‘Gerucht rond Pedrinho is onzin; een schot hagel’

Vrijdag wisten enkele media het gerucht uit Brazilië te melden dat Ajax een bod op Corinhtians-aanvaller Pedrinho had verdubbeld naar twintig miljoen euro. Dit gerucht zou zelfs zijn bevestigd door Will Dantas, de manager van Pedrinho. Het eerste bod van tien miljoen euro zou al snel van tafel zijn geveegd en ook het bod van twintig miljoen euro wordt niet geaccepteerd.

Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf heeft op Twitter laten weten dat er op dit moment geen sprake is van een mogelijke transfer van Pedrinho naar Ajax. De journalist doet de geruchten rondom de Braziliaan af als ‘een schot hagel’.

Related posts

6 Comments

 1. marcussboss

  Ik weet ook niet wat ik er van had moeten vinden. Ik neem aan dat er directe versterkingen rondlopen voor dat geld en dan nog vind ik het erg veel geld na al die uitgaves! ben benieuwd wat er nog bij gaat komen, mocht dit gebeuren natuurlijk..

 2. Zlatan4ever

  Voor 20 miljoen kan je wel iets beters krijgen, daarnaast lijkt mij niet des Overmars om een 1e bod van 10 miljoen te verdubbelen naar 20 miljoen in een 2e bod…

  1. Jimmy1971

   Inderdaad Zlatan, plus dat de vraagprijs 50 miljoen schijnt te zijn, dan is het lastig openen met 10 miljoen..

  1. JohnDoe77

   Laten we dat hopen! Een jaartje met Ziyech erbij zou wel top zijn! Ben benieuwd hoe hij zich gaat vermaken met een topper als Tadic en Daley erbij!

Comments are closed.