Selectie voor trainingskamp Engeland, Schöne weer van de partij

Trainer Erik ten Hag heeft 26 spelers geselecteerd voor het trainingskamp in Engeland en ook Lasse Schöne is weer van de partij. De Deen kreeg iets langer rust na zijn optreden op het WK maar is inmiddels weer aangesloten bij de selectie. Alleen aankoop Dusan Tadic ontbreekt nog. Op donderdag 19 juli speelt Ajax twee oefenwedstrijden namelijk tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall FC.

Selectie:
Andre Onana
Benjamin van Leer
Kostas Lamprou
Nico Tagliafico
Noussair Mazraoui
Rasmus Kristensen
Matthijs de Ligt
Perr Schuurs
Max Wöber
Daley Sinkgraven
Lasse Schöne
Carel Eiting
Donny van de Beek
Frenkie de Jong
Siem de Jong
Hakim Ziyech
Zakaria Labyad
David Neres
Dennis Johnsen
Klaas Jan Huntelaar
Kasper Dolberg
Mitchel Bakker
Ryan Gravenberch
Jurgen Ekkelenkamp
Noa Lang
Luis Orejuela

Bron: Ajax.nl

Related posts

25 Comments

 1. Charka53

  Als Ten Hag hier geen goed lopend elftal van kan maken zal hij toch eens moeten nadenken of hij bij Ajax wel op zijn plaats is.

   1. ajaxhoger

    Die donderen ze buiten na verlies Cl en een paar partijen in de eredivisie , dit jaar weer met een achterstand beginnen.

 2. Wenen 1995

  Langzaam raken we weer op oorlogssterkte. Hopelijk verl progressie in Engeland. Succes, boys!

 3. Ajax 1

  Waarom is blind er niet bij meteen? En tadic moet toch ook zsm aansluiten, want er komen belangrijke wedstrijden aan. En ff onder een steen geleefd: sinkgraven weer fit?

  1. nick-afca95

   Tadic heeft tot zeer kort geleden een maand of 11 lang 2 wedstrijden ler week gespeeld. Die jongen heeft even rust nodig en gelukkig krijgt hij dat ook van Ajax. Moet er niet aan denken als ook hij een ernstige blesure krijgt. Maar wag Blind betreft hebje gelijk. Die moet er eigenlijk gewoon direct bij zijn.

   1. nick-afca95

    Denk het niet. Heb nog niks gelezen over dat hij ook daadwerkelijk al in amsterdam is. Maar United is er ook bij gebaat om Blind snel naar Amsterdam te laten gaan vanwege het komende trainingskamp

    1. Koning Haarms Wolfs

     Ook deze 2 kun je zo slecht opstellen, dat het helemaal niets wordt, s e i j s

 4. ajax62

  Blind sluit vast aan als het rond is. Mooie mix van talent en routine. Marc heeft goed werk geleverd. Nu werken aan teamspirit onder onze trainers.

  1. Dagrump

   Zou het geen idee zijn dat Ten Hag eens bij Frank de Boer langs gaat voor wat adviezen ??

 5. JohnDoe77

  Ben benieuwd of die Orejuela nog van toegevoegde waarde zal worden! Kristensen viel overigens zwaar tegen vorig seizoen, hopelijk heeft die een aantal stappen kunnen maken afgelopen maanden.

Comments are closed.