Ajax verliest besloten oefenduel van Konyaspor (Incl video)

Ajax heeft donderdag een besloten oefenduel verloren van het Turkse Konyaspor. Op Sportcomplex de Toekomst werd het 0-1 voor de Turken.  Daley Blind en Kaj Sierhuis, die tegen Sturm Graz geen of weinig speelminuten kregen, hadden een basisplaats tegen Konyaspor. Dusan Tadic kwam niet in actie.

Opstelling Ajax: Van Leer; Kristensen, Schuurs, Blind (65. Bakker), Wöber (82. Orejuela); Ekkelenkamp (82. Jensen), Gravenberch, S. de Jong (65. De Wit); Labyad (65. Johnsen), Sierhuis (65. Pereira), Lang.

Bekijk hieronder de samenvatting

Related posts

26 Comments

  1. Jimmy1971

    Goed dat de spelers zo gelijke minuten maken en oefenen met buitenlands voetbal!

  2. Lilpatje

    zoals je ziet zeggen oefenpotten helemaal niets, en zijn ze perfect voor het uitproberen van verschillende activiteiten. 25 Juli heb ik een hele goede pot gezien in de ArenA en daar draait het om 🙂

    1. Ajax 1

      Precies; dat was de enige wedstrijd die telde tot nu toe, en die was mooi. Maar lekker dat er zoveel oefenwedstrijden zijn op niveau; goed voor de tweede garnituur om tegen behoorlijke tegenstanders te spelen en goed voor jongens die v blessures terugkomen of niet helemaal fit zijn nog.

  3. Huntie

    Maar ja jammer maar het gaat om de echte wedstrijde ik vond ajax heel goed spelen tegen sturm met een beetje geluk kopte huntelaar er nog 2 in na twee mooie voorzetten van tadic en zieyech

  4. Huntie

    Maar als zieyech de volgende wedstrijd tegen sturm weer geweldig speelt is ie weg geloof mij maar

  5. Ajaxbest

    Lol ik snap er ook niks van wat strikera bedoeld ?? die heeft te veel gedronken

    1. ems

      So far so good, maar cursus abn lijkt me niet overbodig. Hopelijk is zijn engels beter te verstaan?

  6. Forever nr14

    Natuurlijk heb ik ook genoten afgelopen woensdag, maar om nu alleen op basis van deze wedstrijd, alles maar voor lief te nemen pfff sorry daarvoor ben ik al meer dan 37 jaar Ajacied. Ik blijf twijfelen aan Ten Hag.

    1. Litmanen

      Je bent niet alleen. Hij heeft vanaf januari helemaal niets gepresteerd en werd woensdag door een scheidsrechter gered.

      En dan wordt hier geroepen: Gun hem tijd. Had Keizer maar zoveel tijd gekregen.
      Met deze selectie moet Ome Joop ook kampioen kunnen worden.

  7. Vak 120

    Zolang we de wedstijden winnen waar het omgaat vind ik het oke!! Wel raar dat we bijna nog geen oefenpot winnend afsluiten..maar oke,hou dit vol,ik ben nog te vrede?

  8. Zlatan4ever

    Ook met deze opstelling tegen Konyaspor dien je te winnen en laten wij ons niet doodstaren op die ene wedstrijd tegen Sturm Graz. Voorlopig eerst maar zorgen dat wij daar ook punten pakken. In de thuiswedstrijd een hoop gemiste kansen en 2 lucky goals geeft nog geen 100% vertrouwen…

Comments are closed.