There are no ads, please add some


‘Overbodige Horvath vertrekt naar PSV’

Olivér Horvath heeft de jeugdopleiding van Ajax verlaten om zijn carrière bij PSV verder te vervolgen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 18-jarige Hongaarse vleugelaanvaller mocht ondanks een doorlopend contract bij Ajax vertrekken en heeft na een stageperiode in Eindhoven besloten naar PSV te vertrekken.

Horvath speelde sinds de zomer van 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. De aanvaller had echter veel last van blessures en kwam daardoor nauwelijks in actie. Bij PSV heeft hij een contract voor een jaar getekend met de optie voor een extra seizoen.

Gerelateerde posts

8 reacties

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Jammer dat je het niet haalt bij grootste club van Nederland, dan nu maar proberen bij de tweede van NL !

 2. AFCA my World

  Geen afdankertje,hij is zelf opgestapt omdat hij bij Ajax geen uitzicht meer heeft op Ajax 1 ! ⚽️

 3. Zlatan4ever

  Jammer voor Horvath,
  Toekomst zal uitwijzen of hij nog een grote carriere voor de boeg heeft

 4. -buitenkantje rechts-

  Begrijp niet wasrom PSV wel het potentieel van Horvathziet en Ajax niet.. Zit v Nistelrooij er dan naast? Of schrijven wij talenten te snel af…

  1. JohnDoe77

   Verschil van inzicht denk ik. Klaarblijkelijk denkt de Ajax staf dat hij het niet zal halen, die van Pisvee geeft hem wel het voordeel van de twijfel.

  2. thebig127

   Misschien lopen er in de ajax opleiding jongens met meer potentie op zijn plek. Dan is het een makkelijke keuze toch. Je kan niet alles houden.

 5. a.p.

  mr Ajax afdankertjes naar PSV ik vond Viergever geen afdanker, van mij had hij mogen blijven, zie nu de transfer? van Nico T

Reageren is niet mogelijk.