Open dag Ajax: Let op de weersverwachting

Gezien de extreme weersomstandigheden die morgen worden verwacht, laat Ajax weten dat sommige festiviteiten op de open dag afgelast kunnen gaan worden. ‘De Ajax Open Dag vindt plaats op zaterdag 28 juli. Gezien de weersverwachting, waarbij er onweersbuien worden voorspeld, houden we jullie op de hoogte en komen we met updates in de loop van vrijdagmiddag en zaterdagochtend. Bij onweer wordt er een gedeelte van het buitenprogramma verplaatst/afgelast. Dit in verband met de veiligheid van alle aanwezigen. Wij adviseren bezoekers om alvast rekening te houden met de mogelijke regen- en onweersbuien.’ 

Related posts

5 Comments

  1. Finidi

    Ach weet je wat? We schuilen wel in de busineslounges met een hapje , drankje en lekkere dingen van moeder natuur!?Hadden we wel verdiend na zon seizoen dacht ik zo?

  2. Ajax 84

    Prima dat we allemaal op de hoogte gehouden worden ! We gaan dit jaar zowel het kampioenschap als de beker pakken ! Dat gevoel heb ik helemaal. Alleen wel die oude foto van de arena weg hoor jongens , de JOHAN CRUIJFF arena is natuurlijk nu wel even een stukkie anders dan dat lelijke ding !

Comments are closed.