‘Ajax weigert mager bod van 6 miljoen op Tagliafico’

De geruchten stapelen zich op: Volgens het Spaanse Marca heeft Real Betis een bod van 6 miljoen euro uitgebracht op Nicolás Tagliafico. Ajax zou het bod echter hebben afgewezen en wil minstens 10 miljoen euro hebben voor de international van Argentinië. Indien de linksback niet haalbaar blijkt te zijn voor de Spanjaarden is Luca Antonelli van AC Milan een andere optie volgens Marca.

Related posts

71 Comments

 1. Marc Overdwars

  10 miljoen voor onze bassispeler linksback die ook nog eens Argentijns international is?
  Wat een raar laag bedrag?!

 2. AFCA my World

  10 miljoen is echt veel te weinig.zo’n goede linksback vind je niet snel meer, bij 30 willen we erover nadenken ! ⚽️

 3. Zlatan4ever

  Ik snap uberhaupt niet dat alle spelers die Ajax maar kortgeleden van een contract heeft voorzien zoveel belangstelling krijgen van uit het buitenland? Ze hebben talent maar nog niks voor Ajax gewonnen en geen internationale prestatie’s geleverd in de CL

  1. Litmanen

   Eens. De Ligt, Frenkie, Neres, Ziyech, allemaal goede voetballers, maar alleen op nationaal niveau.

   In het nabije verleden bleken de geweldige talenten die wél verkocht werden hoogstens Europese subtop zijn.
   Hoogstens!
   Behalve Sanchez.

   1. Finidi

    Dat komt door die klote voorrondes volgens mij , kunnen ze mooi zien wat er nog zoal te koop is voor missc weinig!

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     In basis gelijk Finidi, alleen in deze voorrondes kunnen ze alleen maar kijken wat er niet te koop is, zelfs niet voor veel ???.

 4. Jur

  €10 miljoen ………….???? kunnen ze in Spanje zelf ook niet tegen de hoge temperaturen ?? …….Blijf lekker in je siësta ??

   1. AB

    Zonde van Feijenoord. Kost Nederland weer punten helaas.
    Gewoon erg dom om heir blij om te zijn.

    1. Zlatan4ever

     AB laat mij maar lekker dom zijn dan maar ik geniet van iedere nederlaag van Veinoort ?

    2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     AB, dus je hebt liever dat Ajax met mooi voetbal tweede wordt en geen eerste met slecht voetbal (verg Bosz Boer) en dan CL mislopen, om dan vervollgens te moeten gaan juichen voor PSV en Feyenooit omdat Ajax het in Europa moeilijk krijgt door lage NL score………..
     Goh apart en bijzonder.

     Simpel als Ajax zijn zaakjes op orde heeft nationaal en internationaal hoeven we helemaal niet afhankelijk te zijn van die grappenmaker uit Rdam en onder de rivieren.

     Idee al afhankelijk van die gasten.

     1. Jimmy1971

      Gelijk JMFD, als een Nl club europees speelt ben ik altijd voor de Nl club! Dat kinderachtige gedoe over Feyenooit enzo, het is toch alleen maar goed voor ons Ajax als we in de competitie zoveel mogelijk weerstand hebben en toppers spelen!! Anders worden we straks echt een voetballand als Luxemburg!
      Ik plaag Feyenooiters ook (ik ken er genoeg) als ze weer van ons verliezen, dit is wat voetbal zo mooi maakt (klasiekers enzo!)
      Maar nee, het zou nou nooit in me opkomen om een feyenoorder verrot te schelden of erger, dat is gewoon zielig (calimero) gedrag!!!!

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Jimmy ik scheld ook niet inderdaad en ook niet tegen Feyenoorders en jennen zeker. Ik ben in Europa alleen niet voor Feyenoord en PSV. Ik kan dat niet met mijn Ajax hart. Kan een hartafwijking zijn maar dat gaat echt niet.

     3. JohnDoe77

      Helemaal mee eens Jimmy!! Onbegrijpelijk dat andere fans niet begrijpen dat het succes van andere NL ploegen in Europa ook Ajax ten goede komt. Zie ons nu; al een ruime maand eerder als de andere ploegen in de weer omdat we drie rondes voor de CL moeten spelen… breekt ons later weer op! Hiermee worden onze kansen in de komende jaren alleen maar kleiner!

     4. Moosie

      wat een domme reactie ten eerste ben jij in Mokum geboren ?
      Ten tweede op dit moment door de intrieste resultaten van de afgelopen jaren zijn we zelfs als kampioen niet meer rechtstreeks geplaatst voor de CL.
      Dus elk puntje is nodig ook die van de andere clubs.
      Dus ik hoop dat fijenooit met 3-0 wint volgende 2 eek en dat pisvee iig de EL haalt

     5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Govert Flinckstraat. Ligt volgens mij in Mokum. PSV zit al min in EL dus je kan hopen op een nederlaag?. Hoeveel seizoenen heeft Ajax goed gepresteerd in Europa laatste 5 want daar gaat het om? Precies slechts 1 keer. En met die ene keer staat NL slechts paar tiende achter Oostenrijk. En heeft Ajax dermate hoge coefficient dat ze bijna elke voorronde geplaatst zijn en dan krijgen er ploegen als Graz, Luik etc.

      Als Ajax daar niet van wint hebben ze niks in Europa te zoeken. Staat dus allemaal los van PSV en Feyenoord.
      Mijn conclusie is zelfs volgende als Ajax heel goed presteert in Europa en rest niet zou dat genoeg moeten zijn voor min plek 11 in landen stand. Als Ajax dan kampioen speelt zijn we of rechtstreeks geplaatst of 1 voorronde tegen Borisov of iets dergelijks zie PSV.

      Even voor goede orde andere clubs kunnen wat mij betreft heel ver komen.

      En wat ironsich is. Jij gaat als echte Mokummer juichen voor een club waarvan je de naam niet eens gewoon wil opschrijven ? (Zie vaak Feyenooit en 010 voorbij komen).

      Dus ja er is in mijn Mokummer hart geen plaats voor welke juich actie dan ook richting boeren en Kuip club.

     6. Moosie

      Ajax is altijd gebaat bij sterke tegenstand nationaal ben jij nou zo dom of snap je het gewoon niet.
      Dit zijn de voorrondes hoe afgestompt kun je zijn maar nee het is goed dat ons voetbalklimaat steeds slechter wordt en wij 30 keer achterelkaar kampioen maar in Europa niets omdat we geen echte tegenstand meer krijgen in de nationale competitie.

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Beyern Munchen van Nederland willen we toch worden of niet? Jaren geen tegenstand meer maar in Europa vaak ver komend.
      Dat is mijn ideaal plaatje

      En nogmaals Ajax kan in zijn eentje, met evt hulp van andere dan die twee, ervoor zorgen dat we niet zo laag staan in Europa. Kijk wat mij betreft is het hele systeem onterecht. UEFA moet op basis van club coefficient de CL en EL indelen niet op basis van landen coefficient. Zou veel eerlijker zijn.

      Omdat de UEFA een krom systeem heb bedacht moet ik dan voor Feyenoord en PSV zijn? No way

      En nog even wat over tegenstand. Ajax periode 92-97 had nauwelijks tegenstand (oa 52 wedstrijden ongeslagen) zelfs in Europa niet. Guess what. Ik kon daar zeer goed mee leven. Ik blijf dromen dat die situatie ooit weer is.

     8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      En nog wat dit onderwerp gaat niet over gelijk hebben of krijgen of mensen dom of niet zijn. Dit gaat over gevoel.
      Ik kan als Ajacied niet voor die twee zijn onder geen beding. Voor- en nadelen doen er niet toe. Gevoelskwestie. Jullie kunnen dat wel. Nou prima geen probleem.

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      John ik begrijp jullie wel, ik denk alleen dat er andere wegen zijn om die voorrondes te voorkomen. Kijk naar punten die Ajax haalde in EL finale seizoen. Doe die eens maal 5, als Ajax top presteert in Europa. En dan zie je dat Ajax die gasten niet nodig heeft. Ander ding waar je als Ajax invloed op hebt. Wordt gewoon kampioen heb je maar 1 voorronde en nog een makkie ook. Beter is bij top 11 te staan dan ben je zo goed als direct gekwalificieerd als je kampioen wordt.

      Dus niet alleen gevoelsmatig (mag je sneu vinden) lukt het me niet voor die gasten te zijn. Ook cijfermatig hoeft het niet eens!

     10. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Waar staat dat ik juich zeug. Je zou me links laten liggen, weet je nog. Jij legt iedereen woorden in de mond die nooit gezegd zijn. Die mond moet eens goed dicht gemaakt worden. Ajax kan het nooit alleen simpele ziel. Maar ja, jij schrijft graag veel maar zegt uiteinelijk weinig. Wat je zegt klopt niet en is stupide.

     11. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Kwestie van kunnen rekenen en dan zie je dat het wel kan wat ik zeg. Je bent toch voor Feyenoord in Europa of niet? Er staat bij mij bijdrage niks verkeerds. Je zwgt het zelf. Wat mij betreft geen probleem. Ik kan alleen nooit voor Feyenoord zijn NOOIT. jij wel prima. We verschillen (gelukkig) wel in meer dingen.

     1. Moosie

      Dus eerst is hij een oplichter en leugenaar doe een flut rapport schreef.
      En nu ben je ineens fan.
      Er is volgens mij echt iets met jouw geheugen aan de hand.

     2. Indojood

      Dat wist ik in 2015 dat ie gelijk had. Toen werd ie hier afgemaakt door de anti-Cruijffbrigade. En die smerige tering Ten Have zette Ling nog even weg als onbetrouwbaar toen.

 5. Jur

  €10 miljoen ………….???? kunnen ze in Spanje zelf ook niet tegen die hoge temperaturen ?? …….Blijf lekker in je siësta ??

  1. JohnDoe77

   Niks lekker; gaat onze kans wat te stijgen op de ranglijst!!! Door dit soort wanprestaties spelen wij nu drie voorrondes voor CL deelname als tweede van NL!

    1. JohnDoe77

     Nouja, dat probeerde ik je dus net uit te leggen! Ze hadden eerst de punten voor NL veilig moeten stellen, daarna mogen ze afgaan. En dat gaan ze in de competitie ook, daar geniet ik zeker van. Maar dit raakt ook Ajax, dus ik “care” zeker!

   1. Finidi

    De gemiddelde kakkerlak is niet alleen voor feijenoord maar vooral gewoon tegen alles wat maar iets met Ajax te maken heeft dus het interresseert mij geen reet wat die gasten maken. En psv al helemaal niet. Winnen ze winnen ze en verliezen dan verliezen ze , boeie ze wensen ons meestal alleen maar onheil dus who cares!?

 6. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

  Off: Litmanen wat denk jij, na de winterstop, spelen Eijting en Veldman dan in de basis?

  1. JohnDoe77

   VelTman bedoel je? Of heb jij nog een interessante aankoop voor ons in het vizier? De zoon van die Veldman die in 2001 gestopt is maar even bij Piscee speelde?!

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Je snapt het dus niet. Korte uitleg: Wie noemt Eiting consequent Eijting en wie heeft altijd commentaar als Veltman, Veldman wordt genoemd.

    1. Litmanen

     AB, mijn correctie maakte steeds Eijting. Heb ik inmiddels aangepast naar Eiting.
     Maar fijn dat je hier tijd voor vrij hebt gemaakt. Zeer erkentelijk.
     Echt niet slecht voor zo’n debiel.
     Nog meer nuttigs?

     1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Goh, debiel ….. en dat voor iemand die zegt mooit te schelden. Hierboven ben je al blij voor je grootste vijand Ling. Wie is hier nu een debiel. Inderdaad. Maar doe super rb Veltman de groeten en laat hij het vooral heel rustig aan doen.

 7. Indojood

  Normaal gesproken zie ik ook liever dat NL clubs het goed doen in Europa. Deze keer was voor mij een uitzondering. Een club die volgens de Cruijff-visie werkt met de onterecht verguisde Tscheu La Ling, die nog steeds een rechtszaak heeft lopen met die kale NSB-er Ten Have. Even laten zien dat je met een beperkt budget gewoon aantrekkelijk en aanvallend kan voetballen. Dan is het prima dat Feyenoord hiervan het slachtoffer is. Zij haalden toch al nooit punten binnen voor NL. Dat zullen wij en de pisvlekken moeten doen.

 8. Amoebe

  Je kunt wel zien waarom ze ons voor joden uitmaken ?

  Gaat het over een transfer dan hangt iedereen er een bedrag aan.

  Ik heb alleen maar iets van houden of wegdoen.

  En ja er zijn natuurlijk offers you cant reffuse maar echt overal wordt hier met miljoenen gestrooid alsof het knikkers zijn.

 9. ajaxhoger

  Die zal ook wel weg zijn net voor het verstrijken van de transfer datum ,
  dat is trouwens ajax eigen .
  Dat is al veel meer gebeurd ,hou je hart maar vast jongens ,weer een mooi jaar tegemoed zien.

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Persoonlijk ben ik van mening dat ze niemand meer moeten verkopen. Maar dat is mijn mening.

Comments are closed.