Ajax en Standard Luik verplichten buscombi

Ajax speelt dinsdag de uitwedstrijd tegen Standard Luik en mocht je mee willen dan moet je een buscombi aanschaffen. De Telegraaf bericht dat:’Beide clubs hebben besloten geen losse kaarten voor beide duels in de derde voorronde van de Champions League te verkopen. Ajax en Standard Luik nemen duizend supporters met een zogenoemde buscombi mee naar hun uitwedstrijd.’ In het verleden is er weleens wat onenigheid geweest tussen supporters van beide teams en daarom raadt Ajax ouder ernstig af om kinderen mee naar Luik te nemen.

Related posts

40 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

   Zo overdreven vind ik het niet.. Mag blij zijn dat er überhaupt nog supporters mee mogen na de vechtpartijen van vorige keer.

   1. Litmanen

    En dan roepen om een kampioensfeest op het Museumplein.
    Weer even terug naar de realiteit van vandaag.

  2. Ajax 1

   Vorige keer was ik niet bij de uitwedstrijd maar wel een jaar of 15 geleden op een zomeravond, vriendschappelijk. Was een puinhoop…..geen domme d

 1. D de J

  Helemaal niet overdreven. Jammer is alleen dat nu iedereen de sjaak is, liever zou je zien dat de daadwerkelijke idioten die het elke keer verpesten voor de rest aangepakt worden..

 2. Zlatan4ever

  Als ze afraden om kinderen mee te nemen is dat wel heel vervelend voor “een niet nader te bemoemen persoon”

  1. Peter kopsterk

   Altijd erg jammer dat je eerst naar amsterdam moet. Vanaf ons normaal 1 3/4 uur. Zo zonde dit.

 3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  OFF TOPIC:
  Nummer 10 op shirt bij Ajax is hot. Tadic heeft bij onderhandelingen geeist nummer 10 te krijgen, Ziyech en zaakwaakwaarnemer paar weken terug geinformeerd, de mannen waren niet blij!
  Bron VI. Soms heel soms maar zijn voetballers net kleuters?……
  Maar goed als forum lid betaamt wel een mening geven.
  Eens met Marc dat die eis ingewilligd kon worden. Nu samen Ajax naar CL schieten !!!!!

  1. vak411

   Hakim wilde toch weg? snap wel dat ze nummer 10 aan Tadic gaven. hoop nog steeds dat Hakim blijft. volgens mij is er geen probleem, er staat alleen dat Hakim het er niet mee eens was. meer niet. pers heeft weer wat gevonden.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ja klopt vak 411 daarom kon Marc het ook makkelijk beloven, alleen denk ik dat Marc hier ook niet handig is. Was wat mij betreft niet nodig erbij te vermelden dat Hakim en zaakwaarnemer (wat doet die trouwens bij zo een overleg/mededeling?) daar niet blij mee waren.
    Hij had het bij uitleg kunnen houden die jij nu ook geeft. Dus niet alleen pers vindt wat Marc voedt het nu ook beetje.
    Verder wat mij betreft te kinderachtig voor woorden om er lang bij te staan. Ik zie het al weer voor die vragen na een wedstrijd of training over fucking rugnummers ???

     1. Litmanen

      Ach Eug. Als spelers over dit soort zaken hun zaakwaarnemer meenemen, dan vraag je je wel eens af: ,Wat zouden wielrenners denken als ze tegen een berg opkleunen, zoiets van “als ik morgen geen blauwe bidon krijg dan ga ik naar huis”????

      Die gasten, en dan bedoel ik ook de sterren van Barça en Madrid etc. denken allemaal dat de wereld stopt als ze hun speeltje niet krijgen.

      Ga gvd voetballen voor je dure geld!

    1. Amoebe

     Grappig….als ze geen volledige openheid geven is het hok te klein en als ze volledige openheid geven is het ook niet goed.

     Beetje spijkers op laagwater zoeken dit!

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Amoebe ik ben voor zoveel mogelijk openheid, dus op zich eens. Maar dan wel openheid met toegevoegde waarde. Dat is dit dus niet. Ik zie eerst volgend interview met Hakim al weer voor me…dat is dus nergens voor nodig. Gelukkig haastte Overmars zich om er meteen achter te zeggen “ik heb waardering hoe Hakim met deze mededeling is omgegaan”. Die laatste zin op zich geeft wat mij betreft al aan dat Marc wsl beetje schrok van zijn eigen openheid?anyway geen issue. Op naar de CL

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Seizoen onder Bosz schat ik in. Ellende thuis en uit, even schuldvraag daargelaten

   1. Ajax 1

    Zie mijn reactie boven. Jaar of 15 geleden was het echt een puinhoop daar. Mij vrouw was mee, die is nooit meer meegeweest daarna…..

    1. Litmanen

     Snap ik. Maar ik heb het meegemaakt in de Arena toen de F-side hun huidige vak opeisten.
     Buiten mijzelf waren toen tientallen mannen, vrouwen en kinderen voor het laatst in een stadion.
     “Eigen supporters” in elkaar tremmen onder het toeziend oog van Michael van Praag die hun vervolgens hun zin gaf.

     Er is niet zoveel veranderd in al die jaren. Nog steeds worden normale supporters weggejaagd uit de stadions.

     En de heren bobo’s doen of hun neus bloed en ze schenken nog eens in….

     Mensen aanraden niet hun kind mee te nemen is bij voorbaat zwichten voor geweld.

    2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Ja Ajax1 zo gaat dat al jaren. Elke club heeft zo zijn ‘lieverdjes’ zie verhaal Litmanen. Ik liep bij laatste Milan – Ajax over lange weg naar stadion en toen had een Milan supporter een eigen neergestoken want die ging veiendachappelijk om met een Ajacied. Mes stond nog in zijn lichaam. Mijn vriend en ik hadden beide onze vrouw mee….
     Ja zelfs als Den Bosch tegen Oss speelt is er ellende.
     Waar gaat dit allemaal over? Anyway dus logische beslissing. Kan gewoon niet anders meer

 4. Ajax 1

  Kijk de oude ‘das’ magazines maar terug….stond een mooi verslag v die wedstrijd. Probleem was dat luik verkoop aan het stadion deed, dus alle sv-en konden komen. Bovendien eerste wedstrijd in adidas toen, dus veel protest. De stenen vlogen heen en weer. Tot 01.00 uur ‘s nachts vastgezeten in dat kutstadion.

  1. thebig127

   Dat werd idd een latertje toen ?
   De pepperspray douche in het vak was ook niet echt aangenaam toen

    1. Ajax 1

     En de Luik supporters alle auto’s met nederlandse kentekens slopen in de stad, terwijl wij werden vastgehouden in het stadion. Gelukkig stond mijn auto op parkeerplaats van een hotel.

 5. Melles19

  Simpelweg een terechte maatregel. Niet altijd even soepel gegaan. Het afraden om kinderen mee te nemen vind ik dan ook een terecht advies. Is enkel en alleen een advies om de jeugd veilig te stellen in een zogeheten ‘risico wedstrijd’. Top gedaan!

  1. Litmanen

   Ik snap het niet meer. Overmars heeft nu tachtig keer geroepen dat er maar één te koop is, maar al die clubs zijn alleen maar geïnteresseerd in de andere tien spelers uit de basis.

 6. Iedereen heeft een mening

  Toch mooi, kunnen we de bussen voor het doel parkeren komt er geen belg doorheen. ???

Comments are closed.