Orejuela overweegt terugkeer naar Colombia

In Colombia denkt men dat Ajax-verdediger Luis Orejuela(22) waarschijnlijk terug gaat keren naar de Colombiaanse voetbalcompetitie (Fútbol Profesional Colombiano). Volgens het Colombiaanse medium El Deportivo is de reden dat er nu gekeken worden naar de mogelijkheid om terug te keren naar Colombia dat Orejuela bij Ajax weinig kans heeft op speelminuten.

Orejuela werd vorig jaar zomer aangetrokken door Ajax, maar wist zich nooit in de basis te knokken. ‘Hij kwam al snel op de bank en speelde zijn minuten in Jong Ajax. El Deportivo verwacht dat Orejuela geen trek heeft om nog een seizoen zijn wedstrijdjes in Jong Ajax te spelen en vragen om een transfer. Zijn oude club; Deportivo Cali, zou een optie zijn maar ook Atlético Nacional wordt genoemd. Ajax betaalde vorig jaar 3,65 miljoen euro voor de rechtsback die bij Ajax nog tot een contract heeft tot medio 2022.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

29 Comments

    1. Litmanen

     Ik vind hem een stuk beter dan Kristensen.
     Die jongen heeft een halve wedstrijd in het eerste bij en tegen AZ thuis uitstekend gespeeld.

    2. dickst14

     wat dan? 2 miljoen salaris 5 miljoen aankoop. zou mooi zijn 7.000.001 dan verdienen we een euro. Maar ik denk dat we er zomaar 6 miljoen verliezen.

 1. rvdlinden72

  zelfs journalisten kunnen niet eens meer schrijven of zoals velen de naam va het land uitspreken hahaha het is geen Columbia maar Colombia!!!!!

  1. Litmanen

   Maar het is Washington, compleet geschreven, één woord én een hoofdletter.

 2. Prinsengracht

  Gaan we nu alles overnenen wat buitenlandse sensatieblaadjes publiceren?

 3. AFCA my World

  Goed voor 4 miljoen mag hij vertrekken,hij heeft het gewoon niet,is een middelmatige speler ! ⚽️

 4. Melvis

  Niet elke aankoop slaagt en voor 3,65 miljoen kun je nog eens een gokje nemen. Met bijv. de aankoop van Sanchez ruimschoots goedgemaakt. Feit is wel dat die jongens uit Zuid Amerika meer aanpassingsproblemen hebben over het algemeen, ook met de taalbarrière…..dus is en blijft een gokje.

 5. -buitenkantje rechts-

  Waarom Orejuela en Kristensen zijn gekocht is mij een raadsel.. Als je ziet hoe nu Mazraoui RB speelt. Had ook liever Zeefuik nog wat tijd gegeven..Samen met Veltman heb je dan drie spelers voor deze positie.
  Aankopen als Tadic en ook Blind prima! Aankopen voor de breedte als Orejuela en Kristensen is geld over de balk smijten..

  1. Litmanen

   Eens, maar Zeefuik was wel erg ongecontroleerd in zijn tackles. Kost veel kaarten.
   Misschien wordt hij bij Groningen volwassen wordt.
   Kopen we hem terug.

   Orejuela en Kristensen zijn een soort van paniek aankopen. Maar normaal gesproken zou Veltman weggaan. Er waren wat serieuze contacten in de Bundesliga.
   Maar de kruisband kost hem een jaar.
   Ondanks de vele kritiek val je je geen buil met hem.Op rechts.

   Maz. is een middenvelder. Hele leuke voetballer, maar komt verdedigend nog wel wat te kort. Hij ontwikkelt zich wel snel op deze manier.
   Geen idee wat er verder aankomt vanuit de jeugd op rechts.

    1. Zlatan4ever

     AB, had nog even op vakantie gebleven. Was lekker rustig…??‍♂️

     1. Bakkie

      Op elke reactie van Litmanen reageren is nogal kinderachtig. Hoe oud ben je, AB?

 6. Ajaxfoort

  Ik moet zeggen dat hij wel wat weinig geduld heeft. Als je jong bent is het niet ongewoon dat je eerst een tijdje ergens anders gaat rijpen. Bovendien moet hij wennen aan een ander land. Als je je dan na 1 seizoen al te groot vindt voor Jong Ajax dan geeft dat te denken!!

  1. Bakkie

   Het is toch duidelijk dat hij het eerste niet gaat redden? En dat heeft ie zelf ook door…

Comments are closed.