Johnsen ziet verhuur niet zitten

Dennis Johnsen gaat komend seizoen voor zijn kans in het eerste elftal van Ajax. Door de blessure van Hassane Bandé krijgt de jongeling van coach Ten Hag ook de kans zich te bewijzen. Met een tijdelijke verhuur is Johnsen niet bezig, zo benadrukt hij. De Noorse jeugdinternational hoopt vaker te mogen meetrainen met Ajax 1. “En dan ga ik hopelijk veel minuten maken in het eerste. Dat is waar mijn focus op ligt.”

Johnsen kan het prima met Ten Hag vinden. “Het is een goede man. Hij is erg streng, maar dat is goed. Hij is tactisch sterk, dus ik denk dat het een mooi seizoen gaat worden”, vertelt hij aan Football-Oranje. Ajax nam Dennis Johnsen bijna een jaar geleden over van sc Heerenveen. De aanvaller kwam in zijn eerste seizoen in Amsterdam 27 keer in actie met Jong Ajax in de Jupiler League, waarin hij zeven keer scoorde en acht assists gaf. Hij speelde tot dusverre vier duels in het eerste elftal.

Related posts

10 Comments

 1. 5lager

  De enige die ik erg goed vond spelen tegen walsall.
  Hij deed het erg leuk op de links buiten positie.
  Is volgens mij een blijvertje!

 2. Wenen 1995

  Toch denk ik dat verhuren wel een goede optie is. Aan een club als Willem 2 bijvoorbeeld: Lekker veel vlieguren maken en dat sterk terugkomen. Klinkt goed, toch?

 3. 5lager

  Ik hoop eigenlijk dat hij die vlieguren bij ajax krijgt nu bande geblesserd is. Denk dat hij dat wel aan kan. En ben er van overtuigd dat hij meer kan leren van de ervaren spelers dan van de spelers van willem 2.

 4. ajacied078

  groot gelijk we hebben maar 1 linksbuiten en dat is deze johnsen. met wegvallen bande heeft hij alle kansen om zich in ajax 1 te spelen. jeugd inpassen op juiste moment nou dit is een kans.

 5. JohnDoe77

  Prima dat hij voor zijn kansen gaat, zal ook wel moeten. Wel jammer dat TH hem niet meegenomen heeft op het trainingskamp. Dus of die band zo geweldig is dan…

 6. AFCA my World

  He he dat mocht tijd worden,hij hikt al een tijdje tegen Ajax 1 aan,hopelijk krijgt hij zijn kansen nu ! ⚽️

 7. Ajaxfoort

  Ik vind het niet echt een knaller hoor, die Johnsen. Ik zou zeggen: verhuur maar een jaartje.

 8. Kapstein

  Ik zie hem na de komst van Tadic niet erg veel kansen meer krijgen. Jammer wat het is een prima speler.

Comments are closed.