AS Roma haakt af voor Neres en gaat voor Bailey

AS Roma lijkt definitief af te haken voor David Neres, zo weet Corriere dello Sport op zaterdagmorgen te melden. De club uit Rome krijgt geen gehoor nadat het een bod van veertig miljoen op tafel heeft gelegd bij Marc Overmars, en is niet van plan om dat bod te verhogen. In het Stadio Olimpico vindt men gewoonweg dat Ajax te veel vraagt voor zijn speler, waardoor een deal onmogelijk wordt geacht. Voormalig Ajax-target Leon Bailey zou nu de voorhoede van Roma moeten versterken maar ook daar hikt men tegen een behoorlijke vraagprijs aan. De buitenspeler uit Jamaica komt momenteel uit voor Bayer Leverkusen en die club verlangt ook een transfersom van tussen de veertig en vijftig miljoen voor de diensten van Bailey.

Bron: Corriere dello Sport

Related posts

31 Comments

  1. Wenen 1995

    Goed nieuws! Laat het nu maar snel rustig worden rond onze spelers zodat ze zich volledig kunnen focussen op Ajax.

    1. Bakkie

      Wat zou het geweldig zijn als we dat Roma in Europa tegen gaan komen dit seizoen, en dan die Kluivert eruit knikkeren… heerlijk

  2. BobbyHaarms

    Eindelijk lijken ze het te snappen bij Ajax, dus in dat opzicht dus hulde voor Overmars. Alleen moeten ze helemaal geen bedragen meer noemen, ook geen 50 miljoen of whatever. Niet te koop klinkt namelijk een heel stuk beter.

  3. Prinsengracht

    Wat een gezeik al de hele zomer met dat Roma. Die kunnen van mij de tering krijgen. Inclusief al hun spelers.

    1. JohnDoe77

      Dat valt toch best mee? Is gewoon een club die actief is op de transfermarkt en hier en daar informeert. Zij kunnen er niets aan doen dat de media over ieder contact/vraag over een speler uitgebreid gaat schrijven. En ze hebben goed geld betaald voor Justin.

      1. Peter kopsterk

        Het liefst betalen de ze in termijnen. Ik zou zeggen Boter bij de vis. Zoniet jammer dan.

  4. Bert62

    Jullie italiaanse maffia mogen alles vragen en als wij eens een keer op ons strepen gaan staan dan beginnen ze ineens te zeiken.

  5. ems

    Een astronomisch bedrag vragen is prima: de speler voelt zich vereerd en toch hou je hem tegen….

  6. JohnDoe77

    Prima, want naast Neres hebben we niet veel pure vleugelspelers (Tadic even niet meegerekend) die fit en gevaarlijk zijn. Nu hopen dat dit tot eind augustus ook zo blijft!

  7. Iamsterdam2015

    Off: welliswaar van een spaans radiostation maar radio Mara meldt dat Nico al een accoord heeft met Betis……

    1. Lingeling

      Cluns mogen toch niet met een soler praten zonder toestemming van de andere club? Dan krijg je een boete of zo. Vraagprijs is te hoog voor Betis, gaat niet gebeuren.

  8. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Als onze allerbeste trainer Neres op links blijft zetten had Ajax die 40 miljoen gewoon moeten pakken.

  9. Forever nr14

    Neres, speelt anders wel als een gast die dat bedrag zeker waard is??? pffff erg zwak zeg

  10. Zlatan4ever

    Welk bedrag er ook geboden word, Neres moet aller eerst weer van rechts gaan spelen dat zou zelfs Ten Hag nu ondertussen moeten weten

Comments are closed.