Huntelaar kritisch: ‘Dat moet er de komende week uit’

Klaas-Jan Huntelaar speelde afgelopen vrijdag met Ajax de oefenwedstrijd tegen Anderlecht en heeft daar een dubbel gevoel aan overgehouden. De ervaren spits zag goede dingen binnen het elftal maar heeft ook aangegeven dat bepaalde zaken snel moeten veranderen.

‘Ondanks dat we al een tijdje trainen sprongen de zaken die we minder goed doen er weer uit en dat springt in het oog, zeker als je verliest. Er stond een goede restverdediging, maar ook op een paar momenten niet. Het is nog een beetje wisselend allemaal en dat moet er de komende week wel uit. We moeten zakelijker worden om dit soort wedstrijden ook te winnen. Uiteindelijk stap je niet met een lekker gevoel de bus in, omdat je altijd resultaat wilt behalen. Ik heb goede dingen gezien en ben positief naar de toekomst, maar de resultaten gaan het uiteindelijk bepalen. Zo werkt het voetbal’.

Bron: Ajaxlife

Related posts

44 Comments

 1. Kevke87

  ik heb de wedstrijd niet gezien. maar ik ben het eens dat we éérst moeten proberen om de wedstrijd te winnen, daarna dat het op een mooie manier gebeurt. zakelijk en vooral Europees. daarom ben ik blij met de ervaren krachten, want die moeten het overbrengen op de jonkies

  1. Amoebe

   Er moet een combinatie komen van realisme doordrenkt met ajax!

   Als we voor zakelijk gaan kan ik net zo goed bij psv gaan kijken.

   Ajax hoort zich te onderscheiden met aanvallend voerbal (en dat kan op vele manieren).

   Ik verlies liever in stijl (ja gevoelig ik weet het).

   1. Mr Ajax

    Mooi is leuk, maar we
    Moeten niet naief worden en het daar maar onder scharen, winnen is het belangrijkste, en uiteraard het liefst met mooi aanvallend voetbal!

     1. Amoebe

      Nou laten we bosz ook niet teveel credits geven….ging een kleine periode goed.

   2. _Diesel_Delft_

    Ik kan mij niet voorstellen dat een rechtgeaarde Ajacied na afloop van de wedstrijd tegen Sturm Grass zegt ‘we hebben in stijl verloren’ Ik zie liever een paar mindere wedstijden in het begin van het nieuwe seizoen maar wel wedstrijden die allemaal gewonnen worden. Er komt echt een moment dat zowel de oud gedienden en de nieuwelingen op elkaar ingespeeld raken. Geduld beste Ajacieden, het is net als met kleine kinderen, naarmate ze ouder worden worden ze mooier en wijzer …

    1. Amoebe

     Ik kan mij niet voorstellen dat een rechtgeaarde ajacied na afloop zegt ‘we hebben gevoetbald als psv en ik ben tevreden’ ?

     1. Bakkie

      Ik ook niet, Amoebe.
      Maar wel: “Het voetbal moet beter, maar wel lekker gewonnen…” Alleen dat mag dan niet te lang duren, zoals dat op een gegeven moment bij FdB het geval was

 2. rickert

  Laat je stem maar eens flink horen in de kleedkamer, de oefenwedstrijden worden gespeeld alsof het allemaal geen reet uitmaakt. Dan moet je dit óf niet meer doen, óf je zet je gewoon voor 300% in.

  1. HURBIE

   Inzet vechtlust ontbreekt bij die gasten
   Hebben nooit ergens voor gevochten
   Alles is ze op een Dienblad gepresenteerd
   Verwend zooitje is het

 3. Iedereen heeft een mening

  KJ, helemaal met je eens. Resultaat telt, zeker de komende wedstrijden. Met goede resultaten komt sfeer en uiteindelijk dan ook goed voetbal. Moet er niet aan denken dat we weer een jaar Europees voetbal missen. Aan de andere kant, mijn vrouw zou het heerlijk vinden. ???

 4. Jimmy1971

  Werk aan de winkel, hoop dat de Ligt blijft, dat scheelt al behoorlijk achterin!

  1. Bakkie

   Dat is inderdaad van cruciaal belang, Jimmy! Samen met Daley Blind heb je dan een prachtig duo. Wober moet zich eerst maar eens bewijzen. Ik vind het een goeie speler, maar hij heeft het nog niet (vaak) laten zien

 5. Zlatan4ever

  Huntelaar heeft gelijk, scherp spelen van het begin. Oefenwedstrijd of om het echie.
  Er vol op !

 6. Koning Haarms Wolfs

  Off: vanaf nu maar voor Real M. Die eikels van Barca zitten ni weer achter Frenkie aan schijnt. Gewoon 85 MIO vragen, Marc!

  1. JohnDoe77

   Dus omdat een club enthousiast is over een groot talent van Ajax, ben jij meteen voor de concurrent? Hoe een eer is het wel niet voor Frenkie en de Ajax opleiding als één van de top 5 ploegen ter wereld zoveel geld wil investeren in een talent van ons? Want ook Frenkie heeft net als Justin nog geen twee volle seizoenen zich bepalend kunnen laten zien. Al heb ik de hoop dat Frenkie dit nog wel zal doen, die heeft in zijn linker teen meer talent als die 1,60m van Justin in totaal!

    1. JohnDoe77

     Zeker! Maar in geschreven teks is de smiley wel heeeeeeel belangrijk om je bedoeling te onderschrijven! ?

 7. Ajax 1

  Ik kan echt niet geloven dat barca achter frenkie de jong aan zit nu. Er zijn een aantal toppers weg en messi zal de komende jaren minder worden. Het lijkt me dat ze eerder voor iets meer ervaring gaan, zoals kante en die andere gast v chelsea die genoemd worden.

  1. Litmanen

   Frenkie heeft afgelopen seizoen anderhalve wester op zijn eigen plek gespeeld en is de rest geblesseerd geweest.
   Dat ze vijftig boden was al te belachelijk voor woorden.
   Straks gaan ze bieden op de kinderen van oud topspelers.
   En dan bedoel ik in de leeftijd van drie maanden…..

 8. Wenen 1995

  In ieder geval goed om te lezen dat er zelfreclectie plaats vindt binnen de selectie. Na 30 min. was het weer niet om aan te gluren. Hou mijn hart vast mbt de voorronde CL. Ajax-selectie, verras ons positief svp. Nog zo’n klote seizoen kan echt niet. Weten jullie het motto nog: Wij zijn Ajax, wij zijn de beste! Laat dat nu maar weer eens zien. Het heeft te lang geduurd! Prijzen willen we zien! Zo, dat is eruit….

 9. JohnDoe77

  Ik heb de wedstrijd gezien, maar het is mij niet gelukt hem af te kijken. Weinig boeiend en je merkt dan ook dat ze nog maar net begonnen zijn en het vriendschappelijk is. KJ is een echte gelouterde spits en weet wat belangrijk is: er moet niets “vriendschappelijk” zijn aan zo’n duel, ook dit moet je gewoon winnen voor het goede gevoel. Zakelijker zijn, minder frivool en meer als team. Hopelijk in Engeland goed trainen met de basis elf (zonder Tadic dan) zodat we wel die CL halen.

 10. AFCA my World

  Waatom zegt hij niet wat de meeste fans willen ? Een andere en betere trainer (Bosz), we worden weer het lachertje in Europa en in Nederland ! Er moeten toch automatismen onstaan, nou ik zag en zie ze niet ! Weg met ten hag ! ⚽️

  1. JohnDoe77

   Beetje realistisch graag! Verwacht je dat één van de basisspelers en grote namen van Ajax na een paar maanden in de pers de trainer af gaat branden? Als daar al reden voor is na een paar maandjes, zal hij dat intern doen.

 11. John wijnen

  over deze uitspraak heeft huntelaar gelijk in het moet veel anders wat het spel betreft van Ajax

 12. Koning Haarms Wolfs

  TH staat al 3-0 achter voordat het seizoen überhaupt begonnen is. Ik hoop voor hem en Ajax, dat hij het op de rails krijgt (vrees van niet), wanneer dit niet het geval is, geen weken wachten, maar direct doorschakelen naar Bosz.

 13. afcwil

  kom op jonges wacht nog even af met deze trainer .als we wel kampioen worden dan is het wel een goede trainer

 14. Finidi

  Het is gewoon Kut! Net als dat WK waar iedereen van vind dat et geweldig was! Nou ik hou niet van dat voetbal toevallig! Btje voor de goal hangen met 9 man en hoppa countertje!!! PSV voetbal noemden we dat ooit en nu worden fransen er wereldkampioen mee! Ik wil voetbal met een hoofdletter V verdomme bij Ajax want daar ben ik Ajaxsupporter voor en geen kutvent voor de groep met looplijnen en kutsmoesjes! Aanvallend technisch voetbal wil ik zien zeker met de financiële mogeljkheden van nu! Zo dad der uit!

Comments are closed.