There are no ads, please add some


‘Barcelona akkoord met Ajax over transfer Frenkie de Jong bij niet bereiken van CL’

Volgens het Spaanse Sport heeft Barcelona een akkoord bereikt bereikt met Ajax over de transfer van Frenkie de Jong. Enige maar hieraan is dat dit zal zijn mits Ajax zich niet weet te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League.

Indien Ajax te sterk blijkt te zijn voor Standard Luik en vervolgens ook voor Dynamo Kiev of Slavia Praag en dus wel de groepsfase weet te halen, zal De Jong in Amsterdam blijven. De middenvelder moet dan volgend jaar alsnog naar Barcelona komen. “Zeker weet je het nooit, maar er is een grote kans dat ik dit seizoen bij Ajax blijf. Ik wil heel graag met Ajax de Champions League in,” aldus De Jong zelf tegenover ELF Voetbal.  Verder wil hij niet ingaan op de berichten uit Spanje.

Gerelateerde posts

38 reacties

 1. AFCA my World

  Tja ,met de slechte afloop van gisteren word het wel reeel helaas, moet echt beter,zonder ten hag aub ! ⚽️

  1. Litmanen

   Precies! Ik schreef van de week dat Ten Hag een puinhoop creëert.
   Dat begreep niet iedereen.

   Na de kwalificatie en de competitie start zal het wat duidelijker worden:
   De spelers die niet weg mochten gaan en degene die weg mocht raken we niet kwijt.
   Resultaat: Een onevenwichtige selectie en een zoektocht naar een nieuwe trainer.

   Ik hoop het niet, maar ik houd mijn hart vast.

   1. Bakkie

    Dat is niks nieuws, Litmanen. De goeie spelers vertrekken elk jaar naar de topclubs, maar de Veltmannetjes raken we niet kwijt

 2. Ajax 1

  Fak off, kampioen moeten we worden, dus Frenkie mag niet weg. Gewoon hoe dan ook deal maken dat hij volgende zomer naar Barca gaat met een schaal in zijn zak!

 3. Ajax 1

  Fak of Barca….volgende zomer mag je hem hebben, met schaal. Dit jaar MOETEN we kampioen worden en daar is frenkie bij nodig.

 4. Zlatan4ever

  Frenkie is sowieso niet klaar voor het grote werk , eerst maar eens kampioen met Ajax worden

  1. beni

   En zo is het. Ze zijn allemaal klaar voor het grote werk maar zitten op de bank of verkassen weer.

 5. Marc Overdwars

  De stomste constructie die je kan bedenken: haalt Ajax geen CL dan mag je weg.
  Kijk hoe Nerres er bij liep tegen Luik, lijkt wel of hij hoopt dat Ajax het niet haalt, dan mag ie eindenlijk toch weg.
  Tja…..

  1. Mr Ajax

   Vind het ook een zeer dubieuze regeling, dan worden wijnals supporter dubbel gestraft, we halen de CL niet en er gaan een boel goede spelers weg

  2. dickst14

   Neres moet je op rechts zetten en Tadic op links. Tadic kan overal uit de voeten, maar Neres is veel sterker op rechts. Ook dit is geen sterk punt van ten Hag. Of hij moet Neres willen vervangen door Labyad. Dan begrijp ik dat hij Neres op links laat spelen.

  3. Charka53

   Volgens mij loopt Neres er altijd zo bij die mag van mij zoizo weg en Frenkie is zeer goed in de Nederlandse competitie maar in Europa gaat hij het erg moeilijk krijgen en zal zich vaak vastlopen en de bal verspelen.

   1. AjaxKat

    Neres loopt er altijd zo bij ja 🤣🤣🤣.
    Maar van mij mag ie zeker niet weg, hij was (met assists en goals) zo’n beetje de belangrijkste speler van de Eredivisie vorig seizoen, vandaar de aandacht uit het buitenland. En ook dit seizoen heeft ie in elke wedstrijd iets al beslissends gedaan (pingel versieren of assists). Hij was duur ja maar als er al 40 miljoen op hem is geboden dan haalt Ajax dat geld er dubbel en dwars uit. Maar liever heb ik dat ie blijft. Ik begrijp werkelijk waar niet waar de aversie tegen Neres op gebaseerd is na vorig seizoen. Je ziet of hoort m verder ook niet zeiken in de media dat zn transfer niet doorging.

 6. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Ik denk dat er nog minimaal 3 spelers vertrekken: Frenkie, Neres en Donny.
  Twijfelgevallen zijn Zyech, de Ligt en Tagliafico.
  Een aantal buitenlandse clubs willen altijd op de valreep nog scoren.
  Neres op links blijven zetten maakt de kans op verkoop 125%.
  Oh ja, verrassingsverkoop zou Mazraoui wel eens kunnen worden. Kortom, Overmars gaat zich 100% op zeker niet houden aan zijn afspraak wanneer Ajax zich niet plaatst voir de CL.

 7. JohnDoe77

  Geef hem eens ongelijk?! Grootste club op aarde (één van de…) en zo positief over hem. Hopelijk nog 1jr Ajax als toetje!

 8. AJAX wordt kampioen

  Goede deal en als frenkie uit de basis uit gaat dan kan blind op de plaats van frenkie en van de beek op de plaats van blind

 9. Lilpatje

  Toch vind ik het knap dat de Ajax top zelf aangeeft dat er niemand meer vertrekt buiten Hakim, De Jong zelf nergens van op de hoogte is aangezien hij gister gewoon geïnterviewd is. Maar onze geliefde media blijft en durft te voeren aan het volk 🤣

 10. ajaxhoger

  En daar ging het 5de jaar naar de klote toe ,er gaan er nog meer hoorv.
  Geld daar hebben ze het op , de stapel moet wel groter worden elk jaar hoor ,en niet kleiner .

 11. Jimmy1971

  Alleen een deal maken als Frenkie sowieso nog minimaal 1 jaar blijft! Is ook voor Frenkie beter als hij eerst gepresteerd heeft en prijzen gewonnen heeft, dan kom je toch sterker binnen in een voor jou nieuw Team!!

 12. Vak 120

  Ik hoop echt dat dit gebakken lucht verhalen zijn!! Anders worden wij supporters weer voor de gek gehouden!! Mooi elftal momenteel op papier die eigenlijk gewoon kampioen moeten worden! Maar in het slechtste geval worden er nog 3a4 spelers op de lastste dag verkocht en hebben we weer een klote seizoen!! Marc houd gvd die poot is stijf en denk ook aan ons die alles laten om naar een kampioensploeg te komen kijken!!

Reageren is niet mogelijk.