Darren Sidoel maakt overstap naar Reading FC

Darren Sidoel heeft per direct de overstap gemaakt naar Reading FC. Het jeugdige talent kwam afgelopen seizoen zestien keer in actie voor Jong Ajax en maakte tevens speelminuten voor Ajax O19 in de UEFA Youth League. Sidoel heeft een driejarig contract getekend bij de club uit het Championship, zo maakt Reading bekend op de eigen website.

Bron: Reading FC

Related posts

16 Comments

 1. Wenen 1995

  Als je kansen op Ajax 1 bijna 0,0% zijn, dan kies je eieren voor je geld. Lijkt mij wel een okay keuze, succes Darren!

  1. Peter kopsterk

   Hoop dat hij slaagt bij Reading maar toch aan de jonge kant om nu al de stap te maken.

 2. _Diesel_Delft_

  Geen verkeerde keuze. Wie is er overigens huidig trainer bij Reading?

 3. AFCA my World

  Je kunt het maar niet tegen houden,maar word wel irritant allemaal ! ⚽️

  1. Mr Ajax

   Kan die mooi rijpen en als die echt goed is mag die terug komen, succes daar Darren

 4. -buitenkantje rechts-

  Sinds Stam is er de Stamroute… Sidoel maakt daar nu gebruik van. Betwijfel of het verstandig is. Liever een andere eredivisieclub

 5. Prinsengracht

  Jammer dat hij vertrekt. Ik vind hem een goede verdediger. Een Ajax verdediger ook. Snel genoeg. Techniek genoeg. Inzicht. En grijpt ook in. Ik zie hem graag spelen. Maar ja…..

 6. Charka53

  Mooi voor Darren als je kandidaat bij Ajax nihil zijn ga je naar een club waar je wel een kans krijgt en we weten ook dat Ajax vaker aan het shoppen is dus moet je wel erg goed zijn wil je een kans op een plek in Ajax 1 krijgen.

 7. Mokum69

  Het lijkt erop dat veel spelers er weinig vertrouwen in hebben een kans te krijgen onder Ten Hag. Ze zien ook dat een spelers als Kaj Sierhuis geen vertrouwen krijgt dus ze gaan op zoek naar wat anders.

 8. -buitenkantje rechts-

  Blind als CV?
  We hebben Schuurs gekocht..Wöber gekocht.. Viergever verkocht.. nu Sidoel verkocht..

  Dat terwijl Blind nog nergens CV heeft gespeeld.. Waar is de logica? Behalve het tevreden stellen van trainer en supporters..

  1. gast

   Blind is puur gekocht omdat ze de supporters aankopen hebben beloofd. Dat hierdoor mogelijk talentvolle spelers eerder vertrekken neemt men op de koop toe. Pappa Blind zal in deze aankoop een flinke vinger in de pap hebben gehad en voor mij smaakt die pap dan voor geen meter meer.
   Als ik in de schoenen van Frenkie zou staan zou ik zsm vertrekken als de kans zich voordoet. 16 miljoen zal sowieso nooit op de bank plaatsnemen, die opdracht heeft ten Hag op zeker gehad. Zolang Ziyech er nog is, zijn Blind, Tadic en Ziyech zeker van een basisplaats al dan niet op hun beste plek.
   Blind als cv is zelfmoord.

Comments are closed.