There are no ads, please add some


Gözübüyük fluit Ajax – Heracles, Van Boekel aangesteld als VAR

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel tussen Ajax en Heracles Almelo. Gözübüyük krijgt naast de grensrechters Goossens en Van Dongen ook hulp van de VAR (Video Assistant Referee). Gözübüyük wordt vanuit het zogeheten ‘ARAG KNVB Replay Center’ bijgestaan door VAR Pol van Boekel.

Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB en aanjager van het eerste uur, is trots op het ARAG KNVB Replay Center. “Dit is de bekroning van een proces van zeven jaar. In 2011 zijn we begonnen met een idee en nu zijn we klaar om het volledig in te zetten in de Eredivisie. Met het Replay Center is de KNVB wereldwijd de eerste voetbalbond met een control room voor video-arbitrage op het eigen terrein. Ajax – Heracles begint zaterdag om 18:30 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Ajax 1

  Nou mooi, wij zitten er klaar voor zaterdag. Meteen laten zien wie er kampioen wil worden, kom op!

  1. Bakkie

   En vooral een stuk minder voor Luuk De jong en zijn holmaten, wat zijn die gasten vaak gematst de afgelopen jaren. En dan niet bij een 2-0 voorsprong, nee bij 2-2 in de laatste minuut

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Klopt Bakkie, ik wil geen calimero zijn, past niet bij Ajax, maar ik heb zo een idee dat VAR voor Ajax positief gaat uitwerken. Iedereen kijkt nu mee, geen excuses meer !

  1. Zlatan4ever

   JD77 , het is ondanks de VAR nog steeds heel belangrijk wie er fluit… Gozubuyuk is een kakkerlak die regelmatig met Veinoort spelers word gespot in het uitgaansleven in 010 alswel in Amsterdam (en ja in Amsterdam heb ik het zelf gezien indien daar nog opmerkingen zouden komen).

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Kom op BR vroeger had je meteen mooie analyse en achtergrond van de scheids 😄👍

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Ondedaad liever een korte en bondige analyse van de scheids vooraf dan 6 A4-tjes open deuren na afloop van de wedstrijd van een bepaald forumlid

 2. Nultwintig

  Bah zo misselijk dat er gezegd wordt: “succes is gekocht door Ajax”, uitspraken van jaloerse mensen.

Reageren is niet mogelijk.