Jong Ajax verliest oefenduel van Heracles

Jong Ajax heeft zondagmiddag een oefenwedstrijd tegen Heracles met 3-1 verloren. In Almelo wist Kaj Sierhuis het enige doelpunt te maken. Door het trainingskamp van het eerste elftal in Engeland moest trainer Reiziger het doen met een piepjonge selectie, maar was hij ondanks de uitslag redelijk tevreden over het spel van zijn ploeg.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren (El Maach); Schouten (Bakboord), Botman (Solomons), Kemper (Owusu), Pasquali, De Wit (Solomons), Bijleveld (Ter Heide), Jensen, Nunnely (Sierhuis), Pereira, Kühn.

Related posts

25 Comments

  1. Wenen 1995

    Dat Sierhuis niet mee mag naar Engeland met Ajax 1 vind ik onbegrijpelijk.

    1. Ajax 1

      Ik dacht hetzelfde. Die zou toch klaargestoomd moeten gaan worden dit seizoen. Als je 3-0 voor staat jonkies brengen (daarom ben ik blij met blind, tadic: je kunt niet een heel seizoen op eiting of f de jong rekenen nog; die gaan wisselvallig zijn, laat staan sierhuis). Hij blijft wel lekker scoren dus komt vanzelf goed dan neem ik aan, maar had er bij moeten zitten ook vind ik.

      1. Bakkie

        Ik begrijp het op zich wel. Je wilt een selectie met alle posities dubbel bezet, en dan ben je met Dolberg en Huntelaar klaar. Maar Kaj gaat zijn minuutjes wel maken dit seizoen

    2. Moosie

      Dat zal nog veel meer gaan gebeuren Sierhuis kreeg vorig jaar toen hij weer fit was al veel te weinig speeltijd.
      En dat hij niet niet mee mag is gewoon belachelijk.

      1. Mr Ajax

        Als sierhuis lekker door gaat met scoren, zit die binnen no time bij het eerste

          1. AjaxKat

            Off topic: een journalist van het gerenommeerde Marca meldt dat Frenkie de Jong nog steeds een optie is voor Barca. Barca hoopt met 50 miljoen op zak dat Ajax mee gaat werken.

          2. Moosie

            Ja maar we lezen dat ook al een paar maanden nu en als hij nu gaat snap ik hem ook nog op het middenveld van Barca kan hij binnen nu en een jaar best spelen ik vond persoonlijk Appie beter maar Frenkie kan ook ballen en gekocht voor een appel en een ei dus als we hem geen echt perspectief bieden gaat hij ook weg

          3. Mr Ajax

            Voor de juiste prijs is die gewoon weg Moosie, maar voor ons en hemzelf zou 2 jaar ‘rijpen’ toch echt wel het beste zijn

    3. AjaxKat

      Off topic: ik lees net dat een journalist van het gerenommeerde Marca zegt dat Barca nog steeds hoopt op Frenkie de Jong. Barca denkt dat een bedrag van 50 miljoen genoeg moet zijn om Ajax over te halen.

    1. JohnDoe77

      Wat een onzin! Toen Bosz net begon las ik ook bij ieder onderwerp dat hij weg moet en nu is hij een soort van verlosser omdat we in Europa de finale gehaald hebben. Ik had liever geen finale maar wel een titel. Laten we Ten Hag nu gewoon eens de kans geven. Is halverwege ingestapt toen het al niet lekker liep en na een bizarre start van het seizoen. Nu kan hij meepraten met wie er bij de selectie komt en is hij verantwoordelijk voor de voorbereiding. Komt het er nu niet uit dan pas afrekenen, maar dan ook die lange eruit, die voegt echt niets toe!

  2. a.p.

    Wat een begin van het nieuwe seizoen. verlies…verlies….verlies en verlies!
    MAAAARRRR……Toch blijf ik hopen!!!

  3. Koning Haarms Wolfs

    Ik denk dat de 2e of 3e contacten met Bosz al lopen. Dit moet zelfs Sar toch opvallen? Haal Bosz, geef hem een paar MIO salaris en we gaan voor de titel en we laten Europa weer genieten van prachtig voetbal!

    1. JohnDoe77

      Of gewoon de huidige trainer langer dan een half seizoen de kans geven…

    2. beni

      Frank de boer en dan weer die eentonige terug speelballen. Saaiste voetbal ooit.

  4. JohnDoe77

    Wel een beetje in de lijn van het eerste; aardig voetbal maar verliezen. Moet er toch echt uit! En voor Kaj inderdaad jammer dat hij niet mee mocht maar onze twee spitsen zullen -vooral als we Europa in mogen- echt niet alles kunnen spelen.

  5. Forever nr14

    JohnDoe??? Wat zie jij in deze trainer hij doet maar wat, een kans geven is niet mogelijk bij dit Ajax, we moeten door en niet met deze raaskalkende niets zeggende trainer.
    Totaal Geen ajax trainer!

  6. Melvis

    Dat gezeur over Ten Hag elke keer…..stelletje azijnpissers. Geef de man gewoon een fatsoenlijke kans.

    1. Koning Haarms Wolfs

      Eens Melvis, maar niet ten koste van weer een seizoen. Wn waar ligt de grens? Hoeveel tijd mag het technische hart krijgen om eea aan het lopen te krijgen? Een maand, een kwartaal, een half jaar? Dit technisch hart heeft geen Ajax-hart. Bosz wellicht ook niet, maar hij weet wel een team op tw stellen, een team te motiveren en een team te laten excelleren in een deugelijke opstelling.

Comments are closed.