There are no ads, please add some


Owusu per direct transfervrij naar De Graafschap

Leeroy Owusu verruilt Ajax per direct voor De Graafschap. Dat maken Ajax en De Graafschap bekend. De speler zelf liet via zijn Instagram account kort daarvoor al weten te vertrekken en bedankte Ajax voor de afgelopen 14 jaar. In Doetinchem tekent Owusu een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een extra seizoen. ‘We zijn blij dat de overgang van Leeroy eindelijk rond is. We zochten een talentvolle verdediger die al wel de nodige ervaring had. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij zo’n 100 wedstrijden betaald voetbal in de benen’, aldus een tevreden manager voetbalzaken Peter Hofstede. De Graafschap betaalt geen transfersom voor Owusu, aldus de Doetinchemse club.

 


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Speler in ruil voor drie punten in speelronde 33 op de Vijverberg? Want oh oh Sar en Overmars zijn zich rot geschrokken toen competitie schema bekend werd……snel dan maar speler gratis geven?

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Wsl omdaf hij niet goed genoeg is? Zegt wel wat dat hij naar De Graafschap gaat! Maar wat wel opvalt er gaan er steeds meer gratis weg! Slechte ontwikkeling!

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Dat moet het zijn 😄ik zal je vast een duimpje geven haha. Worden er weer paar gek

     2. Peter kopsterk

      Ik noem het maar jaloezie. Ik kan er ook niks aan doen dat ze mij veel duimpjes geven. Zit daar ook niet op te wachten. Interesseerd mij ook niet die 👍

     3. AB

      Dat is nu weer niet slim kopsterk. Gewoon je een regelige bijdrage en geen verdere reactie. Voor het eind van het jaar heb je je doel bereikt. Wel een tip: iets minder duimpjes per regel. Soms heb je meer duimpjes dan forumleden 😉

     4. Peter kopsterk

      Dan het toch eens tijd dat in je gaten houdt hoeveel mensen er kijken op een onderwerp op de site. Soms zijn het er 10.000. Maar ja, er zijn mensen die liever lopen zuigen en treiteren op dit Forum.

     5. dickst14

      Kopsterk ik begrijp dat iemand een duimpje geeft als iemand iets leuks zegt of iets wat relevant is of wat dan ook. Jij trapt alleen maar open deuren in en voegt niets toe. Toch heb je voor een opmerking dat voetbal op een voetbalveld gespeeld wordt bijvoorbeeld 250 likes.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Daarom dolletje anderen maken zich heel druk ovver duimpjes………lijken wel rugnummers 😂😂😂😂

 2. Prinsengracht

  Zijn opleiding heeft geld gekost. Daarom mocht er best een redelijke transfersom zijn. Zeker van die teringboeren die ons een titel hebben gekost.

Reageren is niet mogelijk.