There are no ads, please add some


Steward gereanimeerd na vechtpartij in vak 124

Helaas was er in vak 124 een vechtpartij waarbij volgens AT5 een steward in elkaar geslagen zou zijn. De steward is gereanimeerd door ambulancepersoneel en is met zelfstandig hartritme afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de politie is de toestand van de steward stabiel en er zal onderzoek naar het incident gedaan worden. Wij van Ajaxfanzone.nl wensen de steward en familie alle sterkte toe.


Gerelateerde posts

95 reacties

  1. JohnDoe77

   Ik vind het stuk slap geschreven. “Helaas is er in vak 124 een vechtpartij geweest…” blablabla… ze vergeten erbij te zeggen dat de steward de vechters wilde kalmeren en hierdoor bijna doodgeslagen is. En deze daders moeten niet alleen zich schamen of een stadion verbod krijgen voor het leven, maar een veroordeling voor zware mishandeling en (poging tot) doodslag!!

   1. Bakkie

    Als je al ziet hoe veel gasten erbij lopen nog voordat de wedstrijd moet beginnen, al helemaal lazerus en aan de coke. Dat heeft echt niks meer met voetbal te maken…

 1. Melvis

  Welke malloten kunnen hun handen weer eens niet thuishouden…..dit hoort niet thuis op de voetbalvelden

  1. Prinsengracht

   Het is niet alleen frustratie. Ik was ook gefrustreerd. En jij ook denk ik. Maar niet iedereen doet zulke dingen. Er is helaas een steeds grotere groep mensen die erg in de war zijn. En van wat ik gisteren weer gezien heb, ook niet al te slim. Gisteren in de stad zoveel mensen gezien waarvan ik baalde dat zij een Ajax shirt droegen…….

 2. a.p.

  schande van onze (supporters?) wat was dat een angstig gezicht! steward veel sterkte
  vechters voor altijd uit de J.
  C. Arena

 3. JohnDoe77

  Schandalig verhaal dit! Het waren “onze eigen” supporters die hier verantwoordelijk voor zijn. Helaas in het vak naast mij, beschamend gebeuren en geen woorden voor! Nieuw dieptepunt in de ArenA!

 4. Johan

  Zag sommge lafaards weglopen, hoop dat ze worden opgepakt en nooit meer in ons stadion komen.!

 5. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Eigenlijk heel erg dat de wedstrijd gewoon door ging. Stel je voor dat er vlak voor de reanimatie een corner zou worden genomen. Sport gaat toch niet voor alles.

  1. Gido

   Inderdaad. Stel dat die man daar tijdens de wedstrijd overlijdt. Wedstrijd had eigenlijk gestaakt moeten worden.

  2. JohnDoe77

   Ja, ze laten altijd wel doorspelen toch AB? Toen die kerel de gracht in viel tijdens Ajax – Barcelona speelde ze ook door… zal dan ook minder mensen opvallen denk ik?

 6. BobbyHaarms

  Tsjongejongejonge. Dan draagt ons stadion eindelijk de naam van Johan en dan gebeurt er zoiets. In en in triest en onacceptabel! Wat een droeftoeters..

 7. Cootje Adriaanse

  Stel RANDDEBIELEN die dit op hun geweten hebben.

  En nog duimpjes omhoog ook van enkelen bij dit artikel???

 8. Zlatan4ever

  Het is vreselijk wat deze steward is overkomen, kan alleen niet begrijpen dat “ze” er mee weg komen ? Je hoort als echte Ajax supporters ook het lef te hebben om gezamelijk op te treden in dit soort gevallen. Er in ieder geval voor zorgen dat ze niet weg komen

 9. Wenen 1995

  In ons eigen stadion een steward in elkaar slaan, wat een nutteloze en onbegrijpelijke actie… En de veroorzakers durven zich nog Ajax supporters te noemen… Maloten zijn het! Eeuwig durend stadionverbod is de enige passende straf!!!

  1. Charka53

   Of het nu in ons eigen stadion is of in een ander dit is verre van normaal laat de dader of daders maar eens flink gestraft worden .
   Als dit bij elke slechte wedstrijd de norm wordt gaan we van dit seizoen nog veel meer maken.

 10. a.p.

  AB fan van….. je hebt gelijk, ik dacht ook moet het spel niet stil gelegd worden, het zal je vader of broer of …. die daar gereanimeerd wordt en dan doeken om af te schermen en dan daar een corner nemen……. ik zat er vlak bij……..brbrbrbr ik hoop het nooit meer me te maken. ik vond het doodeng.

  1. JohnDoe77

   Ap, ik zat er ook vlakbij, was in het begin niet duidelijk wat er aan de hand was. Ik dacht dat het zijn hart was en wilde er naartoe omdat niemand iets deed en hem alleen op zijn zij draaide. Ik kan reanimeren, maar bij mij in het vak hadden ze vooral de vechtpartij gezien en concludeerde dat hij daarom lag. En gezien de onrust in het vak ben ik er dus niet naartoe gegaan. Ook nu duurde het veel te lang voor er een AED was!

 11. Iedereen heeft een mening

  En dan spandoeken ophangen met “stop stadionverbod”, Vooral verbannen uit de stadions dit soort randdebielen. Wordt toch eens volwassen. En dan commentaar hebben op een idioot van psv die een verstandelijk gehandicapte Feijenoord supporter slaat.

  1. Prinsengracht

   De omgekeerde wereld dat soort achterlijke vlaggen. Ajax moet dat niet meer toestaan. Een stadionverbod krijg je niet zomaar. Als je je niet kunt gedragen, moet je wegblijven uit het stadion. En als je geen maat kunt houden met alcohol/drugs, moet je er vanaf blijven. Je bent anders heel veel anderen tot last. Overlast.

 12. afcadeluxe

  de verloedering van de maatschappij is nu ook in onze eigen woonkamer aangekomen…..🤔😱

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Afadeluxe, maak een lijstje met incidenten de laatste jaren en je beseft dan dat die verloedering al veeeeeel langer in de eige wookamer is.

 13. AFCA my World

  Daders keihard aanpakken, stadionverbod voor de rest van hun leven, zeer zware gevangenisstraf en een zeer zware boete als tegemoetkoming aan de inkomstenderving voor de steward ! ⚽️

 14. Prinsengracht

  De stad liep gisteren weer vol met dronken debiele provincialen in een Ajax shirt. Te bezopen om nog op hun poten te staan. Je schaamt je om Ajax supporter te zijn.

 15. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Andermaal een schandalige gebeurtenis in de Johan Cruijff Arena. Ik ben er klaar mee. Ik heb vanochted een broef geschreven naar Ajax met als bijlage mijn seizoenskaart. Die mogen ze houden na tig jaar. Ik ga voortaan Ajax bekijken vanaf thuis.
  Ik kom pas terug als er alleen maar supporters zitten die voor het voetbal komen.
  Utopie? Misschien, maar dam raad ik Ajax aan om eens video FC Barcelona seizoen Laporte Rijkaard te kijken, eerste. En hoe Laporte cs het voor elkaar kreeg om gespuis uit te bannen……

  1. Moosie

   goeie actie nu ook je tv de deur uit vanwege het geweld op tv?
   of heb je ook een denkbeeldige tv?

  2. dickst14

   Het seizoen 1927 is ook een optie. Weinig beelden. Alleen Zeeuwse fans zochten confrontatie met andere, alleen hadden ze nog geen voetbalclub

 16. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Andermaal een schandalige gebeurtenis in de Johan Cruijff Arena. Ik ben er klaar mee. Ik heb vanochted een broef geschreven naar Ajax met als bijlage mijn seizoenskaart. Die mogen ze houden na tig jaar. Ik ga voortaan Ajax bekijken vanaf thuis.
  Ik kom pas terug als er alleen maar supporters zitten die voor het voetbal komen.
  Utopie? Misschien, maar dam raad ik Ajax aan om eens video FC Barcelona seizoen Laporte Rijkaard te kijken, eerste. En hoe Laporte cs het voor elkaar kreeg om gespuis uit te bannen……

  Vorig seizoen na aanval bus stond ik al op punt het te doen toch maar weer gegaan, dit is voor mij de druppel

   1. Prinsengracht

    Heb je wel 2 seizoenkaarten dan?😂😂😂Wel een heftige stap trouwens. Want dit ban je niet uit helaas.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Nee eentje, pg het was echt niet te aanschouwen dit. Vreselijk. Echt klaar mee. Gewoon biertje bij de hand op de bank. Hopelijk ooit weer genietend van Ajax

    1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

     Eug wil gewoon beetje belangrijk doen. Hoopt aanzien te krijgen daarmee. Nu ziet hij het op grote afstand gebeuren en komt het niet zo dichtbij in zijn bekrompen wereldje.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Dan k je John, wchter het echte respect is voor die steward. Ik hoop van ganse harte dat het goed met hem komt, sterkte voor de geliefden van die man

 17. a.p.

  zelf heb ik er slecht van geslapen , ik zag die beelden steeds voor me. Maar mijn seizoenkaart opzeggen. neen, maar ik neem geen vrienden meer mee. Er zullen zeker videobeelden zijn van de betrokken personen en die dan aanklagen bij de politie en nooit meer in een stadion.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   a.p inderdaad ook een rot nacht gehad! Opzeggen kaart is idd rigoreus, maar niet in opwelling. Liep er al langer mee gezien eerder geweld of uitingen daarvan. Die stap van vrienden/familie niet meer meenemen die had ik al paar jaar geleden genomen. Nu is de maat vol en ga ik rustig achter tvtje zitten.

   1. Moosie

    ff serieus jij loopt steeds weg heb je dat zelf ook door?
    Ik zie dat heel vaak mensen met een grote bek over anderen maar als het puntje bij het paaltje komt zijn ze weg.
    Wat heeft die stewards eraan als alle zuigende pascifisten wel de boel mogen opnaaien en dat de benen nemen of zoals je gabber stoer zeggen dat je langs gaat komen en dan wegblijven?
    Geef dan je kaart aan die steward zodat hij volgende keer niet alleen is.
    Ik lees net dat iemand het zag gebeuren grijp dan in maar nee zeiken op een forum ouderwetse brief schrijven en onze moraalridders zijn weer elkaar veren in de reet aan het steken.
    Als jullie nou ballen hadden dan had je ingegrepen en ja dan krijg je ook klappen maar je geeft ze ook en dan weet de volgende keer iedereen wat de consequenties zijn van vechten in je eigen vak.
    Nu gebeurt er niks krijgt sukkeltje stadionverbod waardoor hij niet met zijn eigen kaart kan gaan en waarschijnlijk was het ook gewoon weer een kutboer die ook een dagje Amsterdam had gedaan.
    Gewoon voor zijn verjaardag slaan en het stewardje helpen dan ben je een kerel brieven schrijven is voor homo”s

 18. Indojood

  Typisch weer iets voor Eug om een trieste gebeurtenis op zichzelf te betrekken en een meelijwekkens verhaal op te hangen over het opzeggen van een seizoenkaart. De man kent geen schaamte.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Kijk Indojood, voor jullie stoere mannen is wsl het gedrag van dat soort boys normaal in de voetbaljungle. Valt me namelijk op dat jullie nooit afstand nemen als er zoiets gebeurt, zie bijv bus aanval vorig seizoen
   Ik heb bepaalde normen en waarden. Ik wil me veilig voelen in een stadion, en dat kan steeds minder.
   Jullie losse problemen wsl op om elkaar op de bek te slaan of een zwaard naast je bed te hebben of zo
   Allemaal heel normaal, we vereren hier zelfs mensen die structureel geweld heeft gebruikt.
   Maar klopt ik ben de man die geen schaamte kent………….in en intriest ben je.
   Ik had nog wel wat respect voor je, maar in je drang om stoer te doen is dat naar 0 punt gedaald.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    O ja je was weg om mij en Litmanen, nou we sijn er allebei nog
    DRAAIKONT

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Als laatste hierover. Nee ik betrek het niet op mij. Ik betrek het op de steward, want jij weet niet wat er in brief naar Ajax toe staat. Maar goed je hebt weer even stoer kunnen doen bij je vrienden !

    2. Ajax1958

     Ehhh, hoeveel keer ben jij teruggekomen Eugelien? Je bent Heintje Davids in het kwadraat.

   2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Lees je tweede zin nog eens en denk dan aan je opstellng richting Litmanen. Dwaas dat je bent.

   3. dickst14

    Jij voelt je ook niet veilig op een balletvereniging. dus goed gedaan om je seizoenkaart na 1 wedstrijd op te zeggen. wat was het nr. dan kan iemand anders misschien op die plaats gaan zitten.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Aldus wegloper dickst14, gesteund door eenzelfde wegloper AB met zijn begrafenis en dan toch bij Ajax Heraccles op tribune zitten………nou ballerinas al ik jullie ook maar inschrijven. 😂😂😂😂stoer tot dat puntje bij paaltje kwam en ze tegen de verkeerde aanliepen die niet over hun heen lieten lopen
     Hoe ironsich sukkeltjes

     1. dickst14

      Als ik een geschil heb met iemand dan gaat jou dat als eerste niets aan en ten tweede is dat tussen mij en andere persoon geregeld en ten derde als jij problemen met mij hebt dan stuur ik mijn jongste dochter wel. Blij dat ik niet zo gereformeerd ben. Pfff altijd liegen en alles verdraaien en dan zondag in de kerk

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Dat zat een week tussen ongelooflijke eikel dat je bent. Ik sla je nu echt graag in real live bovenop je bek of ben je bang. Zeg maar waar en wanneer, ik ben er. Lafbek dat je bent.

 19. Indojood

  De inhoud van jouw brief, als het al waar is, boeit me ook niet. Goedkoop aandacht trekken om sympathie te kweken. Kijk eens hoe stoer en resoluut ik ben. Wel vermelden dat je bedreigd bent met een onthoofde pop terwijl de politie zei dat je niks mocht vermelden gedurende het onderzoek. Maar je deed het toch. Anders waren we dit nooit te weten gekomen. Je bent gewoon een drama queen.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ik hoef helemaal geen sympathie en al helemaal niet van gasten zoals jij. Beetje teveel eigendunk hier indojood

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    En voor dat andere heb je me destijds aangesproken en heb ik mijn excuus voor aangeboden. Jullie blijven er maar op terug komen. Prima. Overigens wel apart hoe er een paar hier in de stress schieten van woordje politie…………….

    1. Moosie

     wat nou geen afstand nemen jullie staan erbij en kijken ernaar ik had ingegrepen Indo had ingegrepen dat is het verschil tussen jankende homo’s en mensen die staan voor hun woord.
     Indo heb gelijk jij zit hier te zeiken en dan geil dank je wel zeggen bij elk schouderklopje voor het teruggeven van je kaart zielig figuur.
     En dat je werkelijk Indo draaikont noemt weer over het zwaard begint al lig ik met een negen millimeter onder mijn kussen weet je ook nog waar die drang naar veiligheid vandaan kwam bij Indo?
     Nee hé provoceert gewoon weer en bent weer de valse nicht als iemand het niet met je eens is.
     Verder zijn jij en rari al 4 of 5 keer om AB en mij weggegaan van het forum jankerd.
     Als je in dat vak staat zoals Jane beweerd dan hoor je in te grijpen maar daar zijn we dan allemaal te laf voor wel schelden en zuigen en janken op internet maar alles anoniem en stoer afspreken zoals die alcoholische vriend van je die mijn vrouw weer eens in een discussie moest mengen maar recht voor zijn raap zijn ho maar.
     Nees staat tenminste voor zijn woord en neemt het zelfs voor sukkels als jullie op daar kan ik dan tenminste nog respect voor hebben maar ja kinkerstraat was vroeger andere koek net als de bilderdijk gezellig naar naar de Buggy.
     En dokter shoo.
     jullie zijn alleen maar bezig met provoceren en moralistische bullshit.
     Dus fak jou en je domme vriendje.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ja hoor Moosie weer een heel intelligent stukje van je met heel veel ‘goede’ aannames! Je krijgt van mij applaus👏👏👏👏👏👏. De meest shocking opmerking “indojood heeft gelijk……” hahahaha
      Ja natuurlijk 2.0 eens gap hahaha. Je hebt best humor.

      Voor de rest ga ik niet op jouw idiote stukje in. Gelukkig heb je al steun van 1958, AB en dickst. Weer shocking.
      Fijne avond heren. Maak je niet te boos

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nog wel een goed bedoelde tip. Je kan zeer goed opschieten met gelijkgestemden, nu nog even proberen mensen met een ander karakter en of visie te respecteren of accepteren zoals je wilt en je maakt een mooie persoonlijke ontwikkeling door 👍

     3. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Lees je eigen commentaren nog eens terug voordat je beschuldigingen uit naar anderen. Succes met je vriendje Litmanen. Vooral geen afstand nemen van hem. Vooral met twee maten blijven meten. Vooral blijven draaien. Vooral onzin blijven verkondigen.

     4. Moosie

      wie zegt dat wij altijd eensgezind zijn gewoon een aanname van meneer de aandachtshoer
      Je haalt zelf ouwe koeien uit de sloot en voor de zoveelste keer als iemand het niet met je eens bent ga je lopen janken met je domme handjes
      Ik heb gewoon een punt je bent een vreselijke aandachtshoer die steeds op zoek is naar complimentjes en vriendjes op internet .
      Je komt steeds met dit soort stukjes dus voor de tweede keer vandaag fak jou en je kuttelikkende reetkever vriendje

     5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Moosie ben jij een hoerenloper dan als je me zoveel aandacht blijft geven. Laat me lekker met rust en sla mijn stukjes over als je je eraan irriteert.

     6. Moosie

      new schrijf het dan gewoon niet net als met die pop houdt gewoon je domme smoel dicht en je krijgt geen commentaar schrijf de onzin die je schrijft en ontvang je commentaar als een man ipv een jankerd

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik hou mijn smoel niet dicht en al helemaal niet voor jou. Precies wat ik bedoel. Pas je niet in jullie normen en waarden, als je daar al van kan spreken dan ben je aan de beurt. Dit is openbaar forum en daar zal je teksten tegenkomen die je niet bbevalt
      Wil je dat voorkomen lees je alleen 2.0
      Eens Gap?

     8. Moosie

      het is niet zo dat jij van mij niks mag kuttekop jij verwijt mij dat ik mag niet op jou en jouw gejank reageren want meneer gaat uit de kast op de kast en je steekt die normen en waarden maar waar de dokter niet bij kan droplul.
      Je lult steeds over 2.0 maar er is geen 2.0 er is een zeer gemengde groep mensen die discussiëren over Ajax en dat doen we omdat er hier 2 zijn die elke dag onzin uitkramen dus hebben we jullie een tijdje genegeerd maar niet meer idd gestrekt been heb AB ook een keer rustig.
      jij bent en blijft gewoon een zielig figuur met je denkbeeldige seizoenkaart
      JE HAD IN MOETEN GRIJPEN ALS EEN KEREL NIET JANKEN ALS EEN HOMO OP INTERNET ANONIEM ACHTER JE SCHERM TERWIJL NIETMANEN JE AAN HET PIJPENSTELEN IS.
      zo duidelijk?

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      En weer aandacht. Jij zegt aandachtshoer, ik zeg alleen maar dan ben jij hoerenloper vanwege al die aandacht samen met je bilmaat jezus man zelfs van mijn vrouw krijg ik niet zoveel aandacht.
      Pff echt veel te veel eer. En kom maar op met discussieren en uit jullie 2.0 schulp
      Je krijgt van mij weerwoord vervelend hey ?

     10. Moosie

      Nee je vrouw neukt op dit moment naar alle waarschijnlijkheid de buurman omdat ze af entoe niet in haar kont wil worden geneukt.
      Je bla bla bla maar door ik reageer wel en FDB maakte fucking Boilesen aanvoerder en wilde nooit en te nimmer Tadic halen fantast dat je bent.

    2. dickst14

     Ik vind het heel erg dat al die traumatische dingen steeds met jou gebeuren. Eerst die verschrikkelijke, bijna ondraaglijke, ervaring met die pop waar een normaal mens nooit meer bovenop zou komen en nu dit weer. Eug, echt knap dat je jezelf er zo doorheen slaat. Chapeau

Reageren is niet mogelijk.