Opstellingen Ajax – Heracles

Vandaag om 18:30 uur speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Heracles. Kasper Dolberg is nog steeds geblesseerd dus mag Kaj Sierhuis deze keer speelminuten maken. Lasse Schöne start vandaag vanaf de bank en Donny van de Beek neemt zijn positie in en Carel Eiring flankeert hem. Serdar Gözübüyük zal deze wedstrijd gaan leiden.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Wöber; Eiting, Van de Beek, Ziyech; Neres, Sierhuis, Tadic

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich, Van Hintum, Pröpper, Rossmann, Droste, Van Nieff, Duarte, Osman, Peterson, Dalmau, Kuwas

Related posts

119 Comments

 1. AjaxKat

  Heel goed om Sierhuis, Wöber en Donny minuten te geven. Toch wel lekker hoor zo’n brede selectie die niet of nauwelijks aan niveau inlevert.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Nou, kopkaas, kijken hoeveel likes je nu weer krijgt….een paar woorden met 2 lettergrepen, dus minimaal 40, ouwe tering s e i j s..

 2. JohnDoe77

  Prima opstelling! Dit is wel een heel mooie kans voor deze middenvelders om te laten zien dat dit tegen iedere tegenstander kan. Lasse voor de laatste 20 minuten, top!

 3. JohnDoe77

  Er zit wel een heel groot gat tussen De Ligt en Wöber. Kunnen die niet wat dichter bij elkaar staan?

  1. Finidi

   Maar ik ben nooit zo weg van dat spelers sparen en experimenteren maar goed we gaan et zien.

  1. beni

   Haha leren jullie het nou nooit, wees eens objectief en kijk wat er staat en kijk naar het vorig seizoen. En de aankopen zijn een blamage een blind die heeft nooit wat gepresteerd voorheen niet bij Manchester niet en daar tikken ze 15 milj vooraf. En die Tadic speelde degradatie voetbal.

  1. JohnDoe77

   Hoe lang blijf jij op dat eiland? Het is tot nu toe als de tweede helft in België; te traag, nochalant en vanuit het middenveld komt te weinig. Alleen Ziyech is daar actief.

  1. JohnDoe77

   Neres ook wel een zesje, zou een acht kunnen zijn als hij niet altijd de actie probeert te maken als hij (drie)dubbele dekking heeft.

  1. Pantelic

   Om je rot te schamen. De eerste thuiswedstrijd, de mogelijkheid om sinds 2 jaar een speelronde op de eerste plek te staan. Dan moet je de tegenstander toch opvreten. Nu start je de competitie al weer met een achterstand. Maar ja dat zijn gewend.

 4. JohnDoe77

  TH begint het te leren; twee goede wissels en ook snel in de tweede helft! Het middenveld zoals het nu stond bakte er weinig van.

 5. Forever nr14

  Haha dat is dan echt voor het eerst, zie toch eens in dat ie er niets van kan en snapt, met dit materiaal moet je zo’n Hercles bij de strot pakken vanaf minuut 1, TH kan dit gewoon niet overbrengen onder anderen ook door zijn slappe optreden, om Donny nu te laten starten, omdat deze begon te janken. Kom op zeg..hoe komt dit over?

 6. iefie

  ten hag gaat dit niet volhouden. waarom geen neres op rechts en tadic op links? nu loopt t door elkaar en niemand weet wattie moet doen.

  1. beni

   Wat heeft die ten Hag hier mee te maken het zijn gewoon een stel middelmatige voetballers. Die hele eerste divisie is een van het zelfde. Waarom denk je dat we internationaal geen klote meer voorstellen?? Door dit kleuter voetbal.

 7. Jimmy1971

  Tjonge wat een slap potje zomeravond voetbal zeg, komop mannen werk en focus in ieder geval voor je geld!!

 8. 5lager

  Van “we geven iedereen dit seizoen voetballes. Naar billen knijpen tegen heracles”

  Zo veel kwaliteit. En ten hag kan er geen team van maken

 9. Iamsterdam2015

  Ach vorig jaar verlies dit jaar gelijk en wie weet volgend jaar winst tegen ze. Man man man wat een drama. Nou maar weer terug op aarde en de kampioens asperatie in de ijskast.

 10. JohnDoe77

  Mazraoui had er een half uur geleden al afgemoeten, loopt alleen maar te sjokken. Prachtige goal van die gozer. En weer beginnen we zoals altijd…

 11. Koning Haarms Wolfs

  Thuis gelijk tegen Heracles…..nog 3 van dit soort potjes en we hebben Peter terug. Klasse TH. Ga nog een weekje toeren met de RV
  door Yellowstone. Succes tegen Luik!

 12. Forever nr14

  Dit ligt echt niet aan je materiaal meer hoor, je hebt een trainer nodig die het over kan brengen, dat kan deze zeker niet. Of wat ook zou kunnen, ze verstaan m niet?

  1. beni

   Wat moet de man overbrengen, die elf spelers op het veld moeten gewoon hun poten onder hun reet vandaan lopen. Eerste wedstrijd van het seizoen moet je toch gemotiveerd zijn als de pest en er zin in hebben. Arrogant tuig denken dat ze er zijn word teveel gelult over de transfers van tientallen miljoenen die er helemaal niet zijn. En al ze er wel zijn strik erom heen en wegwezen. Met 150milj koop je toppers terug.

 13. Cootje Adriaanse

  Wat een stomme klootzakken.

  En de hele wedstrijd ook het gevoel dat het niets gaat worden.

 14. Koning Haarms Wolfs

  Nu direct Ten Hag er uit! Peter terug, anders worden we de idioten van de eredivisie.

  1. 5lager

   Daar wacht het TH mee tot we champions league niet gehaal hebben en we een onoverbrugbaar aantal punten achter staan. Net als vorig jaar

 15. Iamsterdam2015

  Nou dat is een lekker begin van het seizoen zeg!!!!! Man man man wst een AFGANG!!!!! Om je KAPOT te schamen. Goed dat dit gebeurt, meteen weer met de voeten op aarde. Klote kut instelling bah!!!!!!

 16. Iamsterdam2015

  Komen de klote intervieuws weer:
  We domineerde
  We waren beter
  Ik zag een gretig ajax
  ikmheb vertrouwen in komende week
  Etc etc etc.

 17. Jari10

  Voetbal begint met een goede veldbezetting. Ten Hag weet Zijech en Neres onschadelijk te maken en Tadic ook. Zonder trainer gaan we nog meer resultaat halen.

 18. Ajaxfoort

  Wat een klote wedstrijd!! Pas op het laatst worden ze wakker. Onana staat weer helemaal verkeerd bij dat doelpunt. Hij leert het nooit. Wat een slechte keeper is het toch! Onajax slecht. Jammer. Eerste punten weer verloren. Die kunnen je straks weer opbreken.

 19. Forever nr14

  En daar gaan we weer gefrustreerd op weg naar het zuiden a140km, en dan zometeen hoor je dat interview van die brabbelaar, (goede veldbezetting/dominant/kansen/we speelde de bal bij elkaar in de voeten? echy wat een klote trainer hebben we zeg. Pfffff

 20. Forever nr14

  En daar gaan we weer gefrustreerd op weg naar het zuiden a140km, en dan zometeen hoor je dat interview van die brabbelaar, (goede veldbezetting/dominant/kansen/we speelde de bal bij elkaar in de voeten? echy wat een ….. hebben we zeg. Pfffff

 21. ajaxhoger

  Het is weer precies hetzelfde als vorig jaar , belabberd spelen , eerst achter komen ,en dan kunnen ze ineens wel de beuk erin gooien .
  Maar veelste laat , elk jaar hetzelfde , je kan haast al zeggen dat ze geen kampioen gaan worden ,zeker niet met zo,n kut trainer .
  Ik zou nog een paar spoelers verkopen ,dan word het wel beter .

  1. Litmanen

   Hoezo blamage, voorspeld hoor.
   De enige wedstrijden die Ajax heeft gewonnen is tegen dat zooitje ongeregeld uit Oostenrijk.

   Verder NIETS gewonnen.

   Geen systeem, los zand.

   Ik roep dit na elke wedstrijd en elke keer is het grappig om mij af te branden, maar we hebben geen trainer, maar een clown voor de groep.

   Voetballers genoeg, en goede voetballers, maar geen enkel idee wat ze moeten doen.

   Een wit zakdoekje. Weg die man!

  1. beni

   Tweede helft met Frenkie de jong de nieuwe verlosser, speelt ook geen man uit gaat ook opzeker tikkie opzij, tikkie naar voren. Precies wat gijp zei om alle drie een strik erom heen en shoppen in de tweede Franse divisie.

 22. Forever nr14

  We lopen er na vanavond weer gewoon achteraan hoor, zo lang we geen trainer hebben, die met dit materieel kan werken houd het op. En lachen die lampen zich weer kapot

 23. ruben464

  Ajax is net als roken:
  Het is slecht voor je hart.
  Maar blijft verslavend om er toch naar de kijken

 24. M800M

  Als je nou met deze selectie niet van heracles kan winnen… dan ben je toch een matige trainer of niet?! Mogen we nu om zijn vertrek roepen of gaan alle naieve positivo’s dan weer mensen azijnpissers noemen?

 25. Forever nr14

  Godverdomme, toch ff stoppen!
  Klote Ten Hag man “PANNEKOEK”
  Waarom spelers rust geven als het misschien beter is met dezelfde elf te spelen. Komende week weer een ander elftal en dan in het weekend weer. Je weet toch niet waar je aan toe bent als speler. Maak een keuze en stick to it! Or leave right now

  PANNEKOEK!!! Nog zware 120km te gaan bah,

 26. Forever nr14

  M800M, laat ze lekker roepen.
  Als ze dit niet zien en al lang hadden moeten zien, nou nou….

  1. M800M

   Haha ze mogen roepen wat ze willen, ik kon het uit frustratie over de wedstrijd niet laten om even mn gelijk te halen 😉 Maar man man wat hoop ik op een trainer die gewoon zorgt dat alle ajacieden voortaan met een tevreden gevoel naar huis gaan na een wedstrijd.

 27. JohnDoe77

  We mogen ons weer diep, diep schamen. En dan heb ik het niet over het waardeloze spel! Naast mij in het vak is een suppoost die een vechtpartij wilde sussen, in elkaar geslagen. Hij zakte bij de borden in elkaar en is gereanimeerd. Afgevoerd naar het ziekenhuis omdat jij door onze fans in elkaar geslagen werd. Schandalig, tuig!!

  1. M800M

   Ah shit man ik dacht dat er iemand onwel was geworden daar. Maar was dus verdomme (poging) doodslag dit. Tuig!Hebben ze de daders?

   1. JohnDoe77

    Geen idee, er stonden genoeg mensen omheen. Maar inderdaad is hij door de klappen van onze “supporters” onwel geworden.

    1. Vak 120

     Ik dacht ook iemand onwel…dit zijn geen supporters,gewoon bezopen het stadion in en lekker irritant doen! Kut volk,stadion verbod geen nut! Hoge geld boete en het slachtoffer schade vergoeding voir het leven!

 28. Cees1966

  Ten opzichte van vorig jaar puntje verdiend. En wat een gejank over Ten Hag, er staat er 11 in het veld die de tegenstander alle hoeken van het veld moeten laten zien. Selectie is weer niet sterk genoeg…..

  1. J18

   Ach man, je gaat mij toch niet vertellen dat onze selectie minder js dan die van Heracles??!!

   1. Cees1966

    Dat zeg ik niet, maar wel voor het mee doen in de C.L. en dat nu al de grootste titelkandidaat, in ehoven zitten ze ook niet stil.

  2. M800M

   Ben je nou aan het trollen of snap je het echt niet? We hebben met grote afstand de sterkste selectie van nederland, deze trainer weet er alleen geen team van te smeden.

   1. Cees1966

    Alleen van sturm graz gewonnen voor de rest helemaal niks en dan snap ik er niks van, gewoon normaal doen met je sterke selectie en niet janken over de trainer.

 29. Bert62

  Waarom niet vasthouden aan dezelfde 11, altijd dat geschuif. Laat een elftal goed op elkaar ingespeeld raken. Zeker de eerste wedstrijd van het seizoen. Nu loop je de hele tijd weer achter de feiten aan. Zeker nu die lampies alweer met 1-0 voor staan.

  1. JohnDoe77

   Omdat we een brede selectie hebben, ze drie zware wedstrijden in 7dg spelen en het dinsdag ook nog eens 35gr was. Niet onlogisch dus en om deze spelers werd iedere wedstrijd gevraagd (Kai, Donny, Eiting). Nou; ze stonden er…

 30. Martin_FSide

  En volgensmij ook Nico weg. Dacht dat ie fit genoeg was voor basis, zag hem ook niet op de bank zitten voor zover ik kon zien. Dan lijkt mij 1+1 = 2 dat ie zn tranfser afrond in Betis. Ik vrees voor het ergste!

 31. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Een woord voor de wedstrijd: dramatisch.
  Een woord voor de instelling van de spelers: dramatisch
  Een woord voor die agressieve kut supporters: schandalig

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Dat je geen hersens hebt om te gebruiken was al duidelijk Eug. Hoef je niet te bevestigen. Trouwens lastig he, je woord nakomen. Wanneer vraag je overigens je duplicaat seizoenskaart op ? Komende week al?

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Wie wilde er knokken met een mede Ajacied op de toekomst notabene ? En tot wat? Tot er van jullie ook 1 half dood had gelegen? Wie wil zo graag mijn naam en adres voor wat ook al weer ?

     En dan gebruik ik mijn hersens niet? Kerel echt je bent te dom om te poepen. Apart dat jij dus schreef
     “Schandalig die agressieve kut supporters………”
     Fijne zondag

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Als ik een klap uit deel dan heeft die ander daar zelf om gevraagd. Onschuldige mensen sla ik niet en ik doe al helemaal niet aan doodslag oid. De vergelijking die jij trekt richting mijn persoon met was gisteren is gebeurd is dus zwaar stupide. Maar dat begrijp jij niet maar je vraagt wel teljens om klappen.

     2. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Overigens heb ik niemand uitgenodigd op de toekomst maar zou ik daar geweest zijn op uitnodiging van Zlatan. Er stond geen reden bij overigens maar was een verzoek voor een ontmoeting.

 32. Bert62

  Die lampies winnen gewoon met 4-0 van Utrecht. Wie is er hier nu de beste club? De comoetitie is nog maar koud begonnen maar we lopen dus nu weer achter de feiten aan, ondanks onze top aankopen. PSV is gewoon effectiever met een op papier veel minder elftal.

 33. Forever nr14

  Aan alle positievelingen hier, hier azijn zeiker nummero uno…
  Die lampen vermaken wel hun publiek, gaan er wel vol voor, hebben ook een (eikel) van een trainer, maar wel eentje die ze kan motiveren, wij kampioen????? In geen velden of wegen de komende jaren!!!
  Bah kut ten hag

Comments are closed.