd ging max aankoop bedrag per speler bijna 100% omhoog. Ook feit dus heer Indojood kan nog zo vaak hier over brallen hij zit er ongelofelijk naast.

     Staat zelfs in plan “we betalen nooit meer Sulejmani achtige bedragen, en salaris plafond niet boven mln” en 2 jaar na De Boer bam gehaald. Maar jahoor heren blijven aankoopbeleid nu met die van de mogelijkheden van de Boer vergelijken.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Grappige is dat de heren schreeuwen moord en brand als Ajax weer eens idiote bedragen betaald voor een speler en tegelijkertijd beweren ze dat iemand die wel plan Cruijff committeerde een level playing field had.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Beste bewijs is trouwens feit dat Frank de Boer Tadic al wilde kopen toen hij wekelijks uitblonk bij Twente (2012-2014). Maar dat toen niet door ging omdat Ajax het toen financieel nog niet zo breed had.

      En nu kopen ze hem van een Premier League club……..kan het verschil niet beter uitgelegd worden? Ach echte feiten dus waardoor mannen als hubert, teuntje en jouw persoontje gewoon gelijk hebben in deze ?

   3. De Nees

    Eug je bijdrages worden met de dag dommer. Verwijten dat Cruijff aanhangers blind achter zijn visie aanlopen maar zelf als een gillende puberend meisje Ajax ‘iconen’ als Dennis en Frank in alles ophemelen en hun fouten als bijzaak voordoen. De enige echte icoon is Johan de rest waren goede voetballers die meer dan gemiddeld wat voor Ajax hebben betekent, punt. Speel je zelf niet altijd de domme woordvoerder van Dennis? Je begrijpt Johan voor geen meter, zeker zoals je v Gaal als je grote held adoreerde laatst, deze 2 visies kun je niet rijmen, alleen een nepper als jij zegt het een en doet het ander. Niemand hoeft te zeggen dat ie Johan begrijpt, maar hem volgen is al voldoende, maar zelf ‘begrijp’ je Dennis wel helemaal want je weet wat krom is aan hem altijd helemaal recht te lullen. Volgens jouw bestaat er ook nog zoiets als een ‘Bergkamp visie’ naast die van Cruijff en dan daag je de slimmeriken hier uit de 10 verschillen te vinden…Eigenlijk moeten we je laten in je domheid. Vaak gezegd dat je kleuter analyses hebt, je begrijpt niet dat je interviews niet altijd woord voor woord moet opvatten, Cruijff viel FdB nooit af in harde bewoordingen maar een goede verstaander begreep wanneer hij kritiek gaf. Die 50% succesformule compliment is nietszeggend en slechts voor de buhne, juist bedoelt voor gasten als jij die achteraf kunnen roepen dat Johan in lijn stond met Frank, gasten als jij die zich later afvragen ‘rara hoe kan dat??’

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     De Nees, gelukkig staat jou stukje vol met feiten en niet met aannames…1 voorbeeld. Johan wil Frank de Boer als hoofdcoach in 2010 na Jol. Zal dat zijn omdat hij totaal zijn visie niet volgt?
     Commentaar van Johan op De Boer was in laatste jaren, eerste 2.5 jaar was goed voetbal, en toen noemde hij Boer 50% van succesformule. Laat me raden die andere 50 ging om Jonk. Dat klopt zeker dan wel letterlijk?

     Van Gaal ging over periode 92-97. Ja daar ben ik fan van. Jullie niet? Prima moet je zelf weten. Maar ik stond 5 jaar lang op de banken feest te vieren, niet hoeven af te vragen of nee maar met hoeveel we wonnen. Van Gaal heeft inderdaad een andere visie dan Johan op heel belangrijke punten. Maar hey het was spektakel voetbal en heel veel resultaten. Zelfs veel meer als Johan hier als trainer haalde. Is geen denigrerende opmerking, gewoon een feit en aanwijzing dat er meerdere wegen naar Rome kunnen leiden. Dus gewoon petje af voor Louis in jaren 90.

     Cruijff is magisch en niemand die aan hem kan tippen. Maar als ik iedereen waar Johan mee in clinch heeft gelegen niet mag, ja blijft er weinig over

     En hoe kan je iemand volgen als je hem niet begrijpt? Dat is dus precies mijn punt.

     Mbt Bergkamp, jij komt nu ook niet eens met 1 verschil. Jullie kunnen blijven schreeuwen dat ik dom lul. Maar kom dan gewoon in de discussie. Doet niemand van die zelf benoemde Cruijff kenners.

     Maar goed laat dit een terugkeer van je zijn ! Welkom terug

    2. De Nees

     Je kan allerlei quotes aanhalen, zelfs uit 2010 lekker relevant ook, maakt je lofzang voor FdB niet geloofwaardiger. Als Johan ontevreden was over Frank dan is dat niet slechts een woord maar betreft het een heel scala aan punten. Analyseer je 1 ding dan krijg je algauw een ketting aan zaken waar Frank missloeg. Je hebt blijkbaar geen enkele weet van die ontevredenheid, dat is slechts een woord voor je die 4 schalen verblinden je helemaal. Van Gaal was niet alleen prijzen maar ook nare vieze trekjes op moment dat je als voetbalmens achter een voetbalvisie moet gaan staan en niet de NV machtspelletjes van Ten Have meespelen om vooral Johan een hak te zetten. Of denk je dat dat niet meespeelde voor Louis? Iemands daden blijven ook na zijn verdiensten meetellen, die geven je geen blanco cheque voor de rest van je leven. Dat geldt dus ook voor Dennis. Half Ajax is voor jouw iconen en adoratie, voor velen blijven het gewoon mensen met hun zwakheden. Voor mij is er maar 1 een icoon, de rest zijn voorbijgangers. En je kan wel steeds interessant doen met verschil in visie van Dennis en Johan, maar niemand ziet een ‘visie van Dennis’, alleen jij omdat je hem zo nog specialer wil maken. Er is 1 visie van Johan en alle anderen zijn uitvoerders en meer is het niet. En die visie is niet nieuw, dat voerde Johan al uit als voetballer en als trainer. Hij heeft het slechts weer in beton gegoten in 2011 voor de droeftoeters die Ajax als een bedrijf runden. Je lijkt verdorie wel een puberende bakvis met je Dennis adoratie. Dus lul niet over niet discussiëren met jouw, het is je al 100x uitgelegd, alleen die plaat in je kop wordt met de dag dikker.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      De Nees we zsijn het bijna eens ???grapje. Even over Louis. Ik heb toen ook aangegeven dat hij als persoon heeft afgedaan in revolutie periode. Neemt niet weg dat in jaren 90 en hij mij veel plezier heb bezorgd en toen was ik wel fan van hem ook op persoonlijk vlak DESTIJDS zeg ik er maar bij.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Destijds heeft van Gaal de hele jeugd opleiding verkloot. Fijne vent.

     3. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Hij wil het niet begrijpen want dan moet hij zijn ongelijk toegeven. Lappen domme tekst blijft hij uitstrooien in de hoop dat er gezegd wordt: oke Eug, jij je zin. Maar helaas, het zijn hier niet allemaal verraders.

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Als je zegt dat Hubert in deze gelijk heeft ……. sorry maar dan verlies je elk stukje geloofwaardigheid voor je eigen mening. Hubert kijkt alleen naar prijzen, dat is voor hem het belangrijkste. Er zijn echter heel veel supporters, gelukkig nog ver uit de meerderheid, die mooi, attractief en flitsend voetbal op de eerste plaats zetten in de overtuiging dat prijzen dan ook volgen. Maar goed, van Eug verwacht ik niet anders.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Precies je beschrijft nu waarom er topsport wordt bedreven. Niet om tweede te eindigen, maar om eerste te eindigen. Ja eerste eis daarbij als Ajacied is dat dat met mooi voetbal MOET. maar nogmaals gaan we weer mijn voorkeur

     1. Kampioen met mooi voetbal
     2. Kampioen met lelijk voetbal
     3. Tweede met mooi voetbal
     4. Rest is onbelangrijk

     En jij denkt woordvoerder voor Johan en blabla te zijn.
     Nog een keer

     “Resultaat zonder kwaliteit is saai en kwaliteit zonder resultaat is onzinnig”

     Ik ben liever saai dan onzinnig jij andersom, ieder zijn meug. En mbt geloofwaardigheid dit heb ik altijd geroepen.
     Probeer maar eens anders te vinden.

     En mbt tot die overtuiging van je, Bosz ging weg zonder prijzen. Mooie overtuiging heb je!
     Of heb je weer geprobeerd copy paate uit boek Johan willen doen consultant?

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Voorlopig zorgde een echte Ajacied voor vier schalen..daarna werd het vrij stil……

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Dat “echte” Ajacied wordt ook knap irri. Nergens een een speciale def. te vinden van een “echte Ajacied”. Dat wordt alleen gebruikt als iemand zijn of haar gelijk wil halen.

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nogmaals ik sta voor Ajax en al zijn iconen die gezorgd hebben voor de rijke Ajax historie. Frank de Boer heeft als speler in Europa geheerst voor Ajax. En heeft record als Ajax trainer met 4 kampioenschappen op een rij!!!!! In de veruit onrustigste periode van Ajax.

      De man verdient een standbeeld en niet de drek. Vandaar echte Ajacied. Passanten als Peter Bosz en bijv die performance sukkels hebben bij mij geen streepjes voor.

     4. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Beste eug, bij Johan stond vermaken van het publiek op de eerste plaats ondat het publiek daarvoor naar het stadion kwam. Maar jij gebruikt liever Jehova’s teksten en Jehova’s uitleg. Nooit maar dan ook nooit heeft Johan gezegd of geschreven dat hij kampioen zou willen wirden met lelijk voetbal. Waarom was Johan zelf niet tevreden over de meeste titels van Ajax onder Frank? Inderdaad, vanwege het lelijke voetbal. Verder leg je wederom woorden in mijn mond die ik nooit gezegd heb en houd je je wederom niet aan de afspraak om mij te negeren. Je seizoenkaart heb je ingelverd, wat moet ik doen zodat je je “lidmaarschap” aan het forum definitief stopt? Net als Litmanen doet, je gezin er bij betrekken. Zolang ik daarnaast over voetbal praat kan je daar onmogelijk een probleem mee hebben.

     5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Bij mijn lijstje staat vermaak ook bovenaan. Maar je gelooft toch niet dat Johan blijer was geweest met tweede plaats Bosz dan met welke kampioenschap van De Boer dan ook?

      Ja hij was kritisch naar De Boer toen het in laatste 2 seizoenen spel minder werd. Maar hij noemde De Boer ook 50% van succesformule…..ondanks dat volgens sommigen saaie voetbal rara hoe kan dat?

      Misschien om dat het topsport is? Als je vermaakt wil worden zonder prestaties kan je supporters worden van leuk voetballende clubs zoals PEC.

     6. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Je hebt Johan dus nooit begrepen en nooit goed gelezen dat is wel duidelijk. Maar ik ben daar niet verbaasd over, dat was al heel lang duidelijk. Dus please, ga ajb hier niet doen alsof je Johan snapt. Staat heel erg dom. Je moet de periode vanaf Amerika nog maar eens heel goed lezen, heel misschien dat het kwartje dan gaat valken maar ik denk van niet.

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik begrijp Johan wel. Ik ben alleen iemand die mijn eigen mening vormt en niet uit een boekje haalt.
      Het verschil is dat jij denkt dat je hem begrijpt en ook nog eens denkt dat je woordvoerder voor hem moet zijn

      Al jouw teksten gezien in de laatste 4 jaar denk ik dat Johan zich in zijn graf omdraait met zo een vertegenwoordiger.

     8. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      A) ik heb nooit gezegd dat ik zijn woordvoerder ben, wel dat ik aanhanger ben van zijn visie.
      B) Jij probeert jegelijk te halen met mislukte quotes van Johan
      C) Jij gaat de man, waar Johan 100% vertroywen in had tot aan zijn dood, belachelijk maken. Vervolgens zou Johan zich ergeren aan mij?
      Je maakt het in je eigen stukjes steeds duidelijker dat je loopt te draaien en je gaat er zaken bijhalen die er niet toe doen.
      Eug, velen volgen jou hier blindelings omdat ze, sorry, niet beter weten. Je vindt het hoogst irri dat er een aantal op het gorum niet intrappen en jou een weerwoord geven waaruit jouw onzin blijkt. Deal with it.

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      a) je zegt het niet je acteert erna
      b) ik hoef geen gelijk te halen want wat wij doen is puur mening geven als supporters,
      c) johan zou zich heel erg ergeren aan mij, omdat ik niet zijn verstand van voetbal heb, maar ik besef dat

      Laatste geeft precies aan hoe jij iets beleefd. Blindelings volgen ze mij? Wie? Echt onvoorstelbaar. Ieder individu ontwikkelt zijn eigen mening en visie. Soms zijn ze het met jou eens soms met mij en soms denken ze ongetwijfeld waar hebben die eikels het over!

      En om af te sluiten met compliment! We hebben zowaar hier iets als een voetbaldiscussie. Ik wil je zelfs aanmoedigen daar mee door te gaan.

      Want wel verschilletje ik wil juist weerwoord op een discussie forum!

   2. De Nees

    Eug jij en jouw aanhang die nog steeds vinden dat Frank niks te besteden had is grote onzin. Absolute bedragen van toen en nu kun je niet vergelijken. De bedragen zijn proportioneel gegroeid en wat Ajax nu betaalt en ontvangt is verhoudingsgewijs min of meer op niveau van toen. Indo legt het uit maar nog snap je dit principe niet, dit is mavo niveau Eug…NB. Blind 17 mln is wel volledig van de pot gerukt, maar pappa Blind speelde vermoed ik hier een dubieus spel. Frank wilde Tadic nooit halen, leugen van je, hij was nml tevreden met zijn jong ajax talenten op die plek. Ajax bestuur heeft altijd gezegd dat als een speler echt wat toevoegde dat het budget omhoog kon, maar Frank zag niet-bestaande kwaliteiten in zijn spelers en daarom kwamen echte versterkingen nooit. De rest van je onzin laten we maar voor wat het is. Ga jij je foto’s van die 4 schalen nogmaals bewonderen want dat vergoelijkt schijnbaar alles voor je.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Frank wilde Tadic halen, staat oa in je eigen clubblad kerel. Een van de vele bronnen

     1. De Nees

      Ga toch weg man met je Duckstad krant bronnen. Hij wilde alleen Sinkie halen en later vd Hoorn. Tadic kende hij niet eens.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Je moet het verhaal eens compleet en juist vertellen Eug. Je bent weer op de Jehova toer. Ajax werd binnen de korste keren opzij gezet door southhampton vww Tadic. Ajax heeft niet eens de kans gehad om setieus er naar te kijken. Het verhaal Tadic valt dus onder de vele (on)mogelijkheden. Elke transferperiode zijn er balonnetjes. Tadic ballon werd destijds ook opgeblazen. Dus Eug, niet elke keer allesnaar joyw fabeltjeskrant draaien. Er zijn meer mensen die zaken in het geheigen opslaan. Jij hebt er papier en/of computer voor nodig. Maar ja, jij hebt genoeg vrije tijd want je bent op meer social media irri actief. Ga eens een baan zoeken, je bent pas 50. Zelfs voor arbeidsbeperkten zijn tegenwoordig moegelijkheden genoeg.

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Hahahaha AB je bent obsessief naar mij. Ik ben alleen actief hier. Verder nergens. En er is voor mij nog hoop op een baan, als ik zie wat voor een Nederlands taal een consultant mag hanteren. Pannekoek hahahaha

     4. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Goh, hetvzijn je eigen woorden hoor. Ten tijde van het pop incident heb je zekf aangegeven op meerdere sociale media actief te zijn. Je liegt en bedriegt dus.

     5. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      En … ik ben eigen baas, dat moet je zo langzamerhand wel weten en jij moet echt eerst wat je taal doen, want je d’s, t’s en dt’s zijn echt heel slecht. Van mij zijn het vertikkingen op een ipad (zie boven) van jou is het pure domheid. Maar er worden nog concierges gevraagd. Niks mis mee maar heeft weing met schrijven te maken.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Haha AB liegen en bedriegen ? Hoe was het in Nairobi.
      PS ik heb POPPENkast al uitgelegd
      Laten we zeggen ik had een goede leraar ! Was vermakelijk en maar nerveus door woord politie hahahaha
      Jeetje jullie lieten je wel kennen fijne avond kerel

     7. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Oh ja, het is pannenkoek. Met een n. Vwb Nairobi. Daar ben ik ook geweest. Was toen een maandje later maar wel leuk geintje. Vertelde dus mijn vakantieverhaal eigenlijk.

     8. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Ik heb nog een leuke bijdrage voor je klaar staan hoor waarin jouw liegen keihard uitkomt.

    2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     En De Nees in mijn voorbeeld zit hooguit 6-12 maanden tussen, dus die bedragen niet kunnen vergelijken bullshit moet je bij ij niet aannkomen. Welkom op mavo nivo ??

     1. De Nees

      Juist wel bij jouw met je moeder mavo. Je verhaal over aankopen voor en na Frank kloppen niet, elk jaar wordt de gekte op de voetbalmarkt groter, vorig jaar kan je al niet eens meer vergelijken met nu. Bedragen voor Ziyech en Neres daarom ook niet. Nu al 40 mln voor Neres, vorig jaar ooit opgekomen op dit bedrag?

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Slechte vergelijking De Nees
      Dan moet je vergelijken met een Neres achtige speler van Sao Paulo met zelfde nivo als Neres destijds
      Ik weet zeker dat daar geen 40mln op geboden wordt.
      Dat zou mijn vergelijking van de moeder mavo zijn ??

 16. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Als het de bedoeling was om gelijk vol gas te gaan waarom zie ik dan geen kwade trainer aan de zijlijn als het totaal niet lukt? Hij staat hooguit een beetje te kijken met de handen in zijn zakken. Gaat niets van uit.

  1. ajaxhoger

   Helemaal gelijk , die klote vent kan er helemaal niks van ,praten
   is al moeilijk voor hem , en dat is trainer van ajax pfffffffff

 17. Forever nr14

  Ik roep al vanaf het begin, dat deze pannkoek er helemaal niks van kan en snapt, het doet allemaal maar wat omdat ze niet weten wat deze man bedoeld en het niet over kan brengen, er is totaal geen chemie tussen spelers/coach.
  Laat m aub snel vertrekken voordat we weer veel schade oplopen. Deze trainer heeft het niet en zal het ook niet krijgen, dom gebrabbel steeds weer.
  Neres op links pfff wissel beleid??
  Pannekoek dat is het

 18. Forever nr14

  Pisvee wint met 4-0 en weet je wat de trainer zegt “was nog lang niet goed” kijk!!! Daar hou ik van.

 19. Kapstein

  Er zijn maar een handjevol wielrenners die dan drie weken lang 100% kunnen presteren. Dat zijn de mannen die dan een drankje of pufje nemen zonder dat het wordt gezien. Zo’n Thomas wordt verder iedere rit uit de wind gehouden zodat hij zich niet teveel hoeft in te spannen. Ja, ik heb de tour gezien en denk daar het mijne van.
  Zie jij het trouwens al voor je dat Donny de hele wedstrijd voor Ziyech uit gaat rennen om hem uit de wind te houden? ?

 20. Vak 120

  Voor mij was mazzaroui veruit de slechtse,die jongen moet beschermt worden.liep de laatste 25 min te sjokken en kon geen bal meer normaal inspelen! Goal komt uiteindelijk ook van hem kant!!

 21. Vak 120

  En met deze opstelling geef je als trainer al aan van”dit word geen moeilijk potje”!! Je moet eerste wedstrijd gvd starten met sterkste en signaal afgeven dat we niet te verslaan zijn!! Gvd sparen,ze zijn 3 wedstrijden onderweg!!!

 22. fjonkman

  Altijd de competitie starten met de sterkste opstelling. Als je al iemand wil sparen, spaar dan Mazza, die loopt nu al op zijn tandvlees.. de rest zijn allemaal oud en ervaren genoeg om te spelen en… om Heracles kapot te spelen. Nu gebeurt het niet, mede weer door een belabberde wedstrijd mentaliteit (wat is er eigenlijk veranderd sinds vorig jaar??) en geef je meteen op dag 1 twee punten weg, en loop je weer achter een lachend pusvee aan de rest van de competitie.

 23. Joopie

  Ten hag kan deze ploeg niet motiveren ik weet zeker dat Bosz dat wel kan die heeft toen ajax weer laten voetballen zo als we dat graag zien alleen die kon noet met bergkamp door een deur daar ging die weg maar als het er een is die het kan dan is het BOSZ

 24. Eentweetje

  Dramastart. Zo lopen we weer achter de feiten aan. Domme keuze van Bos niet met de beste 11 te beginnen

   1. Prinsengracht

    Er zitten hier gvd allerlei randdebielen mee te lullen die er niets vanaf weten!!! Laat ze oprotten! En ook oprotten uit Amsterdam. En liefst ook uit het stadion. Verlang hevig terug naar een half gevulde de Meer. Echte liefhebbers/kenners onder elkaar. En bijna altijd leuk voetbal.

    1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

     Gister in mijn vak, 426, ook bijna matten. Idioten gooien bier over de mensen voor hen uit frustratie. Verstand hebben ze niet.

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Verder is het voor een groot deel te doen om een beetje belangrijk over te komen. Sommigen met een zin goed voor 200 duimpjes en anderen met lappen tekst vol kul.

    2. Moosie

     je zou er bijna gefrustreerd van raken maar ach het is internet maar.
     En idd those we’re the days

 25. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Wel erg bijzonder wanneer je denkt dat dit niet met Schöne in de basis was gebeurd. Juist Schöne is de man van tikkie breed en achteruit draaien bij aannemen. Ik had meer pit van Tadic richting team verwacht maar die was druk met hak balletjes.

 26. Finidi

  Die Ten Hag kan lullen wat ie wil het was gewoon kut! En ik Blind kan wel ervaren zijn maar die moet niet met hakballetjes beginnen als je 17 miljoen gekost hebt en tegen Heracles gelijk speelt, voegde maar dat vond ik dus kan et niet goed hebben niks extra’s toe en is zo snel als een slak op een teerton!

  1. De Nees

   Na jaren met deze Technisch Hart visie durven ze eindelijk te benoemen dat een selectie OOK ervaren as spelers nodig heeft, dat is al een hele vooruitgang. Alleen moet je natuurlijk niet met Blind komen aanzetten en nog wel voor 17 mln. Pappie Blind (ook nog zijn zaakwaarnemer!?) mss een handje in gehad? Komen we ooit achter hoeveel mln hij als commissie heeft gehad? Volgens Marc had pappa geen enkele invloed gehad, maar dat gelooft geen hond natuurlijk. Daley Blind zal nooit een elftal op sleeptouw nemen, tis geen CV, geen MV, geen echte back, hij is alles slechts een beetje, het is vlees noch vis. Kijken hoeveel jaar het duurt voordat Ajax ook ’s snapt dat je met 11 ballerina’s niet de oorlog wint maar dat je ook mannetjesputters en killers in je team nodig hebt. Types a la Wouters en Nigel de Jong om maar wat te noemen.

  2. Bert Betondorp

   Dat is een hele goeie vraag. De branie is door ten Hag vedwenen, hij h
   Eef zelf geen branie 3n duldt dat ook niet van het team, bah geen enkele motivatie WIJ ZIJN AJAX tch???

 27. ArnoAjax

  Waarom P Bosz niet terug halen nu de achterstand op psv nog maar 2 punten is. Gaan we door met th dan wordt het weer een ramp seizoen!

 28. Roberto

  Heb het gevoel dat hij de selectie niet aan de praat kan krijgen. Hij is immers nog steeds zoekende. Spelers weten niet waar ze aan toe zijn en hij komt op mij niet erg zeker over. Ik denk dat de druk meer en meer zal gaan toenemen want Ajax moet immers alles winnen. Mij benieuwen of ze tegen Standaard Luik overeind blijven. Zoniet, zijn de dagen van Ten Hag geteld.

  1. ajacied078

   gelukkig kan het nog slechter ja. maar in rotterdam hebben ze geen 45mil uitgegeven. het moet echt beter. hag moet een vaste samenstelling zien te vinden en snel en kappen met elke week een andere opstelling.

  2. Amoebe

   Jezus wat zielig dit.

   Omdat wij zelf voor lul staan gaan we lol hebben om een ander.

   Ik begrijp dst echt niet….jouw dag is zeker weer goed omdat feijenoord verliest??

   Van mij mag feijenoord (bijna) alles winnen maar einde seizoen 1 punt achter ajax staan op de 2e plek.

   Ik hoop op een sterk feijenoord en psv….misschien gaan die kneuzen (ja de spelers) met dat ajax shirt aan dan ook eens nadenken over waar ze mee bexig zijn.

   Ik weiger in calimero gedrag te vervallen.

   1. Finidi

    Heb ooit ff in achterhoek gewoond dus weet wat er leeft als ze winnen daar en zo vaak gebeurt dat miet daar. Plus ik moet morgen naar men werk en scheelt een stuk zuigen op het werk.

    1. Finidi

     Komt bij dat ik die 2 clubs helemaal niks gun waarom ik ben ajacied en baal gewoon van gister Amoebe omdat ze er helemaal niks van gebakken hebben met hun grote bek over we worden kampioen sowieso alleen nog niet bekend met hoeveel punten, nou we hebben et gezien gister dus zeik niet over calimerogedrag scooby!!

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Gewoon simpel Finidi, niet lullen over andere teams als je zelf het lachertje van het weekend bent.

     2. Finidi

      Nou ik ben blij dat we niet het enigste lachertje zijn dit weekend en of dat nou met calimero of scooby doo te maken heeft boeit me niks oh wijze geesten van dit voetbalforum

 29. Finidi

  We kunnen lullen wat we willen, die gasten houden mekaar toch in bescherming( bedoel technische staf en die wie hun aangesteld hebben) dus gewoon hopen dat ze het licht zien op hey veld tenminste

 30. M800M

  Volgens mij zit het probleem ook niet in welke spelers er opgesteld stonden. De speelstijl, tactiek en filosofie van ten hag (als hij er al een heeft) kloppen gewoon niet en werken overduidelijk niet.

 31. Voorland

  Dit is wel schokkend. Overmars heeft zijn werk gedaan, nu moet Ten Hag wel onderhand gaan presteren. Anders toch maar een hengel uitwerpen richting Peter Bosz.

 32. AJAXForever61

  Laten we positief blijven!! Het seizoen duurt nog lang, wij hebben alleen iets van de Lampies te duchten. 010 doet echt al niet meer mee! Morgen ben ik er weer bij WZAWZDB!!

 33. Ptr

  Ik heb me tot nu toe niet met de discussie bemoeid op de ene keer na dat iedereen op deze app lyrisch was over de gewonnen wedstrijd tegen een onbeduidend team uit de Alpen.
  Maar wat TH nu weer uitkraamt in de telegraaf dat hij minstens nog 7-8 wedstrijden nodig heeft slaat alles.
  Waarom nog zoveel wedstrijden nodig?
  Er is maar 1 speler weg!
  3 spelers erbij welke gericht zijn aangekocht.
  Wat een bullshit verhaal dat je dan bij elkaar inclusief oefenwedstrijden in totaal ca 20 wedstrijfen nodig hebt om een amper aangepast elftal te laten voetballen!
  Wat is dit voor een onzin!
  Heeft die man wel een plan?
  Snapt hij wel wat hij zegt?
  Ik heb nu echt mij bedenkingen.
  Als we eruit liggen na de wedstrijd tegen Luik dan is het wat mij betreft gedaan met TH maar is seizoen al naar de kloten!

 34. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  “Ongelukkig” comnentaar van ten Hag: we zouden vanaf de start de gaskraan open draaien. Misschien wat beter verdiepen in je club?

 35. Bert Betondorp

  Dinsdag avond wordt een cruciale wedstrijd gespeeld. Erop of eronder.
  Come on Ajax spedl zoals eij willen dat je speelt. Met lef en branie. Winnen
  want…….wij zijn AJAX

 36. Bert Betondorp

  Dinsdag avond wordt een cruciale wedstrijd gespeeld. Erop of eronder.
  Come on Ajax speel zoals wij willen dat je speelt. Met lef en branie. Winnen
  want…….wij zijn AJAX

Comments are closed.