Ajaxvrouwen krijgen versterking uit Finland

Iina Salmi heeft vandaag een contract voor 1 jaar getekend bij Ajax. De middenvelder uit Finland komt over van het Finse PK-35 Vantaa waar sinds dit jaar speelde. Ze heeft 4 interlands gespeel en kwam ook uit voor  de Zweedse clubs Limhamm en FC Rosengård. ‘Ik houd van de speelstijl van Ajax, met balbezit en positiespel. Ik heb 2 seizoenen in Zweden gespeeld voordat ik terugging naar mijn oude club in Finland. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, en daarom ben ik nu hier! Ik weet dat Ajax een grote en traditionele club is, met een duidelijke speelwijze. Ik houd van de speelstijl met balbezit en positiespel. Ik ben een creatieve middenvelder dus de stijl past bij me. Dat heeft me geholpen om voor Ajax te kiezen’ zegt de 23-jarige Finse op de clubsite.

Related posts

33 Comments

 1. a.p.

  als ik nog aan Jari Litmanen denk, hoop ik dat zij ook zo goed wordt. Succes bij ons Aller Ajax

  1. Indojood

   Valt niet mee hier, aan de echte Jari Litmanen denken met die zeikkut die hier meelult op dit forum.

   1. Prinsengracht

    Daarom begrijp ik soms niet dat jij je niet beperkt tot je eigen clubje van gelijkgestemden. Daar heb je immers geen last van Nietmanen.

    1. Indojood

     Bashen en schelden doen we allemaal wel eens, alleen een beetje verstandig iemand misbruikt daarvoor niet de naam van een legende. En nee, je kunt geen lid worden.

     1. Prinsengracht

      Mijn punt is dat je geen last hebt van Nietmanen als je hier niet bent. Daarnaast weet je echt wel dat ik nooit overwogen heb om me aan te melden bij jouw clubje. Not my cup of tea.

    1. dickst14

     Hij heeft gelijk. Jou nutteloze commentaren hebben altijd iets wat totaal geen affiniteit heeft met de echte Jari Litmanen. Hopelijk weet hij niet wat een onzin en racisme in zijn naam gepubliceerd wordt door een hulpbehoevende.

  1. Prinsengracht

   Bedoel je dat je dan hier geen berichten meer over de dames hoeft te zien??

   1. Koning Haarms Wolfs

    Eigenlijk wel ja, PG. Weinig interessant, dat vrouwenvoetbal.

 2. Dagrump

  Huntelaar
  Tadic Neres
  VdBeek Shone Ziyech
  Nico Blind De ligt Mazzouri
  Onana
  Dit moet toch te doen zijn ! Toch !

   1. SarAjax

    Blind en tadic spelen niet. schöne word echt te langzaam. En ik zou gewoon met dolberg starten anders krijgt hij nooit ritme. Oja en maz is echt een middenvelder tegen emmen kan je hem linksback opstellen niet voorronde championsleague

  1. dickst14

   Ja als Dolberg geblesseerd is dan is dat ook mijn opstelling. Misschien wel Sierhuis ipv Huntelaar.

Comments are closed.