There are no ads, please add some


‘Barcelona wil spelers betrekken bij transfer De Jong’

FC Barcelona heeft al meerdere keren te horen gekregen dat Ajax niet van plan is om Frenkie de Jong deze zomer te verkopen. De Catalanen weten echter niet van wijken en hebben nu diverse spelers aangeboden om de transfer van De Jong alsnog te laten slagen.

Naar verluidt schat directeur spelerszaken Marc Overmars de transferwaarde van Frenkie de Jong  op 50 miljoen euro en dat is voor Barcelona te gortig. Echter wil men nu diverse spelers betrekken in de deal en hoopt het zo de prijs nog iets te kunnen drukken. Munir El Haddadi stond in het verleden in de belangstelling van Ajax en zou evenals Sergi Samper kunnen worden betrokken in de transfer van De Jong. Ook de naam van Marlon (een 22-jarige Braziliaanse verdediger) is gevallen. Barcelona wordt al maandenlang gelinkt aan De Jong en volgens Catalaanse media wil de club op 25 juli (de dag van Ajax – Sturm Graz) een bezoek brengen aan de Johan Cruijff Arena.

Bron: Mundo Deprtivo


Gerelateerde posts

76 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Lazer op met al die naampjes en die poen. Laat Frenkie hier gewoon blijven!

  1. Dagrump

   Helemaal mee eens!! KHW!! Ajax moet er alles aan doen om Frenkie nog 2 jaar te behouden !!

   1. Finidi

    Ben best ook fan van Barca maar Haddididadda mogen ze houden want die is overal mislukt volgens mij en meneer vond toen ook Ajax onder zen nivo

    1. Mr Ajax

     Ja wat moet je met die net niet spelers die zich te goed vinden voor ons aller ajax, we hebben groeibriljantje en daar gaan we voor!

 2. _Diesel_Delft_

  Vier jonge knullen, dat dan weer wel maar ook vier spelers die een goed salaris zullen bedingen. Daarnaast … wil je zo je jeugdopleiding verloochen en voorbij lopen? Nee toch zeker?

 3. Iamsterdam2015

  Het lijken wel muggen. Maakt niet uit wat je doet, ze blijven terug komen….. 50 miljoen of niks dooeeiiiii…. o nee, adioooooos

  1. Jimmy1971

   Frenkie moet eerst eens 2 jaar basis spelen bij ons voordat hij gaat! Verder zijn we tot nu toe nog niet veel opgeschoten met de 2de garnituur van Barca..

    1. Jimmy1971

     Onana, was jong Barcelona, geen 2de garnituur en ze waren ook heel boos dat hij weg ging! Was dus geen krijgertje..

     1. Litmanen

      Onana had nu nog steeds Jong Barça gespeeld, dus tweede garnituur.
      Voor ons niet, maar wel voor hun.

 4. Indojood

  Die idiote koopdrift die er nu gaande is zal ervoor zorgen dat talenten als Frenkie Barcelona als een serieuze optie gaan zien. I.t.t. velen hier ben ik helemaal niet blij met de gang van zaken. Het zoveelste verraad aan Cruijff en alles waar Ajax ooit voor stond.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Je hebt gelijk, maar aan de andere kant, als je niets wint, de trainers telkens worden ingeruild, de sfeer hierdoor minder goed is….dan gaan de talenten ook weg, Indojood. En dat heeft Jopie ook niet gewild.

   1. Indojood

    Onzin. Cruijff zou hiervan gruwelen, hij vond eind 2015 al dat ze van het padje waren geraakt en heeft toen gevraagd dat zijn naam niet meer zouden verbinden aan Ajax.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Toch was Jopie erg succesvol bij Barca, de club die ook alleen maar inkocht, zowel als speler en als trainer had Jopie daar succes. Geloof me, hij zag ook echt wel de kracht van strategisch inkopen, anders was Barca ook nooit in de top belandt. Ja, investeren in de jeugd, maar zeker ook slim inkopen.

     1. Litmanen

      Eens Koning. Wordt wel eens vergeten. Johan had principes maar Barcelona heeft zich daar nooit door laten leiden.
      Hij liet Ajax wel vallen maar Barcelona nooit.

      Dat geeft meteen aan dat dát nooit de reden is geweest van de breuk.

      Bij Barça had Cruijff veel minder macht dan dat hij bij Ajax wilde hebben. Ik ben er heel erg voor verketterd,maar ik blijf bij mijn standpunt dat niemand op 1500 km afstand een zo ingewikkeld bedrijf kan leiden.
      In Amsterdam gebeurt elke dag wel iets, daar moet je bovenop zitten.

      Cruijff heeft onbeschrijfelijk veel betekend voor Ajax, maar hij was ook maar een mens met al zijn gebreken.

      Nu, na al die tijd nog steeds willen vasthouden aan al zijn ideeën is niet reëel. Hij zou die zelf trouwens ook aangepast hebben.

      Waar we Johan vooral missen is in het helpen en adviseren van jonge talenten zoals Frenkie.
      Dan zouden we ons nu niet druk maken of hij zou zwichten voor Barça. Dan zouden die jongens echt niet voor hun 23ste weggaan.

  2. Voorland

   Indojood, allemaal leuk en aardig wat Cruijff er van vond maar dat is helaas iets van het verleden. We moeten verder en weer kampioen worden. Kan het niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Overmars is gewoon goed bezig. Nu is het aan Ten Hag en de spelers.

   1. -buitenkantje rechts-

    waarom vind jij dat Overmars goed bezig is? Heb jij bv een antwoord op mijn vraag waar Blind komt te spelen?

    1. Voorland

     Ik denk dat we met deze versterkingen de concurrentie achter ons gaan laten. Dus goed ingekocht van Overmars. Zoals Litmanen hieronder zegt kan Blind op het middenveld of in de verdediging. Inderdaad, niet echt ingewikkeld.

    1. AjaxKat

     Plan JC is nooit gedragen door directie. Zelfde geldt voor de vorm van leidinggeven bij Ajax. Er is half iets uitgeprobeerd, stilletjes de nek omgedraaid van TH en nu zijn ze weer terug bij af. Dus een algemeen directeur en een technisch directeur ernaast. Ajax heeft gewoon nooit officieel gezegd dat ze afstand van plan JC hebben genomen, maar in de praktijk is dat al heel lang gaande. Of was er alweer een nieuwe ‘cultuurbewaker’ aangenomen, het derde wiel van het TH?

 5. AFCA my World

  Nou als we Messi of Suarez (of allebei) krijgen dan vind ik dat er maar gepraat moet worden,nog een zakcentje erbij dan denk ik dat Ajax er wel mee akkoord wil gaan, maar voor minder doen gaan we het niet doen ! ⚽️

 6. Iedereen heeft een mening

  Heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat Barcelona ook Messi en Suarez in de ruil wil betrekken. 😎😎🤡🤡🤡

 7. Harry_Kleingeld

  Ben bang dat frenkie gaat.. we hebben wel nog een andere ‘de jong’ maar ben benieuwd wat siem nog gaat brengen bij ajax.

  1. Amoebe

   Haha dat zou een stunt zijn…..contract opstellen maar niet f de jong op het contract maar s de jong.

   Zien ze vast niet 😜

   Ik ben niet van het geld maar 50 miljoen voor siempie zie ik wel zitten.

 8. jojo123

  zou een mooie transferzijn voor frenkie. met de ervaring in Barca direct basisspeler Oranje. Zou mooi zijn…

   1. jojo123

    als barca hem zo graag erbij willen hebben hoeven we niet lang te wachten voordat hij aan spelen toekomt

 9. -buitenkantje rechts-

  Frenkie heeft bij Ajax nog niks laten zien.. als je voor hem 4 Barcatalenten kunt krijgen moet je dat doen..

  1. JohnDoe77

   Beetje verhaal “Justin” zo hé; paar leuke acties in het eerste maar vooral goede indruk uit de jeugd. Alleen lijkt Frenkie wat realistischer, die hoor je niet overal roepen dat hij de beste speler van Ajax is en het hoogste salaris moet krijgen. We gaan het zien de komende weken. Jammer dat die deadline nog steeds zo ver weg ligt.

 10. JohnDoe77

  De directie van Barca is welkom de 25e, alleen hoop ik wel dat ze dat al eerder bedacht hadden, volgens mij zijn alle kaarten verkocht aan de beste fans van de wereld! Kunnen ze altijd nog in een kroegje in de stad kijken! Veel plezier mannen…

 11. beni

  Wat heeft de jong tot nu toe laten zien?? Blessures en voor de rest niks. Is het niet een beetje massahysterie.

  1. JohnDoe77

   Dat zeg ik, veetje verhaal Justin alleen is Frenkie vermoedelijk wat meer nuchter.

   1. beni

    Had er allang moeten staan en veel te blessure gevoelig. Al de topspelers uit het verleden en heden staan er al op hun 18/19 de jaar.

 12. Valentino

  50 miljoen, 2 van de spelers (geen Hadidi) en Barca betaalt 2 jaar hun salaris door.

  Wellicht dat er dan gepraat kan worden.

  1. AFCA my World

   Jij snapt het niet,spelers leveren voor korting op de transfersom, dat staat er duidelijk, LEZEN !

   1. Valentino

    Dat snap ik heus wel. Wat ik bedoel, en jin blijkbaar niet begrijpt, is dat als Barca graag wil ze maar tot het maximale moeten gaan.

    Kwestie van goed lezen.

 13. AFCA my World

  Niet goed genoeg voor Barca,dus dan scheep je Ajax er maar mee op, dacht het niet ! ⚽️

 14. Zlatan4ever

  Barcelona let it go !
  Als ze zo doorgaan met het pushen om Frenkie naar Barcelona te halen is het zelfs de overweging om een fan van Real te worden. Opzouten

 15. Charka53

  we gaan Frenkie toch niet ruilen voor afdankertjes van Barca wat denken ze daar wel.

 16. gastajaxfanzone

  Vallen me bij dit topic een aantal zaken op:
  1) een fake Indojood is actief
  2) er wordt gedaan alsof Cruijff al vele jaren dood is i.p.v. twee. Heeft heeft zijn ideeen tot aan zijn dood doorgegeven en zijn allesbehalve achterhaald. Ajax heeft zich definitief afgekeerd van Johan en de naamswijziging van de Arena doet daar niets aan af.
  3) Frenkie is geen eigen jeugd, ook geen eigen opleiding (diverse mensen denken dat) en zal bij een serieuze aanbieding gewoon vertrekken. Het “niet te koop” zijn zoethoudertjes zolang het duurt.

  V.w.b. blind: volkomen belachelijk en schaamteloos om daar zoveel geld voor te betalen. Hij is nog niet de helft waard, ook niet is deze idiote tijd van transfersommen.

  Fijne dag allen en nu maar ff kijken naar de tour.

     1. gast

      Dit zegt genoeg. Bedankt, maar wees origineelen neem een eigen nick. Niet alleen je nick maar ook je teksten en reacties kloppen niet. Was je hiervoor de nep Nees? Vast. Ff normaal doen zou ik zeggen. Prettige avond.

    1. Indojood

     Ik heb het ook niet zelf verzonnen. De al even legendarische BobbyHaarms noemt me zo. Ik vond het wel zo aardig.

     1. Geroldkohlen

      will the real indojood please stand up!!!! en niet deze faker! en de vraag of we de echte indojood kennen, zeker weten!!!

     2. gast

      He flip, vertel nog eens het verhaal hoe je nick tot stand is gekomen. Door Bobby?

     3. Indojood

      Is prima, gast. In de appgroep geloven ze mij ook al niet. Wel opmerkelijk dat jij als “nieuwkomer” meent te moeten kunnen oordelen over iets uit het verleden. Niets is wat het lijkt hier, haha.

     4. gast

      Ik nieuwkomer? Waar zeg ik dat. Ben trouw lezer. Maar joh veel fake plezier hier.

     5. Indojood

      Daarom stond het ook tussen aanhalingstekens. Goed lezen valt ook niet mee, hè. Wat jij wilt, gast. Groeten van AFZ 2.0.

Reageren is niet mogelijk.