Klaassen in beeld bij Werder Bremen als opvolger Delaney

Davy Klaassen staat voor een vertrek bij Everton. Gisteren wisten wij al te melden dat de dagen van Klaassen bij Everton geteld lijken. Klaassen is in beeld bij Werder Bremen. zo meldt het gerenomeerde Duitse Bild. De club zoekt een opvolger voor de Deen Thomas Delaney, die coor 20 miljoen naar Borussia Dortmund is gegaan. Sportief directeur Frank Baumann wil niet op het gerucht reageren. “Ik geef geen commentaar op namen. We hebben momenteel niets te melden.” Klaassen vertrok in de zomer van 2017 met hoge verwachtingen naar Everton maar kon nimmer overtuigen bij The Toffees. Zijn contract in Engeland loopt nog vier jaar door.

Werder wil twaalf miljoen euro betalen voor Klaassen, plus drie miljoen aan bonussen. De oud-Ajacied zou daarmee de duurste aankoop uit de clubhistorie worden. Voor Klaassen ligt een contract tot medio 2022 klaar. Hij kan 3,5 miljoen euro per seizoen gaan verdienen. Mocht de transfer doorgang vinden dan moet Everton een fors verlies slikken op Klaassen, aangezien het vorige zomer nog 27 miljoen overmaakte naar Amsterdam.

De 25-jarige Klaassen kwam in zijn eerste jaar bij Everton slechts zestien keer in actie in het eerste elftal. “We gaan later deze week beslissen welke spelers in onze plannen passen. Soms is het geen gemakkelijke taak als je iemand moet vertellen dat er geen perspectief is, maar ik vind dat ik eerlijk moet zijn naar alle spelers”, aldus technisch directeur Marcel Brands tegenover de Liverpool Echo.

Related posts

14 Comments

 1. AjaxKat

  Hopen voor hem dat de transfer lukt en dat de Duitse competitie hem beter ligt. Gewoon lekker in het buitenland een carrière opbouwen en gepokt en gemazeld weer terugkomen bij Ajax. Kan ie alle jonkies weer op hun flikker geven als ze naast hun schoenen gaan lopen op het veld.

 2. Wenen 1995

  Hoop dat Klaassen verstandig is en deze optie serieus overweegt en niet denkt dat er nog wel iets beters langskomt. Mooie club in een mooie competitie.

 3. Charka53

  Dat zou mooi zijn voor Davy kan hij weer spelen en hopelijk voor hem zijn oude vorm weer terug vinden .

 4. Finidi

  Ik denk dattie daar beter tot zen recht komt dan in engeland qua voetbal, blijf het wel een belachelijke berg geld vinden trouwens.

 5. JohnDoe77

  Prima ploeg voor hem, net een stapje lager maar toch nog wel een gerenomeerd team. Hopelijk kan hij vanuit Duitsland weer bouwen!

Comments are closed.