Besiktas doet bod van 2 miljoen op Siem de Jong

Vanuit Turkije worden de geruchten steeds sterker dat Besiktas bezig is om Siem de Jong te verleiden tot een transfer. Volgens zowel Turkisch Football als Kartel Bakisi moet Siem de Jong het middenveld van Besiktas van een kwaliteitsimpuls gaan voorzien. Ajax verlangt drieënhalf miljoen, terwijl Besiktas twee miljoen heeft geboden.

De Jong komt sinds zijn terugkeer nauwelijks toe aan spelen en zou een transfer wel zien zitten. Hij heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Ajax maar lijkt ook komend seizoen weinig kans op speeltijd te gaan krijgen.

Related posts

26 Comments

  1. Ajax 1

    Dit lijkt me een prima oplossing voor allen. En dan ziyech een jaartje langer en we hebben 5 goede spelers om de 3 middenveld posities te bezetten (vd beek, ziyech en/of f de jong aanvallend, en daley of lasse verdedigend). Tadic en labyad zijn buitenspelers wat mij betreft en mazraoui onze rechtsback, voor wie zich afvraagt waarom ik die niet op het middenveld noem. Lekker!

  2. Wenen 1995

    Met alle respect voor Siem: Stik erom en hopelijk veel succes in Turkije. Hij beseft toch wel dat zijn kansen in Ajax 1 nihil zijn en een voetballer wil toch voetballen?

  3. Charka53

    Dat zou ik maar doen hoor Siem is voor Ajax van waarde geweest maar na zijn terugkeer is hij niet meer wat we gehoopt hadden en hij verdient meer dan bankzitten .

  4. ajacied078

    voor siem een mooie kans om nog even te cashen in turkije en om eerlijk te zijn ook goed voor ajax als hij vertrekt. eiting is hem voorbij in de pickorde en het middenveld is toch al dik bezet.

  5. Iedereen heeft een mening

    Jammer dat Siem na al die blessures niet meer zijn niveau kan halen. Rond de 2,5 miljoen met klein doorverkooppercentage, kan Siem in Turkey nog lekker ballen en cashen.

  6. AFCA my World

    Strik er omheen en laten gaan,heeft niet genoeg gebracht, bye bye siem ! ⚽️

  7. Joep

    Zijn terugkeer is geen succes geweest. Jammer maar helaas. Mooi als hij nog naar besiktas kan gaan

  8. Kapstein

    Bij PSV is hij het voetballen verleerd. Nog slechts 1 goede pot gespeeld (tegen Ajax) en daarna was het niets meer.

Comments are closed.