There are no ads, please add some


Ajax-reserves kansloos onderuit in oefenduel tegen Wolfsburg

Ajax heeft vrijdagavond een oefenduel tegen Vfl Wolfsburg met 0-3 verloren. Bij Ajax kwamen de spelers binnen de lijnen die afgelopen woensdag tegen Sturm Graz niet in de basiself verschenen. 

Wolfsburg was de eerste helft de betere ploeg maar wist ondanks twee grote kansen van de van AZ overgekomen Wout Weghorst niet te scoren. Ook Ajax kreeg enkele kansjes en éém grote voor Zakaria Labyad, maar de rechtspoot schoot voorlangs. Ook na de rust kwam Wolfsburg beter uit de startblokken. Nadat Lamprou nog twee keer redding had gebracht was het Camacho die de bal na een uur spelen over Lamprou kon lepelen en Wolfsburg op voorsprong zette. Ook daarna bleven de beste kansen voor de Duitsers. Weghorst miste oog in oog met Lamprou. Daniel Gincze en Admir Mehmedi wisten wel het net te vinden. Zo verloor Ajax zowat kansloos met 0-3.

Opstelling Ajax: Lamprou; Kristensen, Schuurs, Blind, Wöber; Van de Beek, Ekkelenkamp, S. de Jong; Lang, Sierhuis, Labyad.


Gerelateerde posts

59 reacties

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ach gewoon zo doorgaan potjes om keizers baard kansloos verliezen en dan hup de CL in😃👍

 2. fjonkman

  Ik snap het nut van deze wedstrijdjes toch al niet hoor, je kunt van de wissels niet verwachten dat ze een op volledig op oorlogssterkte zijnde Wolfsburg van de mat kunnen tikken. Nutteloze wedstrijd en als Blind dan ook nog geblesseerd zou zijn, is het helemaal klote..

 3. Zlatan4ever

  NOS voert al jaren een anti-ajaxbeleid. Hoe negatiever hoe beter. Ze zijn in het verleden te enthousiast geweest over Ajax en daar werd enorm over geklaagd (uiteraard het meest uit 010) en dat betaald zich nu terug.

 4. Jimmy1971

  Tja een lopje over Lamprou, dat is een opstuiterende bal al bijna.
  Maar goed, toch prima dat iedereen zijn speelminuten maakt tegen serieuse tegenstanders !

 5. Litmanen

  Ben blij dat je positief blijft.
  Het betekent wel de slechtste voorbereiding ooit: geen enkel punt gehaald in alle oefenwedstrijden.
  Maar inderdaad, van het ijzersterke Sturm Graz wonnen we.

 6. Afcahooliguns

  Ga elkaar niet op dit forum afzeiken zeik kakkerlakken af op VI, heb je veel meer lol

 7. Litmanen

  Ik snap het verhaal niet helemaal. Als ik naar de begin opstelling kijk zie ik niet echt een tweederangs elftallen.
  Ik neem aan dat het voor Wolfsburg ook een oefenwedstrijd was.
  We kunnen wel denigrerend over de uitslag doen, maar Ajax wint geen enkel potje buiten Sturm om.

 8. SarAjax

  Word jij niet moe van jezelf litmanen deze potjes zeggen even veel als de wedstrijdjes van de f1. Sturm gratz was ook niks dus dat wil zeggen dat we geen van onze mannen al echt aan het werk gezien hebben. Dusssss noch reden voor negativisme noch reden voor positiviteit. Maar aangezien wij supporters zijn moeten we gewoon positief zijn want we hebben nog niks gewonnen maar ook nog niks verloren zo aan het begin van het seizoen.

 9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik begrijp waarom je sceptisch ben en idd slechtste voorbereiding ooit! Maar vaak is het echie dan andersom.
  Ik vind wel dat we een hele goede selectie hebben met goede mix in leeftijd en aanvullende kwaliteiten.
  Sturm stelde niet veel voor klopt maar bijv Rapid ook niet paar jaar geleden. We gaan het zien. Dinsdag Luik uit zal meteen grotere uitdaging zijn.

 10. KBouter

  Voetballers zoals Siem en Blind zijn geen winnaars , die trekken een reserve elftal niet mee naar grotere hoogten. Zitech of Tadic doen dat wel!

 11. AFCA my World

  Dan is het duidelijk waarom ze niet in de basis staan, motiveert misschien wel weer ! ⚽️

 12. Finidi

  Jongens er staat een mooi stuk in de Telegraaf met Tscheu la Ling en zen voetbalideeën. Sorry voor de notoire telegraafhaters onder ons maar best leerzaam voor de jongere fans onder ons die niks meer van Jopie willen weten😉

 13. Litmanen

  Absoluut. Als we die uitschakelen over twee wedstrijden zijn we echt een stap verder.
  Maar net doen alsof oefenpotjes niet gewonnen hoeven worden is hetzelfde als zeggen dat we geen oefenpotjes hoeven te spelen omdat het geen enkele zin heeft.

  Elke oefenwedstrijd speel je om te zien of de juiste mensen op de juiste plaats staan en of het door jou gekozen plan werkt om een tegenstander te verslaan.

  Nou, trek je conclusie….

 14. Finidi

  Mwah kost maar rond de 20 miljoen voor evt overgangsjaartje waarschijnlijk haha niet te geloven wat die gasten een geld hebben én gebruiken natuurlijk!

 15. Amoebe

  Eens Litmanen….

  Je kunt gewoon beter alles winnen met goed voetbal zodat alle automatismen er goed zijn ingeslepen straks.

  Het negeren is te makkelijk.

 16. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  😂😂😂zo zie je maar een zeer goede voorbereiding is ook niet alles. We gaan het zien va volgende week ZIN IN 👍

 17. AB

  Gefeliciteerd, je hebt het record van aantal bijdragen in twee dagen ruimschoots verbroken. Uiteraard is het aantal gebruikte woorden giga hoog en nooit meer te verbeteren door een ander. Dit heeft een naam: zelf geilheid. Je drang om reacties te plaatsen en te reageren op anderen, hoe zinloos en overbodig dan ook, is dwangmatig hoog. Jij kan niet zonder aandacht, je schreeuwt er om. Sterkte en ik hoop …… beterschap.

 18. Prinsengracht

  De redactie is niet erg scheutig met topics. Je zou bijna elkaar verbaal gaan afmaken omdat er verder niets te beleven is op het forum

 19. a.p.

  Prinsengracht n.a.v je opmerking over topics er moet wel een topic zijn, dat de forumleden elkaar verbaal aanvallen is ook mijn hobby niet. Verder vind ik het forum beslist leuk met al die verschillende meningen en opvattingen.

 20. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Had van mij ook gemogen Finidi, overigens staat er wel een artikel op AS over. Ik heb eens commetaren gelezen van supporters op die site. Nou daar zitten ook veel die het op zacht gezegd oneens zijn met elkaar over Ling en visie Cruijff. 😄

 21. JohnDoe77

  Jammer, maar tot nu toe spelen we ruk als het nergens om gaat en heel goed als het wel belangrijk is. Dus wat willen we nog meer?

 22. Litmanen

  Finidi, alsnog gelezen. Goed stuk met een hoop waarheden.
  Blijft een fenomeen die Ling.

  Laatst werd de vergelijking getrokken tussen de voetballer Ling en Ziyech.
  Voor Ling ging ik niet speciaal naar het stadion, maar bij mooi weer en zittend op de Reynolds kon je ongelooflijk genieten van die man.
  En je vreselijk ergeren.

  Het grote verschil tussen Ling en Ziyech is /was (en ik heb er echt over nagedacht) dat Ling humor had, die hij ook gebruikte tegen boze supporters.

  Als hij weer eens als een krant speelde, dan waren de kannonades niet van de lucht waarbij ” hee, haal dat stokje er eens uit Sateetje” een van de leukere was.

  Hij zocht dan oogcontact, stak zijn middelvinger lachend op en speelde vervolgens zijn tegenstander blind.

  Kijk, dan begrijp je je supporters. En daarom kon Ling een potje breken bij de fans.

  Ik hoop dat het hem goed gaat en dat zijn clubje 010 een lesje gaat leren.

 23. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  😂😂😂😂😂Litmanen met hem is het altijd JMFD+1 😂😂😂

 24. AB

  Lachen hoor Eug. Blij dat jij blij wordt van stupiditeiten. Gezien de hoeveelheid van je teksten en de lengte bevalt de werkloosheid je prima. Niet een keer tijd voor sollicitatiebrieven ipv teren op de belastingcenten?

 25. AB

  Ik hoop gewoon dat Feijenoord wint. Dat is goed voor het Nederlandse voetbal en dus ook voor Ajax. Zo ongelooflijk simpistisch en kinderachtig om Europees een Nederlandse club een Europese uitschakeling te wensen.

 26. Litmanen

  Simpisme, ik heb het opgezocht.
  Helaas, bestaat niet.
  Ik hoop dat dat clubje 010 zoek speelt. En dat mag in een vrij land.

 27. Litmanen

  En wat doe jij zoal de hele dag?
  Je gaat me toch niet vertellen dat jij in de tijd van de baas de hele dag op deze app zit?

  Als je iemands situatie niet kent AB, oordeel dan niet.

  Ga eens inhoudelijk reageren ipv al die onzin over lange teksten. Je begint het zelf trouwens al behoorlijk te leren.

 28. AB

  Ik zeg alleen wat ik er van vind. Meer niet. Knap van je dat je een woordenboek hebt gevonden.

 29. AB

  Hij gaf zelf aan als zelfstandige aan de slag te gaan. Duidelijk dat dat niet is gelukt. Dat jij nu nog niet weet dat ik eigen baas ben en er geen noodzaak meer is om te werken ……. bijzonder. Je gaat wel alle andere zaken van mij onthouden en dit niet. Je hebt mij er zelfs op aangesproken dat ik ermee zou lopen pochen.

 30. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Eens Litmanen, gaat me van ze leven nooit lukken om voor de ‘vrienden’ uit die Badkuip te juichen.
  ONMOGELIJK als Ajacied wat mij betreft. Come on La Ling! Laat mij maar eens zien hoe je een goed aanvallend elftal samenstelt met minimale middelen. Ik ben reuze benieuwd en verneder die mannen.👍

 31. AB

  Goh, ben ik alweer geen Ajacied. Rare mensen die varkentjes. Die juichen oohk heel erg selectief bij het Nederlands elftal denk ik. Kopbal van van Persie tegen Spanje was waarschijnlijk zwaar kuten klote. Een voetballiefhebber ziet zijn club als beste en graag winnen maar hoopt dat Europees Nederland hoge ogen gooit. Dat maakt de voetballiefhebber tot een ware supporter. Een Ajacied behoort standaard tot liefhebber van het voetbal en behoort een ware supporter te zijn. Maar ja, je mag hier andere clubs van alles noemen maar als zo’n supporter zelf hier wordt aangepakt is de wereld te klein. Alle scheldwoorden gaan hier over en weer als het om Feijenoord en PSV gaat maar owee als ze zelf zontoegesproken worden. Lichtelijk hypocriet met Eugie en Litmanen voorop. Schijnheilig noemt men dat ook, zie je ook veel in de kerkbankjes op zondag (niet iedereen maar wel veel).

 32. Litmanen

  Narcisme,:
  boos worden op de mensen die het niet met je eens zijn.

  altijd denken dat je gelijk hebt.

  De overeenkomst tussen AB en vGaal?

 33. AB

  Als je dit leest, lees je de def. van met name Eug en ook wel van jou.
  psyq.nl/persoonlijkheidsstoornis/narcistische-persoonlijkheidsstoornis

Reageren is niet mogelijk.