There are no ads, please add some


Ajax en Johan Cruijff ArenA stellen warmteprotocol in

Morgenavond neemt Ajax het op tegen Sturm Graz en daarbij worden de spelers door duizenden supporters gesteund. Deze supporters krijgen het niet makkelijk omdat de temperatuur in de Johan Cruijff ArenA flink op kan lopen door de hittegolf die Nederland in zijn greep houdt. De Telegraaf meldt hierover: ‘Ajax en de Johan Cruijff ArenA stellen morgenavond een warmteprotocol in tijdens de wedstrijd Ajax – Sturm Graz. Het kan bij de huidige temperaturen flink opwarmen in de ArenA. Daarom blijven de buitendeuren en de vier wangen (hoeken) van het stadion open voor extra ventilatie. Bezoekers van de Champions League-kwalificatiewedstrijd wordt luchtige kleding geadviseerd. En wat bij normale temperaturen niet mag, is nu bij uitzondering toegestaan: plastic flesjes water mogen mee naar binnen, en kunnen bij de wc’s bijgevuld worden. Medewerkers van het stadion zullen bekertjes water uitdelen.’


Gerelateerde posts

20 reacties

 1. Jeroen68

  Kunnen ze de supporters niet gewoon een koud biertje aanbieden ? Als troost voor de slechte resultaten van de afgelopen 4 jaar.

   1. Charka53

    Dat zou niet goed zijn omdat als het resultaat niet is zoals we hopen de dwazen onder ons de boel gaan afbreken dus hou het bij water .

    1. Litmanen

     Eens, er zijn supporters die zelfs van evenementenbier over hun thee water gaan.
     Zet de hoge druk er maar op, ik zit thuis😁😁😁

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik heb al weken een warmteprotocol.. Koelkast 2 graden kouder en dagelijks een paar extra koude Corona’s met schijf limoen..
  😎🍻

 3. AJAXForever61

  Laat het maar een hete avond worden. En hopen en bidden dat we ondanks alle kritiek op Haggie een topseizoen krijgen na 4 jaar afzien!🍻

 4. a.p.

  Guido ik heb al ruim 40 jaar een seizoenkaart en zit in vak 125, en sinds 1996 kom ik in de Johan Cruijff Arena,. De stewards lopen met verboden te roken om hun rug maar Durven niet op te treden of er wat van te zeggen.

Reageren is niet mogelijk.