Gametalk Ajax – Sturm Graz: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond de eerste echt belangrijke wedstrijd van het seizoen tegen Sturm Graz. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  Ajax-Sturm Graz begint woensdagavond om 20:30 uur.


Related posts

23 Comments

 1. JohnDoe77

  Wordt een “heet” avondje in de JC ArenA, dat staat vast! ? Maar wat we ook allemaal op te merken hebben -en kritisch volgen mag- morgen in de ArenA staan we als één man achter ons Ajax! Hopelijk de start van iets moois!

  1. Bakkie

   Zo is het, JohnDoe!
   Er is een hoop twijfel over Ten Hag en ook mij heeft ie nog niet kunnen overtuigen, maar de kans van slagen is het grootst wanneer we onze club en dus ook onze trainer volop aanmoedigen. Wat we nodig hebben is een paar overwinningen, dan komt het vertrouwen vanzelf. En met de huidige selectie kan het dan een heel mooi seizoen worden

   1. ajacied078

    ten hag doet het niet alleen he. selectie moet het samen doen met staf en directie

 2. Zlatan4ever

  John Doe77 , ik zou met 100% achter je positieve houding willen staan, maar de voortekenen zeggen iets anders.
  Maar wij gaan er voor ! ????

   1. Bert Betondorp

    Dat had het moeten zijn voor war meer zekerheid ja toch wenen 1995

 3. Finidi

  Als ze maar winnen en het liefdt met oogstrelend Ajaxvoetbal? maar denk dat die Tirolers met de bus komen dus zal wel moeilijk worden. Kom op jongens WINNEN !!

 4. Charka53

  Wat het gaat worden ik zou het niet weten maar ik hoop dat Ten Hag ons verrast met een gretig en een goed voetballend Ajax en wens daarom iedereen veel succes en een leuke avond.

 5. AB

  Ik ga naar de wedstrijd vanavond en hoop op een mooie wedstrijd en mooie uitslag maar eerlijk gezegd ben ik maar van één ding zeker: ik neem een biertje. Over een goede uitslag van de wedstrijd heb ik grote twijfels.

 6. Melvis

  Opstelling wordt pas last minute bekend? Wat denken jullie, wat wordt de opstelling??

 7. AB

  Onana
  Mazraoui de Ligt Wober Tagliafico
  Vd Beek Eijting F. De Jong
  Ziyech Huntelaar Neres
  Wöber mag geen probleem zijn in deze wedstrijd. De tegenstander zal er niet
  vol op klappen.

 8. AFCA my World

  Hoewel ik niet achter ten hag sta ! Sta ik wel achter Ajax ,nix twitter je moet er gewoon bij zijn !

 9. Bert Betondorp

  Toch nog een minpuntje. Door het falen van klaas jan de hunter had SIERHUIS veel eerder moeten spelen. Invallen in de 87e minuut is toch weer een blunder van ten Hag. Maar het hele team hulde, verrassend goed gespeeld

Comments are closed.