There are no ads, please add some


Vermeulen: ‘Aankopen Ajax leggen hoofd Ten Hag op hakblok’

Met het aantrekken van Daley Blind en Dusan Tadic heeft Ajax behoorlijk wat ervaring ingekocht en móet de club dit seizoen kampioen van Nederland worden. Er zijn geen excuses meer om opnieuw naast de titel te grijpen, aldus Arno Vermeulen, chef sport van de NOS.

‘Met de komst van Blind en Tadic heeft Ajax de selectie voorzien van een karrenvracht aan ervaring maar is het elftal ook een stuk sterker geworden. Ze moeten nu kampioen worden anders hebben ze echt een probleem. De komst van de 29-jarige Tadic en de één jaar jongere Blind halen de gemiddelde leeftijd weer omhoog. “Het is nu, ook omdat Klaas-Jan Huntelaar al werd gehaald, niet meer een speeltuinelftal qua leeftijd’.

‘Het is aannemelijk dat er nog spelers vertrekken, maar mocht dat niet gebeuren, dan heeft Ten Hag een luxepositie. Ajax zit echt met Hakim Ziyech in de maag. Want als hij alsnog blijft, is hij misschien zelfs wel overbodig. Ik ga ervan uit dat Hirving Lozano nog vertrekt bij PSV, waar ook Marco van Ginkel is weggevallen. Dat moeten ze maar in evenwicht zien te kopen. En bij Feyenoord zoeken ze toch in een heel andere prijscategorie. Het hoofd van trainer Erik ten Hag ligt met deze aankopen echt op een hakblok’.

Bron: NOS


Gerelateerde posts

42 reacties

 1. Wenen 1995

  Hij heeft wel een punt: Wij zijn waarschijnlijk sterker geworden en de concurrentie zwakker…..

 2. nick-afca95

  Hoezo ziyech overbodig. Bande is uitgevallen dus daar zou Tadic kunnen spelen.
  Onana
  Mazraoui de Ligt Blind Tagliagico
  De jong
  Van de Beek Ziyech
  Neres Dolberg Tadic
  Ik zie op deze manier het probleem niet hoor. Ik hoop van harte dat Hakim nog een jaartje blijft.

 3. AjaxKat

  Rare redenering van Vermeulen. Hoofd van Hag ligt sinds het verlies in Eindhoven op het hakblok. Ik denk dat hij echt Europees (liefst CL-) voetbal moet halen anders zijn zijn dagen geteld. Ik geloof echt niet dat hij dan nog het seizoen mag afmaken.
  En de transferperiode duurt nog heeeeeeel lang. Ik zie Onana, De Ligt, F. de Jong het liefst blijven maar je weer het nooit; het duurt nog echt lang. Ziyech beschouw ik als verkocht. Elke wedstrijd dat hij nog meespeelt is mooi meegenomen. En aan de andere kant; zo’n noemenswaardig WK was het ook weer niet voor hem, mischien dat clubs dan minder geinteresseerd zijn.

 4. Ajax 1

  Bij Ajax hoort druk en als je daar niet om kunt gaan, moet je uberhaupt niet daaraan beginnen. Het is de enige club van Nederland waar meedoen om een kampioenschap ieder iaar moet en je ze ook moet pakken de helft van de jaren minimaal.

 5. Litmanen

  Maar hij heeft wel gelijk. Ten Hag is nu 7 maanden bezig en heeft een ijzersterke selectie.

  Geen enkel excuus meer. Geen prijzen? toedeledoki.

 6. Charka53

  Wat Vermeulen vindt is niet belangrijk maar wat wij vinden is belangrijk en wij willen goed voetbal zien en met resultaat en daar hoort zeker de titel bij .

 7. De Ajacied

  Klopt idd Litmanen
  Maar Vermeulen zijn hoofd mag bij NOS ook op de blok hoor even zo met Leo Driessen
  2 super irritante gasten
  ❌❌❌

 8. Forever nr14

  Charka53, dit ga je gegarandeerd niet met deze trainer krijgen, geloof mij maar.

 9. Peter kopsterk

  Als er geen spelers weggaan moet hij toch echt met deze selectie kampioen worden.

 10. Iedereen heeft een mening

  Ja, als er geen grote groepen geblesseerd raken, is alles minder dan kampioen worden einde Ten Hag.

 11. Afcajax64

  Ach wij zullen wel weer zien, wat de “ vedetten “ heb het niet zo op met blind, sorry😎

 12. Finidi

  Ik vind die Vermeulen een grote lul maar nu heeft ie gelijk, er is geen excuus meer voor wat anders dan het kampioenschap.

 13. Emilio4Ajax

  Komt niet vaak voor Nietmanen, maar voo een keer heb je helemaal gelijk al denk ik eel dat ook Ssr en Overmars in de spiegel dienen te kijken sls dit Ajax geen kampioen wordt…👍😉🤫

 14. Koning Haarms Wolfs

  Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben. Toch hoop ik, dat we SG een enorm pak op hun lazer geven… TH is niet mijn favoriet, maar ik gun hem wel het succes met Ajax. Met dit team moet het TH lukken.

 15. Koning Haarms Wolfs

  Wel eentonig, dat FdB, Ajaxpers….maar hij heeft ons wel 4 schalen opgeleverd. Dat staat buiten kijf. Waarom verkies jij FdB boven Bosz? Het voetbal onder Bosz was zoveel mooier. En was hij gebleven, dan waren we met echt Ajax-spel en -gogme kampioen geworden volgens mij.

 16. Jimmy1971

  Ten hag kan einde van het seizoen pas echt beoordeeld worden, ik heb er op 1 of andere manier toch wel vertrouwen in!

 17. -buitenkantje rechts-

  Dom gelul van Vermeulen.. Sinds wanneer is het trwns nieuws als hij iets zegt?
  Als Ajaxtrainer moet je altijd presteren. De schuld aan de selectie geven? Dan ben je ongeschikt.

 18. dickst14

  Nou SarAjax, de eerste 3 letters van jou nickname zijn verantwoordelijk voor de meeste ellende. Hij kan alleen gered worden door plaatsing Europees voetbal en het kampioenschap. Zonder Sar had Bosz er nog geweest.

 19. JohnDoe77

  De witte Chinees… 😁 Ziyech overbodig? En dat mag “chef sport” van de NOS acteren? Bizar! In geen enkel Nederlands team is een speler met de kwaliteiten van Ziyech “overbodig”.

 20. Zlatan4ever

  Sinds wanneer heeft Arno Vermeulen verstand van voetbal ? Nog nooit op een zinnige uitspraak kunnen betrappen

 21. beni

  Ijzersterke selectie door blind terug te halen, spelen er genoeg in de eredivisie van hem zijn niveau. En Tadic, ik moet het nog zien laten ze eerst maar eens die voorronde championsleague doorkomen.

 22. beni

  Hou op man waardeloze trainer, anti voetbal. 4 schalen door puur geluk, PSV stond iets van 12 punten voor en verspeelde alles. Feijenoord idem dito. En vergeet Europa niet stonden gewoon voor lul.

 23. Bakkie

  Dat denk ik niet, Onze Johan forever
  Ten Hag heeft nu een ijzersterke selectie, maar daar moet wel een team van gesmeed worden. En daar is tijd voor nodig.

 24. ajacied078

  ik zou 442 pakken met tadic op 10. kan onze andere aankoop labyad af entoe invallen voor dolberg dan heb je mega snelheid voorin.

 25. gast

  Blind heeft nog niet eerder cv gestaan en Tadic rendeert niet 100% als lb. Enige oplossing is Frenkie verkopen, Blind linie naar voren (die zetten ze nooit op de bank met dat prijskaartje) en Tadic lm. Probleem blijft lb maar dan daar maar Labyad of een jonkie.

 26. gast

  Oh ja, het wordt dan banken voor vd Beek. Ajax heeft zich wat op haar hals gehaald hoor met dat warrige aankoopbeleid.

 27. ems

  Bakkie, dat was altijd al het geval. Elk jaar vielen de beste spelers af en moesten we weer opnieuw “smeden”. Dus geen EU voetbal Ten Hag ophoepelen

Reageren is niet mogelijk.