There are no ads, please add some


Kale en Kokkie hebben jeuk: ‘Van mij mag het nieuwe seizoen beginnen’ (Incl video)

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent voor Ajaxfans Kale en Kokkie dat het weer begint te kriebelen. Volgens de twee staan er mooie dingen te gebeuren. Onder de Johan Cruijff Arena wordt druk gewerkt aan het nieuwe supportershome en met de nieuwe aanwinst Dusan Tadic (en bijna zeker Daley Blind) zien ze ook een goed team ontstaan die prijzen kunnen gaan pakken.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.NL via deze link


Gerelateerde posts

17 reacties

  1. BobbyHaarms

   Tsja. Als we weer week in week uit K&K krijgen wordt het een lang seizoen. Ze verwachten mooie dingen, maar goede spelers hebben wil zeker nog niet zeggen dat er goed gespeeld gaat worden. En we zitten ook nog steeds met ten Hag…

  2. BobbyHaarms

   Het nieuwe honk. ONDER het stadion 🤔 Sorry, maar mijn drankjes drink ik met mooi weer toch veel liever lekker in het zonnetje, boven de grond dus.

 1. theomar

  AUB laat deze flauwe heren snel met pensioen gaan. Dat hebben ze verdiend. Iedereen blij😁😁😁

 2. Koning Haarms Wolfs

  Deze aflevering is goed. Spreken met gevoel over het honk, zeggen nuttige zaken over Ziyech en het team. Het zijn wel gastwn met Ajax in hun aderen.

  1. Zlatan4ever

   KWH, het zijn hoofdzakelijk gasten die graag hun zelf horen praten en er op geilen met 1 van de spelers te kunnen/mogen praten op een parkeerplek?!
   Vernieuwing is op zijn plaats.
   Zelfs Ab zou een verbetering zijn
   ondanks zijn agressie naar derden heb ik wel gezien dat hij het een en ander over voetbal weet. Laat Ab het maar samen met Moosie doen. Mooi koppeltje ! 👍🏻👊🏻

    1. Koning Haarms Wolfs

     Leuke met Moosie zou zijn, dat om de twee zinnen “gappie” komt, of niet Moosie? 😊 En met Ab, komen we nooit van Ziyech af 😉. Maar op zich geen slecht idee, lui van dit forum zoiets te laten doen. Zijn er hier genoeg met wat humor, kennis en directheid om er wat leuks van te maken…

 3. LeroyT

  Jongens als je deze 2 mannen niet leuk of niet goed vind kijk je toch niet. Denk er genoeg mensen zijn die ze wel leuk vinden. Je kan niet een ieder tevreden houden.
  De een kijkt voetbal inside en de ander studio voetbal. Zo is er voor een ieder wat wils.

  1. ArnoAjax

   Zo is het. Ik vind het wel toffe gasten en mogen wat mij betreft zo doorgaan!

Reageren is niet mogelijk.