Gametalk Sturm Graz – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond de returnwedstrijd  tegen Sturm Graz. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  Sturm Graz – Ajax begint woensdagavond om 20:30 uur.

 


Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

58 Comments

 1. Ajax Fortuna

  Hoop dat Vogel woord houdt. Als Graz gaat Sturmen krijgen Blind en Tadic alle plek on de bal goed neer te leggen en keihard naar 2-0 te counteren, zodat het meer een koel briesje wordt 😛

  1. Bakkie

   Klopt, maar ze moeten niet naar achter (op de counter) gaan hangen, dan maak je het onnodig moeilijk. Maar inderdaad, als Sturm gaat aanvallen kun je ze in de omschakeling hard pakken!

  1. Mr Ajax

   Ja dat is een wonderbaarlijke combi zo op het gevoel, of dat in de praktijk ook zo is, ik hoop het heel erg!

 2. Jimmy1971

  Zou mooi zijn als ze nu ook een europese uitwedstrijd zouden domineren, uit is het toch vaak billenknijpen..

 3. KBouter

  Neres gewoon op rechts, ophouden met dat domme gegoochel met spelers op de verkeerde posities!

  1. Ajax 1

   AD zegt dat neres er niet in staat en labyad speelt. Maar ja, dat is ook een feijenooit krant…

  2. Bakkie

   Totaal niet met je eens! Ten Hag koos vorige week voor dynamiek, Neres en (vooral) Ziyech liepen overal waardoor het heel moeilijk te verdedigen was.
   Meer verassing en meer creatieve vrijheid, weg met vaste posities en taken!

 4. Zlatan4ever

  Ajax moet 2 x 45 minuten aan de bak. Dus hoog tempo, vroeg storen en vooral de kansen benutten want die komen er

  1. JohnDoe77

   Nouja, weet niet of je de vorige wedstrijs gezien hebt; Neres was het zwakste van het veld!

     1. AB

      Ajb dus niet weer op links laten starten. Speelden toen echt met 10 man de eerste helft terwijl in het begin Ziyech op rechts stond te verpieteren.

    1. JohnDoe77

     Dat klopt, toen speelde hij beter. Maar over de hele wedstrijd was het niet veel. Maar goed; het verwijt van Yor2002 over vriendjespolitiek is nergens op gebasseerd blijkt maar weer!

 5. Iamsterdam2015

  Ipad mee het strand op hier op Curacao (tja je hebt luxe paarden en werkpaarden) en gaan!!! Succes mannen!!!!

  1. AB

   Het wordt 3-1 na een 2-0 ruststand en in de 60e minuut 3-0 voor Sturm Graz. Daarna in de 92e minuut een zindere actie tussen Frenkie, Ziyech en Tadic met Sierhuis als eindstation. Volgende ronde in the pocket en vele supporters met dun in de broek.

 6. -buitenkantje rechts-

  Verwacht dezelfde opstelling als de thuiswedstrijd.. Tadic en Blind zullen weer invallen..
  Misschien een invalbeurt voor Labyad.. Geloof niet dat ten Hag Neres uit de basis haalt.
  Uitslag 1-2

  1. AB

   Opstellng kan nu beter dan de heen wedstrijd. In mijn ogen onverstandig om zelfde basis de wei in te sturen. Schone krijgt nu bij lange na de vrijheid niet zoals in de thuiswedstrijd en komt dan handelings snelheid te kort. Frenkie onder druk als cv lijkt me ook geen goede optie. Je kan nu meteen enorm crea middenveld gaan spelenterwijl dat ook voetballers die een bal willen her/veroveren. Tegen deze tegenstander ideaal. Maar … we zullen het zien.

  1. Ajaxbest

   Jaah het is weer aleen op ziggo ajax ze shirtsponsor. Ik hoop op een mooie voetbal westrijd dat weer winnen met goed voetbal

 7. AB

  Laten we nu maar bidden dat een idioot ook eens geluk kan hebben. Frenkie als cv in een wedstrijd waar straks vol druk wordt gezet op de verdediging lijkt me ook niet echt de beste optie. Blind heeft bij MU vaak (niet afgelopen seizoen) verdienstelijk als cv gespeeld, lijkt me logischer op die plek.

   1. Moosie

    nou ik gun het jou ik gun het iedereen maar ik heb er een hart hoofd in ik dacht eens kijken of ze mij ook een azijnzeiker vinden maar valt mee.
    ik zou Zyech trouwens op de bank zetten want die speelt toch alleen voor zichzelf
    en dan ook nog eens slecht en de Ligt ook die wil alleen maar weg ?

     1. AB

      Mag je vinden hoor, geen probleem? maar ik vind Frenkie geen cv en bij sterkere tegenstanders daarvoor te zwak. Je ziet nu ook dat bij beetje druk dat de verdediging niet zeker is. Ik zou het huis niet kopen ??

     2. Ajax 1

      Ik zie hem ook liever op het middenveld, maar de rust die hij uitstraalt aan de bal is echt lekker. Ook onder druk laat hij zich niet gek maken hoor, omdat hij gewoon waanzinnig lekker kan ballen.

 8. Ajaxbest

  Doordat Donny van de Beek vorige wedstrijd wat minder presteerde zit hij op de bank de best spellers moet te spelen zo geweldige voetbalt van beek niet

Comments are closed.