There are no ads, please add some


Overmars geeft duidelijkheid: ‘Eerst maar eens veertig wedstrijden spelen voor Ajax’

Marc Overmars heeft een duidelijk signaal afgegeven en is er alles aan gelegen om de huidige selectie van Ajax bij elkaar te houden. Op Hakim Ziyech na is een transfer van andere spelers onbespreekbaar, zo heeft Overmars laten weten aan De Telegraaf.

‘Er is de laatste tijd interesse voor met name Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek maar ik heb naar alle partijen gecommuniceerd ‘Not for sale’. Deze jongens zijn nu 19, 20 jaar en we staan nu op het punt dat we zeggen we verkopen niet. Laat ze komend seizoen eerst maar een veertig wedstrijden spelen voor Ajax’. Of Hakim Ziyech bij Ajax blijft is nog steeds een vraagteken maar wat Overmars betreft is de middenvelder ondanks zijn vertrekwens welkom bij Ajax. ‘Hakim krijgt nog tot 1 september om zijn droom waar te maken. Als hij die niet kan realiseren, dan houden we hem met alle plezier hier. Ik denk dat we hem hard nodig hebben dit seizoen, want hij kan op verschillende posities spelen’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

50 reacties

  1. Litmanen

   Hij is nog nooit zo overtuigend geweest.
   Ziyech mag weg, voor de rest is ook vijftig miljoen niet genoeg.
   Ten Hag weet nu wat er verwacht wordt, al probeert hij zich nu al in te dekken door te zeggen dat 010 en 040 ook heel sterk zijn.

  2. dickst14

   Er zijn er die willen een standbeeld voor Overmars. Heb net The Wolves tegen Ajax gezien. Overmars is ook degene die Ten Hag wilde.
   Ik zie totaal geen lijn geen bezieling en geen voetbal.
   Enige voordeel is dat het alleen maar mee kan vallen. Maar ben bang dat het Europese seizoen gelijk al afgelopen is.

   1. Litmanen

    Over Ten Hag zijn we het hier allemaal wel eens: geen Ajax trainer.
    Ik wilde Daley even zien anders was ik al veel eerder afgehaakt.

   2. ajaxhoger

    Helemaal gelijk Dick, er is geen speld tussen te krijgen ,waardeloos is het

 1. Ajax 1

  Goed zo. Klasse overmars. Ik vind als Ajax zich daaraan houdt dit keer, dat we allemaal vol achter de ploeg en beleid gaan staan, want dit is echt anders dan de afgelopen jaren.

  1. Bakkie

   Klopt helemaal, Ajax 1. Dan zou het de eerste keer in jaren zijn dat we als supporter een keer niet genaaid worden door Overmars & co. Met deze selectie kan het een topseizoen gaan worden! Maar tot 1 september houd ik mijn hart vast, want “not for sale” heb ik vaker gehoord…

 2. a.p.

  Dit is duidelijkheid…nu kunnen we gaan bouwen op weg naar de 34e titel met willende spelers

 3. Koning Haarms Wolfs

  Klinkt goed en nu afwachten tot eind augustus of het gaat lukken…

 4. Iedereen heeft een mening

  Dat wordt dus “kijken, kijken maar niet (te) kopen”. 😂😂🤡🤡

 5. Wenen 1995

  Stel dat er een bod komt op 1 van die spelers van 50/60 miljoen en de speler wil ook heel graag. Is het dan verstandig om de tranfer te blokkeren en een teleurgestelde speler in je selectie te hebben? Verder kan dat een negatief signaal afgeven naar de andere spelers, zo van: Bij Ajax komt je niet weg als je weg wilt. Laat duidelijk zijn dat ik de houding van Overmars toejuich, maar het is niet zo zwart-wit.

 6. Charka53

  Klare taal Marc en wel je poot stijf houden hoor we zijn er nu wel klaar mee om steeds weer te horen dat dan die en dan de andere weg wil nu alles bij elkaar houden en prijzen gaan Winny.

 7. Iamsterdam2015

  Juist!!! Het is een keer klaar met die poppenkast. Kluivert was de laatste Jan Klaasen die denkt weg te kunnen. 50 m

 8. Iamsterdam2015

  Juist!!! Het is een keer klaar met die poppenkast. Kluivert was de laatste Jan Klaasen die denkt weg te kunnen. 50 miljoen helemaal niets…….
  Overmars goed bezig kerel!!

 9. -buitenkantje rechts-

  Ondertussen 1-1 in een draak van een wedstrijd tegen Wolverhampton.. Waarbij de Engelsen het betere van het spel hebben..
  Misschien dat we nog twee spelers moeten kopen.. Dat helpt vast!

  1. ajaxhoger

   Raad ik ze niet aan , kopen toch spelers die er geel flikker van kunnen , overmars is ook een rotte appel , die moet ook vertrekken samen met sarrie .

 10. M800M

  Leuk, krachtige uitspraken voor de buhne. Maar begin verdomme eens met een goede trainer. Als er nou een beetje goed gespeeld zou worden willen spelers uit zichzelf misschien blijven en hoef je helemaal niet zo stoer te zeggen dat ze aan hun contract worden gehouden. Zo kan het ook. Maar nee net weer zo’n ongelofelijke matige kut(oefen)wedstrijd. Vreugdeloze ellende op het veld, geen enkel blijk van een tactiek of lijn in het spel… en jaja bosz verloor ook oefenwestrijden maar toen zag je tenminste wel zijn visie langzaam duideijk worden. Nu helemaal niets! diepe diepe zucht. ‘Ga eerst maar eens 40 wedstrijden spelen’. Pfff, Als je er daarvan 20 verliest, en dat zit er dik in op deze manier, heeft een speler daar weinig aan hoor..

 11. gast

  Frenkie stond als cv. Die wil dus alsnog weg. Daarna Blind als cv ….. ach ja.

 12. Hanski

  Wie is er ooit kamioen geworden in voorbereiding? Echt met dit elftal gaan we kampioen worden…hoe vervelend dat ook is voor alle “supporters” op dit forum…velen zien ons Ajax liever op z’n bek gaan omdat trainer niet uit Adam komt, omdat El Gazie verkocht is, omdat Jonk op paling vist, omdat Blind een ECHTE ajacied is, omdat Zyech zo goed is dat alle topclubs hem niet willen, pizza bakkers niet alles te zeggen hebben..
  Als iedereen oprecht Ajacied is steun je je club!!!

  1. dickst14

   Jij hebt er nog nooit wat van begrepen en als ik dit weer lees zal je dat ook nooit doen.

   1. ajaxhoger

    Juist Dicks alweer gelijk , die worden echt geen kampioen met dit zooitje ongeregeld , ze doen ,maar wat , er zit totaal geen voetbal in,terwijl er toch goeie spelers lopen .
    Dit ziet juul de korte nog

   2. Litmanen

    Je kunt kopen wat je wilt maar volwassen voetballers die het een en ander hebben meegemaakt nemen deze trainer niet serieus.
    En dat is op het veld goed te zien.
    Hopelijk trekken de routiniers dit Ajax door die eerste ronde heen.
    Aan Ten Hag zal het niet liggen.

 13. Zlatan4ever

  Overmars is goed bezig.
  Maar als de geldbuidel blijft rinkelen zal hij toch overstag gaan. En Ziyech de tijd geven tot 1 september is mij te coulant want hij zou dan in de weg staan voor de gene die wel voor Ajax hebben gekozen

  1. Litmanen

   Eens, maar uit die gedachte kun je opmaken dat er in de plannen geen rekening is gehouden met een langer verblijf van Hakim.
   Ben alleen bang dat als er nu geen club komt dat die er in augustus ook niet is.
   In elk geval geen Europese subtop.

 14. Voorland

  Tot nu prima werk geleverd door Overmars. Ten Hag moet het nu waar maken.

 15. Indojood

  Tsja, een partij aankopen en een nietsnut als trainer. Het lijkt me beter als Ten Hag gewoon niet op de bank gaat zitten en hopen dat de spelers in de geest van Jopie gaan voetballen.

  1. ajacied078

   die tijd komt niet meer terug helaas. laat ze eerst maar eens een team maken van deze spelers ipv los zand. ze hadden bosz moeten houden. beter met opgeheven hoofd op je bek dan dit.

  2. ajaxhoger

   Niks op tegen tegen aankopen Indojood , we hebben wel kwaliteit nodig ,maar de trainer kan er helemaal geen reet van , die laat messi en ronaldo nog slecht voetballen .

 16. Hanski

  Ajacied078…beter Bosz helemaal eens…maar roeien met riemen die je hebt…telkens afgeven op ten Hag geeft spelers excuus om niet te presteren “tja ligt aan trainer etc”….geen gezeik, gewoon maximaal presteren, zo belangrijk is trainer toch ook weer niet hoor ik dedkundigen vaak zeggen😉

  1. JohnDoe77

   Dat gezeik over PB toch steeds… we hebben Ten Hag; misschien een echte kans geven en niet na een half (klote) seizoen afserveren? Naast EL is PB ook met afstand geen landskampioen geworden!

 17. Forever nr14

  Als je nu nog niet ziet dat spelers niets extras doen voor deze trainer, omdat hij er zelf niets van snapt, daardoor!

 18. JohnDoe77

  Geen speld tussen te krijgen! Maar er zijn vast de nodige “fans” die Marc willen afbranden…

  1. -buitenkantje rechts-

   Gelukkig ben jij een echte fan.. alle supporters die zich kritisch opstellen me het over de balk gooien van Miljoenen zijn nepsupporters.. Je hebt er kijk op John! 👍

 19. Kuper47

  Frankie de Jong is al verkocht,nu kijken of we de prijs van die Braziliaan kunnen drukken.

Reageren is niet mogelijk.