Jong Ajax wint nipt van de Koninklijke HFC

Jong Ajax heeft gistermiddag een oefenduel tegen de Koninklijke HFC uit Haarlem nipt gewonnen. De jonge Ajacieden hadden het lastig met de Haarlemmers die tot twee keeer toe terug kwamen van een achterstand, maar uiteindelijk werd er gewonnen door twee doelpunten van Victor Jensen en één doelpunt van Sebastian Pasquali: 2-3. Bij Jong Ajax stond Daley Sinkgraven (foto) in de basis maar werd al na 25 minuten gewisseld. Wat de exacte reden was is nog onduidelijk.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski (45.Owusu), Bakboord (60.Kühn), Solomons (45.Kemper), Botman, Bakker (45.El Maach), Pasquali, Jensen, Sinkgraven (25.Ylätupa), Pereira (60.Nunnely), Bijleveld (60.Schouten), Johnsen (45.De Wit).

Koninklijke HFC – Jong Ajax 2-3 (1-1)
20. Jensen 0-1
43. Versteeg 1-1
55. Jensen 1-2
60. Tadmine 2-2
63. Pasquali 2-3

Related posts

5 Comments

 1. AjaxKat

  Tja we hebben het gezien bij het eerste. De oefenperiode mag slecht verlopen, als je de wedstrijden maar wint die ertoe doen.

 2. Wenen 1995

  Leuk dat Sinkgraven weer speelminuten heeft gemaakt. Vind ik echt een speler voor Ajax 1. Bijna elke actie van hem heeft een aanvallende intentie.

  1. Litmanen

   Eens. Was voor mij een openbaring op linksback.
   Verdedigend minder dan Nico, maar veel meer voetballer.
   Goed gezien van Bruins Slot.

Comments are closed.